6840
-
#5919 Driverek fent vannak a gépedhez na meg a Vga-hoz a forceware? -
junkers #5918 Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám fel akarom(tam) tenni az Airborn-t a következő gépre: Intel core quad ( 4 magos proci ) 2GBDDR2 Ram, eVGA 8800 GTS geforce 320MB videókari. De azt írja nem támogatott videókártya, ezt a problémát nem lehet valamivel kiküszöbölni?
Aki esetleg tud segíteni annak megköszönném.
A segítséget előre is köszi. -
#5917 Hát haveromnál nemtudom milehet legújabb 7.10-es Catalyst 2600XT,1GB ram és azthiszem 3-3.2GHZ-es P4 proci.És lowon is nagyon akad neki :(
Mi lehet a gond nála? -
#5916 THX -
#5915 Azt nem értem csak, hogyan lehetett ennyi multi pályával kiadni. Azért legalább tizenegykét pályát elvárna az ember. Nincs hír új pályákról? -
#5914 Azthiszem a .NET Framework 1-el újabb verzióját kell felrakni, vagy a service pack hiányzik neki, nem tom. -
#5913 Van vmi megoldás? -
#5912 csá nép!
Újra fel akartam rakni a MoHA-t de a Physic X install után nem megy tovább a varázyló...Az egyik barátomnál az UT3 demójával volt ugyanilyen probléma... -
lee56 #5911 Hmm az már nagyon extrém, pedig pont elég neki egy egész tár az mp44-ből, persze fejre mindet az a biztos :DDD -
#5910 Nem, én ott kiléptem és 2-3 napig nem is volt kedvem elindítani. Aztán utána persze folytattam, de nagyon nehezen sikerült rávennem magam ^^ -
#5909 Sziasztok!!!!
az angol verziót sehogy nem lehet megoldani hogy magyar legyen???
előre is köszi.. -
tmisi #5908 Ja ha eltalálod. :D Én is azt nyomtam rá, vagy rakétát. -
lammaer #5907 Tankelháritó gránátból elég 1 is.... :) -
lammaer #5906 Hinnye, de jól vetted a lapot. Le a kalappal, de tényleg :) -
#5905 Ekkora egy sz@rt.. Fényévekre van a Pacifictól, pedig az már ehhez a trágyához képest antik.
Senki sem kap agyvérzést mikor a gázmaszkos fekete SS legény megjelenik az MG 42-vel az oldalán, és meg se kottyan neki 5 fejlövés?? -
zserrbo #5904 Hopsz most láom nincs LAN mód . na meg most ugrott be mintha anno olvastam volna hogy nincs benne.
Bakker :S -
zserrbo #5903 Nincs mód tört verzióval multizni?
Hamachi se lenen rossz, ha más nincs. Bár még nem találtam olyat aki kreált MOHA szobát hamachin :( -
#5902 -
#5901 ohh kiprobáltam a fakitámasztót bassz és müxik nem hiszem el... -
lammaer #5900 Hát, ha alapból nem támogatott a kártya, akkor támogasd meg. Lehet venni boltban kitámasztó kitet, de házilag is megoldhatod a támogatást: farigcsálj néhány faéket, szedd le a gép oldalát és támaszd ki velük a videókártyát minden oldalról, hogy jó stabilan álljon. Ha esetleg a fa nem elég stabil, fém kitámasztókkal próbáld. -
lee56 #5899 Ez jó, segítsünk? Ok mindenki adományozzon kucsi08-nak 100Forintot, aztán létrehozunk egy alapítványt, hogy a jövőben se legyenek hasonló gondjaid :) -
#5898 a játék futattásához a videókártyának támogatnia kell a Shadermodel 3-at (Ati X1*** és Nvidia 6***, 7***, 8*** -asok támogatják, Ati x800-as és alattiak nem). -
#5897 Szasztok
nekem a game indításakor azt irja ki hogy a "Videó kártyád nem támogatott"
Radeon XT850-em van segítsetek pls! -
gstup #5896 Én csak jövőhéten leszek... :( -
#5895 bocsi de a tegnap nyitott topicomban vesződök Gyerekek szeretlek titeket, holnap lesz szerver és ÉN ott leszek, gyertek ti is -
barmi #5894 Van fent valaki? -
#5893 Bocs, de ma este nem futott végig a szerver. Elnézést, majd holnap. Sziasztok! -
pako00 #5892 hi all tudnátok dobni egy cd keyt köce -
#5891 Ok.TDA. MÁR ez is megy. Ma este nem hiszem hogy leszek, üres szerverre meg ritka a beszálló, de azért csak játszadozzatok. Éjfélig biztos fenn lesz. -
gstup #5890 Nekem a Holland pálya tetszik a legjobban,Remagen talán a neve?És szeretem ha az amcsik ejtőernyővel jönnek TDM... -
#5889 Mondjátok meg mi menjen, aztán az lesz,, bár szerintem a pályák jók, nem igazán tetszenek az újak (sötétek) -
#5888 nekem spec akkor vált pirosra, ha éppen felveszek -
#5887 megy, csak egyszer áll le majd 3 percre (gépváltás) -
gstup #5886 Irjon vlki hogy megy-e a server egy 20 perc és fenn vagyok,csak újra kellett raknom a winfost... -
#5885 Ma is megy a szerver? -
barmi #5884 A 25 szeréntem nagyon kevés :( legalább 30 kéne. Meg ez a szemét élsimítás is hiányzik sajnos a játékbol pedig jó lenne ha lenne. -
barmi #5883 Nincsen laggg, legalábbis nálam :) Hogy érted azt hogy eredeti a fraps??
Egyébként az miért van hogy a sárga fraps szám pirosra vált és leesik az fps 25-re??? Korlátoztok vazze? :) -
#5882 U.I.
látom eredeti a fraps-ed xD -
#5881 Te kis képlopó, tudom, hogy egy nagy darab laggggg, de a mienk DD -
barmi #5880 Király a szerver, szépen megy nálam.
Gyertek sokan mert ennyire kevesen nem olyan jó szvsz. B.A.R.B.A.R.S RulZ :D