Volkswagen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ez a lányzó ki lehet? ( http://infocoches.com/fotos/volkswagen/2008-Scirocco-GT24/4/60883/ ), mert valami iszonyú szép és ott volt wörthersse-n õ az "álomnõ"<#finom>#finom><#szeret>#szeret><#law>#law><#puszi>#puszi><#puszis>#puszis>
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
aki elolvassa fasz
aki elolvassa fasz
Van egy 2003-as évjáratú 1.2-es poló.Azt szeretném megkérdezni hogy tudja-e valaki hogyan kell kitörölni a szervízelésre a mûszerfalon figyelmeztetõ hangjelzéssel járó kis szervízkulcsocskát.A régebbieket ki lehetett valahogy törölni ami le volt írva a könyvébe is,de ezt viszont már nem tudom.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Én decemberben anyukámnak egy újabb VW-t választottam, új Polo, 1.4-es.
Nagyon meg vagyunk vele elégedve, bár az Alfa sokmindenben fölé kerekedik (direktebb kormányzás és gázreakció, nagyobb teljesítmény, szebb hang, jobb rádió-hangminõség), de összességében a Polo még mindig kényelmesebb.
Míg mondjuk az Alfában megfájdul a hátam egy 15-20 perces úton is, a Poloval a Budapest-Bécs-Budapest távot probléma nélkül megtettem.
Bár még nem próbáltam, de lehet, hogy megoldaná a problémámat.
A 147-rõl én is tudok rosszat mondani, de nem a minõségével van probléma. Le kell kopognom, hogy én 2,5 éve problémamentesen közlekedem vele. (Egyébként 4,5 éves az autó)
A gondok (és ez válasz Rege71 kolléga kérdésére is:
Elsõsorban, ami miatt le akarom cserélni, az az ülés. Kényelmetlen, fáj benne a hátam. Próbáltam mindenféle utólagos deréktámaszt berakni, de nem igazán javítanak a helyzeten. Egyszerûen rossz az ülés alakja, nem igazán emberre tervezték, vagyis nem egészséges emberre. (Inkább Quasimodokra.)
Másodsorban, amit még hibaként tudok megemlíteni, az a váltó, de ez a faceliftes változatban már kijavításra került.
Amúgy meg az általános olaszautós dolgok: nagy értékvesztés, eléggé drága szerviz, nagy fogyasztás, rossz törésteszt. Ezek miatt nem cserélnék, ha kényelmes lenne az autó.
Én az Alfa 147-rõl sajna nagyon sok rosszat olvastam... Jövõre végre nekem is lehet autóm, most úgy áll hogy öröklöm Apám 2001es VW Passat 1.9 PDTDi-jét, de lehet inkább vmi kisautó kéne elõször.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Csak ezutóbbit vettem direkt saját célra. A VW-ket is én választottam, de eredetileg édesanyámnak, aztán megörököltem.
Eddig talán az Alfa a legjobb, de nagyon gondolkozom egy újabb VW-n. (Golf V-ön vagy Passaton használtan, de nem szívesen adnék ki egy ekkora összeget, az Alfával viszont nem szívesen utazom, ami szintén nagy baj.)
Nagyjából tartják az 5-7 éves periódusokat.
De ha így van, akkor te tudod legjobban az igazságot.
Ez tényleg szar kocsi, és király a mercédesz? 😄
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Szokni kell, de szerintem egyáltalán nem gáz. A belseje alapból szebb mint az 5-ösé, ami nekem furcsa az az elsõ és a hátsó lámpa...
most egy Toyota Dyna-val csapatjuk de erre a célra nem éppen célszerû a ponyvás teherautó ezér venni akarunk egy Volkswagen Crafter Furgon HT L 2.5 TDi 163LE 6 fokozatú manuális váltóval pár extra tempomat, meg minden apróság.
de még nem biztos bár én ezt jobban akarom mint a Fiat Ducato Maxi-t
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
szopjátok ki a cerkám
Nekem designban elsõre nagyon, de aztán megszoktam.
Mostmár inkább az 5-ös kéne. Egyébként akkoriban eléggé érdekelt voltam a Golfok ügyében, mert épp 4-es golfja volt a családnak, de késõbb aztán az olasz autók irányába mozdultam el 😊
Én csak a két 8 és 9 milla közöttit néztem, de azok azért ebben a kategóriában fapadosnak számítanak. Szövet ülés (bár ebbe is berakták a négyirányban állítható elektromos deréktámaszt, ami már a VW csoport védjegyévé kezd válni), manuális váltó. Kérdés, hogy egyáltalán xenon van-e benne.