865
Windows Xp 154megás változata
  • Blue15
    Nem magyar, de hum mui felmegy rá.
    és ez mi?
  • lck
    Helló!

Más címet sajna nem tudok - onnan szedtem ( rapidról )
    Nekem átlag 100-120-al jött.
    Nem magyar, de hum mui felmegy rá.
  • Blue15
    lck Privibe ha tudol írj már egy jobb címet ahol fönt van..!!
    mert ez 20kb/s
    :(
    előre is köszi!!
  • Blue15
    cső all
    LCK ez magyar?
  • dotkom
    hat a vistahoz kepest minden az :D egyebkent nekem 1-2 oraig tartott mire az osszes olyan drivert megtalaltam az 5-7 eves gepemhez, amit a rendes xp alapbol folismert.
  • lck
    Nahát akkor én kipróbáltam.
    A legfrisebb minimálrendszert rakja fel. ( Bár ez már azért nem olyan lecsupaszított mint a korábbi változatok - Első indítás után 125 megát evett ) A telepítőn a helyet az XP-s szemét helyett egy csomó plusz driver foglalja el - igy telepítés uátán csak az egzotikusabb eszközöket ( kamera, tv kártya ) nem ismerte fel. Pluszban csak szinte biztonsági frissítések vannak beleintegrálva + Messenger, IE7 és MP11. Természetesen maga a win alapból eredeti mint az állat.
    Használata - egy Vistás kalandtúra után - havaji nyaralásnak tűnik.
  • lck
    Bocs a warez-gyanús oldalért. ( itt bukkantam rá )
    De ezt valaki próbálta már ?
  • ChevyG work
    oks
    köszi
  • dotkom
    ha jol emlekszem vannak ilyen csinald magad tinyxp pack-ok, aminel lehet, hogy csinalhatsz magyar xp-bol is tinyxp-t. de ez nem biztos. probald ki...
  • ChevyG work
    Szisztok!

kövezzetek meg ezért a kérdésért: létezik magyar?

Üdv: Chev
  • dotkom
    thx
  • Axon
    Ha valakinek hasonló hibája lenne, ip címmel rendelkező hálózati nyomtató installjakor (could not load tcp mib library). Akkor másolja ki a következő fileokat egy működő WinXP-ből:
    Wsnmp32.dll, Ntprint.dll, Tcpmib.dll, Mgmtapi.dll, és Snmpapi.dll
    és másolja be a Tiny XP Windows/System32 alkönyvtárba. Ezután már tökéletesen fog működni a hálózati port hozzáadása.
  • hagggyámá
    esetleg tudnál v.melyik kérdésre is válaszolni?
    vagy az már... :?!
  • Me0w
    Komolyan TinyXP alatt akarsz IIS-t futtatni? Jujj!
  • hagggyámá
    Csá!
    a rev_5-el kapcsolatban...

1 a telepíto megállt ilyen hibaüznettel: (de, azért csak felment)
    "i386\asms incorrect function"
    az "asms" könyvtárban van két fájl, amit nem lehet se olvasni, se másolni. leszedtem ezt a két fájlt a netrol, és floppyról akartam felmásoltatni... nem sikerült! miért?

2 nem tartalmazz az iis6-ot
    miért nem lehet regisztrálni az iis.msc? ...létrehoztam a telepítési könyvtárakat és felmásoltam a fájlokat is...

3 a gpedit.msc-be hogy lehet vissza varázsolni a megszokott lista elemeket? a szükséges fájlok felmásolása v.mint a lista importálása nem elég (mert nem lehet a fájlokat regisztrálni...)

