91
  • winnie
    pontosabban "le lehetETT".
  • bugger
    nos, nemetorszagban le lehet vonni az adobol,ha 'muveszeti alkotas'-ra koltesz, ha minden igaz. innen van penze.
  • Tinman #9
    Michael Madsen, Meat Loaf neve számomra mindent elárul... persze korrekt véleményt majd csak a film után.
    Viszont Uwe Boll-al kéne már valamit kezdeni, mondjuk egy fentebb emlegetett hyperhajtómű mögé kötni, vagy valami egyébb ilyen humánus dolgot tenni vele... tehetségtelen barom.
  • Zro
    Azért én előbb megnézem, ráérek utána fikázni ;)
  • zaki
    na majd jön a far cry, meg a postal... :D
  • zaki
    az a hihetetlen, hogy egy Ben Kingsley hogy adhatta a nevét egy ekkora foshoz
  • Skyline
    nemtom én azé maj lertöltöm azt megnézem,a trailere alapján annyira nemvolt gáz (legalábbis a House of dead-hez kéest)
  • GodBadka
    Honnan, honnan? Saját magától. Milliomos (milliárdos?) a szentem. Telik neki. Más luxusautókat vásárol, ő meg szar filmeket forgat.
  • Lame
    Jo kerdes. Mindenesetre abbahagyhatna a jatekokbol keszult filmek amugy sem magas szinvonalanak tovabbi gyengiteset. Ilyen szereposztassal meg egy nezheto filmet is lehetett volna kesziteni.
  • mad mind
    Honnan a francból szerez ez a mészáros pénzt a filmjeihez? Ekkora bukták után egyre több pénzt kap. Hihetetlen.
  • sweech
    istenem ez az ember de röhejes :D

"Boll közölte, hogy hatalmas ívű, epikus művet sikerült kameravégre kapnia, amivel csak a Gyűrűk ura vetekedhet monumentalitásban" loooool

"A Boll-filmek hazai forgalmazásáról továbbra sincs hír" D: