6840
-
#2272 Ha picit visszaolvasnál :D már írtam (#2204) 8GB! -
Gabe18 #2271 Ez már megint egy érdekes megközelités.Hát egy játék mérete tudtomal sose volt feltétlen arányba a hosszával.Ilyen alapon a Football Manager az egyik legjobb játék,de nem azért ami,hanem mert évek óta ráfér az aktuális rész kb. 1 cd-re,de akár évekig elvan vele az ember...
Ezt az egészet talán ugy kellett volna megközeliteni,hogy nem adtok tizenezer forintot egy játékért,ami csak 6 óra játékidőt nyújt.Mert ezt "aláirom". -
#2270 De ha jó a multija, akkor...? -
#2269 neki (is) az a gond, hogy 6 giga (feltelepítve mégtöbb helyet foglal) és csak 6 óra játék idő. -
Gabe18 #2268 1. Engem marhára nem érdekel hogy megveszi valaki vagy letölti.És is letöltöm a magamét.De az már vicc,hogy valaki letölti ingyen,vagy fillérekért,és akkor még az is probléma hogy mekkora.
2. Akkor mi a gond? -
#2267 1. Adj rá pénzt!
2. Nem a 6 giga letöltésével van a gond! -
#2266 Hát én 2 évig szinte biztos nem fogok bővíteni. Utána is maximum akkor, hogyha olan játékok jönnek, amik nem indulnak el a gépemen, de amíg lowon fogok tudni játszani, addig nem veszek.
Bár félek, hogy 1 vagy másfél év mulva már megoldják a játék kiadók, hogy ne mennyen el ilyen gépen... -
#2265 Én is arra gondoltam, hogy taxiba pattanok és gyorsan veszek egyet --- majd egy év múlva 3990 Ft-ért. Addig gyűjtök taxira. -
#2264 Nem adok 2 évet és kijönnek ilyen őrült méretűek is meglásd, de semmi látványos nem lesz bennük, csak, hogy mindent lecserélhetsz megint (pedig neked "tűrhető" a vasad) -
Gabe18 #2263 Nem értem ezt a "6 giga sok" dolgot.
Elmész a boltba és megveszed,akkor nem kell 6 gigát letölteni,ott lesz a DVD a kezedben aztán annyi.
Ha meg valaki letölti,hát akkor igen érdkes dolog azon sirni hogy hány giga.
Amúgy ha a következő résznél a PS3 Blue-ray adathordozója lesz az alap (ami egyáltalán nem kizárt,sőt),akkor simán lehet akár 15-20 giga is. -
#2262 Legyen, de akkor legyen legalább 20 órás játék idő, és nagyon jó multi :-) -
#2261 Hát én is sokallom, az lesz a vége, hogy a következő Medal meg lesz vagy 20 giga D -
#2260 Na és az a ratyiság miben mutatkozik meg, mert ehhez már nem vagyok profi, egyelőre a három gépből csak egyen fog futni, uh ha van ilyen hack biszti, hogy letöltöm, azért nem veszek egy új kártyát. -
#2259 6 óra játékidőért még sok is -
#2258 Senki többet? -remélem. Ez is épp elég lesz. -
#2257 6.5 giga -
#2256 vagy 6 giga ha erre gondolsz -
#2255 Szerintetek mekkora lehet a várhatóan megjelenő verzió ?? Nem tom mire készüljek. -
#2254 te? -
#2253 Akkor nézd meg az 1211-es hozzászólást, amiben benn vannak az általam készített képek a játékból, a bal felső sarokban az aktuális FPS értékkel. A BioShock is jól fut, de kevesebb az FPS ott, olyan 50-100 között mozog átlag 1280 fullon, és ritkán, de azért néha nagy csatáknál be-be akad. Na, a MOHA nem akad semmit. Szóval miután azt mondod, hogy nem mondok igazat, én neked meg azt mondom, hogy előbb nézz körül, mielőtt megszólal benned a hülyeség. -
#2252 Bróbáltad a Bullet-Time-ot, amit csináltam?
