36
  • Roman
    köhhhm... jó emberek voltak az egyszerű wehrmachtosok... sőt, még a waffen ss-ben is voltak jófejek... elvégre azért tettek egy s más emberfeletti hőstettett.. meg hát.. repülős, tankos, tengeralattjárós 'rekordokat' mint német pilóták/parancsnokok tartják vagyis...

de mondok csak egy példát! hans joachim marseille... 158 lelőtt szövetséges gép, ráadásul brit! volt, hogy egymagában szállt harcba 7 brittel, és nemcsakhogy kilőtt 3-at, de túlélte! sajnos elég fiatalon halt meg, egy harc nélküli bevetés után repült haza, de kigyulladt a gép motorja... pedig sokra vihette volna..

hartmann rengeteget gyakorolt a ruszkikon, ő 352-őt lőtt ki... szégyellem, de annak a stuka pilótának nem jut eszembe a neve, aki 519 szovjet tankot lőtt ki, plusz elsüllyeszett 3 cirkálót meg vagy 1500 ágyút... csak 100.000 rubeles vérdíj volt rajta, elvesztette két lábát, de azután is járt bevetésekre, és túlélte a háborút!

egyszóval vérprofi katonák voltak, és a legtöbbjüknek nem volt fertőzve az agya hitler hülyeségeivel.. ők a hazájukat védték a háború vége felé... más kérdés, hogy hitler miatt semmit sem értek az erőfeszítéseik, mert az a kis pöcs annyira védte a népét, hogy 10 millió német halt meg miatta... ehhez vegyétek még az első világháborús 5 millió németet, meg a sok elcsatolt területet, meg a sok elhullott fiatalt, szaporulatkiesést, és kijön, hogy ma simán több német lehetne európában, mint orosz..

jah a pilótákhoz még csak annyit, hogy míg a szövetségeseknél egy kétes légigyőzelmet az arra igényt tartó pilóták közt szétosztották, addig a németeknél csak az volt érvényes, amit egy társad igazolni is tudott.. gyk. hiába lőttél le 20-at, ha a társadat közben lekötötték, és nem látta csak a felét, akkor 10-et kapsz... igazi hentesek voltak ezek...

