264
Peugeot
-
#183 no én aztat nem tudhatom kéremszépen -
#182 ja meg továbbra is: a pözsó szupercsodája, aminek nincs ellenfele
Mondta ezt bárki is? Süt az irigység.. -
#181 de csak akkor, mert a 2,7 V6 HDI full 12 milla.
De ő csak 407-et írt -
#180 hát sztem a coupe benne van 13-ba, ha minden földi jóval el van látva (maláj kurva stb..)
Egyébként figyeltétek a coupe reklámját a tv-ben? mutatják a coupét így szép úgy szép (szerintem gyönyörű) és aztán kiírják, hogy 5millióvalamennyitől már kapható... Utánanéztem és az alapára 8 millánál kezdődik... ez nem félrevezetés -
#179 :DD
de 13 milkás 407 -
#178 :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#177 Aki busszal jár annak nyilván kurva nagy tapasztalatai vannak. :) Na jó ez szemét volt. :))) Ennyi! -
#176 Engem se zavar, csak ez az általánosítás:
Ami tény az tény, a peugeotnak hanyagolnia kéne az autógyártást -
#175 Szerintem lényegtelen! ;) -
#174 a pözsó szupercsodája, aminek nincs ellenfele, 13milka körül mozog = azaz a 407es
a kupé? de még az se lehet 13 milkás
mellesleg olyat láttam már hogy, nagy 23 millás 7-es BMW, meg korábban egy S80-as Volvo beszart ismerős alatt többször...
a pözsó szupercsodája, aminek nincs ellenfele,
ki mondta ezt? -
#173 Neked meg ezt a fórumot. :) -
#172 szeretem az ilyen arcokat akik egy üziben intéznek el mindent
nem azt mondom hogy nincs igazság tartalma annak amit írtál, de értelme sem sok ebben a topikban... -
#171 :) ez a jobb felállás, siralmas lenne ha fordítva lenne -
Honecher #170 Na a peugeot.
Ma, gyömrői út- Vártam a buszt. Egyszer csak egy iszonyatosan nagy durranás, azt hittem bomba robbant. Jól megijedtem bevallom. Elnézek balra:
a pözsó szupercsodája, aminek nincs ellenfele, 13milka körül mozog = azaz a 407es ömlik a motortérből a fekete füst.
Na ennyit a minőségről.
Nem az hogy elromlik, de hogy egy 10milka fölötti autó kvázi felrobbanjon....
(ismerős alatt meg autópályán kigyulladt, és leégett a 406os. Ami tény az tény, a peugeotnak hanyagolnia kéne az autógyártást) -
#169 Pedig az... csak valahogy képen nem jön úgy vissza mint a valóságban. Valószínűleg mert k*vára amatőr fotós vagyok. :D -
#168 az komoly, egy Laguna II is nagyon masszív ilyen kerékkel -
#167 az igen, 17-esnek nem néztem, még egy ültetés kéne az is dobna rajta rendesen -
#166 Főleg a 225/45R17 tetszik. Komoly lett az úttartása nagyon. -
#165 köszi! izgultam kicsit mert nem volt előtte rápróbálva, de szerencsére bejött :) -
#164 na kész van
pofás lett -
#163 Az én oroszlánom. :)
-
#162 ide is
-
csoola #161 az aston martin az nem angol?ugy tünik hülye vok. -
#160 Egyébként 4-es széria alatt én is azt vallom hogy jobb kihagyni. Nem vennék se 307-est se 206-ost. De az enyémmel maximálisan meg vagyok elégedve. -
#159 A Golf inkább 307 kategória. Tudod, alsó közép kategória. ;) -
#158 állampolgári jogod -
G T I #157 Hát, nagyon sok embert ismerek aki azért vett 206ost mert nem volt pénzze golfra. És szerintem a többség ezzel így van.
(majdnem minden tekintetben jobb a golf a 206nál, közvélemény) -
Wbaron #156 406... nálam totál 0 -
#155 A 406-osom sehol se zörög, sose romlott el és köszöni jól van! :) -
#154 Szerinted aki ide jár melyiket venné? ;) -
G T I #153 Amit még kihagytam az az aston martin, meg a félig német chrysler -
G T I #152 Amúgy kicsit off-topic, de luxusautó terén van a németeken kívül más választás?
Csak mert a 99% német eredetű (merci,bmw,maybach,audi,a volkswagen bentley-je...)
Még van pár limitált amerikai csoda, a toyotától a lexus, és ugye az olasz sportcsodák.
Még van valami nem német luxus? (ami elterjedt) -
#151 néha tanulhatnának azért a németek is a jappiktól minőségben, persze vitathatatlanul ebben a két országban gyártják a világon legjobban összerakott autókat!! és akkor másról nem ejtettem még szót...
és ez a Peugeot topik LOL :D -
G T I #150 Én azt mondom akinek megbízható, jó autó kell az vegyen japánt, akinek jól összerakott, minőségi (presztizs)verda kell az németet vegyen. -
#149 amcsi?? -
#148 Clioról én jókat hallok ismeretségi körben.
Középkatból meg szvsz vagy japán, vagy amcsi. -
Wbaron #147 Hát mai napig bánom... Csak azért is, mondom.. hátha csak én vagyok szerencsétlen :D A Laguna utána meg már nagyon bántam ezt a "kutatómunkát", de mondom 407, szép, új, modernnek tűnik, csak megtalálom a jót. Hibáztam... Mindegy. Jótanácsként mondom, hogy ilyesmi kutatásokba ne kezdjen senki (nem konkrétan francia autó kérdése). Ha egy márka adott autója nem válik be elsőnek akkor az még lehet aktuális gond. Ha a második is szutyok akkor az a márka felejtős. Semmiképp se menjenek el 4ig!!!! -
#146 Na erről beszéltem. Tegyük hozzá, az összes alapmotoros autó lomha, kivéve a Swiftet, az 92 lovas :DD -
#145 Nekem nem volt ilyen bajom, Passattal, S40-el igen. Ennyi, erről beszéltem, kifogás kérdése...
U.i: Clio és 406 után nem vettem volna büdös életbe franciát :DDD -
Wbaron #144 Nem egy francia autóm volt. Általános tény, hogy a francia gépek gagyik, de be akartam bizonyítani, hogy nem így van. 4ből 1x sem sikerült közlekedésre alkalmasat kifognom.
A clio gyakorlatilag szétesett(2év), utána jöhetett a 406 amit eladtam mert az is 0, szóval laguna ami hemzsegett a hibáktól, majd a 407nél kötöttem ki, amin nem rég sikerült túladnom.
Most örülök a nem alapmotoros passatomnak, és boldog vagyok.
Vagy sikerült soksok év alatt 4 selejtet kifognom, vagy ezzel a drága, hosszú kísérlettel igazoltam a közvéleményt.