732
-
geo91 #532 hmm... -
IXEMGabeo #531 nem baj a Győr ellen nem rossz, bár idei formát tekintve szoszó...mondjuk most itt volt a lehetőség egy kis szorongatásra az élen, de nem baj még nem vagyunk leszakadva a tabella legelejétől;) -
geo91 #530 kár érte... -
#529 1:1 -
geo91 #528 48' 1-0, hajdú tiziből -
geo91 #527 félidőben 0-0 a győr ellen itthon, jó lenne a második játékrészben gól lőni és megnyerni a meccset. -
#526 -
IXEMGabeo #525 ok köszi...nem emlékeztem rá...de a többi biztos -
geo91 #524 mtk-val játszottunk, kikaptunk 3-2-re ha jól emlékszem. -
IXEMGabeo #523 persze hogy nem...megvertük a Fradit, Vidit, DVSC-t, ZTE-t nem semmi névsor...egyedül a buzi Vasas kapott el minket még az elején...
Újpesttel és az MTK-val még nem játszottunk ugye? ezt a 2 csapatot jó lenne elkapni -
geo91 #522 csak a kis és középcsapatok elleni mérlegünkön kéne javítani, mert a pápától meg kecskeméttől nem szabadna kikapni, pláne nem itthon... :S -
geo91 #521 grat a fiúknak, sajna a meccset nem láttam tegnap, korán bealudtam.
ezzel a győzelemmel (már vagy a harmadik kikiáltott bajnokesélyest vertük.) már úgy érzem a végjátéknál ott lehetünk legalább az első háromban. és ezzel nem túloztam. :) -
geo91 #520 most már értem, köszi -
tomcat1 #519 Egy bajnokjelölttől ez elvárás... :) -
IXEMGabeo #518 és igeeen megvertük őket:D -
IXEMGabeo #517 hehe 2-0 ra szopatjuk őket ez az:D:D:D -
IXEMGabeo #516 jaaa, Felcsúti akadémia, ami ugyebár Orbán Viktor tulajdona, ott focizik néha, ha teheti, arról az akadémiról kapja ingyen a Fehérvár az ifiket...magyarul a Felcsúti ifikből, lesznek Fehérváriak a legtöbben, ami ugyebár nevezhető így Orbán Viki fiókcsapatának. Nyílván én biztos vagyok benne, ezúttal idén a Fehérvárt éppen ezért segíteni fogják a bírók, ahogy a Fradi ellen is tették, meg még hadd ne mondjam melyik meccseken idén. Szóval én remélem ezek nem lesznek bajnokok, főleg amiatt, avval a mocskos hitegetésükkel, hogy idejön Matthaus, csak PR fogás volt a részükről...
mivel Csak a Kispest, nekünk egy normális tulajdonosunk van, aki önerőből próbálja az ifiknek megteremteni minden lehetőséget, addig a Fehérvár meg úgymond lopja az ifiket, az is egy megoldás -
geo91 #515 ezt hallom most mindenhonnan, de ennek mi az alapja?
tényleg nem vágom, pedig kíváncsi lennék. :O -
IXEMGabeo #514 remélem elverjük Orbán Viktor csapatát, most megkapják... -
geo91 #513 ma este 7-től a fehérvárral meccselünk, adja a duna tv, aki tudja nézze, remélem meglepést okozunk és nyerünk vagy legalább egy pontot elhozunk. -
IXEMGabeo #512 ja nagy szemetek...emberekkel van baj, régen nem ez volt jellemző, kimentél egy meccsre normálisan és nem voltak balhék legalább is nálunk...most mondom azt, hogy egy 97-es Honvéd-MTK meccsre kimentünk apámmal és semmi gáz nem volt, de még a 2002-es Honvéd-Dunaferr meccsen se...utóbbi időben nagyon divat lett a rongálás, és a huligánok felemelkedése... -
#511 Vadulni lehet, de NEM a klub kárára. Az ilyeneket nem tartom szurkolónak. -
IXEMGabeo #510 vad sajnos a keménymagunk...mind mind a Havannáról jönnek én sztem -
geo91 #509 gondoltam ám, én csak a saját véleményemben nyomatékosítottam hogy nem a pirotechnikával van a bajom, hanem a bedobálásával. -
#508 Én a bedobálni részre gondoltam. -
geo91 #507 szép és jó, fokozza a hangulatot, ameddig jó kezekben van.
de azt én sem értem, hogy miért kell bedobálni... -
#506 "A Rákóczi-Honvéd élvonalbeli mérkőzés második félidejének elején a Honvéd-szurkolók görögtüzeket és egyéb pirotechnikai eszközöket dobáltak a pályára, noha a hangosbemondón keresztül többször is figyelmeztették őket. Takács játékvezető ekkor megállította a játékot, és segítséget kért.
- A játékvezető félbeszakította a mérkőzést, mert a vendégszurkolók pirotechnikai eszközöket használtak, illetve dobtak a pályára - mondta Bíró Gábor, a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. - A helyszínre riasztott rendőrök kiürítették a szektor, ahol 80-100 szurkoló volt. Mivel sokan ellenálltak, ezért könnygázt is be kellett vetni." NB1.hu
Klubnak sokba fog kerülni. Magyarázza meg nekem vki erre mi szükség van? -
#505 Régi edzőm szokta mondani idegenben az 1 pont is jó. -
geo91 #504 0-0... -
geo91 #503 vicc, nem is értem, hogy történt... -
IXEMGabeo #502 Kecskemét elkapott minket...:( -
geo91 #501 ja, párszor láttam már youtube-on :D -
IXEMGabeo #500 és még kommentálják is:D -
IXEMGabeo #499 te geo emlékszel arra a Honvéd meccsre amikor beszaladt egy kutya a pályára és virslivel is alig tudták kicsalni? mekkora poén volt már:D -
geo91 #498 átalakulóban a csapat, meg ez csak felkészülési meccs volt. mondjuk ettől függetlenül illett volna behúzni, nem kikapni 2-0-ra két uccsó percekben bekapott góllal... -
IXEMGabeo #497 pff:( nincs már a fiatalokban se motiváció? ennyi lett volna? -
geo91 #496 ritka szar meccs volt amúgy, így kikapni montenegrótól... -
IXEMGabeo #495 komoly kint voltál? sál legalább a nyakadban volt?:D -
geo91 #494 a mai u21-es válogatott meccs után a stadionból kijövet találkoztunk botis-szal. :D elbeszélgettünk vele a bajnoki esélyekről, tömören azt mondta nem lesz könnyű dolgunk. -