Ti mikor szeditek le a Karácsonyfát?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brankley
donoki: a lakást/házat is nehezebb lenne ujraépíteni... <#nevetes1><#nevetes1>
Amúgy mi szerintem jövõ hétvégén szedjük... Remélem jövõheti vizsgákba szerencsét hoz a fa, aztán minden évbe azopna hétvégén fogom leszedni <#nevetes1>
De jó, hogy azért sok embernek még megvan! <#eljen>

Légy jó, légy hű Magyar!

Hát ja...
Majd a szüleim leszedik 😊

Még áll! Fogalmam sincs, anyámtól függ.

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Hát könnyebb lenne meggyújtani..
De akkor több munka lesz össze söpörni a hamvait ^_^

Gladiator
ma szedtük

BADE
még nálunk is,de mostmár a végét járja
Könnyebb lenne begyújtani,mint leszedni😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Nekünk is még mindig 😊

ON: nekünk még fennvan a fa😊

Hát ja!

Gladiator
jó, csak mondom, hogy abban a formában tuti kamu. amúgy tényleg elég szerencsétlen a haverod😊

Aham...
Az szar dolog..mármint a tetanusz 😊

<#wow2>Hát én még olyan hálós kiszerelésû fát nem is láttam!<#wilting>
Mi madzagolunk...😊
De amúgy nem lenne rossz ötlet😊

Igen, korházba is ment, kapott tetanusz oltást is.
mielött a fát beállítod a helyére alá teszel egy nejlont,a hálót amibe becsomagolták teljesen lehuzod az aljára ugyse látszik,vége a karácsonynak diszeket leszed hálót visszahúzod rá nejlonnal összefogod és viheted is le minimális a szemét utánna.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

És...Vérzett?

Brankley
Na az a meleg... jó a téma... fejbe darts <#nevetes1><#nevetes1>

Légy jó, légy hű Magyar!

Dehogynem.
De nem fájt a darts nyíl h a fejébe ment?

Inkább túl merész. 1000X mondtam neki, a szúrós izés esetnél, hogy óvatosabban szúrkodja a földbe. Meg amikor a dartsot a fejébe dobták akkor is mondta aki a fejébe dobta, hogy rosszul céloz, de a barátomat nem érdekelte, ott mászkált elõtte.
Hát a haverod elég szerencsétlen, mit ne mondjak <#buck><#hawaii><#vigyor3>

Ja, nincs megtiltva, de most gondold el mekkora bunkónak is néznek...😄

Bár ha mindenki ekkora "bunkó" lenne mint én akkor pár szakma kihalna, pl utcaseprõk, meg parkõr stb. ja és a szomszéd bérházat sem pisálnák körbe a részeg embernek titulált állatok és még sorolhatnám...😊

Khm, kicsit eltértem a témától😊

Háát kérlek, nyugodtan, ha gondolod, de felelõsséget nem vállalok érte!!!😄

Valahol lentebb mondtam már, hogy a barátom néha túloz. Talán most is túlzott, de olyan dolgok történtek már vele, amit ha nem láttam volna el sem hittem volna. Mondok párat:

-Darts állt a fejébe

-Karácsony elõtt 1 nappal egy megapetárda robbant a kezében, és a mutatóujjáról levitte a bõrt, meg egyéb ujjai sérültek.

-Volt egy ilyen hegyes izé, amire ilyen útlezáró szalagokat kötnek, és rohadt hegyes a vége, olyan mint egy lándzsa. Le akarta szúrni a földbe, de véletlenül a saját lábába szúrta.

-Egyik nyáron egy hét alatt 3-szor ütötték el(nem gyalog volt, hanem biciklivel).
........

nxfn
mért, netántán próbáltad már :@

Hát ez igaz 😊

Gladiator
az egész óriási kamu. persze, ment, hallott vmi süvítõ hangot (mire felnéz, már le is ér a fa), felnéz, látja, hogy a fa esik lefele (már rég lent van a fa amúgy, de mind1, leblokkol, arrébb se tud ugrani) és õ ezeek után kicsit arréb lép. hülyeség lásd be! Mégis milyen sebességgel esik az a fa? Ha lassan akkor nem ad ki süvítõ hangot, ha gyorsan, akkor meg már rég fejbekapta.

Hehhe...
Nekünk mûfenyõnk van😊
szal nekünk nem hullik 😊
Csak karácsonyfa illatosítót,sprét kell venni(nem mindig) <#hehe><#vigyor5>

Brankley
hogyne tehetnéd meg...nincs megtiltva... <#eljen><#nevetes1>

Légy jó, légy hű Magyar!

