3131
  • cenobite
    Rakjál rá egy 260-as matrinyát! :D
  • Vlala #2367

Gyönyörű!!!
  • Harly18
    Köszi....igen, az volt :)

Így, ebben a formájában vettem meg, van rajta pár apróság, amit már vettem rá, s amit tervezek. Hosszú távon mindenképpen a gyári állapot visszaállítása. Bár így is hasonló, csak a szín, és a kárpitok nem eredetiek...

Pl.: a hátsó motorháztetőn lévő matrica eltávolítása. Minek után egy kisgyerek elment mellette és anyjának mondta, hogy ez csak 60-al tud menni, akkor határoztam el, hogy lekerül onnan :D

• FrancescoTotti
    Hű, ez a Scirocco Studie R egy álom.
    Olasz tuning?
  • Vlala #2364
    Gratulálok a szerzeményhez (beteljesült álomhoz?)! Képet kérhetek róla?
  • karoka
    sziasztok! van egy V-ös golfom, a kérdésem pedig: ki lehet valahogy műszerfalról nullázni a szervízintervallumot?
  • Harly18
    Ha nem is minden találkozón, de a Rajzás az tervben van, ha minden jól megy. Bár az az időszak a suli miatt nagyon sűrű és nehéz lesz, remélem tudok majd időt szánni egy kis rajzásra :D
  • cenobite
    Úúúú de irigyellek most!!! Gratulálok a kis jószághoz! Találkozókon remélem láthatom élőben is. :)
  • didu
    Valaki meg tudná nekem mondani a hood ride stílus jellemzőit azonkívül, hogy matt szín, meg brutális ültetés?Előre is köszi!
  • didu
    Gratula hozzá!Szép darab az biztos!
  • Harly18
    Köszi! Ez nagyon igaz. Ezt bizonyította, hogy már másnap 1 óra alatt 3-an végigmustrálták. Többen odajöttek gratulálni is, szóval sok ember felfigyel rá :)
  • Gabor1990
    Grat. Nem egy tömegautó:D
  • Harly18
    Jól mondon...De Luxe modell, ami Exportot jelent, vagyis Amerikai kivitel, faltdach tetővel és dőlt lámpával...A legjobb benne, hogy mától kezdve az én nevem van a forgalmijában :D
  • didu
    Fekvőlámpás,szal jó régi lehet.(Vagy az nem függ össze a korral?)Meg korlátos löksik vannak rajta.Az amerikai nem?Meg faltdachos.Ennyit tudtam megállapitani!
  • Rege71
    Dehogyneeem!! :)
  • FrancescoTotti
    Jaj, hagyjuk már, akkor az R8-at is lehet említeni.
    Az nem Volkswagen.
  • Rege71
    Már hogyne tudna,BUGATTI,LAMBORGINI!
  • FrancescoTotti
    Minden tömeggyártású autónál vannak hibás példányok.
    Szerencsére (kipp-kopp) én még sosem fogtam ki ilyet semmilyen márkánál.
    Van azonban egy barátom, akinek a szülei a 90-es években vettek újonnan egy Ventot, az első modellévből.
    Gondolhatod, hogy akkoriban Magyarországon a Skodák és Ladák közt az milyen komoly autó volt.
    Pechükre pont egy hibás példány volt, sokat szívtak vele.
  • Harly18
    Egyszerűen nem hiszik el, hogy jó autó. Mert van 1-2 ember, aki rosszul járt, mert egy hibás kocsit kapott, ami vérzett innen-onnan, de ez előfordul más márkáknál is. De hát nem lehet mindenkit meggyőzni, mert akinek nem tetszik, annak sosem fog, mert mindig beleköt valamibe...
  • FrancescoTotti
    Hát akkor nézzék meg a Bravot! Azért veszik aránylag kevesebben, mert kevés az olasz, vagy mert gagyi az autó? Szerintem utóbbi.
    És ezt úgy mondom, hogy nem vagyok előítéletes az olasz autókkal szemben, csak ilyen kategóriában nem érdemes feladni azokat az előnyöket, amelyekkel egy Golf rendelkezik. (Egy Ferrariért vagy Maseratiért, vagy akár egy V6-os Alfáért már nyilván szívesebben adja fel az ember, mert ott kapsz is cserébe valamit, amit a VW nem nagyon tud.)
  • Harly18
    Ennek ellenére sokan fikázzák az V-ös Golfot. S mikor mondom, hogy ebből adnak el a legtöbbet, akkor mindig az a válasz, hogy az emberek hülyék és sok a német, aki német kocsit vesz...Ilyen alapon, akkor miért nem a Focus vagy az Astra az első?! :)
  • FrancescoTotti
    Én sem vennék mást, és nem csak azért, mert elfogult vagyok :) Észérvek alapján sem.
  • Harly18
    Ki találja ki, hogy miért is különleges ez a kis Bogár, azon kívül, hogy gyönyörű? :)

• Harly18
    Akár vágynak, akár nem, az eladási litsák élén még mindig az V-ös Golf áll :)
  • Taranov
    Én személyszerint nem hiszek benne, szerintem ez is kitölti a rendes modellciklusát. Legfeljebb 1 évvel lerövidítik talán, mert nagyon vágynak az emberek mostanság az újdonságokra :)
  • Rege71
    Ez nem pletyka,de az négy év,mert 2012 év végén jön a hetes!
  • GregSB
    Kíváncsi vagyok hogy igaz lesz -e az a pletyka, hogy a 6-os Golf csak 3 évig lesz kint, utánna jön a 7-es teljesen új alapokon...

• Rege71
    A külföldi autós lapok teszteit olvasva a Polo egész jól tartja magát az újdonságokkal szemben,pl. a Corsát és az új Fiestat ennyi idősen is leveri,ők max az új formavilágukkal hódítanak,én konzervatív vagyok ezért a Polo jobban tetszik! Amik jobbak nála,a Yaris,Fábia és az új Ibiza,de tavasszal jön az új Polo!
  • Taranov
    A Fiat/Alfa egy-két éve beerősített az új modellekkel (Fiat Grande Punto, Bravo, Alfa 159), de már megint lemaradtak, ahogy látom/hallom/olvasom.
  • Rege71
    Az új Astra csak másfél év múlva jön,a 308 nekem nem jön be,a Bravo dizájn terén szupi de műszakilag sokkal fejlettebb a Golf. Én már mentem mindegyikkel,a Golf minősége Audi szintü,komfort,zajszint és a helykínálat első osztályú,a vezető ülés ebben a legjobb!
  • Taranov
    A Bravo eléggé gagyinak hat nekem. Leszögezem, az új Golfban nem ültem, szóval ez nem összehasonlítás, szimpa benyomás a Bravoról.
    A többi említettről nincs tapasztalat, de a Peugeot 308 tényleg ígéretesnek tűnik.
  • DJ BP
    Van itt azért Fiat Bravo, Peugeot 308, amiket dícsérnek, és olcsóbbak fél-egymillióval, Golf anyagminőségben emelkedik ki az igaz, belső mérete átlagos.

Új Asra, új Megane is jön, szóval nem egyszerű ez, bele kell szeretni a Golfba, hogy megvedd :)
  • Taranov
    Kiskategóriában nem mondanám legjobbnak a VW-t a Poloval, ott van azért egy Yaris meg egy új Fiesta is.
    De ebben az alsó-középben nem nagyon van vetélytársa a Golfnak, én úgy hallottam. (Természetesen nem vezettem minden autót a kategóriában.)
  • Rege71
    A tesztek alapján veri a többieket de azért majd 1 millával drágább is náluk!
  • Taranov
    Annyival jobb is valószínűleg, mint a vetélytársak.
    Az én tapasztalataim szerint egyébként minden kategóriában az újonnan megjelenő modell a legfejlettebb.
  • Rege71
    Sziasztok! Ma mentem egy 1,6-os GOLF VI-al,nagyon klafa,de rohadt drága!
  • zyndar
    Sziasztok!
    Szeretnék kocsit venni 400-450 ezer forint között. 93-94es Polora, esetleg Golfra gondoltam, 5 ajtósra. Ha lenne valakinek eladó autója, írjon: [email protected]
  • GTheo
    Ez a fajta felni a kedvencem :)
    Nagyon nagyon jól néz ki.
  • Taranov
    Akkor lehet, hogy én a Sciroccot néztem Golf VI-nak Olaszországban :)
  • DJ BP
    Régen kapható kinn, pl. szlovákoknál is. Nálunk is az jött volna most, de inkább Golfot vezetik be