6840
  • gduck
    Ha picit visszaolvasnál :D már írtam (#2204) 8GB!
  • Gabe18
    Ez már megint egy érdekes megközelités.Hát egy játék mérete tudtomal sose volt feltétlen arányba a hosszával.Ilyen alapon a Football Manager az egyik legjobb játék,de nem azért ami,hanem mert évek óta ráfér az aktuális rész kb. 1 cd-re,de akár évekig elvan vele az ember...

Ezt az egészet talán ugy kellett volna megközeliteni,hogy nem adtok tizenezer forintot egy játékért,ami csak 6 óra játékidőt nyújt.Mert ezt "aláirom".
  • chalezlopez
    De ha jó a multija, akkor...?
  • Balumann
    neki (is) az a gond, hogy 6 giga (feltelepítve mégtöbb helyet foglal) és csak 6 óra játék idő.
  • Gabe18
    1. Engem marhára nem érdekel hogy megveszi valaki vagy letölti.És is letöltöm a magamét.De az már vicc,hogy valaki letölti ingyen,vagy fillérekért,és akkor még az is probléma hogy mekkora.
    2. Akkor mi a gond?
  • tommygear
    1. Adj rá pénzt!
    2. Nem a 6 giga letöltésével van a gond!
  • Balumann
    Hát én 2 évig szinte biztos nem fogok bővíteni. Utána is maximum akkor, hogyha olan játékok jönnek, amik nem indulnak el a gépemen, de amíg lowon fogok tudni játszani, addig nem veszek.
    Bár félek, hogy 1 vagy másfél év mulva már megoldják a játék kiadók, hogy ne mennyen el ilyen gépen...
  • Nevem senki
    Én is arra gondoltam, hogy taxiba pattanok és gyorsan veszek egyet --- majd egy év múlva 3990 Ft-ért. Addig gyűjtök taxira.
  • Nevem senki
    Nem adok 2 évet és kijönnek ilyen őrült méretűek is meglásd, de semmi látványos nem lesz bennük, csak, hogy mindent lecserélhetsz megint (pedig neked "tűrhető" a vasad)
  • Gabe18
    Nem értem ezt a "6 giga sok" dolgot.
    Elmész a boltba és megveszed,akkor nem kell 6 gigát letölteni,ott lesz a DVD a kezedben aztán annyi.
    Ha meg valaki letölti,hát akkor igen érdkes dolog azon sirni hogy hány giga.
    Amúgy ha a következő résznél a PS3 Blue-ray adathordozója lesz az alap (ami egyáltalán nem kizárt,sőt),akkor simán lehet akár 15-20 giga is.
  • Balumann
    Legyen, de akkor legyen legalább 20 órás játék idő, és nagyon jó multi :-)
  • Nevem senki
    Hát én is sokallom, az lesz a vége, hogy a következő Medal meg lesz vagy 20 giga D
  • Nevem senki
    Na és az a ratyiság miben mutatkozik meg, mert ehhez már nem vagyok profi, egyelőre a három gépből csak egyen fog futni, uh ha van ilyen hack biszti, hogy letöltöm, azért nem veszek egy új kártyát.
  • tommygear
    6 óra játékidőért még sok is
  • Nevem senki
    Senki többet? -remélem. Ez is épp elég lesz.
  • rekettyes
    6.5 giga
  • tommygear
    vagy 6 giga ha erre gondolsz
  • Nevem senki
    Szerintetek mekkora lehet a várhatóan megjelenő verzió ?? Nem tom mire készüljek.
  • tommygear
    te?
  • chalezlopez
    Akkor nézd meg az 1211-es hozzászólást, amiben benn vannak az általam készített képek a játékból, a bal felső sarokban az aktuális FPS értékkel. A BioShock is jól fut, de kevesebb az FPS ott, olyan 50-100 között mozog átlag 1280 fullon, és ritkán, de azért néha nagy csatáknál be-be akad. Na, a MOHA nem akad semmit. Szóval miután azt mondod, hogy nem mondok igazat, én neked meg azt mondom, hogy előbb nézz körül, mielőtt megszólal benned a hülyeség.
