865
Windows Xp 154megás változata
-
Blue15 #745 Nem magyar, de hum mui felmegy rá.
és ez mi? -
#744 Helló!
Más címet sajna nem tudok - onnan szedtem ( rapidról )
Nekem átlag 100-120-al jött.
Nem magyar, de hum mui felmegy rá. -
Blue15 #743 lck Privibe ha tudol írj már egy jobb címet ahol fönt van..!!
mert ez 20kb/s
:(
előre is köszi!! -
Blue15 #742 cső all
LCK ez magyar? -
#741 hat a vistahoz kepest minden az :D egyebkent nekem 1-2 oraig tartott mire az osszes olyan drivert megtalaltam az 5-7 eves gepemhez, amit a rendes xp alapbol folismert. -
#740 Nahát akkor én kipróbáltam.
A legfrisebb minimálrendszert rakja fel. ( Bár ez már azért nem olyan lecsupaszított mint a korábbi változatok - Első indítás után 125 megát evett ) A telepítőn a helyet az XP-s szemét helyett egy csomó plusz driver foglalja el - igy telepítés uátán csak az egzotikusabb eszközöket ( kamera, tv kártya ) nem ismerte fel. Pluszban csak szinte biztonsági frissítések vannak beleintegrálva + Messenger, IE7 és MP11. Természetesen maga a win alapból eredeti mint az állat.
Használata - egy Vistás kalandtúra után - havaji nyaralásnak tűnik.
-
#739 Bocs a warez-gyanús oldalért. ( itt bukkantam rá )
De ezt valaki próbálta már ? -
#738 oks
köszi -
#737 ha jol emlekszem vannak ilyen csinald magad tinyxp pack-ok, aminel lehet, hogy csinalhatsz magyar xp-bol is tinyxp-t. de ez nem biztos. probald ki... -
#736 Szisztok!
kövezzetek meg ezért a kérdésért: létezik magyar?
Üdv: Chev -
#735 thx
-
#734 Ha valakinek hasonló hibája lenne, ip címmel rendelkező hálózati nyomtató installjakor (could not load tcp mib library). Akkor másolja ki a következő fileokat egy működő WinXP-ből:
Wsnmp32.dll, Ntprint.dll, Tcpmib.dll, Mgmtapi.dll, és Snmpapi.dll
és másolja be a Tiny XP Windows/System32 alkönyvtárba. Ezután már tökéletesen fog működni a hálózati port hozzáadása. -
hagggyámá #733 esetleg tudnál v.melyik kérdésre is válaszolni?
vagy az már... :?! -
#732 Komolyan TinyXP alatt akarsz IIS-t futtatni? Jujj! -
hagggyámá #731 Csá!
a rev_5-el kapcsolatban...
1 a telepíto megállt ilyen hibaüznettel: (de, azért csak felment)
"i386\asms incorrect function"
az "asms" könyvtárban van két fájl, amit nem lehet se olvasni, se másolni. leszedtem ezt a két fájlt a netrol, és floppyról akartam felmásoltatni... nem sikerült! miért?
2 nem tartalmazz az iis6-ot
miért nem lehet regisztrálni az iis.msc? ...létrehoztam a telepítési könyvtárakat és felmásoltam a fájlokat is...
3 a gpedit.msc-be hogy lehet vissza varázsolni a megszokott lista elemeket? a szükséges fájlok felmásolása v.mint a lista importálása nem elég (mert nem lehet a fájlokat regisztrálni...)
Szerintetek? -
#730 He? Kiirod cd-re es onnan bootolsz, azert iso... -
#729 Sziasztok! Letöltöttem a TinyXp rev.05-öt,de nem látok az iso fájlban telepitőt! Hogy kell ezt telepiteni?? Jó hozzá az ami az Xp Pro lemezén van??? Köszi!
-
#728 ha tudod a választ - és beleírod kapásból a kérdésbe - miért kérdezel? -
slylecz13 #727 Sziasztok! Valaki tud nekem abban segíteni, hogy honnan tudnám megszerezni ezt az XP-t? Torrent oldalak vagy valami más megoldás...
Előre is köszönöm... -
#726 Off
Passz. Megjlenés után 1 évet WoW-oztam keményen, azelőt meg semmi nemvlt a BF után
On -
#725 akkor már legalább 98, a 95 driverei azon is müködnek, nem? (amúgy long time no see, ex-Companys tagok élnek még? ) -
#724 Akkor ugy nez ki marad a winfos 95 :( -
#723 Csak kurva nehezen talalsz hozza barmilyen XPs drivert. Megoldasnak ajanlom egy pendrivera a normal xp /inf konyvtarat kirakni es onnan detektaltatni a cuccokat, hatha... -
#722 simán -
#721 Hali!
Eenelketyegne a dolog:
Toshiba Satellite Pro 440CDX
• Intel® Pentium® with MMX™ technology at 133MHz
• 32MB RAM, expandable to 64MB
• 1.35GB HDD
• 12.1” diagonal 800x600 Fast Scanning Colour LCD Display
• Graphics Processor: C&T 65554 , 2 MB video ram
• Built-in 33.6/14.4 Kbps V.34 Toshiba data/fax/voice modem
• Built-in Sound System: Yamaha OPL3-SA3
• 10x CD-ROM
• Universal Serial Bus (USB) Port -
andrewhouse #720 Hát visszaraktam a Tiny XP rev.05 most tökéletesen mükszik, lehet én voltam a láma de nem hixem, még annyi nem tudja valaki hogyan lehetne belőle előcsalogatni a kompatibilités varázslót, vagyis azt amivel belehet állítani hogy aprogi menjen 95,98,2000 emulálásával, mert azt kiszedték belőle, csak nemtok rájönni mi a neve a szolgáltatásnak, és hogy lehet beletenni! A telepítőbe!?????? HELP -
#719 Nem tudom... en egy p2-es laptopra raktam, tokeletesen mukodik, winamp, media player stb. Csak a skype mar nem megy - a proci besokall tole :) -
andrewhouse #718 Kipróbáltam a Tiny xp rev.5: hát.......első...dolog .....felakartam tenni a Total Commandert és nem indul el az install, jah és a Zonealarm telepítője, de semmi ilyesmi orgit nem tudok feltenni ami gondolom valami install shieldet haszznál, nem mükszik :)))
Most szedem le a tiny 2003-at , amúgy rev05 nagyon gyors csak azt nem értem miért nem tudtam progikat feltenni -
#717 nem, nem ugyanugy. sokkal gyorsabban. -
andrewhouse #716 És ugyan olyan gyorsak rajta a játékok mint a sima XP-n?? NEmlassúl be? -
#715 Én a 2003-ra szavaznék. -
andrewhouse #714 :) -
#713 tippelj... -
andrewhouse #712 HAli!
Letöltöttem az összes Tiny XP változatot! Biztonság kedvéért!
MOst akkor melyiket érdemes használni????? -
sunshine73 #711 Már rendben van. Kikerültem a hibát :) - Hálózatosként feltettem egy printert. -
sunshine73 #710 Hálozati nyomtatót enged feltenni, de local tcp/ip-nél kiírja a hibát: could not load tcp mib library -
#709 asztalon sajátgép ikonjára gondoltam
nem vágom öszintén TinyXP-ben így megy-e, nálam Tiny2003 van, azon néztem -
pasquale #708 "jobbklikk sajátgépen " ez mit jelent? probáltam asztalról jobb klikket, sajátgép ablakából is de seholse láttam services-t! -
sunshine73 #707 Sajnos a spooler fut, csakúgy mint az RPC és az RPC lokátor. Ezeket is tanácsolták, hogy fusson. És így sem működik :( -