68
Mást is hívta már?
-
#68 Lol.Nekem olyan volt, hogy a cigányok valami kutyát akartak rámsózni xD
v3 masomat bekapcsoltam, mert kellett róla valami az n95 re, és egyszercsak csörög, szokásos szám nélkül, akkor annak meg a paraszt köszönés, hogy mivan?! Kérdezi, hogy nemkell tacskó...elküldtem az annyába a tacskóval együtt, hogy utállom a kutyákat: DD xDD -
rolandvas #67 Hello Mindenkinek! Egy érdekes dolgot tapasztaltam:)! Ma reggel édesanyám fel akart hívni, felvettem a telefont és más ember szólt bele nála a telefonba(nem ÉN).Én viszont nem hallottam őt:)! Utána felhívott apukám és megszólalt 1 férfi hang aki persze nem ő volt! Ebben még semmi érdekes! Iskolába beértem és felhívtam barátom telefonjáról magam!BAl kezemben volt az a telefon amiröl hívtam a saját számom! Felvettem és 1 férfi hang szól bele hogy : "HAllo??" Érdekes felhívom magam és beszélt valaki helyettem...Valami HACK??? UTána megcsináltam még1szer és elküldtem a halál Fa....ára a mélyen tisztelt telefonba bele szólót! Utána már tudtam normálisan telefonálni! Elötte még történt hogy telfonom hívást jelez!:::ANYU:::: hívott és felvettem. Egy teljesen ismeretlen vékony hangú hölgy elkezd magyarázni mindenről csak nem értelmes dolgokat! És letette...ez micsoda???VALAKi SEGÍTSEN!:) [email protected] az email címem. Msn: [email protected] AKI TUD SEGÍTSEN! Vas ROland -
#66 Nekem gyanús, hogy ez a vodafone ügyfélszolgálat száma (1270). -
#65 és arra még senki nem gondolt hogy ő hívja fel a 06707001270-t? -
beckhamcsaj #64 Oké értem,köszi! -
#63 Elvileg indokolt esetben (pl bűncselekmény) a rendőrség kérheti a szolgáltatót, hogy adja ki. Magánszemélyként nincs rá megoldás. -
beckhamcsaj #62 sziasztok!Nincs valami megoldás arra,hogy kiderítsem a rejtett számot?Rejtett számmal hívogat,ha valaki tud valamit légyszi segítsen!Előre is köszönöm! -
Zumi87 #61 Engem egy számrol küldenek üzeneeteket 0670/341-3946 -
#60 Ma hívta anyámat 2x is a 06707001270 telefonszám, csak nem vette fel mert nem volt nála. fura -
#59 Nekem kb. 1 éve levan tiltva a kártyám, mert nem töltöttem fel a Vitamax Uno-t, de mikor még ez a kari jó volt, akkor ez a bizonyos 06707001270 szám engem is felhívott vagy 4szer és egyszer felvettem, és egy csávó szólt bele, vmi Vodafone felmérés volt, hogy mennyire vok megelégedve az ügyfélszolgálatukkal, meg a baromságaikkal. -
MR SUGAR #58 én immáron 4 éve vettem a számom, és még most is hívogatnak, h -jónapot! sági tamással szeretnék beszélni....
gondolom az előző tujal. egyszer megkérdeztem és azt mondták valami behajtó... mostmár átvállallom a munkáit -
#57 engem is hívott a 707001270 csak nem voltam itthon:D -
#56 nekem is volt egy pár hónapja ilyen eset
ugyanaz a szám,csak azzal a különbséggel,hogy bele is szóltak egy pár mp-nyi hallgatás után!vmi új tarifacsomagra akartak rábeszélni -
#55 azóta nem hivogatott? -
CseNo #54 Engem többször is hívott, a legutolsó hívásnál beleüvöltöttem: "NA MI A FASZ VAN BAZDMEG!!!" És egy női hang szólt bele: "Jó estét! Zavarom?" :DD LoL És a Vodafone Ügyfélszolgálat volt. -
#53 nem igaz, már megint:S:S -
#52 engem is hívott ma 14:51-kor. most felvettem, de nem szólt bele senki! 8 másodpercig volt aktív a telefonálás, majd letette.
amugy én is pannonos vagyok, feltöltő kártyás. de ugye látjátok, nem vagoyk egyedül:D -
#51 Faja, nővéremet is felhívta az említett szám (06707001270), abba se szólt bele senki, majd letette. A poén csak az az egészben, hogy a nővérem pannonos :D Szal mindenképp elég érdekes... -
fzoli990 #50 AZJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ -
oliverspy #49 Gitározok zenesuliban, és a tanáromat valami cigányok hívtak, hogy: Mikor mehetünk a lóé.
És mikor órám volt, 3x totál más szám hívta mindig, és mindig így: Kurci! Mennénk má a lójé!
