33
-
Zoldalma #33 Nem hiszem, dolgozz egy ideig Mac-en, es meglatod h ez nem hitterites kerdese. Arra jo hogyha dolgoznod kell akkor nem buheralsz, hanem csinalod, es klappol minden.
Oszinten, mennyit dolgoztal teszem azt egy PowerBookon...? -
intrex #32 dondore: :) A microsoftnak is jó volt a propagandája látom :) -
dondore #31 azert a think different maszlagot sikerult 100%ban bejuttatni a marketingeseknek a te koponyacskadba is, nem? ;) -
Alfa Of NS #30 Látod! Én ezért nem cigizek -
#29 Nem tudom mirol beszelsz... Sztem a Win-t miutan feltorted, vigan megy ra fel a SP2, es minden update... mellesleg ahhoz az update mechanikahoz nem hasonlitanam az OSX-eset.
A ceges gepem frissitett valami szart (XP pro) majd kirakott egy ablakot, hogy 5 perc mulva restartol (restart/cancel) mivel dolgoztam 10 programmal, nem volt kedvem mindent bezarni, dolgoztam tovabb. 10 percenkent kidobta ezt az ablakot, az agyamra ment... Kesobb kimentem cigizni, dumaltam 2 szot a kollegammal, mire visszaertem ujra volt indulva a gep! Meg azok a buzerans buborekok, hogy van frissites van frissites. Ugyhogy akinek ez jo, az buheralja csak az OSX-et. Soha nem is fogja megtudni mi a jo abban az OS-ben. (max megtapasztalja milyen a hatekony multitasking:) -
#28 hat ja, de hiaba magyarazod:) Aki valamilyen pc-re felbuheralja az OSX-et, es buheralgatja hogy igy meg ugy mukodjon, az sose fogja latni az igazi lenyeget az OSX-nek:) -
intrex #27 Basszuskulcs, egy akármilyen P4 notebook soha nem fogja tudni azt amit az én powerbookom: Ha este van, besötétedik, a billentyűzet a fényviszonyoknak megfelelően elkezd világítani, a képernyő visszaveszi a fényerőt, hogy ne bántsa a szemem. Automatikusan. A billentyűzeten dedikált billentyűk is vannak erre vonatkozólag. Sok ezer ilyen kis apróság van, természetesen ez csak egy apró példa volt. Az oprendszer ismeri a hardwarét. Teljes az összhang. Nincs IRQ, DMA stb. ütközés, nincs nem működő hardware, nincs rossz driver, nincs véletlenül elfelejtett oprendszer művelet, nincs ismeretlen eszköz. A software és a hardware teljesen együtt működik. Tökéletesen. -
intrex #26 maggi: látom nem érted. Nem Apple gépre feltenni OSX-et olyan mint Ford-ba BMW motort rakni. Lehet hogy össze lehet hegeszteni, de soha nem lesz igazi. -
#25 nah hat ha lehetseges akkor en meghagyom a p4-emet es teszek ra macosx-t
-
intrex #24 Amit a windows tábor soha nem fog átérezni: az OSX updatek, és egyéb program frissítések az én gépemre készülnek, nem az én oprendszeremre, az ÉN GÉPEMRE. Tudom, hülyeségnek hangzik, sok winszar fejű ember most kinevet. De ez olyan mint amikor van pl. egy mp3 playered, és készül rá firmware. Direkt arra. Érzed, hogy nem egy átlagos wmv minőségjavítás volt, hanem új funkciókat tud a kicsikéd, nem csak általánosan.
Ezért veszek Apple gépet OSX-el, mint teszkós vagy Dell PC-t iszonyat windowssal. Na és persze a kényelemről nem is beszéltem. -
Equ #23 "kell a prociban PAE támogatás, így nem megy pl. dothan magos pentium M-ekkel"
Ez igy nem teljesen igaz, az összes dothanban van PAE támogatás, de a 400-asokban van egy dokumentált hiba. (a win kikerüli és hibátlanul megy PAE módban, at osx újraindul tőle)
Az 533-asoknak nincs gondjuk a PAE-el, és fut is rajtuk... -
BandiG #22 Megfelelő gépeken elég jól megy az osx, még relatív normális sebességgel is. Azt sajnálom csk, hogy a legújabb osx-ekhez kell a prociban PAE támogatás, így nem megy pl. dothan magos pentium M-ekkel meg Celeron M-ekkel. :( -
blackeagle #21 Nem felel meg a Pc + win , azért használok Pc + Linux .
