AirRivals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
bijûûûûûûûûûûû, bluty-bluty-bluty........ wushuuuuuuuuuuuuuu... ratatatatataaaa, blaaaaam

az össz kommentem most így összefoglalva a topikot, és ajáték jelenlegi mûködését illetõen 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

StRucC555
és air rivals.. oh je 😄 grind ujra

* Black Eagles * [BEG]Officer * GW - Sky Lightning R/xxx *

RAZOR27
omg grtZ

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Győri Devi
én eltoltam magam 71ig most

やられたらやり返す。倍返しだ!

Az más 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

RAZOR27
szinte semmit 😄

Ezek szerint senki...
Kiváncsi lennék mennyit és hogy változott a játék.

Énis már CBn abbahagytam...

RAZOR27
énmég a flysis korszakba abbahagytam 😄

Győri Devi
elkezdett már vki innen játszani a gamel?

やられたらやり返す。倍返しだ!

Győri Devi
indul az openbeta

やられたらやり返す。倍返しだ!

AirRivals? gratulálok szerintem még rosszabb mint a Flysis, döntsék már el mit akarnak..

Győri Devi
már a Flysis nevet is megváltoztatták XDXDXD

やられたらやり返す。倍返しだ!

Győri Devi
véget érhetne már a closed beta

やられたらやり返す。倍返しだ!

RAZOR27
kitudja, szerintem sokkal öszönzõbb, több embert csalogatnak vele, énmár elõre ott leszek az összesen, tök yó!

Győri Devi
Closed beta van! vagyis a szervert tesztelik ez idõ alatt (stress test) stb. és csak azért van naponta ms raid de tök mind1

やられたらやり返す。倍返しだ!

RAZOR27
Ja, minden nap van Mothership War, tök tuti.Régen egy darabot se láttam.

Győri Devi
azért jobb lett sztem mint azelött volt...

やられたらやり返す。倍返しだ!

Broafka
hát ez a flysis elég gáz :-/

Győri Devi
csak másnéven fut európai szerveren (nem laggol végre) és a korea patchet hozzá adták. Még csak closed beta van ami után lesz wipe sajnos de már lehet tolni

やられたらやり返す。倍返しだ!

Győri Devi
flysis.com

やられたらやり返す。倍返しだ!

JeeeEEEeee! Ugyanúgy ingyenes maradt? 😊

Győri Devi
újra indult 2 napja

やられたらやり返す。倍返しだ!

Nitramk
hi!
még él a játék vagy már totál befuccsolt? legalábbis a pangásból ítélve nem nagyon megyeget. <#vigyor4>

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Nah szóval lvl 16 vagyok 😊) Trimus serveren van a karakterem SniperHUN a neve ^^ ha fent vagytok pm eljetek! <#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4>
Köcce 😊
Kedves serdulo!
Ha csak egy kérdõjelet írsz a mondatok végére, abból is érti mindenki hogy kérdést tettél fel...
Amúgy általános válasz, hogy kérdezz ingame. Tekintettel arra hogy itt fõleg olyanok vannak akik nem aktív játékosok (én talán 2-szer léptem be az utóbbi 1 hónapban), egyszerûen beszélgess el akárkivel a városban.
Amúgy pvp annyi hogy amint kiválasztottad hogy kihez tartozol (lvl 10 vagy 11 mission), a másik fél piros lesz és lõheted. Persze mivel már magas a servereken az átlag-szint, így alacsony szinten nincs sok esélyed. Persze ez a géped típusától is függ és a fegyvereidtõl.
Szövetségest pedig duel-re hívhatsz. alt+klikk a nevére és bejön egy kis menü ahonnan kiválaszthatod a duel-t.
Amúgy Trimus serveren vannak magyarok. ANI oldalon FastGear és Piroszka mostanában azt hiszem aktív, BCU oldalon Dzsonee.

