Peugeot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most vettünk egy 207-es pözsit. Sztem tök jó kis autó. Nektek mi a véleményetek?Van még valakinek ilyen?Nem tudtok jó pözsótuning oldalakat mondani, mert néztem hozzá spoilereket, de még nem nagyon van. Egy német honlapon találtam még csak...de ott sem sokmindent...egy tetõspoiler, meg egy elsõ lökös toldat:(
!SCANIA!Simply the best! \"Köd elõttem, a többiek utánnam\"
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
végre megtudtam mennyiért csinálnák meg a masinámat.cirka 150000ft-lenne.de úgy döntöttem,hogy nemlessz megcsinálva hanem elátogatok egy-két autó szalonba és ahol többért beszámitják ott fogok kocsit venni.mert belegondolva most ez a hiba jött elõ rajta utánna meg majd a motor mondja be az unalmast hiába a 12 év az mégiscsak 12 év.egy felujított motor meg 300000ft-kerül.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Márkakereskedés szervizét?
Vagy hozzáértõ embereket?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
szerintem szakszervízben célszerü kérdezni vagy megjavitatni.vagy olyan autós boltba ahol tartanak eredeti francia alkatrészeket.
Egy baratom kert ra h irjak ide, es neki kellene segitseg.
az van h elromlott vmi ventivezerlo doboz a 306-osaban, es nem tudja honnan tudna szerezni ilyet. ebben kernem a segitsegeteket! az auto 1997-es 1,4-es 75 loeros. ha vki tud vmit akkor szoljon! elore is koszi!
40-50 ropi?
Nekem twingom van.
Nehari, de nem emlékszem már.
Stimmel a dolog, volt kollégámnak is 405-öse volt, ezzel a hibával.
Valami zsírzószemet, vagy mi a náthát szoktak csináltatni megelõzõ jelleggel.
Asszem.
ha a csapágyház nemsérült akkor mákom van ha nem akkor esztergálni kell bronzperselyt helyére.
Vagy nem is javítható?
nagy gondba vagyok van egy 405-söm és eggyik naprol a másikra nekiállt kopogni a hátulja.a hiba okát apámmal kiderítettük.álmaimban sem gondoltam volna sajna kiment a torziós tengelyem vagyis a végein a tûgörgõs csapágyak szerintem széthullottak és ezért adták a furcsa hangokat.elvoltam szakszervízbe érdeklõdni elmondták sajna,hogy tipikus peugeot és renault hibák úgy 8 éves koráig birják és utánna tönkremennek vagyis kikopnak.enyém akkor jól bírta mert most 12 éves.
8-szor több embernek mondjuk el ugyanis a rossz tapasztalatainkat, mint a jókat.
Az én véleményem sem jó a Peugeot-król, de egy eset alapján nem hirdetnék ítéletet.
Lehet, nem benzint tankoltak bele a Shell kútnál a Gyömrõin...
Ellenfél nélkül... Ez amolyan fábrys körülírás volt, ha valaki látta a reklámot annak leesett és nem kezd el pattogni. Nem szó szerint értendõ a reklámból idéztem. SW volt, a 13milkával lehet túloztam, de 10 fölött van.
Továbbá, ha valaki elolvasná amit írtam, NEM AZ A BAJ, hogy elromlott, még egy Maybach is elromolhat, de az hogy """felrobban""" (na ha ezt is most valaki szó szerint érti..) tehát durranás, füst mindenhonnan az sztem gáz. Továbbá szupercsoda, mindenki külsõre oda van érte, nekem is tetszik, csak ha bármelyik népítéletbe beleolvasunk kiderül milyen is alapból.
Nem vettem komolyan a buszosat, de attól hogy akkor busszal mentem mér jelenti azt hogy nincs kocsim?:)
(amúgy meg lényegesen több nem, vagy rosszul mûködö pözsót láttam, mint mûködõt)
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Mondta ezt bárki is? Süt az irigység..
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
De õ csak 407-et írt
Egyébként figyeltétek a coupe reklámját a tv-ben? mutatják a coupét így szép úgy szép (szerintem gyönyörû) és aztán kiírják, hogy 5millióvalamennyitõl már kapható... Utánanéztem és az alapára 8 millánál kezdõdik... ez nem félrevezetés<#confused>#confused>
de 13 milkás 407 <#conf>#conf><#confused>#confused>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ami tény az tény, a peugeotnak hanyagolnia kéne az autógyártást
a kupé? de még az se lehet 13 milkás
mellesleg olyat láttam már hogy, nagy 23 millás 7-es BMW, meg korábban egy S80-as Volvo beszart ismerõs alatt többször...
a pözsó szupercsodája, aminek nincs ellenfele,
ki mondta ezt?
nem azt mondom hogy nincs igazság tartalma annak amit írtál, de értelme sem sok ebben a topikban... <#pardon1>#pardon1>
Ma, gyömrõi út- Vártam a buszt. Egyszer csak egy iszonyatosan nagy durranás, azt hittem bomba robbant. Jól megijedtem bevallom. Elnézek balra:
a pözsó szupercsodája, aminek nincs ellenfele, 13milka körül mozog = azaz a 407es ömlik a motortérbõl a fekete füst.
Na ennyit a minõségrõl.
Nem az hogy elromlik, de hogy egy 10milka fölötti autó kvázi felrobbanjon....
(ismerõs alatt meg autópályán kigyulladt, és leégett a 406os. Ami tény az tény, a peugeotnak hanyagolnia kéne az autógyártást)
pofás lett <#eljen>#eljen>