6840
  • butcher20
    16gaborm winrarral szedheted ketté.csinálj archivumot és két dvd nagyságúra bontod.vagy ha részfájlokba szedted le akkor simán 2 dvd-re ráírod a fájlokat majd egy mappába másolod a gépedre. Ennyi
  • mbal74
    mindenesetre köszönöm!
  • simonl #6357
    Na erre nem tudok válaszolni.....
  • mbal74
    köszönöm a segítséget!
    a gond az, hogy nekem vmiért nincs íránytűm! Szerinted miért?
  • 16gaborm
    Hali
    Most szedem le a gamet-és majd ki szeretném irni dvd-re viszont csak sima 2dv 4.7es dvd-re tudom,valaki eltudnál küldeni vagy megirni hogy hogyan kell szétbontani a játékot? KÖSZÖNÖM

[email protected]
  • simonl #6354
    Egyébként ha lent az iránytűt figyeled, mindig mutatja a köríven egy sárga nyíllal a célpontok irányát, ha már a közelében vagy, egy csillag van az iránytűben....
    A nyil azt is megmutatja, hogy fent vagy lent van a célpont a helyzetedhez képest....a nyíl felfelé vagy lefelé mutat.
  • simonl #6353
    Ja, és javaslom tedd fel az 1.1 es patchet és a magyarítást a www.bakeronline.hu weboldalról.
  • simonl #6352
    Pontosan nem tudom mire gondolsz, de:

Az egyik hangár (talán a legnagyobb) legvégén van egy vagon amin egy hatalmas ágyú fekszik, a vagon végén lesz a piros dobozka....
    Ha a beérkező páncélvonatra gondolsz, akkor miután mindenkit lelőttél, menj fel a vonat felett lévő "felüljárókra" és fentről meglátod a piros dobozkákat....

Remélem tudtam segíteni....jó játékot
  • mbal74
    de. igazad van.
    Szóval a gondom a 8-as pályán meg kéne semmisíteni a "railgun"-t, de nem találom sehol! tudtok segíteni?
  • ApPa123
    Sm 3.0 ás vga kell hozzá
  • davidka003
    Minimum 6600 GT vagy X1600-as VGA kell hozzá.
  • butcher20
    sziasztok! feltettem az airborne-t és nem támogatott a videókártyám.ati x600-am van.milyet videókártyát ajánlotok hozzá?
  • davidka003
    Nem lett volna egyszerűbb, ha rögtön leírod a problémád?
  • mbal74
    sziasztok!
    Segítség kérnék, de nem telepítéssel kapcsolatosan, vagy ilyesmi, hanem az egyik pálya megoldásában szorulnék rá! Abban is tudtok segíteni?
    Előre is köszi?
  • Narxis
    Próbáld ki, hogy egyből 1.2 aztán ha nem akkor úgyis kiírja, hogy kell az 1.1.
  • simonl #6344
    Sziasztok,

Telepítés után sorban kell feltenni a patch -ket vagy mehet egyből az 1.2 ????
  • ApPa123
    Sziasztok lenne 1 kérésem a haverom állítólag kicsomagolta úgy hogy az sfv filet elindította total comanderrel és akkor valami hibát írt ki és 1 image file volt a főkönyvtárába és ment neki mikor újrarakta a gépet kicsomagolta simán és nem ment azt írta ki neki hogy A videókártyád nem támogatott! Nem tom mi lehet a baja de ha tudja valaki szóljon mert akkor nekem is menne
  • Bimblife
    Megoldódott! A videókártya drivert frissítettem és most tökéletes.
  • bakvarnyu
    sztem itt is a videokártyával van a probléma.
  • Bimblife
    Még annyi, hogy ez NEM kicsomagolás közben jelentkezik! A telepítés hibátlan.
  • Bimblife
    Egy elég furcsa hibajelenséggel találkoztam. Napokban cseréltem le a gépem, a mai játékigényeknek megfelelőre. Mikor letöltöttem a játék demóját, indításnál bedobja a logót, elsötétül a képernyő és fogja magát újra indul a gép. Előző gépemen a vidáókártyával volt a probléma, de ott jelezte is a problémát. Ha valaki találkozott a problémával, vagy ötlete van várom a válaszát. Elre is köszönöm!
  • Dave0092
    majd holnap, nincs kedvem most 1.4 gigát leszedni igy 10 orakorr, hogy holnap reggel 6 kor kelek :)
  • Soldiers
    na feltetted
  • Dave0092
    mondjuk 1.0-s van fent, lehet ez a gond
  • Soldiers
    pm ment írjál majd ha sikerült
  • Dave0092
    akkor ird le, pls
  • Soldiers
    na tudom már hogy kell játszani xfire segítségével neten
  • bakvarnyu
    Pedig én azzal játszottam végig, 128 megás 7300 Gt DDR3.
  • Narxis
    LAN-ba meg asszem találtam pár tört szervert is.
  • Dave0092
    hogyan multiztál?
  • Narxis
    Valaki tapasztalta azt, hogy telepítés végén kiírja, hogy a telepítés nem sikerült valami WinUI_Font hiba miatt? A vicc, hogy pár hónapja még vígan játszottam a játékkal és fel is tudtam patchelni, sőt multiztam is vele. A játék nem eredeti, de ha már telepítésnél probléma van akkor az tuti nem az eredetiség miatt van. Google-al csak annyit találtam, hogy mások is kaptak ilyen hibát de választ nem kaptak rá. Az ajánlott hardverkövetelményeknek is megfelel a gépem. Mi a franc lehet?
  • Soldiers
    én is fél éve próbálok rájönni
  • Dave0092
    Hogyan lehet ebbe multizni?
  • Soldiers
    akkor nem
  • Radian
    "Video Card
    Minimum: 128 MB NVIDIA GeForce 6600 GT or greater (GeForce 6800XT, 6800LE, 7100GS, 7200GS, 7200LE, 7300GS, 7300GT not supported); ATI Radeon X1300 Pro or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported.You Have: NVIDIA GeForce 7300 GT (GeForce 7300 GT)"
    forrás: sytemrequirementslab.com
  • Soldiers
    hogyne támogatná
  • Radian
    A játék úgy tudom nem támogatja 7300GT kártyát. Ez azt jelenti hogy el sem indul rajta? Meg sem hajlandó mozdulni?
  • akyyy
    Kar98 nem tudja valaki egy tárban hány töltény van?
  • Micsu
    hi srácok

arra a hibára tud valaki megoldást ha belépek a menübe ne 1 fpsem legyen?
  • Seten
    Köszönöm!