83
A Trilógia 4. része lesz? nemlesz?
-
#43 a muszáJ az pontos J!
szerk: szorry, látom bocsánatot kértél:)
álatvédős:D lál:D -
#42 mindegy kinek mi a véleménye nekem teccene egy negyedik rész......meg a mai világban aminek sikere van azt nem fogják annyiba hagyni...erre rengeteg példa van a pénzre mennek...nyugottak legyetek hogy 40év mulvais lesz valami terminátor esetleg mátrix film...mert amit el lehet adni azt el is adják....az meg megint egy másik dolog hogy zemeckis nem vállalná...majd vállalja más...erre jo példa a Terminátor 3!!!! meg hogy marty...Emettet? nem muszály öt jáccania elég ha hasonlo karaktert jáccik.......Hidd el hogy a készitök fejébe nem az jáccodik le hanem az hogy mennyi lóvét lehetne..kaszálni...márpedig a cim garancia még ha a 4. rész szar is lesz...akkor is megnézik a fanok...erre jó példa a King Kong....sikerült nekik is ujabb rokabört lehuzni egy sablon és unott témárol....( most szöke nö leszek bocs a hibás irásomért de alig látok mert fáj a szemem..) :D:D:D:D
a Topikot pedig ne zárjátok be mert hátha felfuthat ha valami télleg lesz....
ja ÁllatvéDö ha utadban a topik ne gyere..be sztem sokan vannak akiket érdekel a téma...és lehet hogy régen volt szo a témárol de most megint elöjött valamiért nagyon sok oldalon...amugy régebben én is hallottam.... -
#41 előszir is. sztem a folytatás szar lenne,
másodszor. készült belőle rajzfilm.... láttam a TV-be..
ime...
két szerzon készült belőle, és minden rész végén van tipp a gyerekeknek, minta captain planetben... picit szánalmas, de élvezhető... ilyen lenne egy negyedik rész is.... -
#40 di KETTŐ, tri HÁROM, tetra NÉGY , penta ÖT, hexa HAT, stb... :) -
Quantumleap #39 A 3. rész végén mi van kiírva? Nem, más mint:
THE END
Ezek után tényleg sült baromság lenne. Nem is értem, hogy egyes elvakult BTTF rajongók hogy tudnak ujjongani egy ilyen álhír után. -
coke2 #38 Most láttam milyen izgi párbeszédek folynak itt. Lezárnám annyival az egészet, hogy Robert Zemeckis nemrég nyilatkozta, hogy biztosan nem lesz 4. rész, az egész csak pletyka. -
#37 Michael J Fox mindörökre :) -
#36 En ekkora baromsagot soha az eletben nem halottam meg. Megis hogy jacchatna el Marty Emett szerepet? En el sem tudnek mast szineszt kepzelni. Ez pont olyan mintha Brad Pitt akarna eljaccani Indiana Jonest...
Nem lesz igaz gyerekek. Ha lesz is 4 akkor vagy totalisan mas lesz a szereplogarda vagy ugyanaz. Es gondojatok el mert mar annyira koze nem lesz a regiekhez mert azok mind ossze voltak kotve. -
#35 A tetra sztem 5 -
#34 Szerintem simán tetra, kémiában is a tetrát használjuk.. -
#33 QUADRO, de mindegy... -
Állatvédő #32 Megint egy értelmes topic! Nézz csak ide te tájékozatlan! -
#31 Ezt a kacsát kb 3 éve dobták be az USA-ban és már réges rég kiderült, hogy hanta. Azonkívül Zemeckisé a jog és ő nem engedné mert lezárták a történetet a 3. résszel. Szerintem zárható a topick! Már van kettő! -
#30 Tipikus, "SEMMI SZÜKSÉG RÁ" folytatás.
Miért nem lehet egy nagysikerű trillógiát békében hagyni???
Levele
-
#29 Nincs idő?
Akkor mit mérünk a ketyegő izékkel? -
Goth #28 nincs olyan hogy idő--> nem lehet benne utazgatni. Topik zárható :D -
#27 Na várjá ha Fox játsza doki szerepét akkor milyen doki házában talál meg micsodát?
