53
  • JiBBeRiSH
    Szerintem a PS3 DVD-t és CD-t is fog lejátszani, mert ugye visszafelé kompatibilis a PS és PS2 játékokkal.
  • Derapo
    A legtutibb ötlet a külső meghajtó.
    1.plusz pénzt hoz a mikrofosnak
    2.Ps3 fanok kiabálnak "hö nekem bluréjem va hee"
    Xbox fan vissza "oszt akkó miva hee émmeg olyat veszek amijet akaroke hd dvd,blúréj.A tijed amúgy dvd-t jáccik? nem heee óóóó akkó mostan micsinász a dvd gyüjteményeddee heee?"
    Tehát magyarul: az x-hez ha akarsz veszel blúréjet ha nem hát nem.Nem erőszak mint ps3-nál.Ebben a bizonytalan helyzetben,már ami formátumháborút illeti még nem biztos,hogy melyik nyer.Az MS ezt jól látta,ha ez nyer akkor ilyen külső meghajtót kap a masina ha meg emez akkor olyat.

Az xbox az nem bukott meg.A legeslegjobb konzol volt,mert a gépet nem CSAK játékra lehetett használni hanem egy valóságos mediacenter gépet kaphattál volna a pénzedért ha ilyet veszel.
    Ezt az MS is látta,hogy warez szinten milyen tuti masina vált az ő dobozukból és ezt már alapból, kibővített tulajdonságokkal belerakták a 360-as gépbe.A 360-ashoz nem feltétlen szükséges a HDTV a játékok és a dvd-k így is olyan minőségben láthatóak rajta,hogy bekaki.
  • SoDI---
    Az az értelme, hogy ha van HDTV-d, akkor nem kell már külön lejátszód venned sok elektronikával, elég a külső meghajtó, ha már X-Box 360-od.
  • BONO
    PS2-es vagyok bocs egyébként olvasgattam veled ellentétben itt a SG-n más cikkeket is a konzolról és 90%-ban rosz vélemény jött le rólla! Ráadásul az elődje is bukott a 360-nak ez éppen elég referencia arra, hogy ezt az újgenerációs konzoljukat sem vegyem meg a MS-nek!
  • echo
    Vissza a c64-hez. Ott is volt alapból magnóm, aztán később vettem egy floppydrive-ot :)
  • NEXUS6
    Ilyet ugyan nem, bár egyre valószínűbb, hogy nem is fogok.
  • pinduri
    JUVE!!!! VAZE NIÉ NEM TUDNAK NORMÁLIS GÉPET GYÁRTANI????????????
  • Mo.Organ
    Ti itt öten igazán okosan hozzászoltatok a témához, ezt nevezem. Használtatok már valaha ilyen konzolt egyáltalán?
  • Drawain
    Rászigszalagozod és mindjárt belső meghajtó lesz :)
  • NEXUS6
    És amúgy mi értelme van egy külső meghajtónak konzol esetében?
    Pl a gámakockához vajon hányan vennének külső DVD meghajtót?

Ez a szám szerintem erősen közelít a zéróhoz.
  • BONO
    A korai kiadás, meglyelenés veszélyeivel most szembesül az MSoft. ugyanis "minden jó dolgot" kihagytak a 360-ból csak azért, hogy előbb kerülhessen picra (ezzel előnyt szerezve a Sony előtt) de ez nagyon nem jött be a Billy fiúnak már megint!!!
  • smv
    Eddig is annak tünt. :)
  • Lacc
    Egyre összecsapottabnak tűnik nekem ez az 360.