Uwe Boll ismét büntetett - Bukott a Bloodrayne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez a filmsorozat amit õ csinál katasztrófálisan sikertelen, így biztos, hogy valami más áll a háttérben. Amit a nagyérdemû nem tudhat. Egy ilyen vagyonnal rendelkezõ ember feltehetõen nem csinál butaságokat.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
(félreértés ne essék, nem tartom oszkár díjas színésznek, de az általad említett legtehetségtelenebbnek sem)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Abban már lehet valami amit leírt..
Én Ben Kingsley-t nem értem egyszerûen, annak idején a Schindler listájára -- állítólag (urban legend?) -- úgy mondott igent, hogy Spielberg-tõl megkérdezte: miért akarod megcsinálni ezt a filmet?
És amíg nem jött jó/kielégítõ válasz a kérdésére, nem vállalta el.
Ehhez képest igencsak lejjebb adta. :-//
Endure, in enduring grows strong...
Azt hiszem a "német" filmeknél van valami kompenzáció bukás esetére, nem tudom pontosan, de azt hiszem 80 millió euróig. Na most a film költségeinek jó része a "mester" kezét üti így vagy úgy, a vesztesség meg belefér ebbe a keretbe. Most fogják szigorítani ezt a törvényt a németek, és akkor talán Uwe bácsi is elmegy végre zabot hegyezni.
A filmjei valóban katasztrófálisan rosszak. S mivel én nézõ vagyok ("csak a nézõ véleménye számít") fontos is a véleményem. A blood rayne-hez se merek sok jót remélni, de az alone in the dark-nál csak jobb lehet.
Láttátok a Krokodil Dundee Los Angeles-bent?
Na ez a fölöttébb gyanús! Ha láttátok tudjátok mirõl írok, ha nem pótoljátok be. Muszáj, mert mindemellett nagyon jó film.
de az biztos hogy ezek még véletlenül sem klaszikusak
Aztán megjelen a színen Uwe, és a második-harmadik filmje környékén gyorsan megváltoztatták a törvényet, de Uwe nem adja föl! Uwe a hõs, a bátor!
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
De kinek a pap, kinek...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
attól, hogy a PJ pénzt ad a halo-ba, még nem biztos, hogy a penge 2 rendezõje olyan jó filmet fog összehozni, mert ugye nem pj rendezi
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Viszont Uwe Boll-al kéne már valamit kezdeni, mondjuk egy fentebb emlegetett hyperhajtómû mögé kötni, vagy valami egyébb ilyen humánus dolgot tenni vele... tehetségtelen barom.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
"Boll közölte, hogy hatalmas ívû, epikus mûvet sikerült kameravégre kapnia, amivel csak a Gyûrûk ura vetekedhet monumentalitásban" loooool
"A Boll-filmek hazai forgalmazásáról továbbra sincs hír" D: