865
Windows Xp 154megás változata
-
#705 asszem tudok
jobbklikk sajátgépen -> services -> listában megkeresed a printer spoolert -> properties -> startup type: automaticra állítod majd start gomb
sokat szívtam vele mert igen körülményes volt nélküle felrakni nyomtatót -
sunshine73 #704 Tiny Xp rev05: add printer wizard/local printer/create new port/standart tcp/ip port - hibaüzenet: error loading the tcp mib library.
Tudtok segíteni?
A windows kb nem segített, kicseréltem a tcp mib-et és még amit javasoltak.
-
#703 már létezik vLite, nem kell sokáig vári :) -
#702 Huh, jó volna ha Vistára is kihoznák a Tiny sorozatot. -
bajusza #701 Nagyon köszi mások nevében is. -
#700 ö'öm és bódottá -
#699 ötlet elfogadva, mindjárt lejön és feltolom vhova, amugy csak 226KB -
bajusza #698 Valaki felrakhatná a TinyXP Guide-ot valahová, hogy mindig elérhető legyen - ez lenne a megoldás. -
#697 Fogsz egy magyar xp-t, letoltod hozza az sp2-ot meg a hotfixeket, nLite-al osszerakod az isot ugy hogy annyit hagysz benne mint a Tinyban van. Olvass vissza, van szo a tiny guiderol valahol. -
#696 Egy ilyen engem is érdekelne, hogy ugyan olyan legyen mint az eXperience féle valamelyik verzió, csak magyarul -
bajusza #695 Tud valaki olyan leírás, amely alapján magyar nyelvű TinyXP-t lehessen készíteni. A leírás lehetőleg magyar legyen (ha van ilyen). -
doman #694 ide vinyó, az alaplap meg pII,
háát köszi az ötleteket, még próbálkozom -
Mihail #693 meg alaplapod chipsete lehet még érdekes. nekem a régi nfroce II-es alaplapomra csak úgy sikerült tiny xp rev5-öt feltenni, hogy ki kellett szednem az összes sata meg scsi drivert amit beletettek a telepítőbe, és csak az nvidia nfroce II-höz való sata drivert hagytam benne -
Mihail #692 hát akkor több ötletem nekem sincs..
talán még annyi hogy sata wincsid van-e? mert azokkal szoktak lenni problémák windows telepítéskor -
doman #691 igen -
Mihail #690 hm.. a partíció amire installálni akartad primary és active? -
doman #689 azzal próbálkoztam -
Mihail #688 töltsél le rev 5-öt annak nincsenek már ilyen gyerekbetegségei -
#687 Szerintem tölts le másik verziót. -
doman #686 a PowerMax nem talált semmi hibát, hogyan tovább?
egyébként a norm. xp-t feltudomrá telepíteni, csak a tinyxp-t nem -
#685 a vistás tinyxp-ről egy screenshotot légyszives rakjatok be
Előre is köszi -
doman #684 a helyzet az, h ha elindítom a tinyxp telepítést, mindenáron formázni akarja a vinyót -
Mihail #683 van a tiny xp-nek egy verziója ahol nem jó benne a windows formázó progija, lehet hogy megoldod azzal hogy rendes xp telepítőlemezzel megfotmázod és utána teszel rá tiny xp-t -
#682 btw gyári formázás angolul low level format, keress vinyódhoz való progira gugliban -
#681 lehet, hogy tényleg sérült a vinyód, akkor a megoldás kidobni és venni újat.
de megpróbálhatod a gyári formázást is, ártani nem árthat (pl PowerMax) -
doman #680 ez, ok. de mi a megoldás, mert az ujra particionálást próbáltam. -
#679 Valszeg az a probléma ami oda van írva!;(
Vagy is hogy srült a partíció.
-
doman #678 hali,
egy kérdésem lenne tinyxp-vel kapcsolatban. elindítom a telepítést és mindig vissza ugrik, h nem jól van megformázva a HDD. mi lehet a gond?
ez az üzenete:
"Setup was unable to format the partition. The disk may be damaged."
előre is köszi -
atys2 #677 Nagyon kösziiii! :) -
#676 Start, Settings, R&L options, languages, details, add -
atys2 #675 Szevasztok!
Feltettem a laptopomra a Tiny XP rev04-et. Megy minden tökéletesen, csak magyar billentyűzetet nem tudok telepíteni. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm! -
KnightRider #674
Köszi és bocs a lámaságért... -
#673 ööö... ugy nézem h de.
ezért nem értettem én mi a problémád -
#672 Khmm...
Az image megírása bootolható lemezt eredményez!;))) -
KnightRider #671
Oké, értem én, AKKORA láma azért nem vagyok :D
Bootolható lemezt hogy írjak belőle?, az a kérdés... -
#670 ööö... kiírod? Neroban keress vmi olyat h Burn Image, az lesz a te barátod. (6.6 alatt Recorder->Burn Image-nél van, nemtom 7-es verziónál variáltak-e a menün) -
KnightRider #669
Ja, elfelejtettem: Nero 7 Premiumom és Roxio Easy Media Creatorom van a nemes feladat véghezvitelére :D -
KnightRider #668
Hali!
Nem akarok nagy lámának tűnni, de hogy tudok a Tiny XP letöltött iso file-jából bootolható CD-t gyártani? Nagyon kipróbálnám már ezt, jó lesz a kisgépre... -
#667 rock'n'roll! megvan h 2003 alatt hogy kell megcsinálni! figyeljétek a trükköt: ctrl+alt+del, change password, beírod az új jelszót (régi üres) és kész! ha másik gépről akarod megnézni megosztást az összes dolgod annyi hogy belépsz a Server2003 felhasználónévvel és az általad megadott jelszóval! -
gabor1968 #666 Nincs mit! Nálam csak annyi a változás hogy az Admin fióknál is megadtam egy jelszót, és nálam ezt a jelszót és azonosítót kérte! Most a létrehozott fióknál nem kell a jelszót írogatni!