264
Peugeot
-
G T I #143 Akkor eggyezzünk ki abban, hogy az a 607es amivel túráztam (konkrétan az) egy kalap szar. És az alapmotorral felszerelt példányok meg lomhák. A nem alapmotorosok lehetnek jók, nem próbáltam ki az összeset. De ahogy a totalcar népítéletet néztem, a többség a rosszak közé tartozik. De ahogy minden márkánál vannak pocsékul legyártott darabok, úgy lehetnek kiválóak is.
És igen ez egy rémtörténet. Megesett velem, és valóban rémes volt. Igen ez is megtörténhet a modern autókkal. -
#142 De alapmotorral vezettél ekkora autókat? Mert ezt ne varrd a nyakába. Nem vagyok elfogult. Tudom nem megbízhatóak, nem is vennék franciát én se. Csak ilyen rémtörténet szagú sztorik után általánosítani. Egy VW Passatról is tudnék mesélni, hogy 2000-ben 1 évesen lerohadt, ami csak egy Laguna II-vel esett meg 150000 ezer km-nél az akksi miatt. Mégse általánosítom. Minden márkánál esnek meg rossz dolgok. Most egy céges 307-es van a családban, 10 hónapos, de már 45.000 km van benne, két izzó már kiégett, de még nem zörög sehol. De tudom, hogy nagyobb esélye van elromlani, de ettől már nem lesz egy kalap szar... -
Honecher #141 Ez sajnos így van. A peugeotok megbízhatatlanok, és zörögnek. Ezen nem lehet szépíteni. -
#140 Szerintem ha 136 lóerő mozgat közel két tonnát, akkor az minden esetben hasonló téma lesz. -
G T I #139 Na ismétlem, olvastam a 907est. Lehet, hogy habi volt a dolog róla. Oké abban hiszek neked.
De a te elméleten alapuló összevisszaságaid nem tudják cáfolni a kész tényeket.
Hogy miért vállaltam be a dolgot?
1) navi nélkül megvagyok, a többi elektr gubanc út közben jelentkezett.
2) A golf nem éppen kényelmes ilyen célre, azt még a hülye is tudja.
Ez meg ilyen tipikus mellé beszélés, hogy "há igen őőőeeeőőő lehet hogy az szar, de más autóban is őeőe..." JÓ VAGY NEM JÓ? NEM JÓ, akkor meg minek próbálod felhúzni.
Amúgy a golfom 200 lovas. És leírtam, hogy nem szép dolog GThez viszonyítani egy bálnát. (magamról írtam). A golfhoz képest persze hogy tetű, de már vezettem hasonló méretű autókat, és még azokhoz képest is egy nagy 0 volt. A váltó pedig; nehezen kezelhető, recseg, és kicsit pattogós. (nem lehet azt mondani, hogy én csinálom rosszul).
Nagyon elfogultan írsz.. nem akarlak megsérteni, de be akarod bizonyítani, hogy a szar egy finom illatú parfüm. -
#138 136 ló+csomagok+nagyobb súly kontra 200 ló+kisebb súly :DDDDDD -
#137 Ha jól veszem ki, többszeméllyel, csomagokkal megpakolva egy ~140-170 pacis családi autó against egy sportgóf 150-200 lóval?
A nem jó váltóról szívesen hallanék még piszikét. -
#136 2004. augusztus 30. - 15:01
Ahhoz kétség sem férhet, hogy az újdonságok közül a Peugeot 907 tanulmányautó nagyon nagyot szól majd.
