709
Space Cowboys returns
-
serdulo #629 Beirom a pw met és kilép a játékból ez miért vaaan?
-
Pajszermuvek #628 Nah szoval megvan a problema megoldasa!
Fel kell patchelni a letoltott jatekot:
www.pfusa.net/stealthdevil/SCUpdate03355-03374.exe
Nekem most mar muxik!
Forras:
http://sco-forum.gpotato.com/viewtopic.php?t=138073
Nekem naon bejon! Gyertek mert alig vannak magyarok!
-
serdulo #627 Ez a manual update vagy mi ... -
serdulo #626 leszedtem a játékot és nem tudom honnan kell letölteni azt a patchet h letöltse a játékhoz a cuccokat vagy mi ezért nem megy valaki adna egy linket??? vagy elküldené e-mailban? [email protected] -
#625 nem biztos hogy szerverhiba lehet hogy a tűzfalad nem enged ki. nekem ez volt a Trackmania Nationsal. Kipipáltam a tűzfalnál hogy ne blokkolja és jó lett. bár a Space Cowboy-nál rá se kérdezett hogy ki akarom-e engedni úgyhogy ez csak egy tipp. -
#624 Cheat .Na igen ,én sacc 3negyed éve nem nyomtam ,főleg az ien serverhibák miatt.Inkább átmentem warrockozni .Na elég is mára az off-omból bocs!Egyébként próbálkozzatok még vele ,hátha jó lesz a server (vagy nem) -
LaCz #623 ááá hát én meg fogok őrülni ez a cso nagyon nme akarja hogy játszak vele kb 1 hónapja szedtem le és foylton vmi baja van:D -
LaCz #622 Há ilyen nincs.... egyszer: Connection to the field server has been closed. Game will be terminated. után kidob és ez igy megy...:S:@@@@ -
LaCz #621 rofl msot emg joXD de a kilépegetős hiba még van szal most az ellen igyekszem vmit tenni... -
LaCz #620 beszarok... ez a 6. vagy 5. hiba....... elinditom a gamet rányomok h start oszt kilép és ezt irja: Connection to the field server has been closed. Game will be terminated. -
LaCz #619 Ok kösz próbálkozás powa akkor:D -
MiDae #618 üdv...
Előfordul hogy elindítod, belép a gear-választó részig, aztán kilép. Nálam volt hogy 6szor egymás után megcsinálta ezt és csak 7dikre lépett be. Ilyenkor kell a türelem...már én is azt hittem 5 után hogy valami nagyon nem ok, meg is lepődtem hogy utána mégis beengedett :)
Amúgy mostmár én sem vagyok "aktív állományban", a rendes életemben élek most inkább mint ingame, néha bemegyek egyet beszélgetni vagy harcolni, de az utóbbi 2 hétben talán 2-3-szor léptem csak be.
Amúgy ahogy észrevettem, mostanában újra lag-gondok vannak a serveren, így lehet hogy néha amiatt sem megy most, de nem tudom, aki utána akar járni, olvassa az sco hivatalos fúrumát, ott biztos van valami.
üdv,
MiDae -
LaCz #617 gyerekek nekem volt a szójátékos hibám most az új patchel ez kijavitodott. egyre jobban haladunk... most már bejön a karakterválasztos ize aztán OK utána bejön a töltős izé oszt se szó se beszéd kilép a játékbol hibauzenet vagy vmi semmi. helpeljetek -
Nuki #616 igen, a pilótád faja lehet elf, törpe, ork, stb... -
#615 A bronzkormban már elég jól össze voltak rakva de nemtudom most mien.Volt valami update? -
#614 detto, nálam még kockák voltak a figurák, lehet hogy most is azok? :D -
#613 Van aki játszik is a game-el? Mert én már a bronzkorban abbahagytam -
#612 -
Nuki #611 nem tudom, ős-punnyadó vagyok. :P -
#610 punnnyadás.......(mennek a szerverek 1ébként?) -
#609 játszok vele nagyonkomoly!!!! -
#608 és mióta áll?van rmeény hogy elindul mostanába? -
#607 amugy mivan a játékkal,mindig áll a server?vagy csak most.már qurvára akaork játszani..:S -
#606 enyierövel letudtad volna irni hogy igen vagy nem..... -
#605 olvass vissza -
#604 Üdv
server is not activated
csak nekem nemmegy vagy másnak sem?
-
#603 -
Nuki #602 azon csodálkoznék ha magyarul is válaszolnának:
to: [email protected]
subject: ---
"igen, és ha békénhagyna a sok magatokfajta újreg, akkor el is készülnénk vele időben
röff röff"
-
#601 dobjatok nekik egy mailt kerdezzétek meg:
To: [email protected]
Subject: ---
Mail:
Ti most a upshit strike racinggel vagytok elfoglalva?
*cirip cirip*
Hö?
Ui: Hö!
:DD :P -
Nuki #600 *cirip cirip*
[szerintem nem tudjuk] :P -
#599 Ja ,és mégegy szösszenet a gpotato most az Upshift StrikeRacers -el van elfoglalva sztem nem? -
#598 Csak annyit mondok ,hogy ne 1percenként írogass be hanem azt a néhány (3 percnyi) gondolatot besűríted 1 kerek üzibe -vágod? -
LaCz #597 Visszaolvasni LOOOL-.-" Már kb 5x elolvastam az egészet és erre nincs válasz! -
Pyroman #596 Csak én 2 hete raktam újra a windózt! Most nem fogok megint szarakodni vele! -
#595 Ne rimánkodjatok már!
Olvass vissza minden levan írva a manual patchtől egésszen a gamepadprogiig minden.Nem ÁÁÁÁÁÁÁ-zni kell hanem visszaolvasni vagy megoldani....apám.Mellesleg a windóz re-instal télleg jó 5let.
Ui:Cső rég jártam erre énis. -
Pyroman #594 Van már itt valaki, akinek megy a játék???? -
#593 ez free online játék :)
ha egy... hmm 10 hsz-t? visszaolvasol! akkor láthatod hogy már egy jó ideje server is not activated van :) -
nuke023 #592 Csá egy kis help kéne!Elinditom a spacecowboy-t kijön egy letöltési csik és megáll...nem megy semerre! Server is not activated...Van tört szerver is? -
LaCz #591 én fileplanet.com-rol töltöttem
-
Pyroman #590 Én speciel a www.mmosite.com -on szoktam nézelődni, ott final-nak volt már írva a gém!