Medal of Honor: Airborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
wiki pedia UE 3-as verziójával foglalkozó oldal és az oldal alján ott van az ue3-as játékok listája, köztük az Airborne-al is.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

dante3
Lehet,hogy le vagyok maradva! Õszintén megvalva,manapság nem igazán lehet követni a megjelenési dátumokat!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Gerbill
A legújabb amit láttam az március eleje. Túl nagy a csend, lehet, hogy ezt is úgy elhalasztják mint a BiA-t

dante3
2007 január elvileg!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Mikorra várható kb a megjelenés?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Gerbill
Ez alapján a nem lesz olyan grafikai szörnyeteg, nekem semmi extra nem tûnt fel benne, nekem a CoD2 ugrott be kicsit felturbózva. De a játékmenet tetszik, csak kár, hogy megint csak az USA-val lehet menni.

pontosan a te hsz-edre gondoltam visszaolvasásképp😄

közbe visszaolvastam, látom h valszeg ue 3 már ez is (tisztára mint régen a q3 engine, azt is annyira hypolták, aztán az évek során alig-alig kerül elö játék amivel játszok és még arra épül😄

grebber
Volt róla hír de nem lett megerõsítve hogy UE3-as lenne! Majd meglátjuk.

Next PC upgrade: 2022

techdemonak szvsz jo, de remélem jol el fog futni gépemen, 1ébként milyen grafikus motor ez? ue3? ha tudjátok irjátok már le, de azért kicsit visszaolvasok hátha már...😛

hát, nemtom, sose voltam nagy mohás, mindig meguntam😄 egyedül lanba toltuk jorégen az alap gémet, de ezt is tuti kiprobálom, de nem hiszem h annyira be fog jönni, bár ne igy legyen

Firerock
mikor lehet a kezemben ez a gyönyörûség?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

REXCraft
😮
ez télleg off...nem kicsit..nagyon<#idiota><#idiota>

panther112
Kicsit off, de nem annyira. MoV Vietnam-nak nem tudjátok jött ki multi crack-je?

revizor
revizor
Ez a gém tarolni fog úgy, mint az egykoriMohaa Meg sem veszem addig az új gépemet amíg nem tudom meg min fut a legjobban!!!

Törölt felhasználó
Azt lehet tudni, hogy lesz-e benne Cooperative mod? Egyszerûen vérlázító, hogy a MOHAA-kból ez kimaradt (CoD-al egyáltalán nem foglalkozok)

Vannak már olyan videók ami a játékról van, hogy nemcsak ilyen Intro szerü jelenetek vannak, mert ebbõl még nem tudunk semmit.

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

Azt lehet már tudni mekkora lesz, hány DVD-s? Valószínüleg több lesz mint 4.7 GB a telepítõ.

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

Szasztok. Az biztos hogy elég nagy lesz a gépigény. Remélem hogy legalább olyan élvezhetõ lesz mint az elõzõ. Én amúgy CoD rajongó vagyok, de ez a CoD 2 nagyon szar lett.

grebber

grebber
Semmi biztos egyenlõre 2007 Q1.

CoD23
hali mikor jelenik meg??

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

nembajaz

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

ez tiszta zelitalakulat lesz 😛

grebber
Aztmég sajnos nemlehet tummi <#idiota>

Hy
A gépigényét lehet már tudni?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Serpa

A játék (a Call of Duty-hoz és a Brothers in Arms-hoz hasonlóan) az Elit Alakulat-ból megismert ejtõernyõs osztag bevetéseit dolgozza fel. A Medal of Honor: Airborne várható megjelenése 2006. novemberére várható.
November fele jelenik? És még semmi hivatalos oldal? vagy csak én nem kerestem?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

SiteDisagner
Ejj de ideje volt már😄

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

grebber
Unreal 3-as engine-re térne át az új Medal of Honor?
<2006. augusztus 22. @ 20:08 - Forcecaster>

Épp a mai nap adtunk hírt róla, hogy az EA is megvásárolta az Unreal 3 motorját, és máris itt a történet folytatása.

Bizonyos források szerint ugyanis az EA akció játékokban kívánja majd alkalmazni az új motort. P.J. McNealy az American Technology Research elemzõje szerint a következõ Medal of Honor játék már átesett a cserén, valamint emellett egy eddig be nem jelentett játék a Dead Space is már Unreal 3-as engine-re épül majd. Bár egyelõre hivatalos megerõsítés nem igazán érkezett a dologgal kapcsolatban, attól még nem lehetetlen, hogy az EA 2007-ben bevetheti U3-as nagyágyúit.

info: Gamestar

Senkkik
meg hogy nem lesz rövid mint sok játék aminek jó a grafikája....

Serpa
muszáj

penészthozópára
Az hát
Kukába a CoD-kal!!(nem muszály😊

One Love, One United!

dronkZero
Hehe, a Bohemia Interactive Studios megtette már egyszer, és idén újra megteszi.
Operation: Flashpoint, illetve a folytatása, Armed Assault.

Nem csak Q3 engine (CoD, MoH) van ám a világon, sõt, szerintem a jelenlegi felhozatalban a CoD2 az egyik legegyszerûbb, legagyatlanabb.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

A legjobb Medal of Honor lesz,az biztos!Csak remélem,hogy nem lesz nagy gépigénye:S

zsír!😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

The FlashBack
Banner?

Evogordon
Milyen directx-et fog használni a játék?

Fejes021
Hát igen, bár fegyók még mindig nem az igaziak.
Német oldalon szvsz MP-44 érdemes csak nyomulni. Kis túlzással még snipernek is jó

http://www.panoramio.com/user/518310

Fejes021
Most hogy így telespammoltad a topikot, jól érzed magad?<#idiota>

http://www.panoramio.com/user/518310

Hát igen én is most CoD2-ben probaképpen voltam Admiral mod-os szervereken.Na igy már valami olyan kinézete van a dolognak mint aminek lennie kellett volna alapból is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

#78 : 2. Világháborús FPS
#79 : Nem
#80 : Biztos...
#81 : Éljen!
#82 : Valóban...
#83 : Minek?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

adjatok MSN-t
csak kicsit szar külföldekkel dumálni,ha egyszer nem az anyanyelved!!xD
me én szoktam
valaki mohpa zik multiba???oO