A Philips 2008-ra ígéri a háromdimenziós tévéket
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Elõszõr az ima.
Mi atyánk ki vagy a mennyekben,
szenteltessék meg a te neved,
legyen meg a te akaratod,
jöjjön el a te országot..
Most összefüggõen, mert érzem ebbõl további szappanopera jellegû bonyodalmak lesznek itt.
Ha valami fejfájást okoz, jelen esetben a 3d mozi (amiben most elkezdtem kicsit kételkedni, de hát nem vagyok doktor) akkor nem csinálnak rá 90 perces filmeket, mikor extra költségekkel is járna.
Remélem sikerült letisztázni, amennyiben mégse én már nem állok rendelkezésére.
Köszönöm a megértését 😊
"Az emberi szem a legjobb tudomásom szerint erre alkalmatlan lenne, 15 perc után fájhat tõle a szeme, a feje.
A 3D-s mozik is ezért nem vitték semmire. Igaz érdeklõdés sem nagyon volt utánuk."
Utána meg:
"Nem látom, hogy azt írtam volna a fejfájástól volt sikertelen a 3d mozi."
Amit írtam, nem állítom végülis mert mondták, nem tapasztaltam. Bár okos emberek voltak. Viszont a tapasztalat, már ha van valakinek olyan mindent elmond.
Ezért az igazi holografikus képernyõ lesz az igazi. De ez a két(/néhány) fix nézetes is lehet jó, ha körültekintõen csinálják.
(Ez tök jó, hogy másoknak kell megmagyarázni neked, mit is írtál... 😛)
Pár éve a láttam a T2-nek egy spéci 3D-s változatát, polarizációs szemüveggel. Padlót fogtam mikor az orromig jött kis a képbõl a folyékony srác. <#ijedt>#ijedt>
Mi van a fejfájós résszel? Azt nem én találtam ki. 3D-re akarták tervezni a terminator 3-mat is valamikor, de részben emiatt letettek róla. Az ember bár térlátású, a 3Ds effektek számára túl megerõltetõek. Valahogy így mesélték nekem.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Az emberek az életben nem figyelik mások szavait, pedig azoknak óriási jelentõsége van. Egészen mást írtam, mint amit úgy látszik te értettél.
és már van..
csak még fejlesztik..
http://www.holografika.com/HoloVizio640RC.avi
és jól ad, ha még mozogna is akkor kész.
kalandra fel!
A 3ds mozik nem azért nem vitték semmire mert fájt az emberek szeme inkább az volt a baj, hogy komoly filmeket nem csináltak 3d-re
Már tesztelik a térhajtómûvet is szóval több nyitottságot😊
Hagyományos filmekbõl nem lehet 3D élményt varászolni.
Ami pedig a legmeglepõbb, hogy 3d-s tv-t akarnak csinálni. Az emberi szem a legjobb tudomásom szerint erre alkalmatlan lenne, 15 perc után fájhat tõle a szeme, a feje.
A 3D-s mozik is ezért nem vitték semmire. Igaz érdeklõdés sem nagyon volt utánuk.
Talán mindenki arra a sz@r piros/kék/zöld anaglyph-re asszociált. Oda kellett volna írni, hogy "nem piros/kék!", vagy ilyesmi.
Ezt úgy írja a szerzõ, mintha a HD-DVD nem kék lézert használna... 😛
Csak tudod, nem mindegy, hogy mit hogyan festenek meg. 😊 Meg ez az anaglyph módszer már rég elavult. (Valaki közölje ezt azzal az öntelt Rátai Dániellel is, aki képes volt ezt
"Van szemcsi nélküli technológia is, akkor pedig fel van osztva a monitor 2 félbe, és idõben eltolva jelenik meg a kép a két félben ez adja a mélységérzetet"
Valamit keversz. 😊
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Zsoldos: Berlinben egy IMAX moziban (Sony center asszem) láttam egy új szemüveges technikát, ami a szgépeken használt elven mûködött. Szal a 2 db projector vetítette a képet kb 200Hz-en, a szemcsi pedig, infravörös vezérléssel, kitakarta hol a balt hol a jobb szem elötti képet. Tehát 100 Hz en láttam hol az 1ik hol a másik projector képét, és elég király 3D-s képpé ált össze.
2 Tegnap aki látta a hírtv-t volt benne egy kis rész, ahol olyan tvrõl volt szó, amit ha balról nézünk, mást látunk, mintha jobbról ... pl az egyik gyerek jászhat, a felnõtt, meg tvzhet, vagy nézhetünk az egyik oldalon rtl-t amásikon tv2-õt😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ilyen mar van. Tobbe kevesbe mukodnek is.
"és a kamerától való távolságukat is meg tudja határozni"
Ez meg akkor is problemat okozhat, ha sztereokepunk van. Persze csak akkor, ha a melysegadat szamitasat nem az agyra bizzuk. Ez utobbi esetben szuksegtelen is meghatatorzni. Ha 1 kepunk van, az esetek tulnyomo reszeben eselytelen. De ez tenyleg marketingduma.
"jelenik meg a kép a két félben"
Ez mit jelent? 😊
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Van szemcsi nélküli technológia is, akkor pedig fel van osztva a monitor 2 félbe, és idõben eltolva jelenik meg a kép a két félben ez adja a mélységérzetet
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Képzeljétek mi lesz, ha monitorban is kijönnek majd a 3d-sek. <#ijedt>#ijedt>
http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2665&p=19
Starcraft + Diablo III - esemve
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3