Azért ez szüklátókörüség már bocsáss meg ,hogy a pc még mindig egyenlő a winnel szerinted. -
#20 "A 17, illetve 20 hüvelykes kiszerelés nem változott, a külső is megmaradt, ám a teljesítmény az Apple saját mérése szerint a korábbi két-háromszorosára ugrott, köszönhetően a fejlettebb processzornak. "
Höhöhöhö.
Hát kell is az a Pówaa, mert hogy gondolom egyelőre csak emuból futtatható progik vannak.
Amúgy elképzelni sem tudom hányszros teljesítmeny növekedés lett volna, ha az igen fejlett Intelke helyett egy igazán fejlett AMD-t építenek be. És arról ne is beszéljünk, hogy valszeg a tesztprogikjaikat is dobhatták volna a csába, ha esetleg a valóban fejlett 8 magos cellt (esetleg többet is hamár többprocis rencernek lett tervezve ugye) raknak az gépbe;)
Nagy parasztvakítás, az van.
Szerintem;) -
#19 "Software update nuku"
Hát, ez a legtöbb Windows-usert sem zavarja -
FecaA #18 Arigato! hálám üldözni fog! -
#17 Onnantol, hogy megvetted a Mac-et, semmi nem jelent veszelyt az Apple baberjaira, hiszen pont ez a celja. Eddig azert (is) vettek Mac-et mert OSX, ha valaki azert vesz egyet, hogy Win-t vagy Linuxot futtasson rajta, hat hajra. Az OS ugyis a gephez jar, uh nem esik el tul nagy beveteltol. -
Inquisitor #16 A Vindos Wista valószínüleg semmilyen veszélyt. Úgy is feltörik heteken belül vagy a ruszkik vagy a kínaiak, és akkor megy azon még a Linux is, nem csak a Vista ;) -
#15 A Windows Vista vajon milyen veszélyeket rejt Apple babérjai számára ? Véletlenül nem ezért, nem korlátozzák a futtatásának lehetőségét ?! Nézegetem ezeket az Apple gépeket én is, de most így talán jobb lenne mégiscsak várni. -
#14 lopott OSX sztem eleg hergya lesz. Software update nuku... Az uj gepeket meg letesztelnem azert. Bar a G5-ot nem fogom kihajitani az ablakon:D -
Inquisitor #13 Érdekesek voltak róla a vélemények, van akinek jól ment ATI meg GF kártyákkal is, van akinek meg nem.
Azt hiszem ATI-ból azokat a modelleket szerette, amit eddig használtak is pl. iMac-ekben. (9000, 9200, GF5200, stb.) -
Inquisitor #12 Küldtem privátot.
Tudtommal ami fontos hozzá, hogy SSE3-as legyen a proci legalább. Aztán van jó pát hardware amit nem támogat, de ezekre páran cseles megoldásokat dolgoztak ki.
Amíg viszont nincs rá alkalmazás, addig max. kísérletezni tudsz vele. -
pafi #11 Gyakorlatilag viszont hatalmas szívás felkínlódni, és nem is lehet akármire. (SSE2, intel integrált videó stb.)
-
fflx #10 mert nem fut (legalabbis meg nem) nativan
amiket meg felhekkelnek, azoknak meg enyhe teljesitmeny problemai vannak (ahogy en tudom) -
FecaA #9 Valaki tud Magyar oldalt, ahol leirják, hogy hogyan kell feleröltetni a Tiger-t PC-re??? Lehet XP mellé??? -
BlueGold #8 Ez mind Szép és Jó :-). De ha MacMac OS X 10.4.4 nativ Intel kompatibilis akkor miért vegyek Mac-et amikor elvileg egy sima "dzsunka PC" is fut?
-
Zoldalma #7 :) Aki valt, az tudja miert valt. Ha neked megfelel a PC+Win, akkor csak hasznald tovabb nyugodtan. -
blackeagle #6 Maradok is :)
Most már nincs miért váltani. -
Zoldalma #5 Hmm, azert sajnalatos h az uj MacBookbol kimaradt a firewire 800. Az Aluminiumban szep speedet adott. Ugyanakkor a TV kimenet is lemaradt, szal ezt-azt aze'rt kisporoltak. Olyan felemas erzese van az embernek valtas elott. -
Zoldalma #4 Jobb is, maradj csak a PCnel :) -
#3 Hát ha nem lenne ilyen drága én is beruháznék. -
pafi #2 lol -
blackeagle #1 Kenjék a hajukra , röviden ennyi . Gondolkodtam egy időben mec-en ,de már letettem róla.