3131
-
#2928 tud valaki mondani nekem valami jo vw buher szervizt? ahol esetleg foglalkoznak chippel, tuninggal, computer hekkeléssel? vagy cluboldalt ahol találok ilyesmit? :))
-
0horyadam0 #2927 tehát városi használatra azt mondod, hogy inkább 1.4? -
ixipassat #2926 Hali! Most olvastam visszább. Én tapasztalatom az, hogy vezettem 1.4es borát 75le az 7-8 litert evett viszont elég lustácska szegény de el lehet vele mászkálni. Vezettem az 1.6os SR-t is annyira nagy külömbséget nem éreztem az én 16V között. Talán nyomatékosabbnak érződik?.. Nem tudom. Fogyasztásom az nekem városban 9-11 literig simán felcseng. Vegyesben 9-10. 9 alá nem tudom vinni... Pedig annyira gyorsan nem hajtok. Szerintem elég sokat eszik.. Az erő megvan benne csak 4000től kezd el húzni addig 1.4eshez hasonlítanám.. :) De utána megindul nagyon élvezetes a motor hangja imádom. Ha kérdésetek van írjatok! -
ixipassat #2925 Sziasztookkk!
Lenne egy kérdésem amire ha tud valaki valami jó tippet azt szivesen fogadom. Szóval van egy kis borám amibe vettem usa szélességjelzőket természetesen made in China felirattal.. Mind1 a lényeg az, hogy-hogy is rakjam be a díszlécembe..? Szerintetek valami tipp. Természetesen Eu modell a borim szóval valami fúrás faragás lenne a megoldás. De láttam már több autóba pl Golf ba is beszerelve, szóval biztos van valakinek valami tippje.! Előre is köszönöm! Sziasztok! -
#2924 mindegy csak sokat fizessen :D -
#2923 egy biztos, mint ex-mk4-es, 1.4-et ne. gyenge, ezért pörgeted (normál használatban), ezést sokat eszik (8-10 liter). előzni borzalmas vele. mindenképpen 1.6, azzal el lehet 7-8 lityoval járni, és kraft is több van benne. hogy a két 1.6 közt mi a különbség passz, az sr valoszinüleg 8 szelepes, vagy korábbi verzió. -
0horyadam0 #2922 Hali,
Most állunk autóvásárlás előtt, és mindenképpen a Golf mk4 illetve bora vonalon mozognánk. Igazából ami megnehezíti a választást az a motor.
1.4, 1.6sr (101 Le), 1.6 16V (105 Le)
Ezek a lehetőségek adottak, viszont nem vagyok tisztában a fogyasztási adatokkal. Leginkább az SR és a 16 szelepes közti eltérés érdekelne. Remélem tudtok valami okosat mondani. :)
Előre is köszöntem. -
#2921 Nekem is kell ilyen! Milyen biznic kell ehhez? -
#2920 ááámen :D ha befut a biznic ez lesz a köv verda :P -
#2919 AWD ftw:P -
#2918 na örülnék ha sikerülne ezt beszurni:
nem gondoltam hogy magyar de 5:09-nél halgassátok meg :) ja és kurvajó hangja van a gépnek :D
-
#2917 45-nél vezérműszíj ill. sprengoló nem hinném hogy kell... -
FrancescoTotti #2916 Kéne a kontakt, csak az a gond, hogy fehérvári.
Én budapesti vagyok.
kb. 30 éve van VW a családban, nekem már nem VW-m van, de anyukámnak igen, 1.4-es Polo.
Egyetlen egy panaszunk van a VW-re (a lopáson kívül), mégpedig a szerviz.
Sajnos mi még nem találtuk meg a megfelelő szerelőt.
A 4-es Golfot egy Bosch szervizbe hordtam, az nem volt rossz.
A Polot garanciális szervizre 30k km-rel vittük márkaszervizben, ott 60k-t kértek.
Ez még semmi ahhoz képest, hogy a 45.000 km-es szervizre egy maszek 120k-t kért. Úgy, hogy nem hívott fel előtte, hogy tényleg akarjuk-e cserélni az ékszíjat, a vezérműszíjat, és a féktárcsát.
Normális esetben 45.000 km-nél elég szerintem egy olaj-, szűrő és fékbetétcsere.
Szóval legközelebb, 60.000 km-nél visszamegyünk a Bosch car service-be. -
#2915 ezért kell normális szerelőt találni, egyszer :) csak turkálni kell sokáig, én már 7 éve ugyanahhoz az archoz járok. a 4-es golfomat olyan jó állapotban tartotta, hogy mikor eladtam nem hitték el hogy 8 éves (mondjuk én is vigyáztam azért rá de az az utastérre korlátozódik, ő meg a motorteret tartotta rendben, nem is volt sosem gondom vele). gondosan, körültekintően szerel, tudja mit csinál, ügyel a munkájára, és szívesen jár hozzá az ember. nem mondom hogy nem huzta a szemöldökét a GTI láttán, mert ilyen kevés jár felé, inkább az ilyen elterjedtebb népautók ugye (maszek magánszerelő), de mikor beállítottam az uj verdával, két héten belül naprakész volt az infókkal :) egyedül ha a DSG-vel lenne gond, akkor kéne a vw-hez mennem, de azonkívűl bármi bajom van szívesen és bizalommal fordulok hozzá. ha kell szívesen megadom a kontaktot de fehérvári :) -
FrancescoTotti #2914 Az szokott lenni, hogy a kisebb szerelő műhelyekben nem tudják/nem akarják nullázni a szerviz kijelzőt, ezért mindig bejelez.
Akkor is, ha nem aktuális a szerviz.
A márkaszervizben persze megcsinálják, de ott tényleg a gatyádat is kifizeted. -
#2913 nemtom ki gányolta de szerelőre gondoltam... nemcsak egy van -
#2912 Nem. Kizárt, hogy oda elvigyem. A legutóbbi művük 45k-mba fájt, mert túlállították a fényszóró motort a vizsgán és tönkrement rá 1 hétre, mivel folyamatosan küszködött, de ugye bentre nem hallottad. -
#2911 nem lehet hogy esedékes a szervíz és el kéne rá menni? -
#2910 A szervíz kijelzőjét, a kis kulcsot hogyan is lehet eltüntetni?
Nyomva tartom a km nullázót és ráadom a gyújtást, majd mi? Elfelejtettem és most megint előjött. -
Trend Boy #2909 Sziasztok!
Van egy Bora 1,4 benzines autóm... Szeretném kicserélni benne a kartergáz szűrőt... Tudd valaki jó helyet, ahol jó áron betudnék szerezni egyet, Budapesten.
Segítséget köszönöm -
cardeneu #2908 Elindult egy új fórum Ez a fórum a szerelők és gépjármű tulajdonosok között teremt kapcsolatot! Bármilyen gépjárművel kapcsolatos problémát belehet írni melyekre szerelők válaszolnak! Minden márka rendszerezve és jól átláthatóan fent van az oldalon ezzel is könnyítve a felhasználók dolgát! HA egy autótípust nem találsz csak nyiss egy új témát! És még sok más érdekesség pl. keres kínál, kiegészítők! Mindezt teljesen ingyen ingyen! Mindenki figyelmébe ajánlom! Mindenkit várunk!
www.carden.eu -
Cikk... -
Hopi69 #2906 Szia! Az a különbség h az egyik HD képminőségű, a másik nem, és igen, van benne GPS vevő, de sd kártyán fogadja a navigációs szoftvert, de a nem tartozik a csomagba, és azt nálunk nem lehet beszerezni, de sok helyen meg lehet venni hozzá a szoftvert, és a kártyát is!
Üdv, Hopi! -
#2905 ez akár reklám akár nem engem érdekel, mi a különbség a CASKA VOLKSWAGEN HD MULTIMÉDIA+GPS olcsobb és drágább verzioja között, illetve gps vevő van-e benne? -
Hopi69 #2904 Sziasztok!
Alpine, Pioneer, Blaupunkt, JVC fejegységek jó áron!!! Továbbá erősítők, mélyládák, hangszórók, xenon, tolatóradar, navi, stb.
CASKA autóspecifikus multimédia állomások most bevezető áron!
www.zselehifi.hu -
#2903 ja igen, van így most 4 eladó tökéletes állapotú gyári fekete acélfelnim, gyári dísztárcsákkal, golf4-re vagy akármire ami 5x100-as osztású, 45-ért adom az egész pakkot, ha valakit érdekel :) -
#2902 na mindegy, ilyen lett a téli konfekció :D
-
#2901 nekem olyan kérdésem lenne, hogy tud nekem valaki képet mutatni a golf VI. replica nevű felnijéről? elvileg valami fekete színű valamilyen de semmi infót nem találtam, se képet... fontos lenne :S -
DeenQa #2900 Van itt közületek passat cc je 2.0tdi? ha igen milyen tapasztalatok vannak vele? -
#2899 Azt vettem észre valamelyik nap, hogy fura hangot hallok a motorházból.
Kiderült, hogy bal első lámpa állító motor csinálja ezt. Nem tudja mozgatni az lámpát, csak furcsa nyekergő hangot ad.
Ez most elromlott, vagy csak kiakadt, vagy mi lett vele?
Drága egy ilyen motor?
(VW Polo 2003-as körlámpás) -
#2898 Hibátlan állapotú Passat:O 150e-t bőven megér, ennyiért a rohadó egyes golfokat adják, meg a biztosítás is bagó lehet. Kár, hogy nincs ennyi pénzem:D:S -
#2897 Jó képek, egy pár napot eltudnék tölteni ezekben a múzeumokban.:) -
#2896 VW és egyéb múzeumról a képek :)
katt -
Redokee #2895 Alap sharan gebasz! szereltesd ki, tisztíttasd ki egy elektro szakemberrel azt jó lesz. (ha régebbi széria lenne akkor meg berohadt volna de az is javítható) semmiképp se cseréltesd ki a motrokat.
de még mindig jobb neked mint nekem. A sharan highlineomrol valaki napközben a parkolóban kiszerelte az ablaktörlőket :D Meg a mozgató motrokat is kilopta belőle LOL :D
-
DeenQa #2894 Egyik ismimnek van egy Sharanja. 2004es.
Tegnap megálltak az ablaktörlői. Szerintetek mi lehet vele? A bal oldali 10centit feljön aztán szépen visszaereszkedik, ennyi történik. -
#2893 #2892,#2891:OM NOM NOM NOM NOM
-
-
-
#2890 Nem eszeretném megtapasztalni, hogy milyen egy ilyennel fejreállni:] -
#2889 Fincsi napszúrást lehet benne kapni az biztos:D