3131
-
#1566 Tudom nem írtak rosszat, bár egy-két megjegyzéssel nem vagyok kibékülve, de ez egyéni szocprobléma :)
-
#1565 Megint félreértitek, mint mindig....
Jogos, s nem hiszem, hogy mindig jobb mindennél, csak mikor sokan elismerően nyilatkoznak róla, s vany 1-2 ember, akik meg lehúzzák, akkor ált. nem tudom semmisnek venni az állításukat.
Igaz, nem ültem egyikben sem, de te sem és sokan mások sem....Ha én próbálnám ki mindhármat, akkor biztos elfogult lennék, mint te is, csak nem a VW mellett. És szerintem az újságírókban is van némi elfogultság, s az olyan cikkek tömkelege után, hogy unalmas vw, semmilyen vw és hasonlók után, nem tudok mindig hinni nekik, főleg ennek az oldalnak, mert itt nagyon jellemző a vw ellenesség.... -
DJ BP #1564 "A Golf sokkal kulturáltabb vetélytársainál, igaz, ugyanannyival rosszabb sportkocsi."
Sztem teljesen korrekt. Ha meg azt írják mint az Astrara, azt mondod, nem is igaz, mert kényelmes is... Szted lehet valami kényelmes és szupersportos egyszerre? Nem.
Elmondták, hogy pályán tesztelték, és ott egész más mint országúton. Szted a köridőkben is csaltak volna? Miért?
Az a vicc, hogy nem is mondtak rosszat róla, csak megállapították hogy kényelmesebb, mindennapokban jobb, motorja kiegyensúlyozott (átlagember ennek örül), az a baj, hogy pályán nem a legjobb? Istenem... Mi van ha tényleg lesz*rozzák??
Azt már nem mondod hogy a Civic csak 7,3 milla :D Drága a Golf is, Astra is. Focus ST, Octavia RS is 7 körüli... Leon Cupra is, pedig 240 ló. Sztem Focus ST a legjobb... Na -
#1563 Van alapod felülbírálni a tesztet?Tesztelted te is őket?
Te úgyis tudod melyik a jobb,ha ki sem próbálod őket?
Olyan elvakult vw-fan vagy,hogy észre sem veszed azt hogy semmi alapja a véleményednek,ugyanis te nem próbáltad egyiket sem.Lehet róluk véleményed?
Nem lehet!
"Puhány, alulkormányzott és élettelen a másik kettőhöz képest"-miért ne lehetne?Attól még lehet igen jó kocsi nem?Neked lehet hogy a legjobb választás.Attól még írhatják máshol hogy páratlan a futómű,de a páratlannál is lehet néha jobb másé.
Komolyan gondolod hogy egy vw mindenben csak jobb lehet bárminél?
Ezek szerint igen!
-
#1562 Jááááááááj! Ez lenne a híres "új-régi" Bogár projekt? Köszönöm, inkább nem. Maradok a '74-esemnél. :D -
#1561 jah és nem átépített, hanem gyári buggy!!
-
#1560 vw buggy, 1967-es évjárat eredeti, de felujított motorral! -
#1559 Nagyon klassz....Közelebbit lehetne róla tudni? :) -
#1558 sziasztok! új szerzemény
-
#1557 Érdekes összehasonlító teszt....Nem másolom ide, mert tele van képpel, csupán pár dolgot emelnék ki, a többit majd ti elolvassátok itt...
Golf GTI:
"Szép felnik ide, piros keretes hűtőmaszk oda, a GTI nem nagyon dobogtatta meg senki szívét"
"Puhány, alulkormányzott és élettelen a másik kettőhöz képest."
"Versenypályán senki sem fogja hanyatt vágni magát; a futómű és a motorerő is kevésnek bizonyult"
"Az OPC Astra sokkal élvezetesebb, élőbb a GTI Golfnál" (élőbb - újabb bizonyíték, hogy nem tudnak írni az újságírók. Én mielőtt elküldöm a hozzászólásomat itt, kb 3-szor átolvasom az esetek többségében...)
"A Golf sokkal kulturáltabb vetélytársainál, igaz, ugyanannyival rosszabb sportkocsi."
Tudom ezek csak kiragadott mondatok, de azért furcsák nem?!....Mikor a GTI-ről minden tesztben úgy nyilatkoznak, hogy a vezetési élménye páratlan. Nem egy kategóriát győzött meg a GTI, s mindenhol imádták....Itt mégis ez a vélemény...Az ár meg...A legtöbb kritika ezt illette...tessék:
Astra 8 519 000
Golf 7 908 000
Civic 7 350 000
Van ennél drágább is, s az Astra-nal soha nem kerül szóba az ár, pedig látható, hogy drágább nem is kicsivel...Szerintem egyértelműen a GTI a legjobb a 3 közül, de lehet ez csak az én véleményem... -
#1556 Hello
Szerintem kérdezősködj inkább itt, talán többen tudnak neked segíteni. -
vooodooo #1555 Hali!
5 ajtós Golf IV hátsó ajtóba szeretnék berakni hangszórókat, lentre és a kilincshez is. A kérdésem az hogy hogy jön le a díszrács, lent gondolom le kell csak pattintani, de fent? Vagy le kell venni az egész borítást? Valamint a jobb oldali küszöbben vinném hátra a cd tár kábelét. Ezekre tudna valaki adni instrukciókat esetleg?
Thx -
DJ BP #1554 egy facelift manapság ennél sokkal kevesebb :D
Ha az ablakok nem változnak oldalról ez a max...
Az V-ös olyan motorral meg nem kell vagy annyi pénzért jó -
toretto r34 #1553 Sziasztok tudnátok irni 1-2 dolgot a vr6-os 3-as golfokrol hogy megbizható e fogyasztásmeg ilyenek meg hogy van-e öszkerekes is belőle vagy ez is csak sima elsőhajtás.Köszi -
Rege71 #1552 Deazé a 4 év marhára rövid,az értékállóságnak lőttek! -
#1551 Rég elmúlt már az az idő, mikor egy autó 10-15 évig volt a paletttán....Minél több a konkurencia, annál keményebb a verseny, amit csak a rövidebb modelciklusokkal lehet fenntartani, mármint az eladásokat... -
Rege71 #1550 Ja a lényeget meg majd elfeledtem,a bild szerint 2012 őszén már jön is a GOLF VII!! Dögöljek meg ha értem. -
Rege71 #1549 Ez így van,ez is az és az Auto Bild sosem tudja eltalálni a jövőben érkező autók kinézetét! -
#1548 Akkor az 5-össel sincs bajod? Mert ez faceliftnek is kevés lenne......Szerintem biztos nem ilyen lesz... -
#1547 Te láttad az eredeti terveket? :) Hivatalosen egy darab sem jelent meg, mindegyik csak különféle újságok által készített photohsop volt... -
DJ BP #1546 tehát itt már nem követik a Passatos-Jettas orrot, ez jó hír, de olyan érzésem van az orrával kapcsolatban, mintha visszafejlődne, a lámpa modern, de az össszkép nem kelt újat. Oldalról, és valószínű hátulról nincs vele bajom -
DJ BP #1545 Autobild szerint HIVATALOS GOLF VI
Hátt nagy kár volt megfúrni az eredeti terveket, az tetszett is, hát ezzel mit akarnak? -
Rege71 #1544 Csak fő a pesszimizmus hisz magyarok vugymunk! -
DJ BP #1543 ,állítólag az alapmotor egy 1.2 littyós TSI lesz 100
Alapmotor? Komolyan? Csodálkoznék, majd rohannék Golfot venni :DD
sima szívó 1,4 tuti lesz :), de ha csak a régi 1.6 eltűnik, az már jó lépés :) -
Rege71 #1542 Te jó ég,ez marha randa! Egyébként érdeklődve várom a city VW-t mert nekem van céges autóm és el akarom adni a Golfot és az árán vennék egy ilyet az asszonynak! Az új német auto bildben van egy cikk a GOLF VI-ról,állítólag az alapmotor egy 1.2 littyós TSI lesz 100 pacival és lesz 1.6-os common railes 90 lovas diesel is. Lesz még benne magnetices lengéscsillapító,kanyarfényszóró és még rengeteg jövőemutató elktromos kütyü(csak ne a dígó magnetti mirelli legyen a beszállító). -
#1541 Új Bogár??? :) Ááá, ez csak egy Beetle, Fiat 500, s talán Toyota Aigo keverék, a régi Bogár vonásaival itt-ott, amik nem is illenek rá...szerintem :)
-
DJ BP #1540 Audi kezdi majd, R8-as állítólag lesz V10 dízel :)
Aztán, Porsche, Lambo, nincs az messze :DDD
És megéljük még azt, hogy ezt halljuk Ferrari 599 JTTD (biturbó :D) -
DJ BP #1539 sportautó nem igazán tartoozik most ide :D -
#1538 Azért néhány spórolós német venne szerintem.Amilyen v10-es dízelszörnyek vannak,nem is lenne olyan rossz gép,csak a fekete koromfelhőt kéne megszokni.
Lehet hogy nincs is olyan messze a dízel ferrari.
Ha az egyik sportautógyártó elkezdi,majd mehet utána a többi is!
Ki gondolta volna mondjuk 85-ben hogy sikk is lehet egy dízelautó.
S-osztály 7-es bömbölő már alig veszik a benzinest.Innen már csak egy lépés a sportautó! -
Rege71 #1537 Hát nem tom azé egy dízel Ferrari elég gáz lenne! -
DJ BP #1536 A lényeg az,hogy nem mindenkinek éri meg egy high-tech dízel.
Egy ilyet használni kell keményen,hogy megérje a durva felárat.
Persze, ez egyértelmű, évi 10 ezernél felesleges, főleg kisautónál. Még alsó-középnél sem vennék dízelt, csak ha tényleg megyek évente 30ezret minimum, de egyterűbe, középkategóriába és ezek fölött én mindenképp dízelt vennék, akármennyit megyek is. -
#1535 Egy ilyen dízelmotor előállítása 3-szor annyiba kerül,mint egy sima benzines,ezért is olyan drágák.Logikus az is ,ha valami elromlik,akkor az alkatrészek is drágábbak /persze nem minden/.Mivel ez az új technológia,biztos hogy gyakoribbak is a hibák,mint egy jól bevált benyósnál,aminek sokkal egyszerűbb a felépítése.Azt meghajtod hidegen,/-10 ben/ kutya baja-csináld meg egy turbódízellel ugyanezt /ugrik egy hengerfej meg egy turbó/
Egy tuareges ismerősömnek /újonann vette,dízel/ 60000-nél komplett motorcsere volt.
Oké lupó-s példát nem tudok,de igazából ez minden márkánál így van szerintem,legyen az hdi-francia,jtd-olasz,crdi-kórea,-japán bármi.
Egy ilyen blue-motion lupót/pólót például érdemes lenne összevetni egy 55 lovas benzinessel,hogy évente mennyit kell menni ahhoz,hogy bejöjjön a durva felár.Valószínüleg többet,mint azok a családanyák v. szinglik akik még a kerületből is ritkán mennek ki vele.Aki meg éjjel nappal a kocsiban ülnek annak meg minimum golf dukál.
-
#1534 Én nem nagyon olvastam olyanról, hogy mondjuk a 3L-es Lupoval történtek volna ilyen dolgok, hogy tönkrement volna bennük, ez vagy az...Tudom ez nem döntő, de pl.: Totalcaros népítéletekben is csak pozitívan nyilatkoznak róla... -
Össze lehet vetni egy robogóval is persze hogy nincs értelme.
A lényeg az,hogy nem mindenkinek éri meg egy high-tech dízel.
Egy ilyet használni kell keményen,hogy megérje a durva felárat.
Pláne mikor beszarik a piezó,aztán fél milla a csere,vagy a magasnyomású pumpa.
Egy alap benzinesnél ilyen nem történhet. -
DJ BP #1532 azt értem, de busz helyett még kisebb az esély, hogy az autó éri meg jobban :) -
#1531 Egyébként egy ilyennek talán még kisebb is az értékvesztése, mint egy simának. -
#1530 Ez a 90 Ft ott van minden más autónál is, csak mondjuk valamivel kisebb tétel.
Nem a VW-t kell szídni, ki lehet számolni, hogy hány km-t kell ahhoz menned, hogy a km költség fedezze az egyéb költségeket, mint pl. a magasabb vételár és a (nagyobb?) értékvesztés. -
#1529 /1518/-ugyanezt írtam! -
DJ BP #1528 de sztem is hülyeség hirtelen a taxizást, buszozást kínálni autó helyett. :D Egy benzines kisautó helyett gondolkodnak el ezen az autón álltalában :), nem buszon közlekedők, ahhoz képest az autó luxus, drágább lesz mindig is :D -
#1527 Persze, csak nagyon ezen lovagoltatok, miközben köze sincsen hozzá :)