405
Hát sajna vannak ilyen lányok akiket pénzelni kell :)
  • RaZoK
    igen, igen
  • ChevyG #82
    ok, kérjél számlát
  • Vlala #81
    pontyosan... ez a topic ismét általánosítja a szebbik nemet, mint a "Miért hazudnak a Nők" és a "Nők a volán mögött" régebbi topicok...
    Osztom a véleményeedet, szerintem is vannak ilyenek IS és olyanok IS, de mi tagadás, férfiben is van impotens :)
  • Viktorr
  • Newfronter
    Mostmár 20%-os az ÁFA csak.... :D
  • Brigicsaj
    Topik címe jól írja, sajna sok ilyen csajszi van aki a pénzre van, de azért nem lenne jó ha elfelejtenétek hogy vannak rendes csajok is akik egy srácba nem azt nézik hogy mennyi pénze van....:)
  • Gladiator
    Részemről én nem csak a barátnőmnek, hanem a sima BARÁTnőimnek is én fizetek mindenhol. na, jó ha elmegyek velük ruhát venni, akkor nem én fogom kifizetni, amit vesznek, de kaja/pia/mozi/stb.-t mindig én. szülinapra/névnapra/karácsonyra/stb.-re vmi komolyabb és ennyi. Ha pénzt kérne tőlem, főleg ilyen 10-20 ezret, akkor mehetne is. de ilyen még nem volt.
  • ChevyG #76
    igen, eggyes lányokra sokat kell kell költeni...
  • artschi
    Mi azon vesztünk össze majdnem a barátnőmmel a hétvégén, hogy mindig én fizetek, tökmindegy hol vagyunk - akár mozi, étterem, vagy egy hétvége vhol kettesben -, azt mondja, úgy érzi, hogy ezzel kihasznál. Nem is szoktam hagyni, hogy bármit is ő fizessen, hisz nincs önálló keresete, még főiskolás (én dolgozok), annyi pénze van csak mindig, hogy az albérletben tud magának venni kaját. Hiába mondom neki, hogy ez hülyeség, ha ilyeneket gondol.
  • Matthew Prosac
    mi az a 29 betű ?
  • andris7
    mi is sokat beszélgettünk ilyenről (ex)barátnőmmel és mi se vettünk soha semmi komoly dolgot egymásnak. csak meglepetéseket csináltam pl:szülinap torta meg hasonlók
  • krisztike
    Én nem pénzt várok el a páromtól ,hanem azt ,hogy velem legyen és szeressen és becsüljön .
    Különben pedig még a legkisebb dolognak is lehet örülni pl.1 gumi cukornak ,1 ágyba érkező reggeli kávénak ...nem az értéke fontos ,az érték agesztusban ill. inkább a páromban rejlik. :)
  • andris7
    végre 1 hölgy is hozzászólt és milyen szimpatikusan :)
  • gnar killer
    én még a szülinapomra se várom el hogy vegyen valamit, tökéletesen megfelel ha velem van, attól nincs jobb ajándék(:
  • OrioN the S
    Megkérdeztem a spanomat ,hogy neki mennyibe kerül... :D erre aszonta az attóűl függ ,de általában 5000/alkalom D: a hölye...
  • [Walaki]D`Lair
    Nálunk simán elmegy néha 1-1 mozi meghívás, vagy kaja fizetés, szal nincs probléma abból, hogy 1x-1x a barátnőm hív meg valamire...
  • OrioN the S
    Erről a pénz nem boldogít szólásról is tudnék vitatkozni :)
  • OrioN the S
    :) igazat szólsz :)
  • andris7
    lol, mondjuk engem atán nem zavar mit mondanak :D
  • Botond #64
    Összes ismerősöm,aki képtelen 2hónapnál tovább megtartani egy jó csajt azt mondja erre,hogy papucs. Teljesen normális emberi reakció,senki nem áll ki,hogy "elbasztam gyerekek",hanem inkább módosítja a követelményrendszert. Lásd "nem a méret a lényeg","a szépség nem minden","a pénz nem boldogít",stb. Mi papucsok vagyunk. ^.^
  • OrioN the S
    :) np
  • Kata
    Akkor valamit félreolvastam. Úgy értelmeztem, hogy ugyan nem szerelmi kapcsolat, de ágyra jártok. Bocsi.
