Budapest Honvéd

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ebben igazad van, de azért a második felében már kiegyenlített volt a játék.
Tono34
Szép eredmény, viszont én a 2. félidõvel nem vagyok elégedett.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

<#vigyor1>

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

banok
hát ti tulajotok sem szorul rá szociális segélyre.... XDD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ti vagytok magatokban a bunkó B középpel, meg a kékvérü tulajjal :)

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Énekel az egész város.. :)

JimKirk
Elvagy itt egymagadban!:)
a vége 1-3, szép ez így is :)
0-3!!!
0-2!!!
vezetünk a fradi ellen, rufinho!
mi lesz vajon a Fradi ellen pff...mennek majd a huligánok balhézni az Üllõi útra xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

most miért kell megalázkodni?
egy két zsidózás miatt... kész vicc...
van már elég, csak a csapatot kéne összekovácsolni
jó lenne mivel kispesti vagyok...Hemingway úr nem tervezi újabb játékosok igazolását?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem lesz ez így jó, nem épp egy álomkezdés ez a két vereség...
remélem felébred a csapat végre!
nincs is a kezdõben :O de azért a kispadon ott van
szép lenne, ha ma gyõztes góllal mutatkozna be. :)
cselezzen ahogy és amennyit akar, csak ontsa majd a gólokat. :D
Jó lett!
Más!
Ez azúj szerzemény a Rufino, remélem mutat pár bicikli cselt :D

http://www.youtube.com/v/IioKASCgsIo&hl
A szent gyep!

amúgy készülget a topik dizájn-ja, egyelõre a saját topikomban tesztelgetem, még sokat fog alakulni, fõleg a banner. katt.
:D

nem akarsz akkor a fradiba igazolni? <#ravasz1><#idiota>
Az én posztom meg védõ, de ha én állék be hátra akkor szezon végén kiesnénk :)

utóbbi három az csatár :)
védelem egybe lesz, de kifog gólt lõni?

öt új játékossal erõsítettünk. :)

Sadjo Haman: A 25 éves kameruni védõ 2007-ben vette kezébe a vándorbotot és meg sem állt Diósgyõrig. Fél év után Újpestre került, majd a szerzõdés lejárta után a lila-fehéreket kupameccsen megtréfáló FC Vaduzhoz igazolt. 2010 elején visszatért Diósgyõrbe, innen igazoltuk 3 évre. Sadjo 2008-ban egy alkalommal hazája válogatottjában is pályára lépett..

Jovica Stokiæ: A 24 éves bosnyák középpályás hazája U21-es válogatottjában többször is szerepelt. A bosnyák FK Modrièa csapatától került hozzánk. A felkészülési mérkõzéseken jó benyomást tett a szakvezetésre. Képes helyzetbe hozni a társai, és a kapu elõtt sem jön zavarba, amire a DAC és a Panionosz hálójába lõtt gólja a bizonyíték. Két évre írt alá szerzõdést.

Danilo Cirino de Oliveira: A brazil támadó 2006-ban a lengyel Pogoñ Szczecin csapatánál kezdte európai pályafutását, majd a cseh FK Pribram, tavaly pedig a szlovák Spartak Trnava gárdáját erõsítette. Danilo nem ismeretlen Morales mester számára, mert a nyurga csatár a cseh csapatnál már dolgozott együtt a brazil légióssal. A csatár 3 évre kötelezte el magát a Honvédhoz.

Alfi Lacalle Conteh: A sierra leonei apától, és spanyol anyától származó játékos Barcelonában született. Tiz éven át játszott a Barca különbözõ utánpótlás csapataiban. Többszörös spanyol és katalán utánpótlás válogatott. A Barcelona B csapatától családi okok miatt Sierra Leoneba ment, majd másfél év után a hellén Kavala csapatához igazolt. A jól induló görög karriert egy sérülés törte ketté. Sérülésébõl felépülve Magyarországra vezetett az útja. Nyíregyházán eltöltött fél év után érkezett próbajátékra a Honvédhoz. A ballábas játékosra csatárként számíthat Massimo Morales edzõ. A légióssal 2 éves szerzõdést kötött a Honvéd.

Karim Rouani: A marokkói származású labdarúgó a francia Lille városában született. A francia és belga alacsonyabb ligákban edzõdött játékos 2009-tõl volt a portugál GD Chaves játékosa. Elõzõ csapataiban két alkalommal is 20 gól felett teljesített egy szezonban.
A 28 éves csatárral 3 éves szerzõdést kötött a klub.
na az szép lenne, még a fele is. :D
Tono34
Hasonlót az újpest, fegyencváros :) ellen is :D

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

laza meccs volt :D
bojtor, haruna, vólent: 3 mesterhármas. <#eljen>
ja egy kicsit :D de ezért is vicces :D
húú de gáz...

a wavin' flag nekem jobban tetszik
meg ebbõl van magyar változat is :D
jó lenne! reméljük idén végre összeáll a csapat.
http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0

A döntõ elõtt mindenki hallgassa meg egy kicsit !!!!!!!!

a bajnokságba pedig min. a 4. hely !!!

én ott leszek :)

Szerdán a Vecsés jön Kispestre
2010-07-09 14:45:11

2010.07.14-én szerdán, 18 órai kezdettel csapatunk felkészülési mérkõzést játszik a NB II-es Vecsés gárdájával. A mérkõzést a Puskás tribünrõl tekinthetik meg szurkolóink. A találkozóra nem kell belépõt váltani.
a 40. percben 1-2-re vezetünk a vasas otthonában!
Tono34
Az idõ és a türelem meg fogja hozni a gyümölcsét, remélem minél elõbb :)

ahogy tomcat mondta nagy a lemaradás, de idõvel behozzuk. az utánpótlás csapatok majdnem mindegyike vezeti most is a bajnokságát, szóval én türelmes vagyok és reménykedem. :)
Utánpótlás köszöni szépen jól van. Az a baj hogy min. 15 év lemaradást kell behoznunk..

nem rég Supka Attilával õszi bajnok volt a Honvéd mi történt Hemingway úr nem szállítja a pénzt a csapatnak?:( mi a helyzet az utánpótlással?

8. hely kell

nézegetem a tabellát, szerintem egy kis szerencsével meglehet akár a felsõház is a végére. elég csúnya az a 12. hely...
Divizio88
;)

HIP-HOP ARAD

igyekszem :)
Divizio88
Lattom te meg aki foglalkozol ezzel a topikkal..:)
Rogton valaszolsz mindere, ami szep!
Jol informalt vagy a csapatrol tetszik...:D
Egy igazi drukker vagy:D

HIP-HOP ARAD

hát jó lenne!