üdv,
MiDae
Nah szoval megy a sco de valaki elmondaná meik serveren van nak magyarok??? és hogy kell pvp zniiii!?
Hogy lehet PVP zni?? vagy van egy megadott szint amitõl lehet pvp zni?
Rámegyek a startra tölt egy picit azt kilép a játékból :@
miért van ez vajon?
Beirom a pw met és kilép a játékból ez miért vaaan?
Nah szoval megvan a problema megoldasa!
Fel kell patchelni a letoltott jatekot:
www.pfusa.net/stealthdevil/SCUpdate03355-03374.exe

Nekem most mar muxik!
Forras:
http://sco-forum.gpotato.com/viewtopic.php?t=138073

Nekem naon bejon! Gyertek mert alig vannak magyarok!
Ez a manual update vagy mi ...
leszedtem a játékot és nem tudom honnan kell letölteni azt a patchet h letöltse a játékhoz a cuccokat vagy mi ezért nem megy valaki adna egy linket??? vagy elküldené e-mailban? [email protected]
BarGab85
nem biztos hogy szerverhiba lehet hogy a tûzfalad nem enged ki. nekem ez volt a Trackmania Nationsal. Kipipáltam a tûzfalnál hogy ne blokkolja és jó lett. bár a Space Cowboy-nál rá se kérdezett hogy ki akarom-e engedni úgyhogy ez csak egy tipp.

RAZOR27
Cheat <#nevetes1>.Na igen ,én sacc 3negyed éve nem nyomtam ,fõleg az ien serverhibák miatt.Inkább átmentem warrockozni <#nevetes2>.Na elég is mára az off-omból bocs!Egyébként próbálkozzatok még vele ,hátha jó lesz a server (vagy nem)<#pias>

ááá hát én meg fogok õrülni ez a cso nagyon nme akarja hogy játszak vele kb 1 hónapja szedtem le és foylton vmi baja van😄

Eternal life; endless torture.

Há ilyen nincs.... egyszer: Connection to the field server has been closed. Game will be terminated. után kidob és ez igy megy...:S:@@@@

rofl msot emg joXD de a kilépegetõs hiba még van szal most az ellen igyekszem vmit tenni...

beszarok... ez a 6. vagy 5. hiba....... elinditom a gamet rányomok h start oszt kilép és ezt irja: Connection to the field server has been closed. Game will be terminated.

Ok kösz próbálkozás powa akkor😄

üdv...
Elõfordul hogy elindítod, belép a gear-választó részig, aztán kilép. Nálam volt hogy 6szor egymás után megcsinálta ezt és csak 7dikre lépett be. Ilyenkor kell a türelem...már én is azt hittem 5 után hogy valami nagyon nem ok, meg is lepõdtem hogy utána mégis beengedett 😊
Amúgy mostmár én sem vagyok "aktív állományban", a rendes életemben élek most inkább mint ingame, néha bemegyek egyet beszélgetni vagy harcolni, de az utóbbi 2 hétben talán 2-3-szor léptem csak be.
Amúgy ahogy észrevettem, mostanában újra lag-gondok vannak a serveren, így lehet hogy néha amiatt sem megy most, de nem tudom, aki utána akar járni, olvassa az sco hivatalos fúrumát, ott biztos van valami.
üdv,
MiDae
gyerekek nekem volt a szójátékos hibám most az új patchel ez kijavitodott. egyre jobban haladunk... most már bejön a karakterválasztos ize aztán OK utána bejön a töltõs izé oszt se szó se beszéd kilép a játékbol hibauzenet vagy vmi semmi. helpeljetek

igen, a pilótád faja lehet elf, törpe, ork, stb... <#idiota>

RAZOR27
A bronzkormban már elég jól össze voltak rakva de nemtudom most mien.Volt valami update?

Broafka
detto, nálam még kockák voltak a figurák, lehet hogy most is azok? 😄

RAZOR27
Van aki játszik is a game-el? Mert én már a bronzkorban abbahagytam <#crazya>

RAZOR27
<#nevetes1>

nem tudom, õs-punnyadó vagyok. 😛

RAZOR27
punnnyadás.......(mennek a szerverek 1ébként?)