Kiderült, hogy az a lovas vki ráirányította a számát a tanárom számára, és ezért hívták mindig! -
Vlala #48 Ha már itt tartunk: üzenném a csajnak, aki egyszer Hajni, másszor Andi, harmadszor pedig Judit volt, hogy kicsit uncsi már, amit művel. -
#47 én azért szoktam magammal vinni, ha nincs ujság, és unatkozok, lehet jókat játszani csak most bevittem azt a hülye reklámujságot, hátha lelek benne valami jót:D -
Dodo55 #46 Én azóta hordom magammal a mobilom a wc-be, mióta az történt, hogy elmentem wc-re, de miután leültem, akkor vettem észre, hogy nincs papír, és este volt, a szüleim meg aludtak. Hiába kiabáltam nem ébredtek rá fel. Viszont ott volt bent a vezetékes telefon, én meg megcsörgettem azt, és arra már felébredtek. -
#45 nah most meignt hívott ez a szám, felvenni nem tudtam mert sajnos nem értem rá (wc-n voltam:D ) -
#44 amúgy meg meg is érdemled, hogy a Voda-t választottad... ;) -
keeper2 #43 Egyébként, még ha a telefonod ki van kapcsolva, de az aksi nincs kivéve belőle, akkor is pontosan tudják, merre jár a telefon, mivel akkor is küldi vissza a bemérőjelet, az már más kérdés, hogy ezt mikor használják fel érdekedben/ellened vagy mikor nem. -
#42 Foglaljuk össze:
1. Küldtél egy sms az automata ügyfélszolgálatnak(1270), amit nyilvánvalóan senki nem fog elolvasni.
2. A hívoszámkijelzést a vodafone csinálja neked, nem a te telefonod, igy valószinüleg tudják hogy milyen számról hívtad őket.
Ma is kitettél magadért!
-
#41 Én is vodás vagyok,persze még kb fél éve,de még ilyen nem történt velem!
Olyan volt,hogy egymás után küldött nekem MMS-t a voda(1270) én visszairtam sms-t,hogymár kaptam ilyet,és ezután kb 4-et küldtek még és abbahagyták!
Elötte irtam nekik email-t a vodafone.hu-rol,mert nemtudtam küldeni MMS-t és fogadni!
Pedig volt zseton 1000 felett(azt se értem,mért csak 1000 Ft feletti egyenlegnél lehet küldeni MMS-t,mikor kb 50 Ft egy MMS!)
Még asszem most januárban,a vodánál dolgoztak a tarifacsomagváltáson!
Én ekkor akartam váltani uno +-rol,Joker +-ra,és kiirta,hogy nemtudnak váltani nekem!
Pedig a helyes,koddal küldtem!
Felhivtam az ügyfélszolgálatot,és ök megerösitették,hogy náluk van a hiba!
Ekkor már sokszor csörgettem öket,hogy mivan,eggyik hajnali reggel,hivtam öket,hivószámkijelzés letiltással!(a beállitásokban)
És ök interneten akarták átváltani a tarifacsomagom!
Ebben csak az a lényeg,hogy úgy tudták a számom,hogy levoltam tiltva! -
#40 JJJJÁÁÁJJJJJJ!!!! -
#39 én egyszer néztem,és kijött a mobilomból egy csunya vizes kisjány és rámfolyatta a szemét -
#38 nem néztetek a hívások előtt vmilyen ismeretlen eredetű videokazettát? tittára mint a Kör! -
#37 ismeretlen számról kaptam sms-t, hogy : " szivi hoznál egy cigit ? "
remélem azóta is várja -
#36 má hózziher lecserélte a telóját:D
fut az albumeladásból neki.. -
keeper2 #35 Nekem még mobilom sincs (épp ezért még nem is hívtak fel ilyen ökörségek miatt), de hallottam valami olyan megoldásról, aminél, ha téged felhívnak, és te fogadod a hívást, emelt díjasként számlázza, viszont nem neki, hanem neked!!!! Persze, lehet, hogy ez csak valami kamu.
A másik lehetőség: ilyenkor mindenkinél egy jellegzetes csengőhangot játszik le, ami meg sem kell, hogy legyen a telefonodon, majd kiírja, hogy a hívó te magad voltál, végül hamarosan utolér a halál (akinek nem esett le a dolog, az nézze meg a one missed call 1-2 filmeket (kissé a ringu-ra hasonlító horrorok)). -
#34 És még mindig meg van? Mert ha igen elmondhatnád priviben -
#33 Én kapok havonta egy sms-t, amiben tájékoztatnak a nem létező bankkártyám egyenlegéről :D Bár most lehet 2 hónapja nem kaptam. Emellett hívnak egy csomóan:
1. Valami Icu: "Szia Jani! Hol vagytok már? Úton vagytok már?..."
2. Béla: "Helló Béla vagyok.. na a holnap délután jó lesz?..."
... -
#32 de mi pannonosok vagyunk ! -
Darkboy #31 Az igasság odaát van!!!!!!4444 -
#30 LÁL!!
ez nagyonnagy :DSDSSDS -
#29 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD