405
Hát sajna vannak ilyen lányok akiket pénzelni kell :)
-
#123 Akkor te is lehetsz a bnője:DD -
#122 Ááááá én is Szigetszentmiklóson lakok...:DDD -
#121 Nem Ackrora értettem,hanem arra,aki a csaj öccsét beöltöztetné csajnak,csakhogy jó családba kerüljön:DDD -
#120 dehogy a vagyonra!!! a sörre! nem olvastad? vitt neki sört! -
Vlala #119 felfújható? -
Vlala #118 Ugyan, ez nem genyaság, csak őszinteség :) -
#117 Megadod a számát? :DDD
Csak vicc :)) Nekem is van barátnőm, Szigetszentmiklóson lakik, én meg pösti vagyok. (kb 20km)
Semmit nem mondhatok, ha fizetni akarok, majdhogynem leboxol, és ha nem vagyok hajlandó elfogadni a bérletet, amit vesz nekem, akkor vérig van sértve :))
És eszméletlen okos csaj... okosabb mint én :DD Mondjuk nálam nem nehéz :DDDD -
#116 +n -
#115 nem sokba ha leszámítom a kocsim jobb oldalát :) -
#114 haweromnak is van. :]
(rendőr) -
#113 na már megy is.....feljuttatjuk a csúcsra ezt a tápicot is :DDD -
andris7 #112 hirtelen nekem se... de nagyon lecsúszott azóta a népszerűségi listán :S -
#111 meik is az? váá nemjut eszembe... -
andris7 #110 azé itt lehet nem kéne azt megcsinálni mint tegnap 1 másik topikban :DDDDD -
#109 -.- -
#108 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD ott a PONT :D -
#107 Nem durran ki? Mennyi ideig bírja a strapát?:D ;) -
Vegas #106 én most vettem egy csajt 15k-ért.. Nem kell neki semmit venni, nem eszik/iszik, és akkor szopik amikor akarom :DD -
#105 mégiscsak érdekel titeket a dolog :D
-
#104 Az asszonynak nem jöttek be a helyi divatüzletek,s az ő szava dönt,pedig én szívesen treníroznám s vezetném diadalra a következő VB-n ezeket a csodálatos futballistákat,magyarul is milyen jól megtanultam írni (beszélni még nem),a havi 1000euros szerződést is elém tolták de hát ez van,jó ez a nő. Szerbusztok magyarok,szerbusztok SG-sek -
Nuki #103 Lothar, mért hagyott itt minket? :C -
#102 :DDDDDDDDDD -
Nuki #101 vagy ferenghi....
vagy a hugát adja hozzá a másik öccséhez :P -
#100 Aki már ennyire nyomul a családi vagyonra az beteg:DDD -
Nuki #99 be lehet öltöztetni lánynak =) -
#98 -
G_ArchAngel #97 öccse van, de az meg annyira heteró, hogy a melegek tüntetést szerveznének ellene...:P -
#96 huuu, nincs egy huga? -
#95 az amit te leírsz valami kibaszott lovagkori hülyeség. ma már élvezhetik a nők a sajátmaguknak kiharcolt emancipációt amivel sajnos ez is velejár. és egyáltalán nem szégyen, ha ő fizet. az én barátnőm is azt hiszi, hogy ez szégyen, így aztán annyiban módosul a dolog, hogy ide adja nekem én meg fizetek. :) -
#94 puhany..megneznem ahogy szajbabaszod a nodet hogy nyugodjon mar le es akkor is te fizetsz... minden no mas.. az en baratnom pl olyan hogy latszik rajta hogy megsertodik meg bajai vannak ha nekiallok eroskodni meg minden... most jobb lenne az onerzetemnek ha en fizettem de a csaj meg pikkel ram.. -
#93 :DDDD -
#92 hehheheNEM!
-
G_ArchAngel #91 nem is panaszkodom, most hozott Nekem sört...:P -
#90 Ne panaszkodj,adj hálát az égnek:DD -
#89 így könnyű! -
#88 persze..:) de ez ellen nem lehet tenni, sok ember mindig álltalánosít még mielőtt megismerne egy embert,....... -
Newfronter #87 Egyetértek a címmódosítással. -
G_ArchAngel #86 A barátnőm szüleitől kaptunk egy bebútorozott új családi házat, egy 4 éves Peugeot-val...
Most én akkor panaszkodjak? -
#85 Most hogy így elolvastam az eddigi hsz-eket én is ugyan azt tudnám mondani, hogy az olyan csaj aki elvárja hogy mindent Te fizess mindenért az nem normális, de a másik véglet se jó amikor nem engedi hogy Te fizess,.....
De amúgy hótt igaz az is amit krisztike mondott hogy egy apróságnak is nagyon lehet örülni, és nem azt kell nézni mennyibe volt,.....
Meg amit gnar killer írt az is igaz rám is, én se várok szülinapomra semmi hóde nagy ajándékot, egy Boldog szülinapot is bőven meg teszi meg az hogy vele lehetek.....
Nekem így röviden ennyi a véleményem..:) -
#84 Ez egy buzi topik (ez nem RaZoK ellen irányukó mondat). Ha a csaj rinyál valamiért, és elvárja h mindent megvegyél neki, akkor nem is szeret. Szóval módosítani kéne h mennyibe van a ribancod?