Ha jól emlékszem Martynak hívták a trilógiában Fox-ot. Ha Fox lesz a doki vagyis Emmet Brown akkor Martyt valószínű valaki más fogja játszani. (Lloyd nem kap szerepet ezek szerint kár). -
#26 És mi van a világ egyetlen 5 részes trilógiájával? -
#25 jolvan azért csináltam mert maolvastam az ujságban én nem nyomom a ntet egésznap...sztem nyugottam maradjon a topik mert biztos elöbb utobb lesz valami uj hir... -
#24 Kár, hogy a TRIlógia a 3-as számot tartalmazza, a 4-est TETRAlógiának nevezzük. -
Monoton #23 énis ugyanezt linkeltem be!! -
#22 Ember ez a hír már ezer éves és itt is volt már belinkelve... ez a topic felesleges feltéve, hogyha megnézted a linket ha nem akkor is! -
#21 annyi féle story ki lehet találni mint állat....:D -
Nuki #20 doki az doki maradjon, esetleg hogy X év eltelt úgy jobb lenne, mongyuk én nem ellenezném a fojtatást=)
én rajzfilmről hallottam nagyon rég, de azt is elvetették... -
#19 miért ne...doki házában megtalálja a leirást...megcsinálja is megkerse doki a mittomén hol.....lehet belekerül a bibliába a Doki...:D -
#18 Michael J Fox mint doki? Totál bukás lenne,,, hülyeség -
#17 méghogy kicsit... De voltak benne jó poénok is :) (ülésbe belesimuló katona :) ) -
#16 Fluxus kondenzátor :o -
#15 Lehet, de nem kéne. A taxi 3-at is ezzel rontották el hogy kicsit eltúlozták.... -
#14 én mondjuk kiváncsi lennék hogy az öreg hogy csinálta a vonatot...meghogy hova megy a vonattal...ha nem a jövöbe....szal szerintem tudják fokozni!!! -
#13 nem kéne sztem, az a film így jó ahogy van -
#12 Jön a Vissza a jövőbe 4?
Hajdani nagy sikere, a Vissza a jövőbe negyedik részével térne vissza Michael J. Fox. A színész azt állítja, a tárgyalások a folytatásról már zajlanak.
Michael J. Fox - aki köztudottan Parkinson-kórban szenved - negyedszer is szívesen játszana az időutazós filmben. A Vissza a jövőbe 4 a széria befejező része lenne, és a színész csak abban az esetben állna kamera elé, amennyiben a valódi életkorának megfelelő karaktert formálhatna meg.
A Kerge város és a Doc Hollywood egykori sztárja a folytatásban Christopher Lloydtól venné át az excentrikus tudós, Doki szerepét. „Az egyedüli mód, ahogy a dolog működhetne, ha én játszhatnám Dokit. Negyvennégy éves vagyok, és már nem érdekel, hogy gördeszkán suhanjak. Azt hiszem, a Vissza a jövőbe 1, 2 és 3 után mindannyian úgy éreztük, hogy ez az, megcsináltuk. Szerintem ha az alkotók most újra forgatnák a filmet, fiatalabb szereposztással dolgoznának, és máshogyan realizálnák a történetet, ami biztos mókás lenne” - nyilatkozta Fox a Moviehole.net nevű website-nak.
est.hu -
#11 szal én kiváncsi vagyok mint állat....:D -
#10 mivel a képen nemigen kehet olvasni a lényeget ezért leirom!
"Michael j.Fox ismét viszautaszik a jövöbe,mert hamarosan filmvászonraw viszik a fantasztikus trilogia ujabb részét..A szinész kérése csupán annyi volt a producerek és rendezök felé hogy ö alakithasa az örült tudos Emett..szerepét."
"Nem szivesen állnk ujra gördeszkára,elmultam 44 éves,bár fiatalos a külsöm mégsem akarom magam nevetségessé tenni! szabad utat kell engedni az uj tehetségeknek...nyilatkozta a Parkinson korban szenvedö szinész"
-
Monoton #9 NEm lenni kamu! -
#8 Várjuk meg, amíg beszkenneli ! :) -
#7 ugyan... tuti kamu! -
#6 Ezt még régebben is lehetett olvasni
sztem ez így ratyi lenne -
#5 SZVSZ nem kéne folytatni jó volt az úgy ahogy befejezték. -
#4 ujságba van minjárt beskennelem aztán felnyomom..okés....