Ti mikor szeditek le a Karácsonyfát?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy mi szerintem jövõ hétvégén szedjük... Remélem jövõheti vizsgákba szerencsét hoz a fa, aztán minden évbe azopna hétvégén fogom leszedni <#nevetes1>#nevetes1>
De jó, hogy azért sok embernek még megvan! <#eljen>#eljen>
Légy jó, légy hű Magyar!
Majd a szüleim leszedik 😊
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
De akkor több munka lesz össze söpörni a hamvait ^_^
Könnyebb lenne begyújtani,mint leszedni😊
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Az szar dolog..mármint a tetanusz 😊
Mi madzagolunk...😊
De amúgy nem lenne rossz ötlet😊
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Légy jó, légy hű Magyar!
Bár ha mindenki ekkora "bunkó" lenne mint én akkor pár szakma kihalna, pl utcaseprõk, meg parkõr stb. ja és a szomszéd bérházat sem pisálnák körbe a részeg embernek titulált állatok és még sorolhatnám...😊
Khm, kicsit eltértem a témától😊
-Darts állt a fejébe
-Karácsony elõtt 1 nappal egy megapetárda robbant a kezében, és a mutatóujjáról levitte a bõrt, meg egyéb ujjai sérültek.
-Volt egy ilyen hegyes izé, amire ilyen útlezáró szalagokat kötnek, és rohadt hegyes a vége, olyan mint egy lándzsa. Le akarta szúrni a földbe, de véletlenül a saját lábába szúrta.
-Egyik nyáron egy hét alatt 3-szor ütötték el(nem gyalog volt, hanem biciklivel).
Nekünk mûfenyõnk van😊
szal nekünk nem hullik 😊
Csak karácsonyfa illatosítót,sprét kell venni(nem mindig) <#hehe>#hehe><#vigyor5>#vigyor5>
Légy jó, légy hű Magyar!
amúgy mint írtam ehhez 2 ember szükségeltetik, és jól kell figyelnie mindkettõnek, és gondolkodni sem árt közben😊
Hát olyan magasból valószínû elég gázos lenne, hogy hova ér le😊
amúgy amikor elõször láttam ilyet, kicsit meglepõdtem, kicsit humoros volt,de bunkóságnak nem tartottam mint inkább leleményesnek, ha eltakarítja maga után az ember a szemetet, nem dob fejbe senkit, és úgy csinálja hogy lehetõleg ne lássa senki, tehát nem fényes nappal akkor az kit zavar? a lényeg hogy takarítson el maga után, ne hagyjon szemetet, mert az bunkóság ott hagyni, mindent mint eb a szaharát, na az tényleg bunkóság, ja mielõtt esetleg bárki is azt hinné, hogy az egyébb szeméttõl is így szabadulok meg, az téved, annak is megvan megvan a maga jól bevált útja😊
De pl. én ha a 11.-rõl kitenném, biztos beköszönne vagy 5 emelettel lejjebb és akkor sem dícsérnének meg ha egy parkoló autóból állna ki.
1. Fáról díszek leszed. (még az üres szaloncukor papír is)
2. Fafûrésszel az ágak eltávolítása (alsó ágaktól kezdve)
3. Fóliazsákba kb.3 ág betesz, taposás, újra ág betesz, tapos (nem mezítláb 😄)
4. Aprólékot söpör, zsákba betesz.
5. Fõág és zsákok liftel, vagy hiányában gyalog levisz.
6. A fatárolásra kijelölt helyen letesz, mert ezt komposztálják és nem a kukásautó viszi.
7. Lakás poszittyó, esetleges elszóródások felsöprése (lift stb....)
8. Díszek elpakol, szaloncukor megesz 😊
Jane: Jogod a kérdésed... Kiváncsi vagyok, mit válaszolnak rá <#smile>#smile>
Amíg panelba laktunk, mi is az ablakon dobtuk, pedig csak a fölcsszinten laktunk... Mégse akartunk áthúzni a fát a nappalin, az étkezõn és az elõszobán keresztül...<#smile>#smile>
Légy jó, légy hű Magyar!
Úgy látom van itt pár okos ember, akik biztos emeletes házban élnek és nem mõfenyõkkel villantanak, ezért mondhatnak lesújtó véleményt ama városi "népszokásról", hogy ki az ablakon a fenyõvel, ha már szerencsétlen pompáját vesztette..., szóval fõleg eme okos emberkéktõl várok ötletet, hogy Õk hogyan szabadulnak meg a már nem kívánatos fenyõktõl, a lehetõ legkisebb idõ, szemét, és fájdalom árán.
Én már több módszert kipróbáltam, de ez jött be leginkább.
Szóval a lesujtó vélemények mellé ezután ötleteket is várok.
Lehetne a topik címben az is hogy ki honnan és hogy és hogy szabadul meg tõle.
Na ez is egy ötlet volt😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De végre, van olyan, aki még 2-2.5 méteres fát vesz! Egyre ritkább az ilyen... <#sir>#sir><#sir>#sir>
Légy jó, légy hű Magyar!
a cucokat a fáról vagy az emeletrõl? 😊)
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
A másodikon...
Max az erkélyen bírnánk kidobni 😊)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