6840
  • SötétBarom
    Nem tudom mi ez a gépigény para..
    Nekem egy AMD a64 3000+, egy giga ram meg egy 256megás 7600gt-vel minden highon, 1024ben bőven élvezhetően fut (20-30fps átlag)..

Szal szerintem akiknél szarul megy, nézzenek körül a gépen.. Valamire tuti allergiás.. (btw. nekem a Bioshockhoz készült béta driver van fenn)
  • grebber
    Enemy Territory Quake Wars-ról volt szó!
  • timantes
    Honnan lehet letölteni a bétát ???
  • ajem kisa
    Nekem ugyanez a konfigom volt, a via chipset egy sz**r, voltak fura dolgok néha, procim ua, mint amit te akarsz, de mivel eleve a pci-exes kártyák már olcsobbak, és van választék, a ddr2 ramok is 4-5-6 ropival olcsobbak, mint a ddr1....sorolhatnám!
    Tehát az msi agp-s lap árábol veszel 1 pci-exes lapot, akkor a proci is, meg a ddr2 is olcsobb lesz, mint a S939...
    Amit meg megsporolsz velük, meg a régi géped árábol veszel egy vga-t is....
    Na ez a nagy terv!;)
  • grebber
    Ninc smég kint csak béta verzió!
  • Balumann
    Már kintvan ez a játék? Hallani hallottam róla, de hogy doom3 -as motort használ, arról nem. De biztos átalakították kicsit
  • Gubberx
    nekem már a demo se megy:) elindítom a telepítőt, extractolja a fájlokat, és mielőtt bejönne a telepítő indítója kiirja hogy hibát észlel és leáll...
  • trident
    OFF. Nem akarok beleszólni, de azt gondolom, hogy így nem lépsz előre, mert lényegében egy alaplap és processzor árát elköltöd, de a befektetéssel nem lesz arányos a teljesítmény, ráadásul halott platform.
    (nem fogod tudni bővíteni szvsz).
    Én nemrégiben váltottam platformot, szigorúan költséghatékony módon vásároltam (e2160 -belépőszint, jó tuningpotenciál alapfeszültségen is; gigabyte 965 s3 -belépőszint, minden szükséges rajta, támogatja a tuningot; 2x1gb ddr2800mHz -sajnos nincs mese, viszont érződik a hatása, nem a legdrágábbat vettem; msi x1950pro -korrekt, csendes hűtés, közepes teljesítmény és relatív olcsó, tuningpotenciál is van ha kell. Mindez tuning és buhera nélkül szépen, gyorsan, csendben, jól fut az előző barton2500@3200; 6800gs; 1 gRam-hoz képest, jó befektetés volt, ráadásul szem előtt tartottam, hogy bármelyik elemet tudom cserélni, bővíteni, akár cpu, akár pci-ra ha gondolsz).

Ez azt mondanám, hogy egy korrekt belépő és váltás, de költséghatékonyan. Javallanám neked is megfontolását. Írtad, hogy nincs önálló jövedelmed, ez ügyben a részletfizetésre hívnám fel figyelmedet és mondjuk hétvégente diákmunka (lásd interneten). Talán így már kivitelezhető!:)

Gondolom ismered, de figyelmedbe ajánlanám: www.prohardver.hu ; www.hardwareoc.hu ; www.tomshardware.hu . A gépedet meg akár meghírdetheted itt, a vaterán, a teszveszen, iwiw-en, helyben.:)