A V12-es motorú 907 sorozatgyártására aligha van esély
Csak szemezgettem, nyilvánvaló, hogy 2004 augusztusában még nem is láthattuk a tanulmányt sem... -
#135 csak tudod ha olyan rossz volt a váltója, meg a NAVI sem, tehát elektronikájával gubanc lehetett minek vállaltad be egy kétes állapotú autóval az utat? a GTI helyett főleg. A lomhaságról annyit, hogy az a 2,0 HDI inkább alapmotor. És szted milyen fürgeségű egy 75 lovas golf, vagy a sima 1,6-os Passat, meg A4-es Audi, még az A6-os sem lehet virgonc a 2,0 TDI-vel... A sztorid meg enyhe túlzásokkal van tele sztem. Hány km volt a 607-esben? És hidd már el, a 907 csak tanulmány. Ha nem adtak el belőle, akkor miért lett volna gyártásban 3 évig??? :DD 3 éve tán még a tanulmány sem létezett.... -
#134 de épp ezaz, hogy nem annyi ember.... -
G T I #133 Amúgy meg öszintén mond meg nekem. Ha ugyan annyi lenne a sima golf és a 206/207 melyiket vennéd? -
G T I #132 A 907es sztorit nem az ujjamból szptam, hanem olvastam egy autós oldalon. És sítúra ide vagy oda. Sítúrán is vezet az ember. Már ha működik az autó. Ha vezetek akkor meg élvezzem, nemde?
2,0 HDI motor volt benne. Ekkora kasznihoz, ilyen ramaty váltóval hááát, igaz ami igaz. Lomha. (rossz dolog egy sport GThez viszonyítani, de az után meg pláne).
És mégegyszer mondom, nincs bennem semmi lejáratási cél. Csak a véleményemet mondtam el, ami viszont tény, hogy nem a pözsót dicséri. Örülnék neki, ha javulnának, és örülök is hogy a 207be sikerült jó váltót tenni.
Viszont, ha egyszer egy Svájcig tartó úton 4x rohad le az autó, és több elektronikai eszköz sem működik, akkor hogy mondjak rá jót???
A futómű okés, az ülések amíg nem kelnek életre szintén. -
#131 azt hittem már történt valami hogy belendült a topik -
#130 Ahogy kívülről a erőt demonstrálja, úgy belül a luxust: mindent finom barna és színű bőrhuzat borít, néhol (kormány, középkonzol elemei) fával megbontva az egyhangúságot, ami azért nem adja fel az arisztokratikus hangulatot. Ebből kifolyólag a digitális műszerek harsogásától is tartózkodtak, így azok - habár digitálisként működnek - analógnak mutatkoznak.
Kivételt képez a fedélzeti számítógép és annak érintésre élénkülő képernyője, melyek természetesen a GPS-től kezdve az mp3-ig mindennel megbírkóznak.
A fenti paraméterekkel nem valószínű, hogy az oroszlános márka a Párizsi Autószalonon túl belevágna a 907-es sorozatgyártásába is, mindenesetre jó tudni, hogy ha akarnának, ilyet is tudnának ...
Aha gyártották... -
#129 az a vezetés lényege
egy hosszabb sítúrán mit akarod a vezetést élvezni?? érdekeseket írogatsz.. -
#128 hátul, meg a csomagtér -
#127 milyen moci volt benne, hogy olyan lomha? -
#126 asszem a peugeot 907es, nemtudom pontosan. Lényeg a lényeg, kijelentették ez egy "szuper sportkocsi", mindennél jobb és, hogy verhetetlen blablabla. 3 évig volt a "piacon"(rendelésre lehetett venni) ÉS EGYETLEN DARABOT SEM ADTAK EL BELŐLE....
Lóf@szt, az csak egy tanulmány, Pesten láttam a kiállításon tavaly... -
#125 Jó van értjük, azt is hogy GTI-d van... Gratulálunk a hozzá. A sztorid meg inkább egy lejáratókampány finoman szólva... -
G T I #124 A harmadik dolog, aztán békén hagylak titeket :). Ez a luxus sztorira a példa, hogy volt asszem a peugeot 907es, nemtudom pontosan. Lényeg a lényeg, kijelentették ez egy "szuper sportkocsi", mindennél jobb és, hogy verhetetlen blablabla. 3 évig volt a "piacon"(rendelésre lehetett venni) ÉS EGYETLEN DARABOT SEM ADTAK EL BELŐLE....
Szeretném ha jobbak lennének, de ne azzal próbálkozzanak, hogy betörnek egy eleve foglalt piacra. Inkább a kis-közép kategoriás autoikkal csináljanak valamit.
