3131
-
#2408 Az eladónak még titkárnője is van? :D
Az a mobil, nem az eladóé? -
FrancescoTotti #2407 Szerintem csak a titkárnő volt csaj a kereskedésben :) -
#2406 Egy csajé volt? Nehogy megvedd!
Biztos törött! :D -
#2405 na majd mesélek mire jutok vele :)) ugy érzem igazi drámának nézek elébe :) a nő lelkesedése a telefonban kb egy kidőlt korhadó ezeréves tölgyéhez volt hasonló, és meglehetősen butának tünt... naggyon kiváncsi leszek rá... -
FrancescoTotti #2404 Jaja, ezt kell tenned! -
#2403 akkor ez lesz, jol lefikázom, remélem nem sokan akarnak most a válság idején ilyen verdát venni :) mondom neki hogy 4 misiért viszem azonnal, itt a számom, hivj ha meggondoltad magad hthxbye :PP -
FrancescoTotti #2402 Ez valóban azt jelenti, hogy nincs rá kifizetve a regadó.
Viszont azt nem feltétlenül jelenti, hogy neked kell kifizetned azt.
Ez megállapodás kérdése. Én a helyedben megmondanám, hogy félreértetted. Ha kifizetik a regadót, azaz ennyiért megkapod magyar rendszámmal, regisztrálva, a nevedre írva, akkor áll az üzlet.
Ha nem, akkor felejtős. -
#2401 ja. cselesen a képen látszik hogy magyar rendszám van rajta, de ki van fehéritve. aztán telefonon beszéltünk, és akkor mondja hogy probarendszám. namost sztem az azt jelenti ihogy nincs rá befizetve a regadó... :( az pedig ilyen kocsinál kb 7-8-900k... ugy viszont már durva mert 5,4 körül már forgalomba helyezett, 2 évvel fiatalabbat kapni. meg annyi pénzem nincs is rá... -
#2400 Mi van? Mi az a próbarendszám? Meg reg adó 1 milla? Úr Isten! -
#2399 ajjajj, ugy tünik bukta lesz... :( próbarendszám van rajta, ami saját értelmezésemben azt jelenti hogy nincs rá kifizetve a regado :( az kb plusz egy misi. akkor viszont felejtős... :( -
#2398 Hát elfogadnám én is! :) -
#2397 hát igen, 200 paci... valami ilyesmire vágyok már régota :) igaz fehéret szeretnék de azért ez is belefér, a felszereltség miatt pedig abszolut nyerő... és a DSG váltó is feltétel, már beszéltem a porsche budával hogy hogyan-mennyi-miként vizsgálják be. most megprobálom megszerezni a rendszámot meg motor-alvázszámot és ismivel utánanézetek hogy hogy is van a verdával... -
FrancescoTotti #2396 Szép, enyhén szólva :)
Nekem is 1.4 Edition Golfom volt egyébként, természetesen szintén 4-es. -
#2395 Basszus 200 lovas! -
#2394 Helló kedves véwé társak :) Nos, odáig fajult nálam a szituáció, hogy eljutottam arra a pontra, hogy lecserélném kedvenc golfomat egy másik golfra. Namármost ki is néztem egyet, amit ma megyek megnézni, méghozzá őt:
Piroska
ha Isten is úgy akarja, és sikerült kicsit alkudnom, akkor valoszinüleg elhozom, remélem beszámítják a mostani 3 ajtós 4-es golfomat (ha valakit érdekelne azért jelezzen, tökéletes müszaki állapot, rendesen karbantartott digitklímás 1.4 Edition (akármit jelentsen) elsőautónak tökéletes téligumi-nyárigumi alufelnin, ezüst, 122e km-el megkímélten eladó).
Kérdésem lenne, hogy tudnátok-e nekem olyan magyar oldalakat ajánlani ahol található infó GTI golfokról. akár fan-site vagy valami, nem nagyon találtam... és egy imát morzsoljatok el értem :)) -
#2393 HotRod-nak tuti, bár én még csinosítanám! :) -
SzuziGTI #2392 Sziasztok! -
#2391 Köszi szépen a segítséget! Sikerült megcsinálnom! -
#2390 A kocsi kijelzője ugye jelzi, hogy hány nap, ill. hány km -nél kell szervizbe vinni. Na én a múltkor már nem VW szv-be vittem hanem máshova, és csak kézzel benyúlt a műszerfal alá, és kb. 5 mp alatt meg is csinálta, hogy már nem jelzett.
De most megint kezdi. Mit kell megnyomni, vagy valami, hogy én is kitudjam iktatni ezt a jelzését? -
#2389 De szép
-
#2388 De gyönyörűek:). Nekem is ilyen lesz ha lesz jogsimxD. -
FrancescoTotti #2387 Nem rossz autók, de én azt várom, hogy végre megjelenjenek a Sciroccok a magyar utakon. -
#2386 Igen, fordítva sokkal jobb lenne, sötét alapon a világos jobban mutat... -
#2385 Amúgy a többi is gyönyörű! a 2383-at modnjuk én pont fordított színkombóban csináltam volna, így viszont talán egyedibb. Viszont szerintem szebb a fekete alapon világos oldalakkal. -
#2384 Na a következő project valami ilyesmi lesz, csak matt feketében. Csak azt nem tudom hány év múlva... :( -
#2383 -
#2382 -
#2381 -
#2380 -
#2379 -
#2378 -
#2377 -
#2376 Egy-két szépség következik :)
-
theplayer #2375 Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy a VW Touareg navigációjához tartozó DVD-n milyen könyvtár szerkezetben milyen fájlok vannak? -
edem321 #2374 Heló. Valaki nem tudja hogy a sharanba a műszerfalra felvillanó service jetzt feliratot hogy lehet nullázni? -
#2373 Szerintem is, úgyhogy ebben egyet érthetünk :D -
FrancescoTotti #2372 Nekem tetszik az új Passat is.
Nálunk csak anyukámnak van VW-je, egy 2007-es 1.4-es Polo.
Nekem is német autóm van, de nem VW :) -
#2371 Nálunk az egész családnak VW-je van... :D
Apának egy 2001-es Passat Variant 1.9 PDTDI 4motion
Anyunak egy 2003 1.4-es Polo
Bátyámnak pedig egy harmincvalahány éves gyönyörű ezüst színű bogárja van :)
Apa most szeretne autót cserélni, de az "új" Passat se neki, se nekem nem bejövős. -
FrancescoTotti #2370 Én is egyetértek veletek.
Valahogy úgy tűnik, hogy formatervben is kezd kiegyenlítődni az autópiac, nem úgy van ám, mint régen, hogy a VW gyártja a megbízható autókat, az Alfa meg a szépeket.
Más a VW-k is egyre szebbek :) -
#2369 Én is abszolút Golf GTI fan vagyok. Ez az új nagyon durva lett :)
A felni meg az első hűtőrács fog meg nagyon a GTI-ken. Egyre szebb autókat tervez a VW, a Scirocco meg ez az új Golf csodás. A CC leírahatatlan, az "új" Touareg is sokkal szebb lett mint az előző, tavasszal jön új Polo, remélem azt is eltalálják :)