Mutálódik a madárinfluenza vírusa
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Természetes szelekció... Lehet, hogy a természet így válaszol a túlnépesedésre.
A fiatalokról meg csak annyit, hogy azért nem paráznak, mert nincs féltenivalójuk. Egyenlõre... Ehhez hozzájárul a nemtörõdömség és az együttérzés hiánya. Valszeg ha _most_ felnõtt lenne az illetõ, gyerekei lennének és mondjuk Törökország ama helyén lakna, ahol az esetek történtek, akkor homlokegyenest más lenne a vélemyénye....
A fiatalokról meg csak annyit, hogy azért nem paráznak, mert nincs féltenivalójuk. Egyenlõre... Ehhez hozzájárul a nemtörõdömség és az együttérzés hiánya. Valszeg ha _most_ felnõtt lenne az illetõ, gyerekei lennének és mondjuk Törökország ama helyén lakna, ahol az esetek történtek, akkor homlokegyenest más lenne a vélemyénye....
FeketeFény: csak utánad.
Pharaoh: "Végülis az elsõsorban madár betegség"
Minden influenza annak indul: így az 1918-as spanyolnátha-járvány is csak egy madarakról az emberekre ragadó mutáció volt. Többen haltak bele mint az elsõ világháborúba.
Pharaoh: "Végülis az elsõsorban madár betegség"
Minden influenza annak indul: így az 1918-as spanyolnátha-járvány is csak egy madarakról az emberekre ragadó mutáció volt. Többen haltak bele mint az elsõ világháborúba.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
madárinfluenza is csak azért terjed mert a madaraknak nincsen kezük amivel megfoghaták a csebkendõt.
De ez az AIDS -es sztori afrikára érvényes, ott meg ahol a fiatal lakosság 30%-a hív+, persze hogy sokan halnak.
A mostani madárinfluenzát meg nem lehet összehasonlítani azzal,ami a mutációval fog lenni. Végülis az elsösorban madár betegség.
A mostani madárinfluenzát meg nem lehet összehasonlítani azzal,ami a mutációval fog lenni. Végülis az elsösorban madár betegség.
oh, szóval te már ezt biztosan tudod, hoyg dínók???? aztamindenit.
és miért pont dinók? ja hogy csak azokat ismered a filmek alapján...
és miért pont dinók? ja hogy csak azokat ismered a filmek alapján...
Én élelmiszeriparban dolgozom, azon belül madarakat feldolgozó cégnél. Tavaly év vége felé volt itt egy prof. aki direkt ezzel foglalkozik, és összehasonlításképp azt mondta h. a világon minden percben meghal átlagosan egy kisgyermek AIDS-ben.
Az influenza ehhez képest semmi. Pedig ha belegondoltok az AIDSet a kisgyerek nem kaphatja el csak úgy a levegõbõl...
Az influenza ehhez képest semmi. Pedig ha belegondoltok az AIDSet a kisgyerek nem kaphatja el csak úgy a levegõbõl...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
És akkor mibajod????
Nem mindenki olyan elfajzot környezet romboló szdista köcsög mint egyesek!
Speciel én is szeretem a madrakat!!! (A madrak dínók tehát így)
Nem mindenki olyan elfajzot környezet romboló szdista köcsög mint egyesek!
Speciel én is szeretem a madrakat!!! (A madrak dínók tehát így)
http://www.sg.hu/galeria.php?guid=978808253&status=galeria&galeria=Madarak
látom szereted a madarakat! <#hehe>#hehe>
látom szereted a madarakat! <#hehe>#hehe>
végülis pl egy svájci gyószergyártó multi cég több milliárd $-át kaszált, a madár influenza gyógyszerekbõl, nekik biztosan nem volt érdekük.
egy politikus fõkolonpos kezdeményezte, hogy amerika idei védelmi költségvetésbe iktassák be a madárinfluenza megelõzésére szánt a 3,8 milliárdot, így is lett. VÉLETLENÜL a tagnak van amcsiban a 2.ik legnagyobb gyógyszergyártó cége... neki sem érdeke biztosan, ugye?
egy politikus fõkolonpos kezdeményezte, hogy amerika idei védelmi költségvetésbe iktassák be a madárinfluenza megelõzésére szánt a 3,8 milliárdot, így is lett. VÉLETLENÜL a tagnak van amcsiban a 2.ik legnagyobb gyógyszergyártó cége... neki sem érdeke biztosan, ugye?