"Peugeot, vezetni mindíg élvezet" hát hivatalosan ők gyártják a legtrágyább váltót a világon. De hála istennek jön a javulás, a 207es váltója már egész jó. Azt tudom mondani, csak így tovább! (és ezt nem gúnyként) -
G T I #123 2005ös évjáratú 607es. Kölcsön kaptam egy barátomtól. Ugyanis a családdal el akartunk menni Svájcba síelni, és golffal elég necces lenne.. Nagy autó kellett, én sportos beállítottságú vagyok, úgyhogy...
Na akkor induljunk, már átadásnál szólt, hogy a váltóval vigyázzak mert szar. A navira meg ne hallgassak. Mondom ok, a navi nélkül megélek, a váltó miatt megsértődtem, mert az a vezetés lényege, dehát jó. Na akkor Ausztria, lerohad. Hmmm telefon haza, hogy mi van, "ne ijedjek meg elő szokott fordulni, 5 perc és újra beindul". Így is volt, még ezen kívül 3x. Na megérkeztünk. Az úton az egyetlen amivel elégedett voltam az a futómű. A motor egy katasztrófa. Autopályán előzni elég merész manőver, nekem meg extra csalódás, mivel ahhoz vagyok szokva, hogy én előzök, és nem ahhoz, hogy kívül döcögök. Lehet azt mondani, hogy nem sport autó, de azért ez az "anti-sportosság" már túlzás. A kategoriájában szerintem a leglomhább (ültem már hasonló méretű autókban).
A kényelemről annyit, hogy elmegy, de engem az ülés meg akart ölni. Pihenő után beszálltam, és nekipréselt a kormánynak, mert az én 180 centimet bolhának értékelte. grrr
A szervizről nem tudok sokat mondani, az oda-vissza út alatt annyira nem romlott el hogy szerelőt hívjak. Csak megduplázta az utazási időt.
Összegezve ez az 1 hetes utazás elég volt, hogy annyira megutáljam, hogy soha többé ne üljek bele.
-
G T I #122 Hát szóval. Egy 5ös Golf GTI-m van. Síutra egy ismerősöm kölcsön adta a 607esét. Na ebből egy életre szóló utazás lett. Maguk a pözsók minőségileg legalul vannak szerintem. Csakis az olcsóbb áruk tartja őket a piacon. A 407 egy röhejes darab, szép meg minden, de minőségileg 0. A 607 szép, nagy kényelmes, de egy kalap sz*r. Az ilyen luxus pözsókról megvan a véleményem. Ha a phaeton nem jött össze a volkswagennek mint luxusautó,(pedig a vw milliárdszor jobb a pözsónál, mind minőségben, presztizsben...) akkor eleve esélytelen ez a kisérlet. Egy gazdag úriember sosem fog beülni egy pözsóba. Ez a szint ott kezdődik hogy AUDI. Nem vagyok anti-francia, szeretném ha jobb autókat gyártanának, de jelenleg az autógyártásban 0ák. Na íme a 607es történetem. -
#121 lol de nagy kép :D -
#120 ezdehülye! partnerral terepversenyen... grat! -
#119 :)
-
#118 Nekem a 407 nem tünt szűkösnek... Mondjuk nem is vagyok egy izomkolosszus... -
#117 mondjuk a 407 még szűkös is, de a 307 a maga kategóriábán az egyik legnagyobb (kombi), meg kényelmes, csak az elektronikája miatt, nem merném megvenni :) -
#116 szvsz a peugeotok gyönyörűek, kényelmesek, de kevésbé oly megbízhatóak. -
#115 mit mutogatsz be? nem én találtam ki az árakat! -
#114 na ezen k*rva jól néz ki ez az orr. De ennyi pénzért franciát? -
#113 mercis de nem rossz -
#112 Peugeot 4007 -
#111 708-link -
#110 oszt miért tették rá azt a tyúkot erre a gyönyörű 708-ra? -
#109 -
#108 fgjfh,j -
#107 pl: #48,58 -
#106 407 Silhoutte <--- erről tucc képet? mien ez? -
#105 Gyönyörű ez a 207 RCup..... -