de olvassátok géczi (geci?) zoltán, közismertebb nevén kurt rieder könyveit, amik ugyan a 400ft-os szemét kategoriába tartoznak, de kiindulásként jók =)
  • Anteris
    mi köze a wehrmacht katonájának a nácikhoz okoska??
  • jointeer
    így van
  • Sanyix
    Hidd el a komcsik sokkal rosszabbak voltak, és az amcsik se sokkal jobbak náluk...
    Sajnos még sokan vannak akiken nagyon megláccódik az agymosás, de szerencsére, már egyre többen ébrednek fel az álomvilágból :)
  • pentium419
    tipikusan a nyugati/kommunista agymosáson átesett elme szavai(látogass meg egy gulágot vagy egy quantanamo-t)... amugy cod2be semmi hangulat nincs csak annyi h zúzzál ezerrel az nem hangulat a sima cod+uo na annak volt hangulata
  • Goth
    Nekem meg attól van herótom, hogy mostanába sokan pampognak, hogy a nácit akarják játszani.
    a nácik embertelenek voltak. És nem tom ti hogy vagytok vele, de sztem az még hagyján hogy egy fantazi játékban az élőholtak vagy a démonok oldalán vagyok, de az már nagyon nem fekszik ha egy mocsok náci bőrébe bújva kell gyilkolásznom. Látogassatok meg egy haláltábort, és megértitek =)
  • Goth
    Azért ez nem teljesen így van.
    Most is jönnek jó hangulatú fpsek, sztem a cod2 hangulatosabb az összes eddigi 2. vh-s fpsnél.
  • NEOreg3
    sehogy, még nem jelent meg
  • Taró
    Hogy lehet letölteni???
  • pentium419
    én is azért vettem elő a jó kis RtCW-t mer csömöröm van a mai hangulatnélküli tucatjátékoktól amik csak tele vannak b*szva shaderekkel alig megy el gépemen és semmi élvezet nincs benne csak lőni menni +gépet fejleszteni hogy vhogy el is fusson
  • ati88
    riddick22
  • ati88
    jolvan barátom, te is nagy gamer vagy gondolom, fő a grafika meg hogy 600w-ot fogyasztó 4.8Ghz-es AMD-d legyen, 4 darab SLI kártyával a villamosművedben és 3200x2400-as felbontás mellett 200fps-el toljad a plazmatévéden wireless keyboardal ugye? de a játék már nem élvezhető 640x480-on low grafika mellett egy kisebb gépen, jolvan barátom, alig várom hogy egyedül 20 év alatt jobb játékot csinálj, és kipróbálja a szemüveges kocka fiad az új fps-ed...
  • Sanyix
    Nembaj majd rájösz hogy nem a grafikától lesz jó egy játék...
  • HöfEE
    A CoD 1 ben nincsenek ilyen nagyfelbontásu texturák de mindenesetre az életszerübb mint ez , bár szerintem nem csunya csak több árnyék lehetne benne.
  • maestro85
    Szerintem ez a játék még nem készült el...legetséges hogy nem vélgeles. :)
  • maestro85
    COD! Ott hullanak az oroszok igaz ott is szövetségi oldalon mennek a dolgok
  • riddick22
    ez 1 jó fps????? hát akkor milyen lehet a szar? csúnyák a textúrák és 2006ban nem hiszem h a lowpoly modell a menő... a 2003ban készült cod1 is ezerszer szebb ennél :S
    nah mind1...
  • Broafka
    ez a sok náci lövős játék már tényleg kezd kicsit uncsi lenni :-/
  • NEOreg3
    ha a történet felénél szörnnyé változnál, majd vissza, gondolom te is megőrülnél=)
  • SFKS
    Még hogy a karakterünk meg tud őrűlni ez nem lehet zavaró
  • HUmanEmber41st
    Az biztos, h nem 1 Battlefield 1942..sem BF2 ..szal..amit itt látok az überszar..arról nem is beszélve, h az a FPS csak multiban az igazi..
    Még nem csináltak olyan bot-okat, melyek pótolnák az emberi ellenfeleket..szal..
  • VRSDM
    ocsmány textúák, a HDR-től vakítok, lolopy modellek, semmi interaktivitás, nekem nem tetszik
  • VRSDM
    ocsmány textúák, a HDR-től vakítok, lolopy modellek, semmi interaktivitás, nekem nem tetszik
  • Sanyix
    Van jópár játék ahol a tengelyhatalmak oldalon is lehet harcolni, csak az nem fps/vagy nem ilyen sima fps.
  • CsillagJoci
    Ki kell próbálni addig minden csak elmélet
  • NEOreg3
    ha hozza mindazt amit a készítők ígérnek (mert a grafika az nincs a toppon max 2 évvel ezelőtt) akkor jó kis hentnek nézünk elébe;)
  • sweech
    nagy siker lenne a játék
  • Venom1986
    Szerintem is kijöhetne már egy olyan játék ahol minimum a németek szemszögéből harcolhatnánk!Nem vagyok náci de nekem is herótom van már a "nyírjuk ki az összes németet" című játékokból!Az utolsó pályán meg Bush ellen követnénk el merényletet :P
  • galocza
    detto. a wolf3d óta germánokat kell irtani, és már marhára unom. orosz és amcsi cafatokat (is) akarok!
  • Enkil
    eyg első világháborus játék kellenne ahol a kezdetleges német tankokkal mehetnénk a lovasság ellen
  • Enkil
    mármint amék ilyen is lenne az tuti a sülyesztőbe kerül és nem egy siker játék lesz
  • Enkil
    gondolj bele hogy a hülye hazafias cukormáztól édes amerikai játszik egy olyan játékkal ahol a németek szemszögéből írtaná az Ameriakat, egy világ dőlne össze benük, stratégiába még elmesgy meg hasonlókban de egy fps-ben ahol már jobban beleélhetné magát az ember nem várható hogy valaha is lesz ilyen
  • Yurij
    Most már egyszer igazán csinálhatnának egy szövetséges ellenenes II ww játékot is.Az komálnám nagyon mert ez igy mar nagyon uncsi és szinte mindegyik egy kaptafa.
  • fawcet
    Tetszik a kép alapján.
  • Cleawer
    Nekem már a címről az jutott az eszembe,oylan rossz nem lehet.
    A graf hirtelenjében a CoD-ra hasonlít
  • MrTressy
    nekem erröl a RTCW jut eszembe... csak mai graffal