3131
-
FrancescoTotti #2488 Ez jó ellenérv, hogy nagyon feltűnő :DDD
Az erőben van valam igazság, egy GTI vagy R32 verzió elkellene. -
#2487 Jó, totalcaron is az volt a bajuk, hogy bekötött biztonsági övvel nehéz becsukni az ajtót, mert messze van a kapaszkodó... -
#2486 Scirocco: Turbó, kompresszor, vad pofa
Teszt: VW Scirocco 1.4 TSI
Mellette
* gyönyörű
* elöl kényelmes
* az 1.4 TSI lehet gyors is, lehet spórolós is
* nagyon feltűnő
Ellene
* nem praktikus (mi ez, családi egyterű? ott rossz pont, de itt???)
* nem olyan erős, mint papíron (160 LE kevés????)
* normál használatban sokat eszik (Egy sport coupé mennyit egyen??)
* nagyon feltűnő (?????)
A vezess.hu nem volt elájulva a Scirocco-tól...De hát mit várjunk olyanoktól, akik szintén nem túl VW barátok...
Teszt... -
#2485 Telekre a teherrel - Volkswagen Caddy 4Motion menetpróba
Cikk... -
#2484 Volkswagen Golf: csőd ellen
Történelem: hat Golf-generáció
....... -
#2483 Lehet, de annyit vártam rá, hogy tényleg bármit megtennék, hogy ne kelljen eladni. Valami módot csak találnék rá, hogy ne kelljen... -
#2482 Én is így voltam vele... De az élet néha máshogy alakítja a dolgokat. :( -
#2481 Nagyon meg lehet bánni, ha az ember eladja, mert nagyon nehéz újra jót találni. Ezért nem fogom sosem eladni az enyémet...inkább mennék a híd alá akár... -
#2480 Hát igen, de a Bogár az nagyon hiányzik. Akinek egyszer már volt Bogara, az szerintem előbb-utóbb újra Bogár-tulaj lesz. Én legalábbis nagyon-nagyon hiányolom a régi kis '74-esemet.... -
FrancescoTotti #2479 De gondolom akkor a teljes boldogsághoz már nem kell a Bogár, mert ott van a menyasszonyod és a lakás :)) -
#2478 Hát, érthető...És biztos lesz még jó vétel, legrosszabb esetben külföldön kell körbenézni, ott még lehet olykor szépet/jót találni nem is olyan drágán... -
#2477 Áhh, nálam reménytelen... :( Iszonyat megemelkedett a lakáshitel + az esküvőre is félre kell tenni ami szintén idén lesz. Egy lottó nyeremény azért segítene rendesen. :) -
#2476 Golf, amivel csajozhatsz
Olvasmány... -
#2475 Az jó, ha olyanok vannak körülötted, akik vagy ingyen, vagy szívességből megcsinálják és nem kérnek munkadíjat. Így sokat lehet megspórolni. Én ilyen téren peches vagyok :( Nekünk még a családban sem volt soha senkinek köze bogárhoz semmilyen téren...
Jó vétel ez a fekete-piros ennek tudatában. Szerintem hívd fel az eladót, sosem lehet tudni. Talán megtudtok beszélni valami olyat, ami neked is és neki is jó. Lehet nem sürgős neki a pénz...
Hasonló volt az én bogarammal is. Nem volt meg minden pénzem rá, de felhívtam és mi lett az eredmény?! :D Ez:
-
#2474 Tudom, hogy lesz vele munka (mivel már volt egy Bogim, amit felújítottam), de mindent mi csinálnánk rajta. Ismerősömék is így raktak össze egy Bogit - saját maguk -, és valami hihetetlen gyönyörű lett. Csak utána nemsokkal eladták 800k-ért... :( -
#2473 még mindig jobb, mint a provident 242%-os kamatú hitele :D -
FrancescoTotti #2472 50-es kamatra tudok kölcsönadni -
#2471 Az vígasztaljon, hogy már hónapok óta hirdetik és senki nem vette meg. Ha tényleg olyan jó, akkor már rég elvitték volna...Úgyhogy élőben biztos más. Lehet a hibáival együtt is megérné, de szinte 100, hogy élőben nem olyan jó, mint a képeken... -
#2470 Ez sem olyan álom vétel hidd el...Igen, sokak szerint megéri, és ha azt vesszük, hogy jó állapotban van, és az évjáratot, akkor igen, megéri, de ha szép autót akarsz csinálni belőle, akkor még 300-400, akár 500 ezer is rá fog menni, mert a fényezése már nem a legjobb, a kárpitozását is meg kell csinálni plusz sok apróságot. Lehet 290-be kerül, de még vizsga rá, átírás, s már 380-ban lenne és még semmit sem csináltál vele. De tény, hogy alapnak nem rossz, mert ennyikért romokat árulnak általában... -
#2469 Itt az én álombogim...
Árban is nagyon jó, és többen látták, azt mondták ennyiért ajándék, nagyon egyben van. Viszon lakásvásárlás / hiteltörlesztés miatt anyagilag kb. a béka segge alatt vagyok. :((( Szétvet az ideg. :(( -
#2468 Nem vagy elkésve, szabad a pálya :D -
#2467 Érdemes elolvasni... -
Vlala #2466 Ezt most nem kellett volna elolvasnom. Bogarat akarok. :) -
#2465 Scirocco 1.4 Tsi / Benzin / 1.4l / 90 kW/122 LE / Kézi 6 fokozatú / 2-Ajtók 6.154.600,- HUF
Scirocco 1.4 TSI / Benzin / 1.4l / 118 kW/160 LE / Kézi 6 fokozatú / 2-Ajtók 6.407.800,- HUF
Scirocco 1.4 TSI DSG / Benzin / 1.4l / 118 kW/160 LE / DSG váltó 7 fokozatú / 2-Ajtók 6.865.000,- HUF
Scirocco 2.0 Turbo / Benzin / 2.0l / 147 kW/200 LE / Kézi 6 fokozatú / 2-Ajtók 7.836.000,- HUF
Scirocco 2.0 Turbo DSG / Benzin / 2.0l / 147 kW/200 LE / DSG váltó 6 fokozatú / 2-Ajtók 8.317.200,- HUF
Scirocco 2.0 CR TDI / Diesel / 2.0l / 103 kW/140 LE / Kézi 6 fokozatú / 2-Ajtók 7.278.200,- HUF
Scirocco 2.0 CR TDI DSG / Diesel / 2.0l / 103 kW/140 LE / DSG váltó 6 fokozatú / 2-Ajtók 7.735.400,- HUF
-
FrancescoTotti #2464 7 milla körül indul az 1.4-es TSI-vel, úgy tudom. -
Djemba #2463 milyen árban van??? -
FrancescoTotti #2462 Ja és még azt akartam leírni, hogy az új Golf annyira még nem tetszik, mint az 5-ös, de annak idején ugyanez volt az érzésem az 5-ös megjelenésekor is. Akkor még a 4-es volt a legszebb Golf a számomra.
Szóval kell egy kis idő, amíg beérik a design, de utána igazán időtálló marad. A Fiat Bravo designja sem rossz, de 1-2 év alatt úgy meg lehet unni, hogy csak na. -
FrancescoTotti #2461 Itt is írnak róla, hogy unalmas a Golf.
Nem jó, ha ennyire megmondják a frankót egy szubjektív dologról, mert nekem pl. jobban tetszik, mint a "designbajnok" Fiat Bravo.
A szerintem ocsmány konkureksekről (Toyota Auris, Focus stb.) nem is beszélve.
