Medal of Honor: Airborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LackoMester
honnan lehetne letölteni?

élet a legjobb méreg

jaja
Aki már játszott vele, nyomjon már be pár képet 😊

bioshock az elindult igaz nem ment norm de 1 kölök elkezdte csinálni szval kb errõl ennyit :/

ja ez igaz!
LackoMester
skacok a demo már tölthetö?

élet a legjobb méreg

install indít: videókártyád nem támogatott ablak csõ

ha valaki akar dumcsizni msnen:[email protected]
ok, az övé az átlag enyém meg a csóró gép...
amd athlon64 3200+
ati radeon x800
1gb ddr ram

vidkari helyett faterom most vesz magának CSAK UO-hoz 60ezerért monitort <#szomoru1>

tudom van sok játékom
kinek van msn? ott is lehetne dumcsizni a játékokrol legalább az embert szerez haverokat!
Eagle16
Tudod mi az a minimum gépigény? Amin még elindul, de a menü már szaggat 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

van msned? ott is lehetne dumálni ha akarsz!
köszke rendes vagy!
szerintem nem én kezdtem a támadást (1021). de mindegy, zárjuk le a témát

a minimum csak arra jó hogy elinduljon a játék , arra nem hogy normális sebességgel játszd. Bár Neked legyen igazad , legalább többen kitudják próbálni az ÉV legjobb WW2es FPSét

a gamestarban olvastama minimumra még kisseb gépet irtak!
elindul , de szaggatni fog

rosszul irtam bocsika nekem el menne eza játék?amd 2.6 proci 512 ram gf7300 256 video kari!
hát ahogy dienesoft írta nincs sok esély rá h játszható legyen, de ha megpróbálod azzal nem veszítesz semmit

neke le menne ez a gém?
elmondanám h a tiéd nem gyengébb mint az átlag mer kb ez az átlag.. pont ha azokkal nem foglalkoztak akiknek átlag gépük van 😊

dienesoft
Ahhoz jön új alaplap, mert ezt a proci fajtát nem lehet beledugni, aztán hozzá jön a vidikari, mert a 7600gs még agp-s, ráadásul akkor már ddr mitoménhányas memoria kellene. Meg a nagy lószart. Marad a Tetris. 😄

nekem a gépem 2.6 proc 512 ram gd7300gt256 a video kari szerintem lowon nekem is megy! meg a bioshock is ment simán
szerinted

dienesoft
Az. Csere lesz, de max karácsony. Más se fog menni szvsz. Bioshock még elfutkározott. De ez...egyszerûen optimalizálatlan. 1 percig nem foglalkoztak azokkal, akiknek gyengébb gépük van az átlagnál.

ki ne találd már bakker 😄
szerintem nem lesz fent egy óra mulva az összes magyar oldalon a demo?

AMD ATHLON 64 X2 3600+os procival menne neked rendesen... kevés a procid a vidkaridhoz (nem huzza ki teljesen) 3600+os 2magos proci dujv-ban 15 ezer forint <#integet2>

sztem az az xp 2600 a ludas..

meg védelek azért ne támadj meg senkit sem!
dienesoft
Jelentem:Aki az enyémnél gyengébb géppel rendelkezik, nem ajánlom, hogy bármit is áldozzon ezért a játékért, ugyanis bármilyen lehúzással, miután ledob a gép a terepre, játszhatatlanul szaggat. És hozzá LOW-on, 800x600-ba mint a bûn olyan ronda.Nálam felejtõs. Talán majd egyszer ha lesz jó gépem.

hogy feltudjam tölteni torrentre okoska! mer ha a gépem nem is de a netem megengedheti

aha értem!
x800.. no sm3...

akkor mi a fasznak töltöd okoska?

hogy hogy nem indulna el neked?
lol <#hehe> igazad van<#nyes>

vidkaridat a procid nem huzza csak ki teljesen...

elmondanám h nekem else fog indulni.. szval ne itt okoskodjál hanem húzzál máshova

ezt mennyi idö allat lehet végig vinni?
hát persze, kinézem belõlled ilyen hsz után hogy még fel is töltenéd <#mf2>
tipikussan az a gyerek vagy akinek legelõször kell minden, hogy erre tudja verni a faszát hogy bibííí, én már játszottam vele, mindenki más levan szarva. ez az én véleményem, off vége <#kocsog>

ÖRÖK HÁLA , RENDES VAGY !!!! <#worship>

nem vagyok írigy csak nekem lejönne 20 perc alatt és lehetne feldobni torrentre ahol visszalehetne osztani geci kis barátom <#mf2>

hagyguk már a Bioshockot!!! A bio zárt terepen játszódik ez meg egy nyíltterepes játék . Ráadásul a két játáknak az UE 3on kivül semmi köze egymáshoz.

saxicola
A BioShock optimalizálása elég jól sikerült szerintem is. Kár, hogy a demó csak 15 percig tart. Már többször kijátszottam. Zseniális.
Az Airborne demóját most töltöm, remélem ezzel is meg leszek elégedve.

www.gportal.hu/bioshock

Hát ez érdekes, mert (privát véleményem szerint) ez a játék elég csúnya, és szarabbúl megy mint pl. a Bioshock? És még a nagy nyílt terepet se hozhatom mentségére, mert ilyen gagyesz textúrákkal ... Szóval ez elég érdekes. 😞

ebbõl látszik milyen kis irigy geci vagy, barátom <#mf2>

Pedig csak egy rövid SP misszió van benne. Szóval gondold meg, mert elég méretes demo. Biztos lesz külön MP demo, ahogy az szokás ...

dienesoft
Jelentem: 1024-be LOW-on a gépemen játszhatatlan továbbra is. Csúnya dologhoz kell folyamodni:le kell venni a felbontást. Ja és a medium-ról low-ra váltás +1fps-t erdeményezett (úgy, hogy mindent LOW-ra vettem).

Prince of Máté
jön 210-el -.-
várhatom 1 és háromnegyed órát egy tízperces demóra.
<#taps>