91
-
winnie #11 pontosabban "le lehetETT". -
bugger #10 nos, nemetorszagban le lehet vonni az adobol,ha 'muveszeti alkotas'-ra koltesz, ha minden igaz. innen van penze. -
#9 Michael Madsen, Meat Loaf neve számomra mindent elárul... persze korrekt véleményt majd csak a film után.
Viszont Uwe Boll-al kéne már valamit kezdeni, mondjuk egy fentebb emlegetett hyperhajtómű mögé kötni, vagy valami egyébb ilyen humánus dolgot tenni vele... tehetségtelen barom. -
Zro #8 Azért én előbb megnézem, ráérek utána fikázni ;) -
#7 na majd jön a far cry, meg a postal... :D -
#6 az a hihetetlen, hogy egy Ben Kingsley hogy adhatta a nevét egy ekkora foshoz -
Skyline #5 nemtom én azé maj lertöltöm azt megnézem,a trailere alapján annyira nemvolt gáz (legalábbis a House of dead-hez kéest) -
GodBadka #4 Honnan, honnan? Saját magától. Milliomos (milliárdos?) a szentem. Telik neki. Más luxusautókat vásárol, ő meg szar filmeket forgat. -
Lame #3 Jo kerdes. Mindenesetre abbahagyhatna a jatekokbol keszult filmek amugy sem magas szinvonalanak tovabbi gyengiteset. Ilyen szereposztassal meg egy nezheto filmet is lehetett volna kesziteni. -
#2 Honnan a francból szerez ez a mészáros pénzt a filmjeihez? Ekkora bukták után egyre több pénzt kap. Hihetetlen. -
#1 istenem ez az ember de röhejes :D
"Boll közölte, hogy hatalmas ívű, epikus művet sikerült kameravégre kapnia, amivel csak a Gyűrűk ura vetekedhet monumentalitásban" loooool
"A Boll-filmek hazai forgalmazásáról továbbra sincs hír" D: