6840
-
11awalker #6840 Nem tudja, hogy tudom elindítani a játékot Windows 10 alatt, mindig azt írja ki, hogy a videokártyám nem támogatott. :( -
att88ila #6839 Sziasztok!
Most szeretnék játszani ezzel a játékkal.Kérdésem az lenne,hogy feltelepiti a játékot és rámék a befelyezés gombra és letörlödik a játék?Miért van ez? -
#6838 Kaptam is magyar nyelven üzenetet egy játék tanácsoadótól, akinek az ötlete be is vált, elindul a játék.
Hátha más is hasznát veszi majd ezeknek a lépéseknek:
"1. Hozzon létre egy felhasználói fiókot az Originben használt email címével a pogo.com oldalon.
2. Nyissa meg a profile.ea.com oldalt és lépjen be az Origin felhasználónevével és jelszavával.
3. Kattintson a Személyiség hozzáadása gombra.
4. Adja meg a pogo nevét és a hozzá tartozó jelszót
5. Kattintson a Személyiség hozzáadása gombra. " -
#6837 Igazából dobozos verzióban már megvan a játék, a MoH Anniversary verzióban, csak nekem is gondom van vele. Márpedig, hogy nincsenek fegyverhangok a játékban.
Szóval mondhatni csak kíváncsiságból dobtam ki (meg azért is, mert nem szeretek gigányi patch-eket gépen tárolni) az ablakon 2,5 eur-t, hátha ezzel a verzióval egészen véletlenül nem lesz gond. -
#6836 Az EA Download Manager a "régi" Origin. Live chaten kérdez rájuk, ha mázlid van jó advisort ad. Nekem sajnos skippelnem kell a vételt, de nekem még a demóval is gond van. :D -
#6835 Nagy szopás ez az egész Origin.
Ma szereztem be a játékot én is, települ fainul Origin-ben, majd indításnál pofámba basz hibaüzenetet, hogy lépjek be az EA Download Manager-be, hogy megerősítsem a tulajdon jogomat.
Na most ezért biztos nem fogok telepíteni Origin mellé egy másik idióta EA letöltőt, már más valaki is feltette ezt a kérdést EA fórumon, pont a mai napon.
Előbb megvárom mi lesz a vége. :)
Hülye voltam, hogy anno nem Steam-en zsebeltem be, még olcsóbb is volt valamennyivel. -
#6834 Üdv!
1. Originen most 2,5 euró a játék
2. a demónál, hogy oldom meg hogy a hülye PhysX telepítés menjen... ne menjen?
Ha OK-zom se jó, mert újabb van fent, ha törlöm kilövöm leáll a telepítés. Töröljem a mostanit, tegyem fel, majd le a régit és vissza az újat? Egyébként ér ennyi herce-hurcát a játék/demó? -
#6833 Sztem a célzás (irányzékos) nem olyan gáz. Ha úgy vesszük az életben sem egyszerű a csatattéren így dolgozni. -
Örült kutya #6832 Sziasztok, nekem is az a PhysX -es peroblémám van.
Hogyan oldottátok meg?
Peter1 te mit csináltál?
Nekem GTS 450 vieokártya van.( már ha számít) -
dezsolti78 #6831 Gyerekek, Steam-en 700- Forint a játék!!! Vegyétek aztán gyertek multizni, van még egy-két jó szerver. üdv -
#6830 nektek ilyen bug sosem volt? :D multiban, kicsit zavaro de nagyon raj :D
-
PetiSzgd #6829 Szia! nekem is ilyen videó kártyám van! neked hogy sikerült fel tenned..?? ill. sikerült e...?? : -
#6828 én nemjátszom vele, de ha a googléba beirod, akkor csak 1.3-at látni, de ha nemengedi telepiteni, akkor elötte felkell tenni az 1.2-őt, ha aztse, az elött az 1.1-et. Amugy meg mostantól már van uj medal of honor :) -
#6827 Sziasztok!
Megvettem ezt a Classic csomagot az összes Moha bent van!
Kérdésem az lenne,hogy az Airborne-al hogyan tudok neten játszani?
Mitt kell letöltenenm hozzá?
1.1Patch-et már felraktam!
olvastam hogy 1.3 kell hozzá de a hivatalos oldalon is van 3 verzió és nem tudom melyiket szedjem le mert több GB mindegyik!
Kszönöm előre is! -
Romeo One #6826 Nem. XP64 alatt ugyanezt csinálja. -
Romeo One #6825 Szia!
Nekem ugyanez. Nálad hogy oldódott meg? -
vagee #6824 Sziasztok! Ugyan az a problémám, mint tortának pár sorral lejjebb, elindul a telepítés, és mielőtt befejeződne, leáll. A Phisyx-et letöröltem. Torta, ha letudnád írni h kell ezt megoldani, vagy bárki más azt nagyon megköszönném -
#6823 Sziasztok miért pörgök folyamatossan?Win7 miatt? -
#6822 Megoldottam tényleg érdemes olvasni... -
#6821 Sziasztok,
Felszerettem volna rakni újra ezt a játékot, de a physX résznél megáll. Ha manuálisan próbálom a physX feltenni, akkor pedig ez a hibaüzenetet írja ki: "AGEIA PhysX Version 909.08.14 is already installed. You must unisnstall the exiting version before installing PhysX Version 7.07.09."
De nem tudom a régit letörölni, mert valószínű, hogy a videókártya tette ezt is fel (ami fent van).
A videókártyám típusa: NVIDIA GeForce GT220-as.
Előfordulhat, hogy a játék nem támogatja ezt a kártyát?
Vagy mi lehet a megoldás? Maga az AGEIA PhysX nem található a "programok telepítése, törlése" menüpontban.
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
#6820 köszi a gyors választ :) -
#6819 magyar benne, nekem is így van meg -
#6818 nem tudja valaki hogy ennél a verziónál az airborne magyar feliratos e, mert az eredeti kiadásban az volt, de erre Classic verziósra meg a borítón az van írva hogy angol nyelvű a szoftver? -
#6817 Üdv! Valaki játszik esetleg multiban még? -
#6816 Patcheld fel 1.3-ra. -
#6815 Olvasom közben, hogy "Audigy kártyákon Vista alatt szarabb hangminőséget kell várni".
Írhatták volna konkrétan azt is, hogy pl hiányozgatnak a hangok, de ők tudják.
Mind1, ha valakinek ennek ellenére lenne még valami ötlete, kérem pm-be intézze, mert így is sok topikom van fav-ba, ez meg úgy sem pörög.
Köszönöm! -
#6814 Olyan gondom van, hogy játékban hiányozgatnak bizonyos hangok. Sokszor olyan üres az egész egy igazi háborús hangzavarhoz képest. Pl nagyon gyakran hiányoznak a fegyverhangok, még a miénk is nagyon sokszor hiányzik.
Win 7 64 bit, Audigy SE kártya.
-
Torta #6813 Megoldódott... -
Torta #6812 Sziasztok!
Segítségeteket kérném a telepítéssel. Egyszer már régebben fent volt, végig is játszottam, gondoltam felrakom ismét, de az istennek sem megy fel. A physX-es problémát tudom, az nem gond, elvileg végig is ér a telepítés, de a végén azt írja ki, hogy a telepítésvarázsló idő előtt leállt.
Xp és Nvidia 9600Gt van. -
#6811 nálam az volt a gond h felvolt téve egy korábbi physX
azt letörölötem utána már ment tovább a telepítés! -
#6810 Nekem telepítésnél PhysX után megáll... -
#6809 nekem sajnos nincsen benne -
#6808 szerintem az az amit leiirtam :D nincs bent a kezikonyvben? -
#6807 őőő :D
hát bemegyek a menübe oda h eredmények és jutalmak és ottvannak a küldetések nevei alattuk a csillagokkal és azok mellett van még az airborne-nak a betöltös jele és odavan irva mindegyikhez h "0 az 5-ből".
na azokra lennék én kiváncsi :D -
#6806 Azokra gondolsz amiket akkor kapsz meg, ha elmész egy olyan helyre ahol van ejtőernyő? (pl. az első pályán a nagy épület meletti torony tetején) -
#6805 azokat a szárnyakat h lehet megszerezni a küldetések közben?
végigvittem de nekem egyikhez sem adott egyetsem :S -
#6804 Akkor lehet neki is fent van, csak figyelmetlen volt.. :D -
#6803 bocs... XD
de mégis felvolt téve a fízix...
nálam ez volt a gond. :D -
#6802 nekemis pont ez a hibám lenne. nekem nvidiás karim van és nekem sincsen feltéve a fízix... -
HUNter Örni #6801 Helló.
Az lenne a problémám, hogy amikor telepítem a játékot, az AGEIA-t akarja felrakni de amikor okézom végigmegy a csík és kilép és semmi. AGEIA nincs fen sőt ATIs kártyám van ?????????????????? ?
Előre is köszönöm.......