  • OrioN the S
    "csak bele kéne olvasniuk néha CSS topikba és megtudják :DDD"
    Az egy másik énem ... a bolondabbik :)
  • OrioN the S
    :D nem volt sex és sztem nem is lesz ,mert ez egy örök barátságnak ígérkezik és nem ba**nám el a sexel :)
  • Kata
    Lehet, ezzel csak diplomatikusan utalni szeretne arra, hogy több szexet szeretne. ;))
  • andris7
    csak bele kéne olvasniuk néha CSS topikba és megtudják :DDD
    amúgy nekem is ugyanannyi megbízható és nagyon közeli lány barátom van mint fiú, de szerencsére a mi társaságunkban ez nem cink. szvsz hülyeség mindig kombinálni mindenkinek, de úgy látszik ez a jól bevett szokás
  • OrioN the S
    naja..vagy csak arra tudnmak gondolni ,hogy bas*ni bas*ni és bas*ni :s ezt látták egy nőben azok az arcok szvsz..nekem most van egy legjobb b.nőm nem vunk szerelmi kapcsolatban ,de költök rá mert szeretem ,de nem úgy hanem mint barát és úgy alakult ki ez az egész ,hogy én voltam az egyetlen aki nem úgy nézett rá ,hogy úú de mek kéne pászni... akkor azt mondta ,hogy én más vok ,mint a többi ... monnyukl ez zavar me állandóan ezt vágják a nőka fejemhez " te nem oan vagy ,mint a többi". pff akkor mien? :D
  • andris7
    akkor nincsenek tisztába a papucsfogalmával...
  • OrioN the S

És erre mondta mindenki ,hogy papucs vok :S pfffff a sok kötsög...
  • Kata
    Na ez a szép hozzáállás. És hidd el, ez kölcsönös is. (normális, aranyos, szerető barátnőre vonatkoztatva of course)
  • OrioN the S
    Én pölö mindíg többet költöttem a b.nőmre ,mint magamra....mondjuk ő anyagilag hátrányosabb helyzetbe volt és nekem megvolt mindenem vagyis ő volt a mindenem és ezért meg akartam adni neki amire szüksége volt...
  • Cat #52
    szerintem a kérdés megválaszolásához alapvetően fontos tudni azt is, hogy TE mennyit költesz magadra - csak ehhez viszonyított arányszámmal lehet a dolgot nézni.
  • OrioN the S
    Ha valami megtetszuett a b.nőmnek én nem bírtaqm ki ,hogy ne vegyem meg neki.... : / Jól esett ,hogy láttam ,hogy jól esik neki :)
  • tehen_m
    A művelt ember....
  • Zsoldos
    Es ha nincs annyi penzed, hogy mindkettotoknek fizesd, akkor inkabb otthonmaradtok? Vagy puhanysag ma mar azis, ha nem vagy tele zsetonnal?
  • Petka
    "Ha a férfi átengedi a nőnek ezeket a dolgokat, egyszerűen puhány."
    ott a pont!
  • CaviaR
    Erről van szó!
    Egy felnőtt férfinak ne akarja már kifizetni a barátnője a vacsora, mozi, stb árát. Szerintem az a normális, ha mi fizetjük azt amire meghívjuk a barátnőnket, pont úgy mint nekünk kell kinyitni az ajtót, és nekünk is kell megvédeni a barátnőnket minden helyzetben. Ez így van rendben.
    Ha a férfi átengedi a nőnek ezeket a dolgokat, egyszerűen puhány.
  • CaviaR
    Jó fej nő lehet. Nem az anyukádról beszélsz véletlenül? :DDDDDD
  • Petka
    olyasmi, de chatet jó, ha havonta egyszer látunk. Amúgy nem. Ha tehetem, akkor szívesen lemegyek hétvégékre stb. Inkább teló, mint chat, mert utálum a chatet :C. És én is "szerencsésnek" mondhatnám magamat vele, mert tényleg nem a pénzem miatt szeret. (na nem mintha olyan sok lenne :D ) azt a 2500 ft-ot meg nem sajnálom erre...
  • RaZoK
    szar lehet, ne sértődj meg de ez nem valami chates kapcsolat ? :D