6840
-
#6079 Ne haragudj, de teljesen felesleges keresgélni a pőroblémákat. Egyetlen baj van vele. a HANGULATA 0 -
#6078 Én a MoH Allied assaultot nagyon szerettem, de csak kóddal vittem végig (első játékom volt a gépen), órákig szórakoztam a játékkal, volt egy rész ahol állandóan jöttek arra emléksezm (ez még nagyon régen volt). Aztán nemrégen próbáltam ki a Pacific Assaultot. Annak is jó hangulata volt, volt egy ilyen folyamata a játéknak, fegyverekkel kicsit nehezebb volt lőni. Végigvittem volna, de az élet (gyógyítás) rendszer miatt elegem lett...
Ebbe meg ledobnak, aztán menny amerre látsz, és robbantsd fel ezeket a légvédelmi dolgokat, meg rohangálj összevissza h összetudd rakni a rakétát h feltudj robbantani a tankot. Egy nagy játék fordulat mikor jön egy vonat és kiszál belőle a terminátor, akit évig kell lőni.
nevetséges -
#6077 Nem tom én úgy értem, h nem annyira scriptelt mint a cod 4, h minden megvan rendezve, hanem azért valami változik is. Bár ha belegondolok, CoD 4-be is elmennek a gránátok elől, meg ha futás közbe beléjük lövök akkor nem futnak tovább, meg stb...
Nem tom itt a scrpteltség nekem nem jött át. Az ellenségek futkosnak összevissza és megállnak lőni, fedezékbe próbálnak vonulni, és társak is időnként arra mennek amerre mi.
De scriptelés nélkül lehetséges egyáltalán megoldani valamit?
Egyébként a scriptelés szerintem se baj, egyáltalán. Evvel a MoH A-val teljesen más probléma, ami miatt számomra játszhatatlan. Egyébként játszottam vele, utolsó pályát nem volt kedvem már megcsinálni. -
#6076 Nem is baj a scripteltség, ha jó sztorija, hangulata van egy játéknak.
De a MoHA-nak semmi sem adatott meg, egyedül talán a harcrendszer és a grafika volt élvezet...
A többi úgy ahogy van:.
Szóval sikerült elbaszniuk egy jó sorozatot ezzel a bénasággal. -
lee56 #6075 Nem scriptelt?, játszottál te egyáltalán ezzel a játékkal? :)
Annyi igaz, hogy nem full lineáris, hanem te döntesz éppen melyik al-mission-t csinálod, de amint beérsz az adott területre, onnan ugyanannyira scriptelt, mint bármely más tucat-fps... -
#6074 Nincs olyan jó mint a régi MoH A -k. Grfaikában nextgen, a játékmenetben is újat akartak (nem scriptelt, lienáris játékmenetet, hanem h te dönts merre menny). Szerintem nagyon szarul sikerült, és hangulatban közel sincs egy régebbi MoH -hoz, vagy akár a Call of Duty bármelyik részéhez.
Call of Duty 4 nekem ezerszer jobban tetszett. -
#6073 áááááááááááá sokkal szarab -
#6072 csa!mit mondtok a jatekrol?cod4 hez kepest milyen?van olyan jo legalabb mint az eddigi mohak? -
csaby7 #6071 Nem tudjátok honnan lehet letölteni hozzá crack-et????
Keresek de nem találok semmit.:( -
csuripi #6070 600 megás fájl -
tooom75 #6069 Pont onnét töltöttem le.És ezért is írtam ha valaki szintén ott töltötte le akkor küldje már át nekem ezt a fájl-t ami nálam hibás.Föleg ha neki nem volt semmi gondja vele.Köszi.Msn cimem [email protected] -
#6068 probáld innen letölteni -
tooom75 #6067 van itt még valaki aki ugy töltötte le valahonnan a játékot? -
#6066 Ezt nagyon nehéz megszeretni, egyszer is elég volt, nem mondom hogy bőven, mert a MoHA és a bőség két külön fogalom. :D -
#6065 Annyira mondjuk nem szar, csak meg kell tanulni szeretni. -
gettobuxa #6064 fényképezd le mikor kiugrassz :D -
#6063 Hello!
