Uwe Boll ismét büntetett - Bukott a Bloodrayne

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kérdés jó. Biztos van rá magyarázat.
De ez a filmsorozat amit õ csinál katasztrófálisan sikertelen, így biztos, hogy valami más áll a háttérben. Amit a nagyérdemû nem tudhat. Egy ilyen vagyonnal rendelkezõ ember feltehetõen nem csinál butaságokat.
Én még mindig azt mondom hogy a trailer alapján nem tünt gáznak,és ha neten lesz leszedem és megnézem addig nem fikázom,nincs értelme...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ha mar minden megfilmesitett jatekban benne van, nem ertem, hogyan maradhatott ki ebbol Karl Urban. <#hehe>
Encore
M.M szerintem jó színész. Tarantino gyakran alkalmazza filmjeiben: Kutyaszorítóban, Kill Bill. És voltak jó filmjei is, a lény 1 annak idején jó volt azt hiszem. Na meg az igazságosztó, ja és a fedõneve Donnie Brasco ezek nagyok voltak.
Blasta
Aha. Szal "tékás" besorolást kap nálad a Reservoire Dogs, a Sin City, a Kill BIll, a Donnie Brasco, a Blueberry is, vagy ezek csupán elkerülték a figyelmed?

(félreértés ne essék, nem tartom oszkár díjas színésznek, de az általad említett legtehetségtelenebbnek sem)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

de akkor nem ezt csinálná mindenki?
Inquisitor látja a fától az erdõt :)
Abban már lehet valami amit leírt..
zaki
hát ez az, ezt én sme értem. biztos kapott 3-4 gurigát :c

sajoati
Madsen nagyon nagy arc, az más kérdés, hogy ilyen remekekben is szerepelt.

Én Ben Kingsley-t nem értem egyszerûen, annak idején a Schindler listájára -- állítólag (urban legend?) -- úgy mondott igent, hogy Spielberg-tõl megkérdezte: miért akarod megcsinálni ezt a filmet?
És amíg nem jött jó/kielégítõ válasz a kérdésére, nem vállalta el.

Ehhez képest igencsak lejjebb adta. :-//

Endure, in enduring grows strong...

"nos, nemetorszagban le lehet vonni az adobol,ha 'muveszeti alkotas'-ra koltesz, ha minden igaz. innen van penze."
Azt hiszem a "német" filmeknél van valami kompenzáció bukás esetére, nem tudom pontosan, de azt hiszem 80 millió euróig. Na most a film költségeinek jó része a "mester" kezét üti így vagy úgy, a vesztesség meg belefér ebbe a keretbe. Most fogják szigorítani ezt a törvényt a németek, és akkor talán Uwe bácsi is elmegy végre zabot hegyezni.

Ma2ska
Madsen jó karakterszinész, a Sin City ben rövidke kis szerepében is zseniális volt, ha jól tudom játszott Tarantino filmben is vmelyikben láttam, ott is jó volt, szvsz nagyon mellényul aki gyengének tartja.

Azt nem értem, hogy ezek utan a Dungeon Siege-hez hogy sikerült ilyen neves színészeket csábítani?! Szerintem normális színész sikítva rohana a falnak, ha meglátja Uwe-t...
Gyanús, fölöttébb gyanús!
A filmjei valóban katasztrófálisan rosszak. S mivel én nézõ vagyok ("csak a nézõ véleménye számít") fontos is a véleményem. A blood rayne-hez se merek sok jót remélni, de az alone in the dark-nál csak jobb lehet.
Láttátok a Krokodil Dundee Los Angeles-bent?
Na ez a fölöttébb gyanús! Ha láttátok tudjátok mirõl írok, ha nem pótoljátok be. Muszáj, mert mindemellett nagyon jó film.
most komolyan egyesével el kell magyarázni mindenkinek, hogy mit is jelent az irónia fogalma, vagy valóban csak én nem értettem félre a postomat?
Enkil
Uwénak szerintem az a baja hogy gyerekorában tul sok német filmet meg sorozatot nézett <#vigyor3>

Enkil
látam õket ezek gyenge filmek persze izlés dolga
de az biztos hogy ezek még véletlenül sem klaszikusak

én nem láttam õket, csak elõbányásztam a filmográfiából. enkil nézte meg mindet, mert gondolom csak nem kamuzik a levegõbe, hogy mind szar.
Ezek tényleg szar C kategóriás tékafilmek. Neked biztos ezek a klasszikusok. <#nevetes1>
mindet láttad? legnagyobb tiszteletem, ez esetben.
Enkil
ez mind szar film amit felsoroltál

Anubys
"pontosabban "le lehetETT"."

