Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
A gépigényét lehet már tudni?
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
A játék (a Call of Duty-hoz és a Brothers in Arms-hoz hasonlóan) az Elit Alakulat-ból megismert ejtõernyõs osztag bevetéseit dolgozza fel. A Medal of Honor: Airborne várható megjelenése 2006. novemberére várható.
November fele jelenik? És még semmi hivatalos oldal? vagy csak én nem kerestem?
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

<2006. augusztus 22. @ 20:08 - Forcecaster>2006. augusztus 22. @ 20:08 - Forcecaster>
Épp a mai nap adtunk hírt róla, hogy az EA is megvásárolta az Unreal 3 motorját, és máris itt a történet folytatása.
Bizonyos források szerint ugyanis az EA akció játékokban kívánja majd alkalmazni az új motort. P.J. McNealy az American Technology Research elemzõje szerint a következõ Medal of Honor játék már átesett a cserén, valamint emellett egy eddig be nem jelentett játék a Dead Space is már Unreal 3-as engine-re épül majd. Bár egyelõre hivatalos megerõsítés nem igazán érkezett a dologgal kapcsolatban, attól még nem lehetetlen, hogy az EA 2007-ben bevetheti U3-as nagyágyúit.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Operation: Flashpoint, illetve a folytatása, Armed Assault.
Nem csak Q3 engine (CoD, MoH) van ám a világon, sõt, szerintem a jelenlegi felhozatalban a CoD2 az egyik legegyszerûbb, legagyatlanabb.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Német oldalon szvsz MP-44 érdemes csak nyomulni. Kis túlzással még snipernek is jó
http://www.panoramio.com/user/518310
http://www.panoramio.com/user/518310
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
#79 : Nem
#80 : Biztos...
#81 : Éljen!
#82 : Valóban...
#83 : Minek?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.