Most kezdtem a játékot, és izé:) van benne térkép csak, mert akárhogy néztem nem igazán találtam:D a választ köszönöm előre is! -
csuripi #6062 dupla rétegű dvdre -
alex299 #6061 hali
tudja valaki, hogy írjam ki ezt a hosszú fájlt /6,86 gb/ ??!!
köszi alex -
tooom75 #6060 Szevasztok.Segitséget szeretnék kérni.Letöltöttem a játékot majd probáltam telepiteni.Hát ez nem jött össze mert a "Content1.cab" sérült vagy nem használható.Nem szeretném ismét letölteni mert igy is 3 napig tartott.Remélem tud valaki segiteni mert kiváncsi vagyok a játékra.
Előre is köszönöm.
© tooom75
-
#6059 C:\Documents and Settings\felhasználo\Dokumentumok\EA Games\Medal of Honor Airborne(tm)\Saved\ -
gudman #6058 Hali!
Hova menti el a játék a mentéseket??
THX! -
tooom75 #6057 Szevasztok.Segitséget szeretnék kérni.Letöltöttem a játékot majd probáltam telepiteni.Hát ez nem jött össze mert a "Content1.cab" sérült vagy nem használható.Nem szeretném ismét letölteni mert igy is 3 napig tartott.Remélem tud valaki segiteni mert kiváncsi vagyok a játékra.
Előre is köszönöm. -
tooom75 #6056 . -
#6055 igen, mert ez egy geci játék, nem elég hogy kemény vasat igényel, de igazából semmi emlékzetes pillanat nincs az egész játékban, sík monoton az elejétől a végéig... -
hofitom #6054 Már telepítésnél kiírja, hogy Your graphic card is not supported. -
#6053 nem indulna el -
fekinho #6052 mennyire gépigényes a játék?...hogy vinné az én kicsim?-2,4GHz proci...768 ram..ati 9600pro graf kari... mondjatok valamit...köszik!!!
-
Konyak67 #6051 Köszi megpróbálom letölteni! -
#6050 Physics driver kell asszem és legalább októberi VGA driver, akkor tökéletesen kell fusson... -
Konyak67 #6049 Sziasztok!
Nekem gyári játékom van de szaggat valamiért,nemtudom kell-e letölteni hozzá valamit? -
MORO67 #6048 segitene valaki abban hogy tudom meg patch-elni a játékot mert letöltöttem a 1.1-es patch-et elinditom és az irja hogy nem lehet végrehajtani mert nincs telepitve a játék pedig fenn van.Mondták hogy lehet hogy azért mert a crack nem engedi de visszatettem az eredeti exe file-t és akkor is ugyan azt irja -
#6047 kéne egy cd kulcs generáljon valaki egyet pls... -
gezsu #6046 Sziasztok!
Ha valaki már végigtolta a gamet és már nem kell neki a játék többször és netalántán el akarja adni még frissiben,akkor írjatok ,mert nagyon szeretném megszerezni,de a bolti ára 10 körül van.Ajánlatot az írjon aki nem kér ennyit!:-) Köszi!! -
#6045 Engem nem engedett regelni CD kulcs miatt. Biztos olyan kulcs kell amit nem használ még. Vagy lehetséges a patch óta történt valami,nem tom. Nekem már nincs a gépemen a játék és többet nem is lesz az biztos. -
MORO67 #6044 Sziasztok segitene valaki abban hogy tudom meg patch-elni a játékot mert letöltöttem a 1.1-es patch-et elinditom és az irja hogy nem lehet végrehajtani mert nincs telepitve a játék pedig fenn van.Mondták hogy lehet hogy azért mert a crack nem engedi de visszatettem az eredeti exe file-t és akkor is ugyan azt irja.H a találkoztatok ijennel és van megoldás segitsetek légyszi. -
csuripi #6043 simán,regelsz,játszol -
#6042 miért? -
#6041 nem lehet -
raymond01 #6040 Tudom warez és bocsi érte! De multizni lehet törtel vhogyan?