AirRivals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az össz kommentem most így összefoglalva a topikot, és ajáték jelenlegi mûködését illetõen 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
やられたらやり返す。倍返しだ!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Kiváncsi lennék mennyit és hogy változott a játék.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
még él a játék vagy már totál befuccsolt? legalábbis a pangásból ítélve nem nagyon megyeget. <#vigyor4>#vigyor4>
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Ha csak egy kérdõjelet írsz a mondatok végére, abból is érti mindenki hogy kérdést tettél fel...
Amúgy általános válasz, hogy kérdezz ingame. Tekintettel arra hogy itt fõleg olyanok vannak akik nem aktív játékosok (én talán 2-szer léptem be az utóbbi 1 hónapban), egyszerûen beszélgess el akárkivel a városban.
Amúgy pvp annyi hogy amint kiválasztottad hogy kihez tartozol (lvl 10 vagy 11 mission), a másik fél piros lesz és lõheted. Persze mivel már magas a servereken az átlag-szint, így alacsony szinten nincs sok esélyed. Persze ez a géped típusától is függ és a fegyvereidtõl.
Szövetségest pedig duel-re hívhatsz. alt+klikk a nevére és bejön egy kis menü ahonnan kiválaszthatod a duel-t.
Amúgy Trimus serveren vannak magyarok. ANI oldalon FastGear és Piroszka mostanában azt hiszem aktív, BCU oldalon Dzsonee.
üdv,
MiDae
miért van ez vajon?
Fel kell patchelni a letoltott jatekot:
www.pfusa.net/stealthdevil/SCUpdate03355-03374.exe
Nekem most mar muxik!
Forras:
http://sco-forum.gpotato.com/viewtopic.php?t=138073
Nekem naon bejon! Gyertek mert alig vannak magyarok!
Eternal life; endless torture.
Elõfordul hogy elindítod, belép a gear-választó részig, aztán kilép. Nálam volt hogy 6szor egymás után megcsinálta ezt és csak 7dikre lépett be. Ilyenkor kell a türelem...már én is azt hittem 5 után hogy valami nagyon nem ok, meg is lepõdtem hogy utána mégis beengedett 😊
Amúgy mostmár én sem vagyok "aktív állományban", a rendes életemben élek most inkább mint ingame, néha bemegyek egyet beszélgetni vagy harcolni, de az utóbbi 2 hétben talán 2-3-szor léptem csak be.
Amúgy ahogy észrevettem, mostanában újra lag-gondok vannak a serveren, így lehet hogy néha amiatt sem megy most, de nem tudom, aki utána akar járni, olvassa az sco hivatalos fúrumát, ott biztos van valami.
üdv,
MiDae