Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Szingli nagyon jó volt annak ellenére hogy olyanokat is mondtak róla, hogy nem lesz szkript, csak AI, de lett, és nekem így is tetszett.
Multi is jó, ha van néhány jó mod a szerveren (pl admiral, nincs élet visszatöltés)És mostmár kezdenek csurogni a jó kis costum mapok is.
Úgyhogy asszem új MOH-ig kihúzom a coddal, aztán ha megint Normandiában ugrunk akkor is élvezni fogom, mert imádom a hangulatát a WWII. játékoknak.<#violent>#violent>
http://www.panoramio.com/user/518310
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Az a rész amikor szétszakad a repülõ és neki meg a farka több másik gépnek azt felrobbannak, a faroknak meg semmi baja.
:-(
Next PC upgrade: 2022
Most ha csak a valóban életképes ötleteket nézem is.
Ma,amikor a Cod2 sikeres lehet a visszatöldõs energiával,meg egyéb teljessen irreális hülyeségeivel,hogy már tényleg csak célozni ne a gép célozzon meg lõjön (hacsak nem aimbot...),akkor ki az aki valami ennyire reális játkot ki merne adni...?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"
Mért gondolod aki a 2.VH-ban rosszul lõtt azt nem küldték csatába?Legfeljebb az veszett oda elõször...
Meg kiválaszthatható az oldal a csoport, barátok.
Napló irás lehetõsége, szabad mozgás.
Ismeretlen és változó érkezés pl Normandiába és tájékozodás iránytûvel térképpel, normálisan tellõ idõ.
Téged keresõ embereid ha már olyan a rangod.
Hát ez az én kis véleményem 😄
Ez az örökös Normandia azért van mert mindenki ismeri hogy "D-Day".
Pedig minden hadmûvelet elsõ napja a D-Nap.
SZVSZ.
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Sokak szerencsések. Van nagyon jó nett-kapcsolatuk. Sokan viszont azé vagyunk beleesve a szingli játékba, mert vidékiesek lévén csapnivaló a nettkapcsolatunk. Magyarán, mi még a szolgáltatónak ki vagyunk szolgáltatva. Én a seggemet verem a földhöz örömömben, ha a kapcsolati sebesség felmegy 30Kb/s fölé! No, így nem lehet multizni. Szinte meg sem mozdúltam, és mán hulla vagyok.
Más: Végigjátszottam minde elérhetõ játékot, mármint a nagyokat. MOHAA összes változata, BF változatai, COD-ok, stb.... Valóban nagyon nyugati front centrikusak. Kevés a keleti fronti helyszin. Valóban kicsit sok a "D-day" helyszin. Sok érdekes helyszin is volt még. No, de ha a mozifilmeket nézzük, ott is a nagy csatákat dolgozzák fel elõszeretettel. Hány film is köszön vissza a játékokban? Elit alakulat, Mentsétek meg...., "D" Nap, Angliai csata, nem tóm a Zajcev mesterlövészrõl szóló film címét, és még sorolhatnám. Pedig volna még téma rengeteg. Csak pölö említeném a partizánharcok témáját. Hátha valamelik nagy rendezõ kap a témán. Na meg volnának még az I.V.H. nagy csatái is. Tehát remélem még rengeteg játék vát megcsinálásra!
Csak úgy tünik nekem: Lassuak a fejlesztõk! Pedig mekkora piac ez!
Üdv Néktek: Öreg Csóka
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
Ott ugrunk ahol akarunk!
Gondolom lesz 5 másodperc ami alatt ezt kiválaszthatjuk hogy a mezõ egyik végébe vagy a másikba ugrunk :/
Aki még élvezni akarja az ilyen játékokat az ne játszon WWII Onlineal ;-)
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Remélem pcre is kiadják, és nem kell olyan sokat várni a konzolos kiadás után.
Bocsánat grebber...😄
Ha fps akkor multi, nagyon kevés olyan van aminek értékelhetõ akárcsak egyszer is a sztorija és a medal pont nem ilyen 😛
akik szerepelnek a medal sorozatokban nem igen élnek a jelenkorban akkor elmondanád nekem mitkeresne a jelen korban egy medal of honor... elég lol lenne nem?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu