3131
-
blackgamer #1006 ez nagyon jó :) -
#1005 VW Caddy Life, VW Multivan PanAmericana: Two studies to be shown in Geneva...
-
#1004 VW New Beetle: The Beetles ad
-
#1003 VW Golf: Next gen to get more classic design!
-
#1002 Új stílust keres a Volkswagen
Elvesztettük a fonalat - mondta Walter de Silva, aki az Auditól nemrég a VW márka formatervező részlegének élére került.
A sztárformatervező szerint a Volkswagen jelenlegi márkaarculata túlzottan hasonlít az Audiéra, ugyanakkor nem elég karakteres, és nem eléggé egyszerű. De Silva most azon dolgozik, hogy a következő másfél évben teljesen átalakítsa, és a korábbinál jóval jellegzetesebbé tegye a VW jövőbeli típusait. A legfontosabb feladata állítólag a következő Golf teljes áttervezése, amely a pletykák szerint gyakorlatilag már készen van, de a VW csoport nem elégedett a külsejével.
Jelenlegi munkájáról konkrétumokat persze nem árult el a vele készített interjú során, de hangsúlyozta, hogy a Volkswagennek új, könnyen felismerhető és azonosítható arcra van szüksége.
-
#1001 Egy mosoly az 1000-ik hozzászólás alkalmából :)
-
-
#999 -
#998 -
#997 -
#996 VW Beetle Camper
-
#995 Rolls Royce Style
-
#994 Az emberi hülyeség határtalan.... :)
-
#993 1970 VW TYPE-1
Ha esetleg van valakinek otthon fölösben egy ilyen, akkor csak szóljon :)... Szerintem ez a legszebb típusú Bogár, ami csak létezik, ebben a formájában :) Az enyém is egykoron ilyen volt, természetesen nem jobb kormányos. :) Egyszer talán ha rámszakad a bank, akkor ismét így fog kinézni...
-
#992 1969 VW TYPE-2 BUS CAMPER
-
#991 1971 VW TYPE-2 BUS
-
#990 1967 VW KARMAN GHIA CONVERTIBLE
-
#989 1964 VW TYPE-1 "GERMAN FOLKS JAPAN"
-
#988 Ismét néhány szép darab, beteszem ide, hogy egy helyen legyenek :)
1998 VW TYPE-1 MEXICO
-
#987 Ez is nagyon szép. A 986-os meg... hát... Inkább az előző. :) -
#986 De az ilyen fajta átalakítástól meg tudnék őrülni, annyira ízléstelen....
-
#985 Én a teljesen gyári bogarakat szeretem, ilyen tekintetben kissé "finnyás" vagyok, de tényleg van egy-két nagyon ízléses tuning is, ami miatt kicsit elveszti szerintem a "régi autósságát", de még bőven belefér.
Nekem ez tetszik nagyon például....Mondjuk ennyire nem ültetném én le, meg mintha elöl a nyomtáv is keskenyítve lenne vagy mi, de összességében nagyon dögös....
-
#984 Tényleg gyönyörű. És az a Porsche felni sem túl gyakori. :)
Ha úgy lenne pénzem, ahogy nincs én is szívesn építenék egy ilyen lightos cal look gépet. -
#983 Ez se semmi....
-
#982 -
#981 Persze, nem erre gondoltam, tudom, hogy ma minden más és nem lehet teli aggatni krómmal és természetes, hogy mindenben jobbak, de a szememben ezek sokkal többet érnek, persze nincs mindenki igy ezzel. Fejlődni meg persze fejlődnek, nem technikailag gondoltam, hanem leginkább stilusukra, arra, hogy ez a nagymértékű tömeggyártás ezt érte el, hogy egyedi dolgokat nem csinálnak, mert azt drágább lenne létrehozni. Nem lenne lehetetlen olcsó, különleges és jó minőségű autókat csinálni, példa erre a Bogár, ami nagyon jó minőségű volt, formaterve is nem megszokott és az ára is kedvező volt. Persze ma tizszer annyi a konkurencia, úgyhogy ez nem nagyon lenne kivitelezhető és talán nem is hozna annyi profitot...
De szerintem értetted, hogy mire gondoltam azzal a visszafejlődő dumámmal :) -
DJ BP #980 mondjuk mai autókra nem is illik a sok króm.
biztonság miatt kell a sok műanyag, mivel még így is túl nehezek a mai autók. Használati értékben sokkal előrébb járnak azért. Nem fejlődik vissza semmi. -
#979 Nem esküdnék meg rá, de valószinű, mivel ez amerikai Bogár, s ott olyan lusták, hogy szinte csak automata jöhet szóba.... :) Egyébként Bogárban csak félautómata váltó létezett.... -
#978 Ezeket elnézve tudatosul az emberben, hogy mennyire visszafejlődik minden körülöttünk. Régen ilyen gyönyörűségeket csináltak, tele voltak krómmal, ma meg csak a luxus autókon van egy pici, amellett meg minden fekete és műanyag. Elég ezekre gondolni vagy a gyönyörű amerikai autókra, s manapság meg milyen gagyi, stilustalan, tömegautók vannak. Én abban a korban szivesen élnék, mint amikor ez a fekete szépség született....De ebben a rusnya Világban kell élni, ahol minden szürke és semmilyen... -
DJ BP #977 nekem ez tetszik :)
jól látom, hogy automata váltós? -
#976 Gyárilag sok Bogáron volt extraként, Faldachtetőnek is hivják, ha egy Bogáron van ilyen, akkor az erősen megdobja az árát, de utólag is könnyen beszerelhető...Hogy ezeken gyárilag van-e rajta azt nem tudom, csak azt, hogy a mai egyenautók elbújhatnak ezek mellett...szerintem.... -
#975 Hoppá! Jobb kormányos és (ha jól látom) mérföld/km órás. Nem gyenge. -
DJ BP #974 ezek gyárilag Sunroof-osak voltak? -
#973 1963 Beetle Sunroof Sedan - $22,500
-
#972 1969 Beetle Sedan - Ez csak $5,950...
-
#971 Természetesen a csálam nálam nyálamat jelent :D
1963 VW Type 3 Notchback - $14,950
1951/2 Beetle Sunroof Sedan - $25,000
-
#970 Pár szépség, hagy csurogjon a csálam :(
1950 Split Window Ragtop - Potom $70,000 Dollár....
1955 Oval Window Beetle - $16,500 Dollár csak....
-
#969 Én annyira fanatikus vagyok, hogy mindent kibírnék egy ilyen T1-esért. Nem vagyok én olyan finnyás, hogy a "puritán"-ság engem eltántorítson ettől... :) -
DJ BP #968 nem, hanem hogy bírnád a fapados körülményeket... -
#967 Gondolom arra gondolsz, hogy egy ilyen öreg autó nem bírná ki meghibásodás nélkül?! Valószínűleg igazad van, de ha klasszul helyre van hozva, akkor simán elképzelhető, hogy kibírjon 2000 km-t....