Szerintetek?
  • Me0w
    He? Kiirod cd-re es onnan bootolsz, azert iso...
  • djrobaa
    Sziasztok! Letöltöttem a TinyXp rev.05-öt,de nem látok az iso fájlban telepitőt! Hogy kell ezt telepiteni?? Jó hozzá az ami az Xp Pro lemezén van??? Köszi!
  • Calver
    ha tudod a választ - és beleírod kapásból a kérdésbe - miért kérdezel?
  • slylecz13
    Sziasztok! Valaki tud nekem abban segíteni, hogy honnan tudnám megszerezni ezt az XP-t? Torrent oldalak vagy valami más megoldás...
    Előre is köszönöm...
  • Crazyn
    Off

Passz. Megjlenés után 1 évet WoW-oztam keményen, azelőt meg semmi nemvlt a BF után

On
  • Calver
    akkor már legalább 98, a 95 driverei azon is müködnek, nem? (amúgy long time no see, ex-Companys tagok élnek még? )
  • Crazyn
    Akkor ugy nez ki marad a winfos 95 :(
  • Me0w
    Csak kurva nehezen talalsz hozza barmilyen XPs drivert. Megoldasnak ajanlom egy pendrivera a normal xp /inf konyvtarat kirakni es onnan detektaltatni a cuccokat, hatha...
  • Calver
    simán
  • Crazyn
    Hali!
    Eenelketyegne a dolog:

Toshiba Satellite Pro 440CDX

• Intel® Pentium® with MMX™ technology at 133MHz
    • 32MB RAM, expandable to 64MB
    • 1.35GB HDD
    • 12.1” diagonal 800x600 Fast Scanning Colour LCD Display
    • Graphics Processor: C&T 65554 , 2 MB video ram
    • Built-in 33.6/14.4 Kbps V.34 Toshiba data/fax/voice modem
    • Built-in Sound System: Yamaha OPL3-SA3
    • 10x CD-ROM
    • Universal Serial Bus (USB) Port
  • andrewhouse
    Hát visszaraktam a Tiny XP rev.05 most tökéletesen mükszik, lehet én voltam a láma de nem hixem, még annyi nem tudja valaki hogyan lehetne belőle előcsalogatni a kompatibilités varázslót, vagyis azt amivel belehet állítani hogy aprogi menjen 95,98,2000 emulálásával, mert azt kiszedték belőle, csak nemtok rájönni mi a neve a szolgáltatásnak, és hogy lehet beletenni! A telepítőbe!?????? HELP
  • Me0w
    Nem tudom... en egy p2-es laptopra raktam, tokeletesen mukodik, winamp, media player stb. Csak a skype mar nem megy - a proci besokall tole :)
  • andrewhouse
    Kipróbáltam a Tiny xp rev.5: hát.......első...dolog .....felakartam tenni a Total Commandert és nem indul el az install, jah és a Zonealarm telepítője, de semmi ilyesmi orgit nem tudok feltenni ami gondolom valami install shieldet haszznál, nem mükszik :)))

Most szedem le a tiny 2003-at , amúgy rev05 nagyon gyors csak azt nem értem miért nem tudtam progikat feltenni
  • Calver
    nem, nem ugyanugy. sokkal gyorsabban.
  • andrewhouse
    És ugyan olyan gyorsak rajta a játékok mint a sima XP-n?? NEmlassúl be?
  • NEXUS6
    Én a 2003-ra szavaznék.
  • andrewhouse
    :)
  • Calver
    tippelj...
  • andrewhouse
    HAli!
    Letöltöttem az összes Tiny XP változatot! Biztonság kedvéért!

MOst akkor melyiket érdemes használni?????
  • sunshine73
    Már rendben van. Kikerültem a hibát :) - Hálózatosként feltettem egy printert.
  • sunshine73
    Hálozati nyomtatót enged feltenni, de local tcp/ip-nél kiírja a hibát: could not load tcp mib library
  • Calver
    asztalon sajátgép ikonjára gondoltam
    nem vágom öszintén TinyXP-ben így megy-e, nálam Tiny2003 van, azon néztem
  • pasquale
    "jobbklikk sajátgépen " ez mit jelent? probáltam asztalról jobb klikket, sajátgép ablakából is de seholse láttam services-t!
  • sunshine73
    Sajnos a spooler fut, csakúgy mint az RPC és az RPC lokátor. Ezeket is tanácsolták, hogy fusson. És így sem működik :(
  • Me0w