Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja
Aki már játszott vele, nyomjon már be pár képet 😊
bioshock az elindult igaz nem ment norm de 1 kölök elkezdte csinálni szval kb errõl ennyit :/
ja ez igaz!
install indít: videókártyád nem támogatott ablak csõ
ha valaki akar dumcsizni msnen:[email protected]
ok, az övé az átlag enyém meg a csóró gép...
amd athlon64 3200+
ati radeon x800
1gb ddr ram
vidkari helyett faterom most vesz magának CSAK UO-hoz 60ezerért monitort <#szomoru1>#szomoru1>
amd athlon64 3200+
ati radeon x800
1gb ddr ram
vidkari helyett faterom most vesz magának CSAK UO-hoz 60ezerért monitort <#szomoru1>#szomoru1>
tudom van sok játékom
kinek van msn? ott is lehetne dumcsizni a játékokrol legalább az embert szerez haverokat!
Tudod mi az a minimum gépigény? Amin még elindul, de a menü már szaggat 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
van msned? ott is lehetne dumálni ha akarsz!
köszke rendes vagy!
szerintem nem én kezdtem a támadást (1021). de mindegy, zárjuk le a témát
a minimum csak arra jó hogy elinduljon a játék , arra nem hogy normális sebességgel játszd. Bár Neked legyen igazad , legalább többen kitudják próbálni az ÉV legjobb WW2es FPSét
a gamestarban olvastama minimumra még kisseb gépet irtak!
elindul , de szaggatni fog
rosszul irtam bocsika nekem el menne eza játék?amd 2.6 proci 512 ram gf7300 256 video kari!
hát ahogy dienesoft írta nincs sok esély rá h játszható legyen, de ha megpróbálod azzal nem veszítesz semmit
neke le menne ez a gém?
elmondanám h a tiéd nem gyengébb mint az átlag mer kb ez az átlag.. pont ha azokkal nem foglalkoztak akiknek átlag gépük van 😊
Ahhoz jön új alaplap, mert ezt a proci fajtát nem lehet beledugni, aztán hozzá jön a vidikari, mert a 7600gs még agp-s, ráadásul akkor már ddr mitoménhányas memoria kellene. Meg a nagy lószart. Marad a Tetris. 😄
nekem a gépem 2.6 proc 512 ram gd7300gt256 a video kari szerintem lowon nekem is megy! meg a bioshock is ment simán
szerinted
Az. Csere lesz, de max karácsony. Más se fog menni szvsz. Bioshock még elfutkározott. De ez...egyszerûen optimalizálatlan. 1 percig nem foglalkoztak azokkal, akiknek gyengébb gépük van az átlagnál.
ki ne találd már bakker 😄
szerintem nem lesz fent egy óra mulva az összes magyar oldalon a demo?
szerintem nem lesz fent egy óra mulva az összes magyar oldalon a demo?
AMD ATHLON 64 X2 3600+os procival menne neked rendesen... kevés a procid a vidkaridhoz (nem huzza ki teljesen) 3600+os 2magos proci dujv-ban 15 ezer forint <#integet2>#integet2>
sztem az az xp 2600 a ludas..
meg védelek azért ne támadj meg senkit sem!
Jelentem:Aki az enyémnél gyengébb géppel rendelkezik, nem ajánlom, hogy bármit is áldozzon ezért a játékért, ugyanis bármilyen lehúzással, miután ledob a gép a terepre, játszhatatlanul szaggat. És hozzá LOW-on, 800x600-ba mint a bûn olyan ronda.Nálam felejtõs. Talán majd egyszer ha lesz jó gépem.
hogy feltudjam tölteni torrentre okoska! mer ha a gépem nem is de a netem megengedheti
aha értem!
x800.. no sm3...
akkor mi a fasznak töltöd okoska?
hogy hogy nem indulna el neked?
lol <#hehe>#hehe> igazad van<#nyes>#nyes>
vidkaridat a procid nem huzza csak ki teljesen...
elmondanám h nekem else fog indulni.. szval ne itt okoskodjál hanem húzzál máshova
ezt mennyi idö allat lehet végig vinni?
hát persze, kinézem belõlled ilyen hsz után hogy még fel is töltenéd <#mf2>#mf2>
tipikussan az a gyerek vagy akinek legelõször kell minden, hogy erre tudja verni a faszát hogy bibííí, én már játszottam vele, mindenki más levan szarva. ez az én véleményem, off vége <#kocsog>#kocsog>
tipikussan az a gyerek vagy akinek legelõször kell minden, hogy erre tudja verni a faszát hogy bibííí, én már játszottam vele, mindenki más levan szarva. ez az én véleményem, off vége <#kocsog>#kocsog>
ÖRÖK HÁLA , RENDES VAGY !!!! <#worship>#worship>
nem vagyok írigy csak nekem lejönne 20 perc alatt és lehetne feldobni torrentre ahol visszalehetne osztani geci kis barátom <#mf2>#mf2>
hagyguk már a Bioshockot!!! A bio zárt terepen játszódik ez meg egy nyíltterepes játék . Ráadásul a két játáknak az UE 3on kivül semmi köze egymáshoz.
A BioShock optimalizálása elég jól sikerült szerintem is. Kár, hogy a demó csak 15 percig tart. Már többször kijátszottam. Zseniális.
Az Airborne demóját most töltöm, remélem ezzel is meg leszek elégedve.
Az Airborne demóját most töltöm, remélem ezzel is meg leszek elégedve.
www.gportal.hu/bioshock
Hát ez érdekes, mert (privát véleményem szerint) ez a játék elég csúnya, és szarabbúl megy mint pl. a Bioshock? És még a nagy nyílt terepet se hozhatom mentségére, mert ilyen gagyesz textúrákkal ... Szóval ez elég érdekes. 😞
ebbõl látszik milyen kis irigy geci vagy, barátom <#mf2>#mf2>
Pedig csak egy rövid SP misszió van benne. Szóval gondold meg, mert elég méretes demo. Biztos lesz külön MP demo, ahogy az szokás ...
Jelentem: 1024-be LOW-on a gépemen játszhatatlan továbbra is. Csúnya dologhoz kell folyamodni:le kell venni a felbontást. Ja és a medium-ról low-ra váltás +1fps-t erdeményezett (úgy, hogy mindent LOW-ra vettem).