91
-
MrAndree #51 Én is ezt remélem mert a dungeon siege a kedvenc játékom. De Uwe eddig produkcióit elnézve valószínűleg ez is csak egy nagy rakás szar lesz. -
winnie #50 beszéljünk a dungeon siege-ről. hátha az összejön neki:) -
MrAndree #49 Én azért kíváncsi leszek a filmre. A house of the dead-et még valahogy végig bírtam nézni, az alone in the dark-ot a feléig bírtam. Kíváncsi vagyok ezt mennyi idő után fogom kikapcsolni a francba. Pedig jó játék volt a bloodrayne. -
#48 ennek az embernek nem szabadna engedni hogy filmet rendezzen!!!
jó ötleteket elrontanak!
hogy lehet egy rendező ilyen szánalmas, szegény Rayne
Legalább a játékosok szemében megmarad a jó öreg Rayne -
#47 http://www.petitiononline.com/RRH53888/petition.html -
Szefmester #46 Kezdjünk el végre gyüjtést szervezni hogy mert a bérgyilkos pokoli drága lehet.. bár nem tudom mennyit kérne... nem ismerek egyet sem... de ezt a Boll-t MEG KELL ÁLLÍTANI!!! Ez nem állapot mennyi jó, vagy közepes filmet lehetett volna csinálni...De ezek. De a játékkiadók a hülyék egy ennyire pancsernek eladni a rendezés jogait. Akkor inkább rendezzenek egy sorsolást a játék vásárlói között és aki nyer az rendezi... lehet hogy jobban jártunk volna
-
#45 Blasta: ez a 2.3% azért sokat elárul. Sin City, Kill Bill, Kutyaszorítóban nálam is nyerő, de nem a tehetségtelen M.M. miatt, hanem Tarantino mester miatt.
M.M. egy kicsit nálam olyan mint Steven Segal, Csákk Norci... tengernyi film, tengernyi hulladék, u.a. az arc.
"Segal örülj!: Segal légy dühös!: , Segal légy izgatott!: .
De ide M.M. nevét is írhattam volna :-)
De ahogy mondtam kinek ez jön be, kinek az... -
Venom1986 #44 Elképesztő,az imdb.com -on 2,3%-ot kapott a tizes skálán!És a szavazatok száma nem éppen kevés. -
lovagregeny #43 Ahogy rayne ezt a kardot fogja igen vicces. Ezzel a fogásteknikával hamar kiütnék a kezéből a kardot.. Egy-egy összecsapáskor teljesen kibillen az egyensúly, semmi valóságalapja nem elsz úgy érzem. -
Cat 02 #42 nem tudnak egy nomrális filmet csinálni ???
batma nálíítóülag szar pókember szar hulkon eladludtam -
lovagregeny #41 A kérdés jó. Biztos van rá magyarázat.
De ez a filmsorozat amit ő csinál katasztrófálisan sikertelen, így biztos, hogy valami más áll a háttérben. Amit a nagyérdemű nem tudhat. Egy ilyen vagyonnal rendelkező ember feltehetően nem csinál butaságokat. -
Skyline #40 Én még mindig azt mondom hogy a trailer alapján nem tünt gáznak,és ha neten lesz leszedem és megnézem addig nem fikázom,nincs értelme...
-
RpPRO #39 Ha mar minden megfilmesitett jatekban benne van, nem ertem, hogyan maradhatott ki ebbol Karl Urban. -
#38 M.M szerintem jó színész. Tarantino gyakran alkalmazza filmjeiben: Kutyaszorítóban, Kill Bill. És voltak jó filmjei is, a lény 1 annak idején jó volt azt hiszem. Na meg az igazságosztó, ja és a fedőneve Donnie Brasco ezek nagyok voltak. -
#37 Aha. Szal "tékás" besorolást kap nálad a Reservoire Dogs, a Sin City, a Kill BIll, a Donnie Brasco, a Blueberry is, vagy ezek csupán elkerülték a figyelmed?
(félreértés ne essék, nem tartom oszkár díjas színésznek, de az általad említett legtehetségtelenebbnek sem) -
winnie #36 de akkor nem ezt csinálná mindenki? -
lovagregeny #35 Inquisitor látja a fától az erdőt :)
Abban már lehet valami amit leírt.. -
#34 hát ez az, ezt én sme értem. biztos kapott 3-4 gurigát :c -
#33 Madsen nagyon nagy arc, az más kérdés, hogy ilyen remekekben is szerepelt.