Jövõre kipróbáljam? 😄DDD

Én csak a másodikon lakom, akkor megtehetem?<#miaz>

amúgy mint írtam ehhez 2 ember szükségeltetik, és jól kell figyelnie mindkettõnek, és gondolkodni sem árt közben😊

Hát olyan magasból valószínû elég gázos lenne, hogy hova ér le😊

hát igen,nem rossz ötlet egyszerûbb lenne az biztos ha fûrész vagy nyesõolló lenne a háznál, de olyanunk nincs így maradt ez az egyszerõbb, de nem épp gáláns megoldása a dolognak, egyszer megléptem, hogy a kádba beleráztam az összes levelet, ami még rajta maradt, levittem a maradék fát, hát útközben megszólítottak nem kissé gúnyosan, hogy remélik majd jól felsöpröm magamután a szemetet, na azóta nuku fa sétáltatás, maradt a dobálás és seprés, így a tûlevelet sem kell szedegetnem 1 hétig a szobában mert akkor az volt, sajna nehéz kibányászni ebbõl a szõnyegpadlóból a tûleveleket még porszívóval is

amúgy amikor elõször láttam ilyet, kicsit meglepõdtem, kicsit humoros volt,de bunkóságnak nem tartottam mint inkább leleményesnek, ha eltakarítja maga után az ember a szemetet, nem dob fejbe senkit, és úgy csinálja hogy lehetõleg ne lássa senki, tehát nem fényes nappal akkor az kit zavar? a lényeg hogy takarítson el maga után, ne hagyjon szemetet, mert az bunkóság ott hagyni, mindent mint eb a szaharát, na az tényleg bunkóság, ja mielõtt esetleg bárki is azt hinné, hogy az egyébb szeméttõl is így szabadulok meg, az téved, annak is megvan megvan a maga jól bevált útja😊

Kidobni az emeletrõl kb. a 3.-tól még eltudom képzelni, hogy földet ér ott ahol szeretné az ember.
De pl. én ha a 11.-rõl kitenném, biztos beköszönne vagy 5 emelettel lejjebb és akkor sem dícsérnének meg ha egy parkoló autóból állna ki.

Ide nem ötlet kell, hanem elv 😊
1. Fáról díszek leszed. (még az üres szaloncukor papír is)
2. Fafûrésszel az ágak eltávolítása (alsó ágaktól kezdve)
3. Fóliazsákba kb.3 ág betesz, taposás, újra ág betesz, tapos (nem mezítláb 😄)
4. Aprólékot söpör, zsákba betesz.
5. Fõág és zsákok liftel, vagy hiányában gyalog levisz.
6. A fatárolásra kijelölt helyen letesz, mert ezt komposztálják és nem a kukásautó viszi.
7. Lakás poszittyó, esetleges elszóródások felsöprése (lift stb....)
8. Díszek elpakol, szaloncukor megesz 😊

Brankley
Shep: Arra még nem godnoltál, hogy a hajléktalanok eszik ki belõle? <#nemtudom>
Jane: Jogod a kérdésed... Kiváncsi vagyok, mit válaszolnak rá <#smile>
Amíg panelba laktunk, mi is az ablakon dobtuk, pedig csak a fölcsszinten laktunk... Mégse akartunk áthúzni a fát a nappalin, az étkezõn és az elõszobán keresztül...<#smile>

Légy jó, légy hű Magyar!

Na végre teljesen Lköszönhettünk a fától...

Úgy látom van itt pár okos ember, akik biztos emeletes házban élnek és nem mõfenyõkkel villantanak, ezért mondhatnak lesújtó véleményt ama városi "népszokásról", hogy ki az ablakon a fenyõvel, ha már szerencsétlen pompáját vesztette..., szóval fõleg eme okos emberkéktõl várok ötletet, hogy Õk hogyan szabadulnak meg a már nem kívánatos fenyõktõl, a lehetõ legkisebb idõ, szemét, és fájdalom árán.
Én már több módszert kipróbáltam, de ez jött be leginkább.

Szóval a lesujtó vélemények mellé ezután ötleteket is várok.
Lehetne a topik címben az is hogy ki honnan és hogy és hogy szabadul meg tõle.
Na ez is egy ötlet volt😊

Én is eltudnám képzelni 😊)

Shep
Egyébként nekem mindig az tetszett a legjobban, hogy a szaloncukros papír mindig ott lógott a kidobált fákon, a csokit meg kiették belõle, elképzelem mikor a család odaált a fa köré, gyorsan kizabálták a csokit belõle aztán együtt kéz a kézben kidobták az utcára, és még a falusiak a bunkók.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Brankley
Akkor aranyos kicsikutyus lehet... <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
De végre, van olyan, aki még 2-2.5 méteres fát vesz! Egyre ritkább az ilyen... <#sir><#sir>

Légy jó, légy hű Magyar!

nem kell leszedni??
a cucokat a fáról vagy az emeletrõl? 😊)

mi már leszedtük 7-én.jobb is legalább minden visszakerült a helyére mert megint hatalmas fa volt és átkellett rendezni érte az egész lakást.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Hát mi 4es társas házba lakunk...
A másodikon...
Max az erkélyen bírnánk kidobni 😊)

Punker
majd ha hullik (még nem) de szerintem hétvégén megkapja a kutya játszani kedvenc hobbija a 2-2,5 méteres fát hurcolászni az udvaron 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

NeoMaN
elvi okokból nem állítunk karácsonyfát (SIC), úgyhogy leszedni se kell.. :Ð

rhinoelekes
ma szedjük le, és megy ki az ablakon...kár hogy a fölszinten lakunk..😄

Dehogy június! A nevében is benne van hogy május ^^

honnan? 😄

régen mi csak ledobtuk az emeletrõl 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nxfn
elégetem geciek ;@@@

nfstuning
Vasárnap szedtem le!(tegnap)