Medal of Honor: Airborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kijött már pc-re??
ez milyen játék??
énis, csak cod helyett mohaa/pa -val vagyok el

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Fejes021
Akárki akármit mondd én anno cod2-vel szingliben és multiban még most is jól szórakozom.
Szingli nagyon jó volt annak ellenére hogy olyanokat is mondtak róla, hogy nem lesz szkript, csak AI, de lett, és nekem így is tetszett.
Multi is jó, ha van néhány jó mod a szerveren (pl admiral, nincs élet visszatöltés)És mostmár kezdenek csurogni a jó kis costum mapok is.

Úgyhogy asszem új MOH-ig kihúzom a coddal, aztán ha megint Normandiában ugrunk akkor is élvezni fogom, mert imádom a hangulatát a WWII. játékoknak.<#violent>

http://www.panoramio.com/user/518310

Istencsászár
Szép, render😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

bricsi01
Ijj, hát ez elég gáznak igérkezik felõlem.
Az a rész amikor szétszakad a repülõ és neki meg a farka több másik gépnek azt felrobbannak, a faroknak meg semmi baja.
:-(

Ennek tök faszályos grafja lesz 😛

hát ja, de azért mégis várom<#pias>

grebber
Majd kiderül!

Next PC upgrade: 2022

úgy érzem 2006/2007-ben megleszünk áldva jó gépigényes😞 ww2 játékokkal 😄

grebber

Na de szerinted egy ilyen összetett játékra ki lenne vevõ néhány elvakult fanatikuson kivül?
Most ha csak a valóban életképes ötleteket nézem is.
Ma,amikor a Cod2 sikeres lehet a visszatöldõs energiával,meg egyéb teljessen irreális hülyeségeivel,hogy már tényleg csak célozni ne a gép célozzon meg lõjön (hacsak nem aimbot...),akkor ki az aki valami ennyire reális játkot ki merne adni...?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bricsi01
Végül kijön egy teljes összetett game ötlet azt meg el lehet adni vagy meg lehet szerkeszteni <#nevetes1>

bricsi01
Végülis nem rosz, ti még csavarjátok tovább amit elkezdtem 😄

Akkor lenne ilyen gépiró program a játékban,és a hátralévõ idõben jelentéseket kéne gépelni...<#email>

Istencsászár
A sok madár nemtudná végigvinni a tréninget, micsoda anyázás lenne a készítõk felé 😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

"Jó lenne egy teljes gyakorlatos game amiben értékelik is, ha szarul lõsz vagy akármi akkor nem jutsz csatába.
"

Mért gondolod aki a 2.VH-ban rosszul lõtt azt nem küldték csatába?Legfeljebb az veszett oda elõször...

Minstrel
ahány partszakasz, annyi DVD <#wilting>

http://topgearhungary.blogspot.com/

bricsi01
De azon kivül végig fogom ezt is tolni mert WWII fan vok.

bricsi01
Jó lenne egy teljes gyakorlatos game amiben értékelik is, ha szarul lõsz vagy akármi akkor nem jutsz csatába.
Meg kiválaszthatható az oldal a csoport, barátok.
Napló irás lehetõsége, szabad mozgás.
Ismeretlen és változó érkezés pl Normandiába és tájékozodás iránytûvel térképpel, normálisan tellõ idõ.
Téged keresõ embereid ha már olyan a rangod.
Hát ez az én kis véleményem 😄

bricsi01
Helló!

Ez az örökös Normandia azért van mert mindenki ismeri hogy "D-Day".
Pedig minden hadmûvelet elsõ napja a D-Nap.
SZVSZ.

Istencsászár

sziasztok tudja valaki a megjelenés idejét vagy esetleg van demo már a játékrol???
Így van, Normandiában 1944. június 6-án volt a deszantos akció. 01-02 óra között. Az este stimmel, majd kiderül...

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Pluskast
Egyébként ha megnéztétek azt a videot szó sincs normandiáról. Az egyik ugrás Afrikában történik a másik meg 44 augusztusában Hollandiában.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Emlékszetek arra az ígéretre (Pacific Assault), miszerint a víz dinamikai mozgása ki lesz dolgozva? Még videó is készült anno róla, hogy hogyan fog hullámozni, amikor belelövünk. Nos ez tulajdon képpen miért maradt ki a játékból?