Én Ben Kingsley-t nem értem egyszerűen, annak idején a Schindler listájára -- állítólag (urban legend?) -- úgy mondott igent, hogy Spielberg-től megkérdezte: miért akarod megcsinálni ezt a filmet?
És amíg nem jött jó/kielégítő válasz a kérdésére, nem vállalta el.
Ehhez képest igencsak lejjebb adta. :-// -
Inquisitor #32 "nos, nemetorszagban le lehet vonni az adobol,ha 'muveszeti alkotas'-ra koltesz, ha minden igaz. innen van penze."
Azt hiszem a "német" filmeknél van valami kompenzáció bukás esetére, nem tudom pontosan, de azt hiszem 80 millió euróig. Na most a film költségeinek jó része a "mester" kezét üti így vagy úgy, a vesztesség meg belefér ebbe a keretbe. Most fogják szigorítani ezt a törvényt a németek, és akkor talán Uwe bácsi is elmegy végre zabot hegyezni. -
#31 Madsen jó karakterszinész, a Sin City ben rövidke kis szerepében is zseniális volt, ha jól tudom játszott Tarantino filmben is vmelyikben láttam, ott is jó volt, szvsz nagyon mellényul aki gyengének tartja. -
Yuuzer[real] #30 Azt nem értem, hogy ezek utan a Dungeon Siege-hez hogy sikerült ilyen neves színészeket csábítani?! Szerintem normális színész sikítva rohana a falnak, ha meglátja Uwe-t... -
lovagregeny #29 Gyanús, fölöttébb gyanús!
A filmjei valóban katasztrófálisan rosszak. S mivel én néző vagyok ("csak a néző véleménye számít") fontos is a véleményem. A blood rayne-hez se merek sok jót remélni, de az alone in the dark-nál csak jobb lehet.
Láttátok a Krokodil Dundee Los Angeles-bent?
Na ez a fölöttébb gyanús! Ha láttátok tudjátok miről írok, ha nem pótoljátok be. Muszáj, mert mindemellett nagyon jó film. -
winnie #28 most komolyan egyesével el kell magyarázni mindenkinek, hogy mit is jelent az irónia fogalma, vagy valóban csak én nem értettem félre a postomat? -
#27 Uwénak szerintem az a baja hogy gyerekorában tul sok német filmet meg sorozatot nézett -
#26 látam őket ezek gyenge filmek persze izlés dolga
de az biztos hogy ezek még véletlenül sem klaszikusak -
winnie #25 én nem láttam őket, csak előbányásztam a filmográfiából. enkil nézte meg mindet, mert gondolom csak nem kamuzik a levegőbe, hogy mind szar. -
vg #24 Ezek tényleg szar C kategóriás tékafilmek. Neked biztos ezek a klasszikusok. -
winnie #23 mindet láttad? legnagyobb tiszteletem, ez esetben. -
#22 ez mind szar film amit felsoroltál -
#21 "pontosabban "le lehetETT"."
Aztán megjelen a színen Uwe, és a második-harmadik filmje környékén gyorsan megváltoztatták a törvényet, de Uwe nem adja föl! Uwe a hős, a bátor! -
#20 Uwe Boll-ban azt szeretik a kritikusok hogy mindíg van kibe rugni ha rosznapjuk van -
winnie #19 de hisz olyan klasszikusokban játszott, mint a Kísértetharcosok, Tökéletes gépezet, Zsarubanda, Cápák között, Lény 2, Csapásra készen, Lidércnyomás, New York sűrűjében és persze az Alfa akció - A terrorista csapás. -
#18 M.M. szvsz Hollywood egyik legtehetségtelenebb "tékaszereplője", szóval ebbe a filmbe éppen passzol.
De kinek a pap, kinek... -
winnie #17 Faszé nem Peter Jackson rendezte. Majd jön a Halo az fasza lesz.
attól, hogy a PJ pénzt ad a halo-ba, még nem biztos, hogy a penge 2 rendezője olyan jó filmet fog összehozni, mert ugye nem pj rendezi -
#16 Mi a bajod Michael Madsen-nel??????? -
#15 Uwe Boll
:D -
Sliderx #14 Faszé nem Peter Jackson rendezte. Majd jön a Halo az fasza lesz. -
Cat #13 ja, drága diszlet, tapasztalt szinészek, szar operatőr, szar rendező. -
vg #12 Nézegedtem a képeket, és rá kellett jönnöm, hogy egész jók a film kellékei, viszont már a fényképek beállításánal is eszre lehet venni, hogy ez bízony olyan "magyaros". Igénytelen, de nagyon. :(