  • DarkSector
    Bróbáltad a Bullet-Time-ot, amit csináltam?
    #2185?
  • DarkSector
    Értem hogy mire gondolsz és valszeg így is van, de mivel hogy azon a kártyán feljebb nem tudomtenni, ezért ott az a full.
    De mindegy, mert valami oknál fogva, még így is szar a kép....tiszta sötét...
  • scorpeeon
    Akkor lehet h a patch nem enged futtatni alapból minden effektet. SM2.0 mégsem ugyanaz mint az SM3.0. Sztem ami ott a max, az messze nem max rendes SM3.0án. Harmatgyenge az a kártya ehhez maxon.
  • DarkSector
    X300SE az egy 64bites és 128MB ram-os videókártya!!!!!
  • DarkSector
    Havernak pach-el ment, úgyhogy minden beállítás be volt kapcsolva...
  • scorpeeon
    Nem x360, hanem x300. x360on nyilván minden elfut, hiszen minden esetben ugyanaz a célhardver, max lebutítják a PC-s verzióhoz képest. De az is f@szség h x300on fullon elfut, mert alapból minimumon sem fut el, sőt: el sem indul. Ha meg a moddal rá is veszed h elinduljon, harmatgyenge az a kártya ehhez a játékhoz.
  • Gerbill
    Nagy baromságot mondtál. Az xbox 360-oson minden játék fullon fut Grafikai beállítás sincs, mivel minden box egyforma teljesítményileg ezért eléggé furcsa volna, ha nem menne maxon mindegyiken.
  • DarkSector
    Hülyeség!A bioshock egy X300-ason simán elfut full-on...
  • Gerbill
    Én elhiszem neki, mert nekem is jobban fut. A bioshock úgy fut mediumon mint ez maxon.
  • kovecses
    Ez az amit senki nem fog elhinni neked, mert ez fizikai képtelenség, főleg azért mert a bio-ra még beta drivert is irtak...

mind1
  • chalezlopez
    Nekem a MOHA jobban fut mint a BioShock...na jó mondjuk az is jól fut, de a MOHA még jobban... :)
  • Neoncsoves
    reméljük holnap kint lesz a "lopott full" :P vagy holnapután warezon a teljes :)
  • kovecses
    Ilyennel config-al ne is csodálkozz hogy jol fut és nincs fps különbség...
  • Balumann
    Szerintem a MoHA -nak nagyobb is marad a gépigénye mint a Bioshocknak. Hiába ugyan az a motor, a MoHA az mégis egy nagyobb, és kinti pályán játszódik, ahol szinte szabadon lehet dönteni merre megyünk, hol szállunk le, és több ellenfél is van gondolom, mint a Bioshockba.
    Azért reméljük teljesbe optimalizáltabb lesz, bár nekem tökéletesen fut. Egyébként nekem sincs semmi fps különbség, akármire állítom a grafikát.
  • AntiHero
    Nekem is ugyan ez van. Rosszabbúl fut a MoHA mint a BS.
  • kovecses
    És ugyan az a grafikai motor...
  • kovecses
    Egy bajom van a medal of honorral, hogy a bioshockal ellentétben sokkal jobban gépigényes, mintha nem lenne olyan jól optimalizálva au unreal 3-mas motor mint a bioshockban. Ezt a demo alapján mondom. Most sokan ölnek majd ezért biztosan, mert hogy a demo alapján ne itélkezek, de álljon meg a menet, a bioshocknak a demoja is éppne olyan jól futott mint a full, de amedal of honor: airborne demo ugy akadt hogy nevetséges hogy 800x600-ban kellett nyomnom, amikor a bioshock 1024x768-ban full grafikán simán megy!
  • kovecses
    A bio-nak gyönyörű a grafikája, valami beállítás szar lehet nálatok, legtöbbet a textura beállítás számít, azt hagyjátok high-on a többit emg vegyétek lejjebb ha akad...
  • Attila8805
    Ahogy hallottam egy sráctól hogy milyen már én is egyre jobban:D
    Bár mondta hogy a multiba még kicsit kevesen voltak.
    (xbox360ról van szó)
  • troyz
    akárcsak én