A legszebb magyar színésznők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Útálom ugyan de Détár Enikõ is szép:

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Rák Kati sem volt piskóta:

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Na igen

B0B0
Ne bassz! Fel nem ismertem volna! Egyébként én is beraktam már õt! De hosszú hajjal jobb

Ez szerintem még nem teszi színésznõvé
"Apám beájulna" címû, méltán népszerûtlen film egyik fõszereplõje

http://gaborszantai.co.uk/

emlékszel gyermekkorunk egyik lejobbon utált dalára? a "Moncsicsi"-re, na Õ énekelte, meg a "Barátok közt" elsõ évadában domborított: Ullman Mónika

B0B0
Hmmm

filmszínész...

B0B0
Meséld már el nekem, hogy mikor volt õ színész????

B0B0
Ez ki?

nyami
színpadikusabb <#zavart2>

bezonybezony, gyonoyru <#smile>
RaZoK
Csõsz Boglárka 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

FtranX
mmmmmmm 😊

HURRICAN
a téma az, hogy kik a legszebb magyar színésznõK
a "szinpatikusabb" pedig helyesen: szimpatikusabb

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

schrank
a téma az hogy ki a legszebb nem az hogy ki a leg "szinpatikusabb" <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

gz8
Kit szokott szinkronizálni?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
Szonja nagy kedvencem. Intelligens, nagyon szép, eleven lányzó, nem mûanyag liba. <#eljen>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
9,325 pont, majdnem tökéletes talajgyakorlat. <#vigyor4>

gz8
Kissé olyan, mint Courtney Love, mielõtt nekiállt volna kábszerezni :x

schrank
jó-jó nem színésznõ de hogy képen õbelõle hozták ki a legjobbat az tuti <#puszis><#papakacsint>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

B0B0
<#taps>

Laky
makdi? te mekkora egy kis lúzer vagy 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

B0B0
Eddig nem tartottam különösebben szépnek, de ez a kép nagyon jó róla.

B0B0
Végre valaki kapizsgálja a lényeget!

mila69en
miért nem jó a válsz gomb?

ez a #106-ra

szerk: nem értem most meg jó<#zavart2>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

mila69en
de azám😛

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Taranov
Hát õ jól játssza a szerepét, ez tény. Viszont ez a topik a szép színésznõkrõl szól.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
A popcornmovie-s nem azt jelenti, hogy tömi a pofájába a kukoricát, hanem azt, hogy soha egy mûvészfilmet nem néz, amin talán gondolkodni is kéne, a magyar filmeket meg alapból lenézi, mert nem játszanak benne "sztárok" és nincs többmilliárd dolláros technika.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Viktorr
RAKJÁTOK BE AZ ÖSSZES MAGYAR SZÍNÉSZNÕT!!!!!!
ENNYI ERÕVEL AZ ÖREG MAKDINÉNIT IS BERAKHATJÁTOK
*******K

Pheel
Duci Julcsi LOLság 😊
Nem lenne rossz csaj, de ha már nem bombázó, legalább esze lenne...
<#eljen>

5w0rdf15h
<#szeret><#finom> õt én is szeretem 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Japep
Lehet, hogy nem színésznõ, de ezt a képet sokáig nem fogjátok elfelejteni!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Pheel
Akkor már hárman vagyunk, de én mondtam először <#love12><#hehe>
Dynamic
Hm, igen Kecskés Karina.Nem az a tipikus, klasszikus szépség, de nekem nagyon bejön.

Alexease
😛

Alexease
Hirtelen vegig porgetve az oldalt, valoban sok szep es jo magyar szineszno van. Csak nehany, akik tetszenek is, mind ket szempontbol: Udvaros, Frajt, Eszenyi, Kovats, Hegyi, Nagy-Kalozy...

De ahogy elneztem, azert egy-ket "ribanc" is bekerult😊)) Bar a szepsegukrol, nem kell vitatkozni😊)))
Szabó "Tilda" Erika 😊)

sweech
abban nincs igazad hogy "popcornmovie-s" vagyok mert pl utálom mikor film közben a fülembe csámcsognak, az "rtl klubos kissrác" alatt nem tudom mit értesz <#ticking>...és az alcím így is ugyanakkora baromság mintha megfordítanánk.

Taranov
Neked nincs igazad, max. annyiban, hogy beszólok neked.
Amerikában is vannak nagyon jó és szép színésznõk, de az baromság, hogy az alcím fordítva lenne igaz. Na, ez önmagában nagyobb baromság, mint maga az alcím. Udvaros Dorottya mégis miben marad el egy amerikai sztártól? Semmiben.

sweech
te meg tipikusan olyan vagy hogy beszólsz nekem és soha nincs igazad

Taranov
Udvaros Dorottyát becsülöm leginkább, de szerintem Schell Judit a legszebb.

Taranov
Te is egy tipikus popcornmovie-s, rtl klubos kissrác vagy.

Taranov
Tavaly láttam õt az És Rómeó és Júliában, de nem tetszett, bár a darab is idétlen volt.

Super Mario
Nagyon szép, csak kár, hogy látszik, hogy kell a szemüveg.

https://supermario4ever.wordpress.com

Taranov
Na én is pont õt akartam említeni, de ahogy látom, megelõztél 😊