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Sziasztok!
Sokak szerencsések. Van nagyon jó nett-kapcsolatuk. Sokan viszont azé vagyunk beleesve a szingli játékba, mert vidékiesek lévén csapnivaló a nettkapcsolatunk. Magyarán, mi még a szolgáltatónak ki vagyunk szolgáltatva. Én a seggemet verem a földhöz örömömben, ha a kapcsolati sebesség felmegy 30Kb/s fölé! No, így nem lehet multizni. Szinte meg sem mozdúltam, és mán hulla vagyok.
Más: Végigjátszottam minde elérhetõ játékot, mármint a nagyokat. MOHAA összes változata, BF változatai, COD-ok, stb.... Valóban nagyon nyugati front centrikusak. Kevés a keleti fronti helyszin. Valóban kicsit sok a "D-day" helyszin. Sok érdekes helyszin is volt még. No, de ha a mozifilmeket nézzük, ott is a nagy csatákat dolgozzák fel elõszeretettel. Hány film is köszön vissza a játékokban? Elit alakulat, Mentsétek meg...., "D" Nap, Angliai csata, nem tóm a Zajcev mesterlövészrõl szóló film címét, és még sorolhatnám. Pedig volna még téma rengeteg. Csak pölö említeném a partizánharcok témáját. Hátha valamelik nagy rendezõ kap a témán. Na meg volnának még az I.V.H. nagy csatái is. Tehát remélem még rengeteg játék vát megcsinálásra!
Csak úgy tünik nekem: Lassuak a fejlesztõk! Pedig mekkora piac ez!
Üdv Néktek: Öreg Csóka

Serpa
Eisenhower
persze mert este kijött, de amikor te írtad akkor még nem ^^

de már megjelent

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

Eisenhower
oblivion? az még meg sem jelent nem? <#rolleyes><#fejvakaras><#zavart2>

eddig ebben az évben 2 játékot vártam(Godfather,Oblivion) de mind 2 csalodas volt.Medal ofhonor te vagy az utolso remenyem!!!

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

Csirke4
Mostnéztem a gémsztárban hogy ebben aztán hatalmas szabadság lesz ám!
Ott ugrunk ahol akarunk!
Gondolom lesz 5 másodperc ami alatt ezt kiválaszthatjuk hogy a mezõ egyik végébe vagy a másikba ugrunk :/
Aki még élvezni akarja az ilyen játékokat az ne játszon WWII Onlineal ;-)
tomee14
eccerû: Googleba beirod Medal Of Honor: Pacific Assault serial!!! ennyi<#awink>

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

hy all msot irok elöszuör az sg re remélem sikerel irtem tudtok nekem segiteni bizok benetek csak ezt a medal of honor temat találtam na szoval: a medal of honor pacific assault- hoz kéne cd key tudnatok segiteni? elöre is thx
tomee14
sztem a 2. vh.-s téma az mindig jo fõleg normandia😄

tomee14
remélem multba majd lesznek uj játékmodok. monyguk lehetne oan h a francia ellenálás az egyik a másik meg a németek és akkor tiszteket kell likvidálni vagy iesmi

Grebber úr kérésére akkor kifejtem mit is jegyeztem meg eme szép gém topikjában:

Remélem pcre is kiadják, és nem kell olyan sokat várni a konzolos kiadás után.

Bocsánat grebber...😄

grebber
Miért az eddigiek nem voltak azok?

Remélem pcén is élvezhetõ lesz!

heliosz007
HA idén kijön akkor ez lesz az év játéka !!

tomee14
grafko durvi lesz

Serpa
sweech
detto

Ja hogy a singleplayer.... KIT ÉRDEKEL?! <#idiota>

Ha fps akkor multi, nagyon kevés olyan van aminek értékelhetõ akárcsak egyszer is a sztorija és a medal pont nem ilyen 😛

mila69en
elmeséled tömören a battlefield story-át?<#wilting>

akik szerepelnek a medal sorozatokban nem igen élnek a jelenkorban akkor elmondanád nekem mitkeresne a jelen korban egy medal of honor... elég lol lenne nem?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Serpa
idén, ~tél.

Aha,én WW2-t nem tudom megunni szerintem jöhet. Megjelenés? 2007?

Jöhet, imádom a normandit😄DDDDDDD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu