228
Minden ami FIAT!
-
tujon #108 Nekem is Fiatom van és IMÁDOM
--->>> -
Gyári szervízről annyit, hogy a törött jobb sárvédőt, első lököst, lámpát és motorháztetőt 580ezerér akarták kicsernélni... Mondtam is nekik h
-
gpn #106 Jó autókat csinál aránylag, de a gyári szervizek nem tudom mit csinálnak! Van egy 2,5 éves Pandánk, 1.2es majdnem full extra. Szervízbe is szokott járni, de azok után 2-3 hétig bekapcsol a arádió magától álló helyzetbe a garázsba. Gondolom ez nem éppen normális! De amúgy ezt eltekintve elég rendesek a aszervízbe, hiszen kicserélték az első lengéscsillapítókat ingyen! A jobb első eléggé szétment hála a magyar utaknak... -
=)
Teljesen jó cucc, de ezt fiat babakék színt lassan elfelejthetnék.. -
Eszem ágában sincs levágni. :-)
És nagyon szépen kérek mindenkit ne pont az olaszokat vádoljuk koppintással formatervezés területén. -
Ha levágod a lámpa felső negyedét egyenesre, kapsz egy A4-es orrot.. -
DJ BP #102 a nekünk szánt puttonyosok közül külső formára ez tűnik a legigényesebbnek. Hangsúlyozom külsőre biztos. Hogy mit tud, majd kiderül. Mondjuk az új Astra sedan is jónak tűnik, de az ehhez képest német kocka :) -
Fiat Linea
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de szerintem nagyon szép!
-
burninhell #100 hellósztok!
nekem is lenne 1 kérdésem :)
Fiat 128 3p / Berlinetta 1978 1116ccm AC5.000 javítási útmutatót honnan lehetne letölteni? (Autodata nem elég...) sehol nem találtam sajnos.
köszi -
KnightRider #99
Segítséget szeretnék kérni. Eladnám 1987-es gyártmányú, 5 ajtós Fiat Uno gépkocsimat. Az autó 1116 ccm-es, benzinüzemű. A kérdésem: mennyiért lehetne eladni friss vizsgával?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Sziasztok.A Fiatnak milyen szerintetek a Sedici 4X4? -
Ez egész jó
-
Elindult az 500-as honlapja!
Angol nyelvű verzió.
Ezen belül ajánlom a Concept lab-et :-))) -
Hát ez elég loál
-
-
Ja akárki akármit mond nem rossz autókat csinál mostmár a FIAT !!! (csak az a Ritmo-Uno korszak nem volt jó) -
BituMan21 #92 Nekünk két fiatunk is van egy tipo és egy régi panda :) Irtátok itt páran hogy a fiat szar.Apám lassan 10éve használja a pandát de eddig csak tankolni kellett mert semmi baja sem volt.A tipot pedig összel vettük télen indult könnyedén megy is rendesen szal nem lesz baj vele. -
Guriga #91 Üdv!
Mintha olyasmit hallottam volna, hogy vissza fogják tenni a turbós mocit a Puntóba.
Az Abarth Stilo nagyon durván néz ki, nekem nagyon tetszik. Csak éppen nem megy úgy, ahogy a Turbo i.e. vagy a Punto HGT. Szerintem mind a kettő legyorsulja. Utána kénem számolnom, hogy mennyi a LE/kg viszony.
HGT-t listán nem találsz, de asszem rendelésre hoznak a szalonok. -
Daniie #90 Köszönöm Sokat segítettél -
FiatAuto.Hu
Ingyenes regisztráció és bejelentkezés után picit lejjebb srollozva a hírek között találsz egy beszámolót a magyarországi sajtóbemutatójáról.
Szerintem egy kellemes családi autó, ami megéri az árát. Az eleje és a belseje egyértelműen szebb, mint az elődé, a futómű nem annyira billegős, de így sem nagyon szabad virgonckodni vele, a motorra azt mondanám, hogy kellemes, nem valami izmos, ehhez az autóhoz abszolút illik. A csomagtartó tényleg óriási.
Olyan embernek való kocsi, aki már kinőtt a fiatalkori menőzési vágyból és autót azért vesz, hogy a családját A-ból B pontba szállítsa, mindezt kedvező áron, alacsony fogyasztás mellett (az új egynégyes nyolcszelepes kevesebbet eszik, mint az előd egykettes 16 szelepese). -
Daniie #88 Sziasztok Tud valaki valamit az új fiat albeáról? Sehol sem találok véleményt róla. -
Szerintem nincs már HGT Abarth Stilo van helyette amit gyártanak !!! Azthiszem !!!:D -
Gyártanak még HGT-t? -
Pemp #85 az volt naon köszike 

-
Pemp #84 thx
,majd +nézem
-
marilyn manson-sweet dreams
asszem -
Pemp #82 Syasztok! Van 1 kérdésem igaz nem teljesen az autóval kapcsolatos. Na szóval: azt szeretném megtudni,h ami most fut a tvben reklám a Fiat Gradéről és azalatt szól egy szám részlet, na annak a számnak a címe és előadója kéne nekem. Aki tudja írjon lécci. -
Totalcar/Népitélet szerintem ott nézz körül !!!! -
Fiat Bravo HGT-ről van valakinek tapaszrtalata? Tervbe van véve és eddig jókat hallottam róla. -
Lool de az utána lévő FIAT-ok már nem rohadtak azok már jobbak !! -
lehet h a ritmo olyan mint a rádióaktív izotópok.. a végtelenségig képes rohadni, mivel csak feleződik.. sosem rohad el teljesen.. 4ever..
-
Ezaz forever Fiat mondjuk a Ritmonk az nemvolt egy túl jó mert nagyon rohadt de a motor az zsír volt !!! 
-
Guriga #76 Üdv!
Nekem 12 éve Fiat-om van. És nagyon jó autó. Csak azok szidják, akiknek nem volt vele tapasztalatuk, és hallották a szomszéd ismerősének az anyósától, hogy milyen szar...
Először egy Uno Turbo i.e. volt a tulajdonomban. A mai napig sajnálom azt a gépet. Iszonyat szép volt és ment mint állat.
Manapság egy Punto HGT-t hajtok. Soha semmi baja nem volt.
Fiat rulez!!!! -
sztem meg az 1.9 az SX4-ben pl.
-
Brava 1.6sx, 1999.. Nem az enyém, csak én üzemeltetem. -
Milyen Fiatod van ?? -
Kevesebbet ér az autóm mint 4 éve.. Ráadásul fiat ;D -
Mondjuk az Abarth Ritmo az nem volt olyan rossz az legalább jól ment,csak az is rohadt mint állat . -
Ritmo nekünk is volt az nagy lál egy gépezet.. Beesett az elektromos ablak, kiesett a zár, elkezdett rohadni.. rikta szar egy cucc volt.. Viszont utána volt egy tiponk is, az teljesen space age.. Best műszerfal ever!!! 
Meg az ugye nem esett szét, és ment 180at!!!
-
Multijetünk van és amit írnak az tényleg igaz rohadt jól megy else hinné az ember hogy 1,3-as dízelben ül,csak annyi hogy kicsit hangos de hát azt meglehett szokni !!