6840
  • gabi89
    Driverek fent vannak a gépedhez na meg a Vga-hoz a forceware?
  • junkers
    Sziasztok!

Lenne egy nagy problémám fel akarom(tam) tenni az Airborn-t a következő gépre: Intel core quad ( 4 magos proci ) 2GBDDR2 Ram, eVGA 8800 GTS geforce 320MB videókari. De azt írja nem támogatott videókártya, ezt a problémát nem lehet valamivel kiküszöbölni?
    Aki esetleg tud segíteni annak megköszönném.

A segítséget előre is köszi.
  • grebber
    Hát haveromnál nemtudom milehet legújabb 7.10-es Catalyst 2600XT,1GB ram és azthiszem 3-3.2GHZ-es P4 proci.És lowon is nagyon akad neki :(

Mi lehet a gond nála?
  • FLeT
    THX
  • Nevem senki
    Azt nem értem csak, hogyan lehetett ennyi multi pályával kiadni. Azért legalább tizenegykét pályát elvárna az ember. Nincs hír új pályákról?
  • Balumann
    Azthiszem a .NET Framework 1-el újabb verzióját kell felrakni, vagy a service pack hiányzik neki, nem tom.
  • FLeT
    Van vmi megoldás?
  • FLeT
    csá nép!
    Újra fel akartam rakni a MoHA-t de a Physic X install után nem megy tovább a varázyló...Az egyik barátomnál az UT3 demójával volt ugyanilyen probléma...
  • lee56
    Hmm az már nagyon extrém, pedig pont elég neki egy egész tár az mp44-ből, persze fejre mindet az a biztos :DDD
  • Balumann
    Nem, én ott kiléptem és 2-3 napig nem is volt kedvem elindítani. Aztán utána persze folytattam, de nagyon nehezen sikerült rávennem magam ^^
  • Hody
    Sziasztok!!!!

az angol verziót sehogy nem lehet megoldani hogy magyar legyen???

előre is köszi..
  • tmisi
    Ja ha eltalálod. :D Én is azt nyomtam rá, vagy rakétát.
  • lammaer
    Tankelháritó gránátból elég 1 is.... :)
  • lammaer
    Hinnye, de jól vetted a lapot. Le a kalappal, de tényleg :)
  • Solten
    Ekkora egy sz@rt.. Fényévekre van a Pacifictól, pedig az már ehhez a trágyához képest antik.

Senki sem kap agyvérzést mikor a gázmaszkos fekete SS legény megjelenik az MG 42-vel az oldalán, és meg se kottyan neki 5 fejlövés??
  • zserrbo
    Hopsz most láom nincs LAN mód . na meg most ugrott be mintha anno olvastam volna hogy nincs benne.
    Bakker :S
  • zserrbo
    Nincs mód tört verzióval multizni?
    Hamachi se lenen rossz, ha más nincs. Bár még nem találtam olyat aki kreált MOHA szobát hamachin :(
  • Balumann
  • kucsi08
    ohh kiprobáltam a fakitámasztót bassz és müxik nem hiszem el...
  • lammaer
    Hát, ha alapból nem támogatott a kártya, akkor támogasd meg. Lehet venni boltban kitámasztó kitet, de házilag is megoldhatod a támogatást: farigcsálj néhány faéket, szedd le a gép oldalát és támaszd ki velük a videókártyát minden oldalról, hogy jó stabilan álljon. Ha esetleg a fa nem elég stabil, fém kitámasztókkal próbáld.
  • lee56
    Ez jó, segítsünk? Ok mindenki adományozzon kucsi08-nak 100Forintot, aztán létrehozunk egy alapítványt, hogy a jövőben se legyenek hasonló gondjaid :)
  • Balumann
    a játék futattásához a videókártyának támogatnia kell a Shadermodel 3-at (Ati X1*** és Nvidia 6***, 7***, 8*** -asok támogatják, Ati x800-as és alattiak nem).
  • kucsi08
    Szasztok
    nekem a game indításakor azt irja ki hogy a "Videó kártyád nem támogatott"
    Radeon XT850-em van segítsetek pls!
  • gstup
    Én csak jövőhéten leszek... :(
  • Nevem senki
    bocsi de a tegnap nyitott topicomban vesződök Gyerekek szeretlek titeket, holnap lesz szerver és ÉN ott leszek, gyertek ti is
  • barmi
    Van fent valaki?
  • Nevem senki
    Bocs, de ma este nem futott végig a szerver. Elnézést, majd holnap. Sziasztok!
  • pako00
    hi all tudnátok dobni egy cd keyt köce
  • Nevem senki
    Ok.TDA. MÁR ez is megy. Ma este nem hiszem hogy leszek, üres szerverre meg ritka a beszálló, de azért csak játszadozzatok. Éjfélig biztos fenn lesz.
  • gstup
    Nekem a Holland pálya tetszik a legjobban,Remagen talán a neve?És szeretem ha az amcsik ejtőernyővel jönnek TDM...
  • Nevem senki
    Mondjátok meg mi menjen, aztán az lesz,, bár szerintem a pályák jók, nem igazán tetszenek az újak (sötétek)
  • Nevem senki
    nekem spec akkor vált pirosra, ha éppen felveszek
  • Nevem senki
    megy, csak egyszer áll le majd 3 percre (gépváltás)
  • gstup
    Irjon vlki hogy megy-e a server egy 20 perc és fenn vagyok,csak újra kellett raknom a winfost...
  • norBOSS
    Ma is megy a szerver?
  • barmi
    A 25 szeréntem nagyon kevés :( legalább 30 kéne. Meg ez a szemét élsimítás is hiányzik sajnos a játékbol pedig jó lenne ha lenne.
  • barmi
    Nincsen laggg, legalábbis nálam :) Hogy érted azt hogy eredeti a fraps??
    Egyébként az miért van hogy a sárga fraps szám pirosra vált és leesik az fps 25-re??? Korlátoztok vazze? :)
  • Nevem senki
    U.I.

látom eredeti a fraps-ed xD
  • Nevem senki
    Te kis képlopó, tudom, hogy egy nagy darab laggggg, de a mienk DD
  • barmi
    Király a szerver, szépen megy nálam.
    Gyertek sokan mert ennyire kevesen nem olyan jó szvsz. B.A.R.B.A.R.S RulZ :D