ÜberSoldier - már megint ezek a németek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de mondok csak egy példát! hans joachim marseille... 158 lelõtt szövetséges gép, ráadásul brit! volt, hogy egymagában szállt harcba 7 brittel, és nemcsakhogy kilõtt 3-at, de túlélte! sajnos elég fiatalon halt meg, egy harc nélküli bevetés után repült haza, de kigyulladt a gép motorja... pedig sokra vihette volna..
hartmann rengeteget gyakorolt a ruszkikon, õ 352-õt lõtt ki... szégyellem, de annak a stuka pilótának nem jut eszembe a neve, aki 519 szovjet tankot lõtt ki, plusz elsüllyeszett 3 cirkálót meg vagy 1500 ágyút... csak 100.000 rubeles vérdíj volt rajta, elvesztette két lábát, de azután is járt bevetésekre, és túlélte a háborút!
egyszóval vérprofi katonák voltak, és a legtöbbjüknek nem volt fertõzve az agya hitler hülyeségeivel.. õk a hazájukat védték a háború vége felé... más kérdés, hogy hitler miatt semmit sem értek az erõfeszítéseik, mert az a kis pöcs annyira védte a népét, hogy 10 millió német halt meg miatta... ehhez vegyétek még az elsõ világháborús 5 millió németet, meg a sok elcsatolt területet, meg a sok elhullott fiatalt, szaporulatkiesést, és kijön, hogy ma simán több német lehetne európában, mint orosz..
jah a pilótákhoz még csak annyit, hogy míg a szövetségeseknél egy kétes légigyõzelmet az arra igényt tartó pilóták közt szétosztották, addig a németeknél csak az volt érvényes, amit egy társad igazolni is tudott.. gyk. hiába lõttél le 20-at, ha a társadat közben lekötötték, és nem látta csak a felét, akkor 10-et kapsz... igazi hentesek voltak ezek...
de olvassátok géczi (geci?) zoltán, közismertebb nevén kurt rieder könyveit, amik ugyan a 400ft-os szemét kategoriába tartoznak, de kiindulásként jók =)
Sajnos még sokan vannak akiken nagyon megláccódik az agymosás, de szerencsére, már egyre többen ébrednek fel az álomvilágból 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
a nácik embertelenek voltak. És nem tom ti hogy vagytok vele, de sztem az még hagyján hogy egy fantazi játékban az élõholtak vagy a démonok oldalán vagyok, de az már nagyon nem fekszik ha egy mocsok náci bõrébe bújva kell gyilkolásznom. Látogassatok meg egy haláltábort, és megértitek =)
Most is jönnek jó hangulatú fpsek, sztem a cod2 hangulatosabb az összes eddigi 2. vh-s fpsnél.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
<#violent>#violent>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
nah mind1...
Én nem embertõl vagyok. Egy embernek nem lehet ekkora húgyhólyagja.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Még nem csináltak olyan bot-okat, melyek pótolnák az emberi ellenfeleket..szal..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
u dont have to listen anybody else but me
u dont have to listen anybody else but me
<#violent>#violent>
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
A graf hirtelenjében a CoD-ra hasonlít
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.