Aztán megjelen a színen Uwe, és a második-harmadik filmje környékén gyorsan megváltoztatták a törvényet, de Uwe nem adja föl! Uwe a hõs, a bátor!

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Enkil
Uwe Boll-ban azt szeretik a kritikusok hogy mindíg van kibe rugni ha rosznapjuk van<#vigyor3>

de hisz olyan klasszikusokban játszott, mint a Kísértetharcosok, Tökéletes gépezet, Zsarubanda, Cápák között, Lény 2, Csapásra készen, Lidércnyomás, New York sûrûjében és persze az Alfa akció - A terrorista csapás.
Tinman
M.M. szvsz Hollywood egyik legtehetségtelenebb "tékaszereplõje", szóval ebbe a filmbe éppen passzol.
De kinek a pap, kinek...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Faszé nem Peter Jackson rendezte. Majd jön a Halo az fasza lesz.

attól, hogy a PJ pénzt ad a halo-ba, még nem biztos, hogy a penge 2 rendezõje olyan jó filmet fog összehozni, mert ugye nem pj rendezi
Blasta
Mi a bajod Michael Madsen-nel???????

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Faszé nem Peter Jackson rendezte. Majd jön a Halo az fasza lesz.
ja, drága diszlet, tapasztalt szinészek, szar operatõr, szar rendezõ.

Nézegedtem a képeket, és rá kellett jönnöm, hogy egész jók a film kellékei, viszont már a fényképek beállításánal is eszre lehet venni, hogy ez bízony olyan "magyaros". Igénytelen, de nagyon. :(
pontosabban "le lehetETT".
nos, nemetorszagban le lehet vonni az adobol,ha 'muveszeti alkotas'-ra koltesz, ha minden igaz. innen van penze.
Tinman
Michael Madsen, Meat Loaf <#vomit> neve számomra mindent elárul... persze korrekt véleményt majd csak a film után.
Viszont Uwe Boll-al kéne már valamit kezdeni, mondjuk egy fentebb emlegetett hyperhajtómû mögé kötni, vagy valami egyébb ilyen humánus dolgot tenni vele... tehetségtelen barom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Azért én elõbb megnézem, ráérek utána fikázni ;)
zaki
na majd jön a far cry, meg a postal... :D

zaki
az a hihetetlen, hogy egy Ben Kingsley hogy adhatta a nevét egy ekkora foshoz

nemtom én azé maj lertöltöm azt megnézem,a trailere alapján annyira nemvolt gáz (legalábbis a House of dead-hez kéest)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Honnan, honnan? Saját magától. Milliomos (milliárdos?) a szentem. Telik neki. Más luxusautókat vásárol, õ meg szar filmeket forgat.
Jo kerdes. Mindenesetre abbahagyhatna a jatekokbol keszult filmek amugy sem magas szinvonalanak tovabbi gyengiteset. Ilyen szereposztassal meg egy nezheto filmet is lehetett volna kesziteni.
mad mind
Honnan a francból szerez ez a mészáros pénzt a filmjeihez? Ekkora bukták után egyre több pénzt kap. Hihetetlen.<#conf>

sweech
istenem ez az ember de röhejes :D

"Boll közölte, hogy hatalmas ívû, epikus mûvet sikerült kameravégre kapnia, amivel csak a Gyûrûk ura vetekedhet monumentalitásban" loooool

"A Boll-filmek hazai forgalmazásáról továbbra sincs hír" D:

← ElőzőOldal 2 / 2