Vissza a jövöbe 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2023.08.17. 09:56:02
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Úgy látszik most az újrafeldolgozások korszakát éljük :D
Csodálatos pókember, Robotzsaru, stb :D
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
illúziót rombolna...
Azok a fórumosok meg hamis próféták. <#vigyor>#vigyor>
Inkább nem elég körültekintõnek nevezném magam... De azért köszi:)
Ne idegeskedj, ezzel senki sem fog leállni addig, amíg élnek az errõl szóló fórumok... Nem éri meg emiatt szívinfarktust kapni :D Annyit nem ér a nemlétezõ 4. rész :D
Ez a klip több filmbõl van összevágva. Javarészt a Universal Studio BACK TO THE FUTURE: THE RIDE -ból származik, ahol Biff ellopja az idõgépet visszamegy a dínók korába - meg még jópár más idõsíkba - és MI - a közönség - egy másik DeLorean-ben ülve követjük õt. Keress rá Youtube-on, simán megtalálod. Amúgy jó kis Ride volt...kár hogy megszûnt tavaly - vagy tavaly elõtt azt hiszem.
Ezt váltotta le a mostani Simpson Ride ami zseniális! :D
De hogy ismét errõl beszéljek, itt még bevágtak más dínós filmekbõl jeleneteket, sõt Michael J Fox és Peter Jackson szellemes filmjébõl - pontosabban WEKFILMjébõl egy részletet.
NEM LESZ BTTF4!!!!!!!!! Most már álljon le mindenki ezzel.
http://www.youtube.com/watch?v=kEspnFv1vX4
Alább pedig egy kis részlet látható a 4. részbõl... Csak nekem az a furcsa, hogy mindenki ugyan annyi idõsnek látszik, mint a kb. 24évvel ezelõtti részekben...
http://www.youtube.com/watch?v=XGdRkA6woAY&feature=related
Nem mind arany, ami fénylik... attól, hogy sárga, még lehet szar is.
tanulj már meg írni öcsi
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Lesz negyedik rész?
Ki a fõszereplõ?
Van egy képem a Floridai Universal parkból ahol a BTTF Ride elõtt van egy új idõgép. Egy sokkal újbb típusu autóból alakítva....nem is tudom...toyota talán. Majd elõkaparom a képet. Annó amikor fényképeztük, azt hittem az lex az új Vissza a jövõbe autója :)
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Amennyire láttam csak a magyarok irdogáltak ennyi faxságot (ha tévedek szóljatok)
Szal kacsáztak össze vissza. Aztán amit az egyik kitalált, a másik felpofozta és új formában kiadta megint a faxságot.
Ne dõljetek be minden baromságnak!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
De gondolom most jönnek majd az okos faszoskodások(újsághírek),hogy Martyt meg Brad Pitt játsza vagy Orlando Bloom vagy Jáksó László.
És ugyanígy békén kell hagyni Indiana Jones-t is.(Ott is évek óta a folytatásról kamuztak az újságok)
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Amúgy érdekes hogy az Úttalan útban (2002-es filmben) játszik Michael J. Fox és Christopher Lloyd is..
Most miért nem lehet a trilógia folytatásában is.. <#rolleyes>#rolleyes>
-tRs-Landor
Ha jól emlékszem a SW-t is trilógiaként emlegették...
szerk: szorry, látom bocsánatot kértél:)
álatvédõs:D lál:D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
a Topikot pedig ne zárjátok be mert hátha felfuthat ha valami télleg lesz....
ja ÁllatvéDö ha utadban a topik ne gyere..be sztem sokan vannak akiket érdekel a téma...és lehet hogy régen volt szo a témárol de most megint elöjött valamiért nagyon sok oldalon...amugy régebben én is hallottam....
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
másodszor. készült belõle rajzfilm.... láttam a TV-be..
ime...
két szerzon készült belõle, és minden rész végén van tipp a gyerekeknek, minta captain planetben... picit szánalmas, de élvezhetõ... ilyen lenne egy negyedik rész is....
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ezek után tényleg sült baromság lenne. Nem is értem, hogy egyes elvakult BTTF rajongók hogy tudnak ujjongani egy ilyen álhír után.
Nem lesz igaz gyerekek. Ha lesz is 4 akkor vagy totalisan mas lesz a szereplogarda vagy ugyanaz. Es gondojatok el mert mar annyira koze nem lesz a regiekhez mert azok mind ossze voltak kotve.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"