AirRivals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xfire: 1tomee5
tegnap este töltöttem le ace online-t
ha van egy jo kis magyar csapat air-on szivesen átmegyek <#email>#email>
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Az angol Auriga szerveren vannak magyarok?
Ha igen akkor írjanak rám: Levi500
na akkor a crossbow of gigantic god úgy kell megtcsinálni, hogy lelövöd a zárójelben lévõ szörnyet
------------------
valamit löszert a pályán a suply shopoknál lehet venni (C gomb a leszálás)
------------------
éppen egy oldalt csinálok ezek miatt a kérdések miatt http://arhungary.mindenkilapja.hu/ a címe
http://arhungary.mindenkilapja.hu/ a PRO AirRivals oldal
Nem rég kezdtem játszani az AirRivals-al, és lenne két kérdésem.
1. Hogy hozhatok létre klánt, vagy hasonlót?
2. Egy küldibe Crossbow of Gigantic God-ot kellene használni, de nem engedi. Mit tegyek, hogy megtudjam csinálni?
Tudtok valamelyik problémámon segíteni?
Combat arms: CloudHUN Tales of fantasy: PredrogHUN (2. szerver) Flyff: PredrogHUN
Még gondolkodom milyen gear-el legyek,B-gear eléggé tetszik tüzerö nagy földi és légi egységek ellen is elég jónak tünik.
A gear tul sokat van 1 helyben én inkább repkedni akarok😄
I gear levegöbe erös de földiek ellen kicsit gyenge szerintem meg kevés skill van.
M gear meg csak más sebeinek nyalogatására jó😄
Más játékokba voltam már eleget ebbe a szerepbe😄
Diablo_IG,Diablo_BG néven vagyok elérhetö de lehet lessz Diablo_AG is😄
Valami nagy Magyar klán va a játékba?
B-Gear: attack, defense, agility
I-Gear: attack, agility
M-Gear: defense, spirit
A-Gear: attack, defense, shield
Beta-ba jétszottam még air rivals-al és most kezdtem ujra.
Helix szerveren
Azt szeretném kérni hogy leirnátok milyen gear-nél hogy kell osztani a statokat?
Nagyon sokat segitene.
Elöre is köszönöm.
# Bygeniou város Egyesület (B.C.U)
Bygeniou várossal a középpontban két erõ néz szemben egymással; az A.N.I északon és az R.R.F nyugaton. A te kijelölt sereged a ’Freeska’, Bygeniou állandó hadseregének 11-dik légi egysége.
Ez egy olyan csoport, amit a
A Freeska-t, Bygeniou állandó hadseregének 11-dik légi egységét ’Krueitoen Andersson’ fõhadnagy vezeti. Minden hadmûveletet és küldetést önállóan teljesítenek és a harcrendszer szintén önállóan begyakorlott. Az egység teljes szabadságot élvez, ellenben a politikai irányultságukkal.
# Nacionalista Ellenes Befolyás Egyesület (A.N.I)
Arlington városa, valamint a délen elhelyezkedõ B.C.U és a nyugati R.R.F háborúban áll egymással. A te kijelölt sereged egy független egység a ’Munebis’, ami egy híres védelmi egységbõl, az ’Atums hawk’-ból alakult.
Õk lázadók, akik a Nacionalista Ellenes Befolyást támogatják. Szemben állnak a
A Munebis - eredetileg az ’Atums hawk’-ból alakult, más néven ’Warlord of Atum’, - független egység, melyet ’Herne Santoriani’ fõhadnagy vezet. A pilótái magabiztosak és nagy az önbecsülésük. A hangsúly a csapatmunkán és a jó képzettségen van. Akár egy idegenlégió, a katonai fegyelmük és a harcászatuk felülmúlhatatlan. Az Arlington polgárok teljes támogatását élvezik, úgy is hívják õket, hogy
Apropó, gamepaddel már lehet kenni?
Honan lehet letölteni hozzá egy normális leírást?
A FAQ_Main.txt -je egy rakás szar, ráadásúl azt olvassa be a game is.. gyökérség.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Leszedtem a játékot és amikor fel akartam telepíteni, nekem is az a jól ismert,,server is not activated,, na most végignéztem egy jópár oldalt és nem találtam megoldást.Ha valaki tud segíteni , az kérem szoljon. Elõre is köszi
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
ha pedig majd ha elkezted és magyarokkal szeretnéd nyomni találsz belölük a helix szerver ani oldalán
やられたらやり返す。倍返しだ!
kösz a tippet
やられたらやり返す。倍返しだ!
Leszedtem a gémet, fel is patcheltem 03374-re, de még mindíg azt írja ki, hogy "Server is not activated!"
Mi a túró baja lehet neki???
A játék szerintem jó, fõleg amióta bevezették az Item Shopot.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
trap-trap-trap...hmm, bakker elakadtam egy 10%-os emelkedõ sarkán, forduljunk vissza... trap-trap... nah most megint vissza... trap-trap-trap... szevasz kocka ember, neked milyen hajód van?
act2,
whuuuussss... meghalsz bogár!!!!! whuuusss... blam-blam-blam, vazze ez hogy került mögém, nah mind1, ilyet én is tudok, varázslat BLAAAAAAAAAMM vazze, ha a teleport is ilyen gyorsan szállítana, mint ahogy én fordulok 180 fokot... blam-blam-blam...
act3,
új pálya... jééééééééé, fhúú, ott a távolban... mi az a ronda folt... WHUUUUUSSSHHHH... vazze, ez egy gumi fal... visszapattanok róla, nah és most? nah és most? nah most? nah most? de realisztikus itt minden...
act4,
whusss... ellenség!!!!!!! ezt látni kell, spirál attack! mint a valóságban blam-blam-blam...
változott vlaami ezeken kívül? 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...