Ismeretlen mobilszám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
v3 masomat bekapcsoltam, mert kellett róla valami az n95 re, és egyszercsak csörög, szokásos szám nélkül, akkor annak meg a paraszt köszönés, hogy mivan?! Kérdezi, hogy nemkell tacskó...elküldtem az annyába a tacskóval együtt, hogy utállom a kutyákat: DD xDD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
http://www.gyufo.hu
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
gondolom az elõzõ tujal. egyszer megkérdeztem és azt mondták valami behajtó... mostmár átvállallom a munkáit <#buck>#buck>
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
ugyanaz a szám,csak azzal a különbséggel,hogy bele is szóltak egy pár mp-nyi hallgatás után!vmi új tarifacsomagra akartak rábeszélni
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
amugy én is pannonos vagyok, feltöltõ kártyás. de ugye látjátok, nem vagoyk egyedül😄
Aranyköpések: http://aranykopesek.com
És mikor órám volt, 3x totál más szám hívta mindig, és mindig így: Kurci! Mennénk má a lójé!
Kiderült, hogy az a lovas vki ráirányította a számát a tanárom számára, és ezért hívták mindig!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
1. Küldtél egy sms az automata ügyfélszolgálatnak(1270), amit nyilvánvalóan senki nem fog elolvasni.
2. A hívoszámkijelzést a vodafone csinálja neked, nem a te telefonod, igy valószinüleg tudják hogy milyen számról hívtad õket.
Ma is kitettél magadért!
Olyan volt,hogy egymás után küldött nekem MMS-t a voda(1270) én visszairtam sms-t,hogymár kaptam ilyet,és ezután kb 4-et küldtek még és abbahagyták!
Elötte irtam nekik email-t a vodafone.hu-rol,mert nemtudtam küldeni MMS-t és fogadni!
Pedig volt zseton 1000 felett(azt se értem,mért csak 1000 Ft feletti egyenlegnél lehet küldeni MMS-t,mikor kb 50 Ft egy MMS!)
Még asszem most januárban,a vodánál dolgoztak a tarifacsomagváltáson!
Én ekkor akartam váltani uno +-rol,Joker +-ra,és kiirta,hogy nemtudnak váltani nekem!
Pedig a helyes,koddal küldtem!
Felhivtam az ügyfélszolgálatot,és ök megerösitették,hogy náluk van a hiba!
Ekkor már sokszor csörgettem öket,hogy mivan,eggyik hajnali reggel,hivtam öket,hivószámkijelzés letiltással!(a beállitásokban)
És ök interneten akarták átváltani a tarifacsomagom!
Ebben csak az a lényeg,hogy úgy tudták a számom,hogy levoltam tiltva!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
remélem azóta is várja <#hehe>#hehe>
anglia királynője a koronás röfi
A másik lehetõség: ilyenkor mindenkinél egy jellegzetes csengõhangot játszik le, ami meg sem kell, hogy legyen a telefonodon, majd kiírja, hogy a hívó te magad voltál, végül hamarosan utolér a halál (akinek nem esett le a dolog, az nézze meg a one missed call 1-2 filmeket (kissé a ringu-ra hasonlító horrorok)).
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala
1. Valami Icu: "Szia Jani! Hol vagytok már? Úton vagytok már?..."
2. Béla: "Helló Béla vagyok.. na a holnap délután jó lesz?..."
...
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Rokker Zsoltti cd-jében is benne volt a telefonszáma.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
megkérdeztük tõle hogy mikor ad ki új albumot..
utána felhívtuk és aztmonta "-naho, mozsmá kuuva nyád de gezi"
😄
na és ha felhívod, olyan hangok vannak mint ha vaki porszívózna vagy valami :Ð
sokan hívták és mindig az a hang :Ð
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.