709
Space Cowboys returns
  • RAZOR27
    De
  • ffxi
    Ezexerint nem?
  • RAZOR27
  • ffxi
    Ingyenes gém?
  • Tombi
    hmm, semmi mozgás?
    A játék szerintem jó, főleg amióta bevezették az Item Shopot.
  • Nuki
    Mondjuk a bogárlövöldözéstól olyan Starcraft fílingem lett, hogy az a rész tetszett :D
  • Broafka
    jah:

trap-trap-trap...hmm, bakker elakadtam egy 10%-os emelkedő sarkán, forduljunk vissza... trap-trap... nah most megint vissza... trap-trap-trap... szevasz kocka ember, neked milyen hajód van?

act2,

whuuuussss... meghalsz bogár!!!!! whuuusss... blam-blam-blam, vazze ez hogy került mögém, nah mind1, ilyet én is tudok, varázslat BLAAAAAAAAAMM vazze, ha a teleport is ilyen gyorsan szállítana, mint ahogy én fordulok 180 fokot... blam-blam-blam...

act3,

új pálya... jééééééééé, fhúú, ott a távolban... mi az a ronda folt... WHUUUUUSSSHHHH... vazze, ez egy gumi fal... visszapattanok róla, nah és most? nah és most? nah most? nah most? de realisztikus itt minden...

act4,

whusss... ellenség!!!!!!! ezt látni kell, spirál attack! mint a valóságban blam-blam-blam...

változott vlaami ezeken kívül? :)
  • Nuki
    Mét. Szólt eddig másról? :D
  • Broafka
    hogy a szarba ne, a main fegyver, a géppuskás, a forgótáras :P
  • StRucC555
    ő a ratatatataaaa az nem jó. :D a többi stimt
  • Broafka
    bijűűűűűűűűűűű, bluty-bluty-bluty........ wushuuuuuuuuuuuuuu... ratatatatataaaa, blaaaaam

az össz kommentem most így összefoglalva a topikot, és ajáték jelenlegi működését illetően :)
  • StRucC555
    és air rivals.. oh je :D grind ujra
  • RAZOR27
    omg grtZ
  • Győri Devi
    én eltoltam magam 71ig most
  • Nuki
    Az más :D
  • RAZOR27
    szinte semmit :D
  • Nuki
    Ezek szerint senki...
    Kiváncsi lennék mennyit és hogy változott a játék.
  • Hamond
    Énis már CBn abbahagytam...
  • RAZOR27
    énmég a flysis korszakba abbahagytam :D
  • Győri Devi
    elkezdett már vki innen játszani a gamel?
  • Győri Devi
    indul az openbeta
  • Hamond
    AirRivals? gratulálok szerintem még rosszabb mint a Flysis, döntsék már el mit akarnak..
  • Győri Devi
    már a Flysis nevet is megváltoztatták XDXDXD
  • Győri Devi
    véget érhetne már a closed beta
  • RAZOR27
    kitudja, szerintem sokkal öszönzőbb, több embert csalogatnak vele, énmár előre ott leszek az összesen, tök yó!
  • Győri Devi
    Closed beta van! vagyis a szervert tesztelik ez idő alatt (stress test) stb. és csak azért van naponta ms raid de tök mind1
  • RAZOR27
    Ja, minden nap van Mothership War, tök tuti.Régen egy darabot se láttam.
  • Győri Devi
    azért jobb lett sztem mint azelött volt...
  • Broafka
    hát ez a flysis elég gáz :-/
  • Győri Devi
    csak másnéven fut európai szerveren (nem laggol végre) és a korea patchet hozzá adták. Még csak closed beta van ami után lesz wipe sajnos de már lehet tolni
  • Győri Devi
    flysis.com
  • Nuki
    JeeeEEEeee! Ugyanúgy ingyenes maradt? :)
  • Győri Devi
    újra indult 2 napja
  • Nitramk
    hi!
    még él a játék vagy már totál befuccsolt? legalábbis a pangásból ítélve nem nagyon megyeget.
  • serdulo
    Nah szóval lvl 16 vagyok :)) Trimus serveren van a karakterem SniperHUN a neve ^^ ha fent vagytok pm eljetek!
  • serdulo
    Köcce :)
  • MiDae
    Kedves serdulo!
    Ha csak egy kérdőjelet írsz a mondatok végére, abból is érti mindenki hogy kérdést tettél fel...
    Amúgy általános válasz, hogy kérdezz ingame. Tekintettel arra hogy itt főleg olyanok vannak akik nem aktív játékosok (én talán 2-szer léptem be az utóbbi 1 hónapban), egyszerűen beszélgess el akárkivel a városban.
    Amúgy pvp annyi hogy amint kiválasztottad hogy kihez tartozol (lvl 10 vagy 11 mission), a másik fél piros lesz és lőheted. Persze mivel már magas a servereken az átlag-szint, így alacsony szinten nincs sok esélyed. Persze ez a géped típusától is függ és a fegyvereidtől.
    Szövetségest pedig duel-re hívhatsz. alt+klikk a nevére és bejön egy kis menü ahonnan kiválaszthatod a duel-t.
    Amúgy Trimus serveren vannak magyarok. ANI oldalon FastGear és Piroszka mostanában azt hiszem aktív, BCU oldalon Dzsonee.

üdv,
    MiDae
  • serdulo
    Nah szoval megy a sco de valaki elmondaná meik serveren van nak magyarok??? és hogy kell pvp zniiii!?
  • serdulo
    Hogy lehet PVP zni?? vagy van egy megadott szint amitől lehet pvp zni?
  • serdulo
    Rámegyek a startra tölt egy picit azt kilép a játékból :@
    miért van ez vajon?