709
Space Cowboys returns
  • serdulo
    Beirom a pw met és kilép a játékból ez miért vaaan?
  • Pajszermuvek
    Nah szoval megvan a problema megoldasa!
    Fel kell patchelni a letoltott jatekot:
    www.pfusa.net/stealthdevil/SCUpdate03355-03374.exe

Nekem most mar muxik!
    Forras:
    http://sco-forum.gpotato.com/viewtopic.php?t=138073

Nekem naon bejon! Gyertek mert alig vannak magyarok!
  • serdulo
    Ez a manual update vagy mi ...
  • serdulo
    leszedtem a játékot és nem tudom honnan kell letölteni azt a patchet h letöltse a játékhoz a cuccokat vagy mi ezért nem megy valaki adna egy linket??? vagy elküldené e-mailban? [email protected]
  • BarGab85
    nem biztos hogy szerverhiba lehet hogy a tűzfalad nem enged ki. nekem ez volt a Trackmania Nationsal. Kipipáltam a tűzfalnál hogy ne blokkolja és jó lett. bár a Space Cowboy-nál rá se kérdezett hogy ki akarom-e engedni úgyhogy ez csak egy tipp.
  • RAZOR27
    Cheat .Na igen ,én sacc 3negyed éve nem nyomtam ,főleg az ien serverhibák miatt.Inkább átmentem warrockozni .Na elég is mára az off-omból bocs!Egyébként próbálkozzatok még vele ,hátha jó lesz a server (vagy nem)
  • LaCz
    ááá hát én meg fogok őrülni ez a cso nagyon nme akarja hogy játszak vele kb 1 hónapja szedtem le és foylton vmi baja van:D
  • LaCz
    Há ilyen nincs.... egyszer: Connection to the field server has been closed. Game will be terminated. után kidob és ez igy megy...:S:@@@@
  • LaCz
    rofl msot emg joXD de a kilépegetős hiba még van szal most az ellen igyekszem vmit tenni...
  • LaCz
    beszarok... ez a 6. vagy 5. hiba....... elinditom a gamet rányomok h start oszt kilép és ezt irja: Connection to the field server has been closed. Game will be terminated.
  • LaCz
    Ok kösz próbálkozás powa akkor:D
  • MiDae
    üdv...
    Előfordul hogy elindítod, belép a gear-választó részig, aztán kilép. Nálam volt hogy 6szor egymás után megcsinálta ezt és csak 7dikre lépett be. Ilyenkor kell a türelem...már én is azt hittem 5 után hogy valami nagyon nem ok, meg is lepődtem hogy utána mégis beengedett :)
    Amúgy mostmár én sem vagyok "aktív állományban", a rendes életemben élek most inkább mint ingame, néha bemegyek egyet beszélgetni vagy harcolni, de az utóbbi 2 hétben talán 2-3-szor léptem csak be.
    Amúgy ahogy észrevettem, mostanában újra lag-gondok vannak a serveren, így lehet hogy néha amiatt sem megy most, de nem tudom, aki utána akar járni, olvassa az sco hivatalos fúrumát, ott biztos van valami.
    üdv,
    MiDae
  • LaCz
    gyerekek nekem volt a szójátékos hibám most az új patchel ez kijavitodott. egyre jobban haladunk... most már bejön a karakterválasztos ize aztán OK utána bejön a töltős izé oszt se szó se beszéd kilép a játékbol hibauzenet vagy vmi semmi. helpeljetek
  • Nuki
    igen, a pilótád faja lehet elf, törpe, ork, stb...
  • RAZOR27
    A bronzkormban már elég jól össze voltak rakva de nemtudom most mien.Volt valami update?
  • Broafka
    detto, nálam még kockák voltak a figurák, lehet hogy most is azok? :D
  • RAZOR27
    Van aki játszik is a game-el? Mert én már a bronzkorban abbahagytam
  • RAZOR27
  • Nuki
    nem tudom, ős-punnyadó vagyok. :P
  • RAZOR27
    punnnyadás.......(mennek a szerverek 1ébként?)
  • chilios
    játszok vele nagyonkomoly!!!!
  • chilios
    és mióta áll?van rmeény hogy elindul mostanába?
  • chilios
    amugy mivan a játékkal,mindig áll a server?vagy csak most.már qurvára akaork játszani..:S
  • chilios
    enyierövel letudtad volna irni hogy igen vagy nem.....
  • Nitramk
    olvass vissza
  • chilios
    Üdv

server is not activated
    csak nekem nemmegy vagy másnak sem?

• Nitramk
  • Nuki
    azon csodálkoznék ha magyarul is válaszolnának:

to: [email protected]
    subject: ---
    "igen, és ha békénhagyna a sok magatokfajta újreg, akkor el is készülnénk vele időben

röff röff"

• Nitramk
    dobjatok nekik egy mailt kerdezzétek meg:
    To: [email protected]
    Subject: ---
    Mail:
    Ti most a upshit strike racinggel vagytok elfoglalva?
    *cirip cirip*
    Hö?
    Ui: Hö!
    :DD :P
  • Nuki
    *cirip cirip*

[szerintem nem tudjuk] :P
  • RAZOR27
    Ja ,és mégegy szösszenet a gpotato most az Upshift StrikeRacers -el van elfoglalva sztem nem?
  • RAZOR27
    Csak annyit mondok ,hogy ne 1percenként írogass be hanem azt a néhány (3 percnyi) gondolatot besűríted 1 kerek üzibe -vágod?
  • LaCz
    Visszaolvasni LOOOL-.-" Már kb 5x elolvastam az egészet és erre nincs válasz!
  • Pyroman
    Csak én 2 hete raktam újra a windózt! Most nem fogok megint szarakodni vele!
  • RAZOR27
    Ne rimánkodjatok már!
    Olvass vissza minden levan írva a manual patchtől egésszen a gamepadprogiig minden.Nem ÁÁÁÁÁÁÁ-zni kell hanem visszaolvasni vagy megoldani....apám.Mellesleg a windóz re-instal télleg jó 5let.

Ui:Cső rég jártam erre énis.
  • Pyroman
    Van már itt valaki, akinek megy a játék????
  • Broafka
    ez free online játék :)

ha egy... hmm 10 hsz-t? visszaolvasol! akkor láthatod hogy már egy jó ideje server is not activated van :)
  • nuke023
    Csá egy kis help kéne!Elinditom a spacecowboy-t kijön egy letöltési csik és megáll...nem megy semerre! Server is not activated...Van tört szerver is?
  • LaCz
    én fileplanet.com-rol töltöttem
  • Pyroman
    Én speciel a www.mmosite.com -on szoktam nézelődni, ott final-nak volt már írva a gém!