94
Ígéretes sci-fi MMORPG képregény stílusban
-
#94 Szerintem egy nagy kuka lesz a vége... rossz a menedzsmentjük - szimplán lehuzhatják a rolot... szerintem. -
Dns5000 #93 Azert remenykedek, hogy lessz annyi fanatikus ammenyi eleg arra, hogy jatszhato allapotba hozzak.
Nagyon jo otletek voltak benne. -
Thanatos #92 hát azok alapján amit itt irtatok igyis vége... :) -
Dns5000 #91 azert adtak ki mert elfogyott a penzuk, ha nem teszik akkor vege az egesznek -
Culram #90 Almák, hát akkor törlöm. -
#89 Nem tudom miért, de alig-alig bétás állapotban kiadták és mostmár fizetős. -
Culram #88 miért most már fizetős? Én bétás vagyok,egyideje nem volt időm tolni. Most Uppotam, azt valami hibát ír. -
#87 Te képes voltál előfizetni? -
Culram #86 Halitok. Nem tok bvelépni, mert azt írja hogy rossz az update. Egy csomó ideig számol, de nem történik semmi. Mit lehet ne csinálni? Nektek is sokáig dolgozott updatenél? -
Dns5000 #85 dejo volt vagy 4nap open beta es az alatt pont jatszhatatlan volt -
#84 hát igen. hihetetlen, de megcsinálták, a játék mától fizetős... -
Dns5000 #83 hmm most meg vege van a betanak? -
Dns5000 #82 hat tevedtem :/ -
Dns5000 #81 hmm most egesz jol megy tegnap elotthoz kepest
-
#80 Pár napja nem volt ilyen rossz a helyzet (akkor se volt túl rózsás, de nem volt ennyire siralmas). Lehet most van a stressz teszt, bár nem tudom, hogy mit is akarnak tesztelni, mikor már kevés emberrel is túlterhelt volt a szerverparkjuk. -
Dns5000 #79 wow sikerult jatszanom :)
Bejutottam es vagy 30 mpig bent voltam arrabb menni viszont nem sikerult.
Amit beirtam az meg kb 29 mp alatt jelent meg.
Hat eleg nevetseges allapotban van a jatek.
-
Dns5000 #78 ha a loginra kattintok akkor meg bejon a karakter generalos kepernyo, csak a gombok nelkul es ugy is marad nagyon sokaig.
Eddig meg csak 1x sikerult tuljutni ezen.
Nektek is igy van? -
Dns5000 #77 Patch server filelistet
nektek is minden alkalommanl letolti es mindig olyan kurva lassan? -
#76 törölték a karaktereimet (nem is baj, mert eltűnt a pasi körszakálla múltkor), gondoltam megcsinálom őket újra. runtime error... szeretnék ezzel a játékkal játszani, de nem engedi. -
#75 nincs -
Dns5000 #74 ehh fullscreen mode nincs is? -
Dns5000 #73 fasza mire lejott mar nincs server -
#72 odáig még nem jutottam el, hogy egy játékossal beszélgessek is. (biztos mert tudok mással is játszani, de a kezdeti lelkesedésemet nagyon letörte, hogy gyakorlatilag semmit nem tudok csinálni a játékban. igazából nem csak én nem beszélgettem, de még csak nem is láttam beszélgető játékosokat. igaz max háromnegyed órányi crash-mentes időm van a játékban.) -
Dns5000 #71 Ti melyik ringben vagytok vagy meg nem is lehet ringhez csatlakozni? -
#70 Nekem még mindig totális homály, hogy hogyan akarják ezt öt nap múlva kiadni. -
Dns5000 #69 hmm mar meg megy 5 perce meg nem ment :) -
#68 ja... -
Dns5000 #67 nekem is van kulcsom bibibib :)
kar hogy nem negy a server :/ -
#66 elvileg megy, itt látható jobb oldalt a szerver státusz. -
#65 álltalában ilyentájt áll a szerver mert nekem most jött meg a kulcs de semmi? -
#64 Na most volt egy "kisebb" patch. Sajnos látszólag csak a grafikát nyomta kicsit feljebb, más "javítás" nem történt.
-
Culram #63 Hát akkor hajrá, közöljetek. Bár sokminden úgysem látszik majd rajta. -
#62 nem így van, a galériámban van is három kép, csak annak a kis szövegrésznek kell benne szerepelnie (permission...) -
#61 Nemegészen. Az én beta-invite levelemben úgy volt kikötve a képlopás, hogy a BETA felirat mindenképpen legyen rajta a shoton és csak a Canyon az a hely amiről csak nagyon ésszel szabad képeket készíteni, mert az a zóna még nincs kész. -
Culram #60 Sajnos meg van tiltva hogy sreenshotokat csináljunk a játékról béta alatt. -
Kiado #59 Screenshotokat valaki tudna csinálni? Kíváncsi lennék game-re. -
#58 hát igen, mint már márciusban mondottam, nem hinném, hogy a közeljövőben végeznének vele. mondjuk nyár közepére-végére lehet hogy kiadható állapotú lesz a játék, azért elég sokat fejlődött azóta, hogy először beléptem. (értsd: már talán játszani is lehet vele) -
#57 Nekem személy szerint ez a kedvenc viccem a játékkal kapcsolatban:
"Preliminary schedule
Release: May 2nd, 2006"
Kevesebb mint két hét alatt akarnak egy éppenhogycsak béta státuszú játékból teljes release-t csinálni. Háááát, sok szerencsét hozzá, én azért még kitartóan vadászom a bugokat. -
#56 ehh, eltűnt a karakterem körszakálla :P -
Since #55 Igen elég nevetséges a béta testereket nem bírja el a server mi lesz akkor ha final verzióba fog lépni a játék...Bele se merek gondolni :-)