KÉPZELD még a médiának se érdeke, hogy felfújta
"az influenza nem áll senkinek sem az érdekében"
nem persze, SENKINEKSE se!
<#hehe>#hehe><#mf3>#mf3>
nem persze, SENKINEKSE se!
<#hehe>#hehe><#mf3>#mf3>
* Második sor közepe, javára helyett rovására.
Törökországban az eddigi 24 fertõzöttbõl mindössze 2 gyerek halt meg, azaz a halálozási arány 10% alatti itt már (ázsiai eseteknél még 40% körül volt), ez vagy azt jelenti, hogy a vírus által okozott betegség súlyosságának javára növekszik a fertõzõképesség, vagy pedig egyszerûen csak Törökországban már komolyabb imunrendszerû emberekkel (normálisabb életkörülmények, rendes táplálkozás, genetikai különbségek stb.), illetve szakszerûbb, gyorsabb ellátással találkozik.
Szerintem nem ez a vírustörzs fogja megtizedelni az emberiséget, bár Ázsiában/Afrikában valóban komoly gondokat okozhat.
Szerintem nem ez a vírustörzs fogja megtizedelni az emberiséget, bár Ázsiában/Afrikában valóban komoly gondokat okozhat.
nem csak erre, mindenre szarik a generációd sajnos..
Igen és a maják szerint földrengés lesz 2012-ben amikor a nagy rengásektõl az agyad összerázkódik és a fájdalomtõl meghalsz de 2-en túlélik...
Úgyhogy valóban lehet hinni ennek 😊
Amúgy jó ez a madárinfluenza remélem ha járvány lesz akkor legalább bezárják a sulit 😊
Úgyhogy valóban lehet hinni ennek 😊
Amúgy jó ez a madárinfluenza remélem ha járvány lesz akkor legalább bezárják a sulit 😊
Nos nos.
1, a madraka dinosaurusszok. Most nem akarok ezzel vitázni.
Na kitõr a járvány. Én meg hívom õket:<#alien2>#alien2>
De most komolyan! Ha kitõr akár az emberiség 25%ka kihalhat!(hanem több<#wow3>#wow3>)
Én azt veszem észre, hogy az én korosztályom sz@t az ilyesmikre. Legyen az madárnátha, atomtámadás, csilagháboru stb..
És a Maja naptárszerint 2012ben jön el a világvége! Az az nem kell izgulni!<#hawaii>#hawaii>
1, a madraka dinosaurusszok. Most nem akarok ezzel vitázni.
Na kitõr a járvány. Én meg hívom õket:<#alien2>#alien2>
De most komolyan! Ha kitõr akár az emberiség 25%ka kihalhat!(hanem több<#wow3>#wow3>)
Én azt veszem észre, hogy az én korosztályom sz@t az ilyesmikre. Legyen az madárnátha, atomtámadás, csilagháboru stb..
És a Maja naptárszerint 2012ben jön el a világvége! Az az nem kell izgulni!<#hawaii>#hawaii>
Nem konkrétan arra gondoltam hogy az is szárnyastól jött, csak arra reagáltam, hogy szerintem évezredek óta élünk állatokkal és nincs mutáció.
Nem baj már kész a bunker+a két évre elegendõ élelem. Ki akar velem jönni? Lehettõleg nõ legyen az illetõ.
mi van vele?? semmi. Csak meggyanúsították a vírust hoyg _esetleg_ õ is szárnyasvírus lehetett de fingjuk sincs róla.
