Peugeot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomalak
Van valakinek tapasztalata 205 ossel illetve 106 ossal?
Tomalak
Hasznàltam a keresot kedves szépbeszédu uram is mi ad Isten nem volt ilyen topic cspàn egy 206 osokra szakosodott, szoval innentol kezdve csà és pl fogd vissza magad ha velem beszélsz.
Peugeot 406 4eva 😄 😛

(meg RX-8)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

schrank
hát még hányszor kell lemondanom hogy az az embléma csúnya az orrán <#gonosz3> ilyenre tessék csinálni paintba dobtam össze izibe úgyhogy a jelvény lapos lett de a lényeg gondolomlátszik <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

sajnos énis rájöttem,hogy az alkatrészek a francia autóhoz nagyon drágák dehát a jót és a minõséget megkell fizetni.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

JGTC
Hátúlról már megvolt, akkor most jöjjön elõrõl!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
találni már találtam én is cumókat igaz a neten, de azoknak abnormális áruk volt 😞

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

nekem is ha valami kell a kocsihoz elöször a bazárt szoktam olvasgatni hátha rátalálok arra amit keresek,ha nem akkor sajna autósbolt.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

JGTC
van autód?

JGTC
nekem 106 /96-utáni típushoz kéne egy hátsó spoiler, vagy ami van 😊
ha valaki tudna segíteni az írjon, vagy dobjon egy privit. THX!!

avcom
sziasztok!

Érdeklõdni szeretnék, hogy nem tudttok-e véletlenül egy lelõhelyet, ahol be lehet szerezni Peugeot 205 GR 1.1 (1986) kézikönyvet, akár elektronikus formában. Angol is jó.

Köszi!

francia autók nagy gagyik

HD JOHNNIE
hûûû!!! ilyet hol? mennyiért? 😊)

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

RaST
Wow .. Szép <#eljen>

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

gnar killer
<#szeret>

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

JGTC

JGTC
húú banyeg nekem is ez van... a biztonságérzetem nõtt<#vigyor5>

itt elsö sorba azon volt a hangsuly hogy lusta keresöt használni még mielött ezen vitatkoznál !

csak valahogy engem sohasem vonzottak a kétajtós autók...

HD JOHNNIE
<#eljen>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

szép!!!!!

RaST

kinek mijön be....

JohnnySmith
😄 Tény 😊
Nem sztem se a franciákat se a francia autókat...Talán a renault tudom elviselni vlahogy...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Gladiator
gratulálok! olyan permbant adnék neked, hogy beszarsz. legalább a keresõt használnád, ha szar topikot akarsz nyitni!

ngcsnet
"peugeot 206 406" :S

jó szia majd legközelebb ! peugeot

RaST
Nekem is Peugeotom van. Majd délután csinálok róla képet 😉

nemtalált 1.6 benzines és legalább is itt gyõrben nagyon sok futkározik belöle persze nemigazán kombik...
elötte lévõ kocsim volt diesel citroén bx 1.9-es

schrank
fogadjunk hogy dízel és szarér-hugyér szerzel üzemanyagot más mentséget nem találok a "hóbórtodra" pláne hogy kombi talán a tiéd az egyedüli az országban <#ravasz1>

sziasztok!
imádom a francia kocsikat már volt egy pár,mostani drágaságom.....

0ppika
Hát szvsz nem ment gyorsan egyáltalán, és a kanyar is elég enyhe volt, csak megmutatkozott a vezetõi tudás és az ABS hiánya <#vigyor1><#eplus2>

http://epica.nl

az 1007-es tetszik

HD JOHNNIE

HD JOHNNIE
ez a video nagyon fájt, nekem is 206-som van 😊 mongyuk nem értem mi a f**ért kell ennyivel menni egy ilyen kanyarban... a 206-os elõtt egy 98-as 306-osunk volt mindkettõt nagyon szeretem 😊illetve sikerült vezetnem egy 407-est, na az egy jó verda 😄 jó kocsi a peugeot sztem, habár vannak furcsaságai...

gnar killer
hát a lánctalp elég érdekes...

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

bertino
igen, csak tulzásba vitték a dolgokat, minek hatására kicsit kiszerettem belõle 😞(

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gnar killer
valahol ennek a filmnek a hatására szerettem bele ebbe a kocsiba (=

bertino
a kezdetektõl... a harmadik részig

végülis ez is Peugeot

bertino

gnar killer
kedvenc márka, imádom!(((: 406, 407 roxx

PyRex
atyaég, ez nem semmi...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

AZTAKURVAÉLET!!! <#wow2>

geri15
áz 😄.dADDASSD😄Dd

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

0ppika
Oldalkereke nõtt? <#vigyor1>

schrank
ne is mondd <#ijedt>

0ppika

Tomalak
504

Tomalak
Jolvanna...
DEXTER92
Minden topicba csak totalcar-képeket raksz be? 😄

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!