Szóval ez szubjektív, jó, ha az embernek megvan a véleménye, de ezekben a cikkekben (főleg a Totalcaron) olyan magabiztossággal jelentik ki ezeket a dolgokat, mintha a pápa mondta volna. -
#2460 tudom, hogy ez még csak egy rajz, de gyönyörű, és van egy olyan érzésem, hogy szép autó lesz ez :D
ja és harly nagyon jók ezek a tesztek -
#2459 Összehasonlító teszt: Fiat Uno 1.3 D (1985) – VW Golf 1.6 D (1985)
Összehasonlító teszt... -
#2458 TT light - Volkswagen Scirocco 1.4 TSI-teszt
Teszt... -
#2457 Szürke szamár a ködben - Volkswagen Golf 1.4 TSI teszt
Teszt... -
#2456 Vázlaton az Amerika-hódító Volkswagen
Az Új Bogár óta nem készült olyan típus a Volkswagennél, amely Észak-Amerikában is sikeres lett volna, de már készül az új német csodafegyver, az NMS.
A gyártó ugyan csak egy vázlatot mutatott a készülő típusról, de így is egyértelmű, hogy hol támadnak a németek: megpróbálják megszorongatni az Egyesült Államok legnépszerűbb személyautóit. Odaát ezt a szerepet nagydarab szedánok játsszák: a piac legnépszerűbbje a Toyota Camry és a Honda Accord, két olcsó, de jó minőségű és tágas négyajtós. A Volkswagen eddig a Passattal próbált érvényesülni Amerikában is, de az európai slágermodell az Atlanti-óceán túlpartján túl szűknek és drágának bizonyult.
Ezt a problémát próbálják megoldani az NMS révén, amely méreteiben és árában is inkább megfelel az igényeknek. A vázlat alapján úgy néz ki, ismét jó arányú, de egyszerű formatervvel próbálnak a japán riválisok elé vágni, ami nem is meglepő: Európában - különösen a Golf esetében - már többszörösen bevált ez a taktika. Új műszaki tartalomról persze szó sem lehet: a VW korábbi gyakorlatához híven egy már meglevő platformra építkezik. A pletykák szerint a Passat CC műszaki alapjait használják majd, bár az NMS szélesebbnek és hosszabbnak ígérkezik. A motorválaszték közvetlen befecskendezéses benzinmotorokból, és egy vagy két tiszta üzemű turbódízelből áll majd - valószínűleg olcsón gyártható, de európai viszonylatban nagy hengerűrtartalmúnak számító motorokból, amilyenek a Transporterből ismert öthengeresek.
Az NMS bemutatója persze még odébb van: a premier 2010-re várható, előbb már csak azért sem mutathatják be, mert addig még el kell készülnie a Volkswagen vadonatúj üzemének Észak-Amerikában, ahol a típust gyárthatják.
-
#2455 Használtteszt: Volkswagen 1300 (1972)- A legyőzhetetlen
Használtteszt... -
bagoly18 #2454 Sziasztok!
A múlthéten vettem egy volkswagen golf 1.6 TD-t.
Az lenne a kérdésem felétek, hogy van-e valakinek prospektusa illetve szervízkönyve egy 1983as kiadású 1 golfhoz?? Ja és Dieseles!!
Köszi a segítségeteket!!
Laci!!
Ide küldjetek üzenetet légyszíves: [email protected] -
FrancescoTotti #2453 Egetrengető baromságokat írnak ebben a cikkben.
Az autó mindenesetre szép, de nekem még mindig a Golf GTI és R32 a non plus ultra. -
#2452 Valahol sejthető volt, hogy túl szép, hogy igaz legyen... -
#2451 Volkswagen Golf Highline 2.0 CR TDI DSG teszt
Teszt... -
#2450 Volkswagen Passat CC 2.0 CR TDI DSG teszt
Teszt... -
#2449 Reményteljes kilátástalanság
"Azt hittük, szar lesz, de jól pofára estünk." (Ezek után mondja nekem valaki, hogy nem elfogultak a VW-vel kapcsolatban negatív irányban)
Teszt...