Medal of Honor: Airborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hellotok
ilyen vidokarival elindulva:geforce 6600 256 mb-?

Énis ideges lennék a helyedben <#szomoru1>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Prince of Máté
Akkor te örülhetsz, de én 4 órát várok összesen egy 10 perces demóra.
FASZA!

8600GTS-el 1400x1050 be majdnem max-on megy!

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

repvez
Na kiprobáltam.Nagyon jo a játékmenet és a hangulat, de a garfikát 6600gt-vel Low közeli értéken 1024x768-ban futtatva is akad egy kicsit.És olyan recés a kép néhol mintha softveresen lenne renderelve.Sajna azon a felbontáson ami a monitoron nativja nagyon lassu,de azért elmegy ugyis csak.
Akinek 8600-as kártyája van és van rá lehetösége tudna mondani véeményt rá,hogy 1680x1050-es felbontáson hogyan megy a játék.Olyan kártyára akaron cserélni a mostani 6600gt-met.
4000+x2,1gb800mhz ram mellé.
énis PCdome-ról szedtem és semmi gond nemvolt vle (megvolt 12 perc alatt<#vigyor2>)

Végre nem hal az ember ha mellé lõsz fél méterre <#hehe>
ténylegesen elkell találni.

Prince of Máté
10 picsa megabájt kellett volna (~1 perc) erre leáll...
Hát nagyon köszönöm PCdome.
Kezdhetem elölrõl<#eljen><#taps>

Nekem tetszett. A legvégén amikor mindent megcsináltam, akkor viszont kidob hibaüzenettel a demo.

Üdv!
A HUD-ot és a szálkeresztet le lehet venni?

Eagle16
Én meg csak este 7 kor tudom majd kipróbálni, úgyhogy neked szerintem elõbb meglesz a próba 😊 De ha kipróbáltam, beírom ide hogy hogy ment.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

szia, majd ird meg hogy ment mert amint latom hasonlo konfigunk van es en csak most kezdtem tolteni, lesz vagy 4 ora mire lejon

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Evogordon
Juhúúúúúúú demó!!!!!!

Kit érdekel nekem a teéjes kell!!!!!

Prince of Máté
Mi a büdös g*ci van ezzel a szar letöltéssel??
vártam két órát hogy letöltsem, erre 99%-nál leáll, arra hivatkozva:
A fájl nem található a kiszolgálón!
Büdös r*kos qrva száját...
most mit tegyek??

360-omra . már hétfõn meglesz . már megrendeltem. és hétfõn meglesz
Prince of Máté
Már csak 2 perc és telepíthetem😄
8600 GT-vel kicsit gyengébb eredményre számíthatsz mint a GTS-sel.

Eagle16
Nah, akkor én is valami hasonlóra számítok 😊

Eagle16
Nah, egyik aztmondja csúnya, másik aztmondja szép... 😄

beszarás a gém! nagyon szép, és jó a játékmenet.
AMD 3200+, 1GB RAM, 8600GTS-el lazán megy majdnem fullon!

Gyerekek, hát ez kibasz...ot jó nagyon fasza, és nagyon szép......

Prince of Máté
Processzorod nagyon gyenge hozzá.
Nekem má csak 20 perc, remélem jól fut rajta...

heliosz007
a Pacific-nek tényleg húzós volt a gépigénye... de az iszonyatosan jó game volt ! remélem ez is megüti azt a szintet ! nekem még 2 óra és lent van :S

dienesoft
Meg is lepõdnék, ha a tieden megkoccanna.

dienesoft
De miért volt az, hogy a régebbi gépemen jól ment a MOH😛A, a mostanin meg borzalmasan? Ne mondja nekem senki, hogy EZ az optimalizáció 😊

Ne viccelj már ember. 😄 A TE géped egy ERÕMÛ hogy szaggatna már. Nálam is 50-70 FPS-el ment fullon.
Prince of Máté
Már a Medal of honor pacific assaultnak is kurva nagy gépigénye volt, a minum fél giga ram volt, szal az airborne gépigénye nem sokat nõtt, pedig eltelt "pár" év...
Ilyenek a medal of honorok.
Amúgy nekem 30-40 perc és lejön.
Remélem megy majd rendesen 1280x1024-ben, a grafikát leszarom, csak a felbontás érdekel😊

k3nGu
nah egy bõ 20 perc és lejön, aztán megnézzük h h muzsikál fullba...ha ien szar az optija akkor szaggathat, majd elválik...

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

nagyon ronda ha nem fullos a játék?
Most vittem ki, tök jó volt, és fullon nekem 50 FPS lenn. Az teccik benne, ha meghalok, nincs vége, csak újraugrom, azt kész.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

grebber
Látom a képeket a demóból és hát lol az UE3-ból sikerül kihozni a mínuszt 😄

Next PC upgrade: 2022

dienesoft
"Nem látom be, hogy mitõl ne kéne mennie egy 7600GS-en legalább lowban, ha fullosan ilyen randa 😞"
Teljes mértékben egyetértek.

dienesoft
Hihetetlen, hogy iylen rosszul megy...mennyibe fájna nekem a gépfejlesztés?

Na igen, aláírom hogy nagy nyílt terep, meg ez egy kissé akciódúsabb FPS játék, de könyörgöm mitõl ekkora a gépigénye, ha úgy néz ki mint egy pár évvel ezelötti, nagyságrendel kisebb gépen is jól futó FPS? Most essek hanyat, mert van a pályán 3db víztócsa? Vagy mert a játék közben alig látható arcok ki vannak dolgozva? Nem látom be, hogy mitõl ne kéne mennie egy 7600GS-en legalább lowban, ha fullosan ilyen randa 😞

Törölt felhasználó
De jó, hogy szeptember 7.-én jelenik, addig beújjítom a gépet.
semmi baj én is és valahogy lekell vezetni a dolgot meg amig tölt unatkozom!mindenkitöl bocsika
Eagle16
Miaz szómenésed van? ez nem chat b+, aki akart volna veled beszélgetni, az már rég felvett volna egész biztos....bocs, de kicsit ideges vagyok 😊

<#eljen>
ujra töltöm azon alinken amit adtatok és hamar lejön ugy néz ki463-mal jön köszike mindenkinek
na senki sem akar dumcsizni msnen?
tasakos
😊

Ennyi! :)

Bioshock full nagyon jól optimalizátl talán egy hangyafingnyivel jobban is ,mint a demo,pedig egy nap az eltérés 😄
tasakos
Miért? Mert példáúl ott a Bioshock,szép nagyon és az én kis gépemen (6600GT 3.0 ghz) low-mediumon-elmegy! És ehhez kel tudás,nem csak ahhhoz hogy szép effekteket csináljunk az UE3 motorból.Bár sztem ez se lessz optimalizálva jól a beta alapján mondom,sokat panaszkodtak a tesztelõk..szvall..majd meglátjuk 😊

Shep
Senki nem rak be képeket, milyen maxon?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Kösz a linket 450-el hasít lefele

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Amúgy mit csodálkoztok a gépigényen, a Medal sorozat soha nem az optimalizáltságáról volt híres, miért pont most változtattak volna?

tasakos
DEMO

Innen szedjétek,jó gyorsan jön! 😊

hu de csönd van!!!!!!!!
na senki nem akar dumálni msnen?
LackoMester
cim kellene

élet a legjobb méreg

www.gamestar.hu