732
-
geo91 #252 nyernem kell mixen, mert ott akarok lenni! eszembe jutott, hogy a gilberto silva is ott játszik, ő meg ugye nagy kedvencem még az arsenalból. :) meg aztán jó lenne megnézni egy görögverést is. ;D -
tomcat1 #251 Azért csak Pana, persze nekem is drága.. -
tomcat1 #250 Ezt én is sok helyről hallottam, szóval igaz lehet; -
tomcat1 #249 2 éve nem mutat semmit a pályán, meglett az eredménye, a szakvezetés értékelt.. -
geo91 #248 megy valaki a pana elleni meccsre augusztusban?
én nem hinném, mert nagyon drága...
talán ha nyerek vmi elképesztő összeget tippmixen, akkor igen... ;D -
#247 Állítólag Hercegfalvival meg ég valaki tipmixelt kicsit, de lehet őshülyeség de ezt halottam. Persze nem hivatalos hír :) -
geo91 #246 ezen én is csodálkoztam... fogalmam sincs... -
#245 Nem tudja vki, hogy Dobossal miért nem hosszabbítunk? -
tomcat1 #244 Esetleg Hajdú, meg Ivancsics -
geo91 #243 én Hrepka Ádámban reménykedek. mostanában nem volt olyan jó, de talán majd nálunk megtalálja a formáját! -
geo91 #242 na végre! jó lenne már tényleg bátrabban támadni, ami 2 csatárral talán sikerülhet is! -
tomcat1 #241 A Sisa a mai edzőmeccsen látom mindenféle felállást kipróbált a csapattal, még 3 védős is volt :) De játszottunk 2 csatárral is végre -
geo91 #240 *én sem -
geo91 #239 magasnak tényleg magas a 195 centijével, de én nem tudom miért jött...
még nem is hallottam róla... azért persze reméljük erősíti majd a csapatot. ;) -
geo91 #238 passz... :( -
tomcat1 #237 Na Cséke is jöt, hát nemtom mi értelme volt. Állítóleg egyetelen erőssége a magassága; :)
Inkább arra vagyok kiváncsi, hogy ki lesz a balbekk? Valami Ioan játszik edzőmeccsen. Tudja valaki, hogy ki fia borja? -
geo91 #236 ezek egy része pletyka, ami tuti eddig:
A klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint hat játékossal kötöttek szerződést a kispestiek: Hrepka Ádám, Sorin Botis, Viliam Macko, Hajdú Norbert, Dragan Vukmir és Horváth Adrián is piros-feketében folytatja.
teljes cikk -
geo91 #235 Érkezett: Ivancsics Gellért, Koós Gábor, Bojtor László (Siófok – kölcsönből vissza), Németh Gábor (Vasas), Zsolnai Róbert (Kaposvár, kölcsönből vissza), Tóth Zoltán (Zalaegerszeg), Hrepka Ádám (MTK, kölcsönbe), Sorin Botis (román, Zalaegerszeg), Viliam Macko (szlovák, Ruzomberok – Szlovákia), Horváth Adrián (Kozármisleny), Hajdú Norbert (Újpest – kölcsönbe), Edouard Ndjodo (kameruni, Siófok – kölcsönből vissza), Cséke György (Bőcs)
Távozik: Filó Tamás (?), Rabóczki Balázs (?), Micso Szmiljanics (?, szerb), Dobos Attila (?), Maróti Béla (PMFC?), Genito (mozambiki, Vasas?, Nea Szalamina – Ciprus?), Koós Gábor (?), Bojtor László (?), Davor Magoc (horvát, ?), Mischek Lungu (zambiai, ?), Vincze Zoltán (?), Nemanja Arszenijevics (szerb, ?), Nenad Sztojakovics (szerb, ?), Manuel Rivera (mexikói, ?), Hercegfalvi Zoltán (Kansas City Wizards – Egyesült Államok?), Edouard Ndjodo (kameruni, Kecskemét?), Marko Simics (szerb, ?), Kocsis Ferenc (?), Juhász László (Vasas, ?) -
geo91 #234 fel kéne pörgetni a topikot, kész szégyen ez így... -
geo91 #233 akkor megértem. hála az égnek én a szomszéd kerületben, lőrincen lakom, fél órára a pályától. :) -
tomcat1 #232 Nem állok olyan jól, meg vidéki is vagyok, ritkán jutok fel. Néha felénk vidéken ; -
geo91 #231 a HSV elleni 0-0 viszont jó meccs volt! azon is kinn voltam. te? -
geo91 #230 0-0... még az is kevés helyzettel, hát nem volt nagy meccs igazából...
a lényeg viszont, hogy MAGYAR KUPA GYŐZTES a csapat! -
tomcat1 #229 az átjött hosszú évek óta nem volt ilyen meccs! -
geo91 #228 :(
a meccs szar volt, de hangulat! na az földöntúli! -
tomcat1 #227 csak tv-n követtem a faterral :) -
geo91 #226 kinn voltál? én igen! :) -
tomcat1 #225 CSAK nem? Kupát nyertünk? :) -
geo91 #224 csekkoljátok a logóm! :) -
tomcat1 #223 phhh... -
Mr Olimpia #222 Jöhet az FC Vaduz!!! -
tomcat1 #221 Kupagyőztes!!!!!!!!!!!!!!!! -
geo91 #220 CSAK A KISPEST!
KUPAGYŐZTES! -
#219 + jobb bajnoki szereplést! -
#218 Azaz! :) -
tomcat1 #217 Kupát! -
Rudee #216 Jó döntés. -
tomcat1 #215 Sisa Tibor -
tomcat1 #214 Nyilvánvalóan látható melyik klub előremutató. Mi azok voltunk mindig!
CSAK!! -
Grenzjager #213 Jótékonysági meccs: november 25-én,Bozsik-stadion
Dunaszerdahely - Honvéd