A média sokmindenre képes, bár ha egy ténylges WHO hivatalos közlemény meghamisítás nélkül, akor azért nem árt ha kitalálnak valamit. Mindenesetre én csak akkor kezdek félni mikor már én is abban szenvedek és nicnsen ellenszer, mert addig tényleg nem lehet tudni a valóságot, míg a média közvetít, szakkommentárok nélkül. Én legalábbis még nem hallottam mondjuk a magyar járványügyi hivataltól valami megjegyzést a vírussal kapcsolatban hogy kell e félni vagy nem, felkészülni vagy nem. Addig no para. Sztem <#dumcsi>#dumcsi>
a cikkben volt, hogy ez influenza. az influenza ha valahol kitör, akkor a városi lakosság 80% elkapja, prüsszögnek aztán lecsillapodik. egy idõskori emberi influenza is lehet simán halálos. ha valamilyen módon ez a h5n1 olyan mutációt szenved, ami "emberibbé" teszi, simán végigmehet pár városon, államon. aztán állítsa meg valaki..
a hatásait meg nem tudják megmondani.
vannak ahol már korábban is féltek a behurcolható kórokozóktól: egy öt éve voltam görögországban, az albán határon a kocsival fertõtlenítõ kádon kellett keresztülhajtani, meg még spriccelték is valamivel a kocsit..
a hatásait meg nem tudják megmondani.
vannak ahol már korábban is féltek a behurcolható kórokozóktól: egy öt éve voltam görögországban, az albán határon a kocsival fertõtlenítõ kádon kellett keresztülhajtani, meg még spriccelték is valamivel a kocsit..
\"The voices are back... Excellent.\"
na de miért kellene keresztezõdnie?? Kutyáknak macskáknak az idõk kezdete óta vannak vírusos betegségei, itt élnek köztünk, nyaljuk-faljuk öket aztán még sincs mutáció. Most a madaraktól majd lesz amikor hatalmas élettér számukra a szárnyasvilág??
azt hiszed mindent jobban tudsz, pedig csak ostoba vagy. az influenza nem áll senkinek sem az érdekében.
Szerintrem egyszerûen csak a média fújja fel ennyire, szeretnek mindenbõl nagy ügyet csinálni.
Mikor a SAS votl ázsiában itt a hírekben nem lehetet csak arról hallani, ázsiában meg leszarták az egészet.
Mikor a SAS votl ázsiában itt a hírekben nem lehetet csak arról hallani, ázsiában meg leszarták az egészet.
Mert ez a vírus csak erre képes, majd ha keresztezõdik az emberi influenzával akkor lezs nemulass.
azér többet vártam ettõl a vírustól
eddíg csak azokat fertõzte meg akik több ezer szárnyas mellet dolgoztak vagy akik szinte a csirkékkel alszanak a házunkban vagy akik döglött vagy egyértelmüen beteg(kihulott a tolazatuk fele) csirkékkel játszottak
gyenge <#levele>#levele>
eddíg csak azokat fertõzte meg akik több ezer szárnyas mellet dolgoztak vagy akik szinte a csirkékkel alszanak a házunkban vagy akik döglött vagy egyértelmüen beteg(kihulott a tolazatuk fele) csirkékkel játszottak
gyenge <#levele>#levele>
csak amerikában évente influenzában több százan halnak meg, sokkal többen mint ázsiában és az egész világon madárinfluenzában eddig!
inkább a madarakat kellene beóltani.
Persze nem nehéz kitalálni, hogy ez a nevetséges pánik keltés kiknek az érdeke!
természetesen a pénz van a háttérben, óriásit kaszálnak/tak a gyógyszergyártók stb...
<#hehe>#hehe><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
inkább a madarakat kellene beóltani.
Persze nem nehéz kitalálni, hogy ez a nevetséges pánik keltés kiknek az érdeke!
természetesen a pénz van a háttérben, óriásit kaszálnak/tak a gyógyszergyártók stb...
<#hehe>#hehe><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
← ElőzőOldal 2 / 2