264
Peugeot
  • HD JOHNNIE
    no én aztat nem tudhatom kéremszépen
  • DJ Bee18
    ja meg továbbra is: a pözsó szupercsodája, aminek nincs ellenfele

Mondta ezt bárki is? Süt az irigység..
  • DJ Bee18
    de csak akkor, mert a 2,7 V6 HDI full 12 milla.
    De ő csak 407-et írt
  • HD JOHNNIE
    hát sztem a coupe benne van 13-ba, ha minden földi jóval el van látva (maláj kurva stb..)

Egyébként figyeltétek a coupe reklámját a tv-ben? mutatják a coupét így szép úgy szép (szerintem gyönyörű) és aztán kiírják, hogy 5millióvalamennyitől már kapható... Utánanéztem és az alapára 8 millánál kezdődik... ez nem félrevezetés
  • DJ Bee18
    :DD
    de 13 milkás 407
  • JGTC
    :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • DannyL
    Aki busszal jár annak nyilván kurva nagy tapasztalatai vannak. :) Na jó ez szemét volt. :))) Ennyi!
  • DJ Bee18
    Engem se zavar, csak ez az általánosítás:

Ami tény az tény, a peugeotnak hanyagolnia kéne az autógyártást
  • DannyL
    Szerintem lényegtelen! ;)
  • DJ Bee18
    a pözsó szupercsodája, aminek nincs ellenfele, 13milka körül mozog = azaz a 407es

a kupé? de még az se lehet 13 milkás
    mellesleg olyat láttam már hogy, nagy 23 millás 7-es BMW, meg korábban egy S80-as Volvo beszart ismerős alatt többször...

a pözsó szupercsodája, aminek nincs ellenfele,
    ki mondta ezt?
  • DannyL
    Neked meg ezt a fórumot. :)
  • JGTC
    szeretem az ilyen arcokat akik egy üziben intéznek el mindent

nem azt mondom hogy nincs igazság tartalma annak amit írtál, de értelme sem sok ebben a topikban...
  • JGTC
    :) ez a jobb felállás, siralmas lenne ha fordítva lenne
  • Honecher
    Na a peugeot.
    Ma, gyömrői út- Vártam a buszt. Egyszer csak egy iszonyatosan nagy durranás, azt hittem bomba robbant. Jól megijedtem bevallom. Elnézek balra:
    a pözsó szupercsodája, aminek nincs ellenfele, 13milka körül mozog = azaz a 407es ömlik a motortérből a fekete füst.
    Na ennyit a minőségről.

Nem az hogy elromlik, de hogy egy 10milka fölötti autó kvázi felrobbanjon....
    (ismerős alatt meg autópályán kigyulladt, és leégett a 406os. Ami tény az tény, a peugeotnak hanyagolnia kéne az autógyártást)
  • DannyL
    Pedig az... csak valahogy képen nem jön úgy vissza mint a valóságban. Valószínűleg mert k*vára amatőr fotós vagyok. :D
  • DJ Bee18
    az komoly, egy Laguna II is nagyon masszív ilyen kerékkel
  • JGTC
    az igen, 17-esnek nem néztem, még egy ültetés kéne az is dobna rajta rendesen
  • DannyL
    Főleg a 225/45R17 tetszik. Komoly lett az úttartása nagyon.
  • DannyL
    köszi! izgultam kicsit mert nem volt előtte rápróbálva, de szerencsére bejött :)
  • JGTC
    na kész van

pofás lett
  • DannyL
    Az én oroszlánom. :)

• JGTC
    ide is
  • csoola
    az aston martin az nem angol?ugy tünik hülye vok.
  • DannyL
    Egyébként 4-es széria alatt én is azt vallom hogy jobb kihagyni. Nem vennék se 307-est se 206-ost. De az enyémmel maximálisan meg vagyok elégedve.
  • DannyL
    A Golf inkább 307 kategória. Tudod, alsó közép kategória. ;)
  • DannyL
    állampolgári jogod
  • G T I
    Hát, nagyon sok embert ismerek aki azért vett 206ost mert nem volt pénzze golfra. És szerintem a többség ezzel így van.
    (majdnem minden tekintetben jobb a golf a 206nál, közvélemény)
  • Wbaron
    406... nálam totál 0
  • DannyL
    A 406-osom sehol se zörög, sose romlott el és köszöni jól van! :)
  • DannyL
    Szerinted aki ide jár melyiket venné? ;)
  • G T I
    Amit még kihagytam az az aston martin, meg a félig német chrysler
  • G T I
    Amúgy kicsit off-topic, de luxusautó terén van a németeken kívül más választás?
    Csak mert a 99% német eredetű (merci,bmw,maybach,audi,a volkswagen bentley-je...)
    Még van pár limitált amerikai csoda, a toyotától a lexus, és ugye az olasz sportcsodák.
    Még van valami nem német luxus? (ami elterjedt)
  • JGTC
    néha tanulhatnának azért a németek is a jappiktól minőségben, persze vitathatatlanul ebben a két országban gyártják a világon legjobban összerakott autókat!! és akkor másról nem ejtettem még szót...

és ez a Peugeot topik LOL :D
  • G T I
    Én azt mondom akinek megbízható, jó autó kell az vegyen japánt, akinek jól összerakott, minőségi (presztizs)verda kell az németet vegyen.
  • DJ Bee18
    amcsi??
  • Lteebee
    Clioról én jókat hallok ismeretségi körben.

Középkatból meg szvsz vagy japán, vagy amcsi.
  • Wbaron
    Hát mai napig bánom... Csak azért is, mondom.. hátha csak én vagyok szerencsétlen :D A Laguna utána meg már nagyon bántam ezt a "kutatómunkát", de mondom 407, szép, új, modernnek tűnik, csak megtalálom a jót. Hibáztam... Mindegy. Jótanácsként mondom, hogy ilyesmi kutatásokba ne kezdjen senki (nem konkrétan francia autó kérdése). Ha egy márka adott autója nem válik be elsőnek akkor az még lehet aktuális gond. Ha a második is szutyok akkor az a márka felejtős. Semmiképp se menjenek el 4ig!!!!
  • DJ Bee18
    Na erről beszéltem. Tegyük hozzá, az összes alapmotoros autó lomha, kivéve a Swiftet, az 92 lovas :DD
  • DJ Bee18
    Nekem nem volt ilyen bajom, Passattal, S40-el igen. Ennyi, erről beszéltem, kifogás kérdése...

U.i: Clio és 406 után nem vettem volna büdös életbe franciát :DDD
  • Wbaron
    Nem egy francia autóm volt. Általános tény, hogy a francia gépek gagyik, de be akartam bizonyítani, hogy nem így van. 4ből 1x sem sikerült közlekedésre alkalmasat kifognom.
    A clio gyakorlatilag szétesett(2év), utána jöhetett a 406 amit eladtam mert az is 0, szóval laguna ami hemzsegett a hibáktól, majd a 407nél kötöttem ki, amin nem rég sikerült túladnom.
    Most örülök a nem alapmotoros passatomnak, és boldog vagyok.
    Vagy sikerült soksok év alatt 4 selejtet kifognom, vagy ezzel a drága, hosszú kísérlettel igazoltam a közvéleményt.