#2185? -
#2251 Értem hogy mire gondolsz és valszeg így is van, de mivel hogy azon a kártyán feljebb nem tudomtenni, ezért ott az a full.
De mindegy, mert valami oknál fogva, még így is szar a kép....tiszta sötét... -
#2250 Akkor lehet h a patch nem enged futtatni alapból minden effektet. SM2.0 mégsem ugyanaz mint az SM3.0. Sztem ami ott a max, az messze nem max rendes SM3.0án. Harmatgyenge az a kártya ehhez maxon. -
#2249 X300SE az egy 64bites és 128MB ram-os videókártya!!!!! -
#2248 Havernak pach-el ment, úgyhogy minden beállítás be volt kapcsolva... -
#2247 Nem x360, hanem x300. x360on nyilván minden elfut, hiszen minden esetben ugyanaz a célhardver, max lebutítják a PC-s verzióhoz képest. De az is f@szség h x300on fullon elfut, mert alapból minimumon sem fut el, sőt: el sem indul. Ha meg a moddal rá is veszed h elinduljon, harmatgyenge az a kártya ehhez a játékhoz. -
#2246 Nagy baromságot mondtál. Az xbox 360-oson minden játék fullon fut Grafikai beállítás sincs, mivel minden box egyforma teljesítményileg ezért eléggé furcsa volna, ha nem menne maxon mindegyiken. -
#2245 Hülyeség!A bioshock egy X300-ason simán elfut full-on... -
#2244 Én elhiszem neki, mert nekem is jobban fut. A bioshock úgy fut mediumon mint ez maxon. -
#2243 Ez az amit senki nem fog elhinni neked, mert ez fizikai képtelenség, főleg azért mert a bio-ra még beta drivert is irtak...
mind1 -
#2242 Nekem a MOHA jobban fut mint a BioShock...na jó mondjuk az is jól fut, de a MOHA még jobban... :) -
Neoncsoves #2241 reméljük holnap kint lesz a "lopott full" :P vagy holnapután warezon a teljes :) -
#2240 Ilyennel config-al ne is csodálkozz hogy jol fut és nincs fps különbség... -
#2239 Szerintem a MoHA -nak nagyobb is marad a gépigénye mint a Bioshocknak. Hiába ugyan az a motor, a MoHA az mégis egy nagyobb, és kinti pályán játszódik, ahol szinte szabadon lehet dönteni merre megyünk, hol szállunk le, és több ellenfél is van gondolom, mint a Bioshockba.
Azért reméljük teljesbe optimalizáltabb lesz, bár nekem tökéletesen fut. Egyébként nekem sincs semmi fps különbség, akármire állítom a grafikát. -
#2238 Nekem is ugyan ez van. Rosszabbúl fut a MoHA mint a BS. -
#2237 És ugyan az a grafikai motor... -
#2236 Egy bajom van a medal of honorral, hogy a bioshockal ellentétben sokkal jobban gépigényes, mintha nem lenne olyan jól optimalizálva au unreal 3-mas motor mint a bioshockban. Ezt a demo alapján mondom. Most sokan ölnek majd ezért biztosan, mert hogy a demo alapján ne itélkezek, de álljon meg a menet, a bioshocknak a demoja is éppne olyan jól futott mint a full, de amedal of honor: airborne demo ugy akadt hogy nevetséges hogy 800x600-ban kellett nyomnom, amikor a bioshock 1024x768-ban full grafikán simán megy! -
#2235 A bio-nak gyönyörű a grafikája, valami beállítás szar lehet nálatok, legtöbbet a textura beállítás számít, azt hagyjátok high-on a többit emg vegyétek lejjebb ha akad... -
#2234 Ahogy hallottam egy sráctól hogy milyen már én is egyre jobban:D
Bár mondta hogy a multiba még kicsit kevesen voltak.
(xbox360ról van szó) -
troyz #2233 akárcsak én