Szóval csak azt tudom mondani, ne dugd hurokba a fejed, mert főni fog, amikor látod, hogy egy nem fejleszthető platformba tetted a pénzed, csak a socket775 vagy az Am2-n gondolkozz!:)
    ON
  • dienesoft
    Jaja.Egy ilyet néztem ki, 1-másfél évre kifolyólag használnám:MSI K8T NEO2F V2+AMD Athlon 64 3800 X2 S939 OEM. Az alaplapba bele menne a vidikarim+RAM-om is.
  • 6600GT
    hát én nem tudom.....én várok(annyit nem ér a airborne:nekem)majd október én.tudod ha vársz jobb gép lessz:P
  • Gascan #1461
    Le lehet valahogy szedni a HUD-ot a játékban? Engem pl. baromira zavar a crosshair
  • csgj
    mondtam, hogy engem érdekel az a gép? tudtam én, hogy vmi nem kóser... :P
  • tommyg
    :)
  • NeoMaN
    Bocs, de csináltak külső teres gémet vele.
    A címe - talán már hallottad: ET Quake Wars.
    :D
  • dienesoft
    Hagynám én, ha tehetném. De a gépfejlesztésbe a vidikari+Memoria kciserélése már nagyon nem fér bele. Szóval én ennél jobbat ebben a szituban nem tudok, amint az imént leírtam. Szerintetek?
  • Eagle16
    Csak viccöltem vele, ismerem személyesen is :)
  • tommyg
    örülj hogy neked jó van
  • 6600GT
    sztem már hajd a agp-t!
  • dienesoft
    Köszi az ajánlatot, de sajnos nem vagyok kereső ember, tehát nincs miből "félrerakni". Megoldalni meg úgy nem tudom, hogy megveszem a cuccokat apránként (közben a nyakamon a régi géppel) , és amikor egyszer majd össze lehet rakni, akkor összerakom és örülök. Tök jó lenne, de sajnos csak egy megoldást látok: vidikarit nem fogom eladni, hanem egyelőre marad az AGP-s.Veszek egy MSI K8T NEO2F V2 alaplapot hozzá dual magos AMD 3800+-ot vagy valamilyet, a többi cuccot meg rárakom. 82000-t nem tudok előkaparni a semmiből, örülök, ha ősszel az új játékokra össze tudok rakni egy értelmes konfigot.
  • LackoMester
    wazz már játszani akarom,ehelyett munkába kell még lennem,alig várom,h. hazamenjek.ááááá
  • Eagle16
    aztán hogy megy nálad? :D (majd mondd el emesenen)
  • Desert
    off
    Mafia 2 lesz a tuti
    on
    nem rossz ez :)
  • Desert
    már ok
  • nono55
    van még mit javítani rajta az tény...nekem is voltak furcsa dolgok...
  • Desert
    XD ,,l,,
  • Eagle16
    Mer szar géped van XD
  • Desert
    hali miért forog a csávó folyamatosan balra?:D
  • berczely

Kicsit bugos!Remélem javítva lesz!
  • nono55
    ha van egy kórod 2 giga rammal meg egy 8-as vidikarival, kb annyit tudsz mint egy X360!
  • nono55
    helyesen teszed!
  • Prince of Máté
    CSinálj töredezettségmentesítést, driverfrissítést, és ha így sem megy, akkor passz.
    AMúgy már a Fear-hez, és a Bf2-höz is két giga ram kellett, ha fullon akartad futtatni.(az én gépemen is simán megy fullon)
  • Eagle16
    Kevesebb nélkül is lehet létezni.Bioshock és Airborne simán ment nálam...majd ha lesz kóróm, akkor váltok 2 gigára.
  • nono55
    így van.proci az már eléggé régicske...
  • nono55
    azt csak feltüntetés képpen írtam, hogy mennyibe kerül az 1 giga.
    amúgy nekem is 2 van, kevesebb nélkül létezni...
  • Balumann
    jaa, 2800 a minimum, most nézem. Akkro nem tom
  • Balumann
    3800 Mhz -es proci elméletileg a minimum a játéknak, emelett a dupla mag még gyorsít a játékon, úgyhogy a prociddal lesz a probléma.
  • Prince of Máté
    az az 1 giga ram vicc?
    Crysishez 2 giga kell minimum hogy nem swappoljon :/
  • Prince of Máté
    Az enyém meg 110-be és csak a videókártyám olcsóbb egy 10-sel :D
    Vannak olyan hírdetések, hogy többszázezer forintos gépekbe raknak 4 magos procit, 2 giga ramot, és egy !!8500GT!!-t.
    Hát erre csak azt tudom mondani, HÜLYE AKI MEGVESZI!
  • Lui76
    Nem . -ez a vga limit .
    Zárt térben azért megy fel mert kevesebb az adat úgymond.
    Dirt-ben pl ha húztam a procin ugyanannyi volt az FPS két mag ide vagy oda .

Este én is megnézem e demot ,még most töltöm csak .
  • Szabi DEMON
    Segítsetek pls: A gépem: AMD 3000+, 1 GB RAM, ATI Radeon X1650 Pro 512MB
    Ezen config mellett minden minimumon 800x600-as felbontás mellett is játszhatatlanul szaggata játék kb 2 mp-ként 4-5 mp-ig áll. Mi leheta rpobléma? Tudtommal a gépem a minimum fölött van.