17
  • tutajos1965
    nekem az n70es azigazi egyébként a nokia tutijoteloa többi meg gagyi
  • cSuwwi
    kb.

faterom 6610-ese 20 méterről a betonra esett. úgy szedték össze a darabkáit. összerakta, és működik azóta is :] (elő-hátlap csere persze kellett)
  • Idefix
    Sziasztok!
    Állandóan látom az ilyen hozzászólásokat: az egyik ismerősömnek tökrement ennyi meg ennyi idő alatt ez, tönkrement az!
    Szerintem ilyeneket elég nagy butaság felírni, mivel mindegyik gyártótól vannak ilyenekre példák!
    Talán nem véletlen, hogy a Nokia piacvezető!
    Válasz Sundance kérdésére:
    Tudni fogja az EDGE- et, tehát minden bizonnyal használható lesz modemként!
  • Sundance
    Lesz benne GPRS modem, lehet tudni? Nem találok erről infót....
  • akyyy
    pl az összes nokia
  • EvilDevil
    "fizetett nokia hirdetés
    amugy sokkal többet tudo telefonok negyedáron,umts támogatással, két kamerával bárki számára megvásárolhatok..."

A Nokia sose az olcsó készülékeiről volt híres,,, viszont minőséget nyújt.. ami az LG vagy Sony Ericsson készülékekről nem mindig mondható el.. 3 haveromnak is 1-2 hónap alatt tönkrement a Sony Ericcson teló joy-stickja...

Nem véletlenül piacvezető a Nokia, ha az LG olcsóbb és jobb akkor miért adnak el tizedannyi telefont mint a Nokia? Azért mert amennyire olcsó olyan gagyi...
    Pár éve igen népszerűek voltak a Siemens telók magyarországon, egyértelműen az olcsóságok miatt...azokkal is volt gond bőven... kis hiján csődbe is ment a Mobil szekció...

Tehát Nokia4ever!!
  • Yoda2005
    A legjobb telefon az Alcatel Club!!! Igen igen a 8-as alakú!Esett 2 métert találkozott a villanyoszloppal kapott ütést rúgás sőt anyám ki is mosta és még mindig működik!!! Most őszintén melyik mai telefon élné ezt túl?
  • papabear
    Igazad van, az S55-öt odaadtam az asszonynak mikor vettem áprilisban egy N6230-at. A Nokia jelenleg szervízben van (Bazz, 9 hónapos. Nem tudják mi a baja, nem látja a memóriát, haha) a Siemensnek semmi baja, pedig 3 éves legalább.
    A Nokia igaz, h többet tud, és sokkal átgondoltabb a menürendzsere, de így nem sokra megyek vele...
  • smv
    Nekem se jönnek be a kinyithatóak. :\ Nemtom, én valahogy ki agyok békülve a hagyományos formával, és a Nokia lázat sem szeretem nagyon, így Siemenses vagyok. (Persze le leszek ugatva, hogy az egy rakás szar, de jóval olcsóbban hozza a nokia tudását. A minőségről pdig ne nyissunk vitát eddig 2 siemensem volt, és egyiknek sem volt sosem semmi baja, szervizet nem láttak, és gondom nem volt sosem velük)
  • Me Ga
    egyetértek... kinyithatós szar lesz ez is...
  • KDOG
    fizetett nokia hirdetés
    amugy sokkal többet tudo telefonok negyedáron,umts támogatással, két kamerával bárki számára megvásárolhatok...
    lg u8360 ?
    motorolábol vagy 20 féle kinyithatos, vagy pda, vagy csak sima telefonbol.

ja hogy itthon nem tudod eladni ? persze mert jozsibácsi nem tud angol menüvel mit kezdeni kint az ólban.... amugy meg csucstelefonok :).
    Érdemes lenne kicsit nyugatabbra menni, mondjuk csak ausztriáb ahol a 3 szolgáltato készülékeit ha megnézed sirva fakadsz, és ha megnézed a következö gyártokat: lg, moto, se, nec
    Ennél a készüléknél többet tud böven egy 25 ezerért kaphato nec 616v amu már 2 éves !
    vagy ha annyira zenét akarsz hallgatni, akkor Ministry of sound telefon (mos)
    vagy lg u880

de mindegy, a magyar hulyének minden eladhato
  • Neurotoxin
    CSodás....Tényleg nem kéne a Nokiának erőltetni ezeket a szétnyitható telefonokat...Mellesleg nekem volt már szétnyitható telefonom...nem jött be....sok a baj vele....majd ha a Motorola razor 20Mátyás lesz ,talán veszek egyet
  • artschiatwork
    megvan az új szerelmem!
  • Killberk #4
    "de nekem ergo qrvara" ergo?
  • Bith
    Jahh, kihajtósak a legjobbak sztem is. Legalább nem karcolod xarrá a kijelzőt.
  • NasaTm
    Te hulye vagy bazz... az lehet, hogy neked nem jonnek be a kagylo formaju telok, de nekem ergo qrvara es ez a telefon is aranyos darab barki barmit is mond.
  • EvilDevil
    a nokia kezd "eljapánosodni".. ezek a szétnyitható
    telók nekem nem jönnek be,,,