3131
-
jojo10 #2688 Én régen olasz márkafüggő voltam,de csak azért mert motorikusan nagyon erős és fürge gépek voltak.Mára már kinőttem ezekből az "élvezetekből" Sajnos akármennyire is nyomatékosak,túl gyakran kellett őket javítani.Egyébként most a munkám és a családom miatt Vw Caddy Maxy után érdeklődök.Már tudok róla 1-2 infót,de sajnos a fogyasztásáról még nem sokat.Megköszönném ha valaki segítene...;) -
#2687 majd küldj rajzás előtt még egy PÜ-t hogy akk mi lesz
remélem jössz :D meg akarom nézni a kis bogaradat élőben is
de mindenesetre majd kereslek :D hátha ott leszel :D -
#2686 Most nemrég változtattak, mert végül nem sikerült a PB-vel megegyezni...
Hát kétséges...Sajnos sok dolgom van a suliban (nyelvvizsga, szakdoga írás/leadás, vizsgák) és még a téli álomból sem sikerült felébrednünk (el is kellene néznünk még szerelőhöz), szóval nem tudom mi lesz.... :( -
#2685 téll? :O
köszönöm az infót, én VW Depo-ban olvastam
te jössz, sárga szépségeddel? :D -
#2684 Rosszul tudod a helyszínt, ugyanis megváltozott!
A Városligeti Műjégpályán lesz ugyanakkor, mint eredetileg!!! -
#2683 Sziasztok!
Jön innen valaki Tavaszi Rajzás-ra? :D
Esetleg bogárral? :D
2009. 04. 04 Szombat
Porsche Buda Prielle Kornélia utcai márkakereskedésben
Kapunyitás: 8.00
Beparkolás: 8.00-10.00
Programzárás: 17.00 -
FrancescoTotti #2682 Egyetértek, ma már eléggé korszerűtlenek az Alfák mondjuk a VW-khez képest. (A 3 német prémiummárkához képest meg méginkább.) -
kondoros8 #2681 Én sem úgy értettem,hogy nem érződik meg az,hogy most kb 420kg-val több van a kocsiban.Inkább akkor úgy kell érteni,hogy ahhoz képest,hogy mennyi van benne elég jól megy!
De amúgy Tomika24 is sejti mi rejlik ebben a gépben ;) -
Tomika24 #2680 Hát nyilván nem gyorsul ugyanúgy megpakolva, de biztos hogy van elég ereje, hogy ne érjen meglepetés dombon felfelé menet :) -
dugipofi #2679 Azért valamivel csak lassabbnak kell lennie mint üres állapotban de abból amit írsz úgy gondolom nem nagy a különbség. -
kombajn59 #2678 Hát igen... Design szempontjából tényleg jók az olaszok, de ez például az Alfa esetében már nem mindig párosul hozzá mérhető műszaki tartalommal... A német kocsik meg műszaki téren voltak erősebbek régebben, de ez most is érvényes szerintem. Ennek ellenére kénytelenek ők is egyre "trendibb" formatervekkel előrukkolni, különben lemaradnak. -
kondoros8 #2677 Nagyon precízen megoldották azt a dolgot,hogy a tömött gép is ugyanúgy menjen mint ha nem lenne tömve.Szóval az ideális max terhelésre gondolok nem pedig 3 tehénre :) -
Voronyinko #2676 Egy busz is nézhet ki jól :) -
FrancescoTotti #2675 :D
Én is kicsit meguntam.
Egy időben izgi volt, hogy mindenki azt mondt, hogy csúnya, én meg élveztem.
De ezeket az olasz designokat nagyon hamar meg lehet unni. Kivételt képez persze 1-2 Alfa, Ferrari, Maserati, azok nem rosszak :D -
kombajn59 #2674 Kikérem magamnak az ilyen jellegű provokációt :D -
#2673 Kanyarodjunk vissza a Caddy-khez :D
-
hastetheday #2672 Nem tudom milyen ok motiválja azt az elvetemült mérnököt aki egy nagy szappan-t tervezett multipla néven.
De most komolyan hasonlítsd össze a caddy-t a multipla-val!!!
Megérted miről beszélek. Semmi extra nincs a kocsiban mégis valamiért jár a szemed rajta. -
FrancescoTotti #2671 Hát az olaszok gyakran provokálnak a designnal. Szerintem szándékosan. -
dugipofi #2670 Ha valakinek van olyan tapasztalata hogy megtömve utazott már vele. Mennyire lesz lomhább mint üresen? -
kombajn59 #2669 A Fiat Multipla-t kár is volt előhozni... Életemben nem láttam még ilyen ronda autót. Egyértelmű, hogy ha választani kellene, akkor a Caddy-re szavaznék! És nem csak a kinézete miatt, szerintem műszakilag is magasabban van. Mégiscsak német minőség... :) -
dugipofi #2668 Azok közül amit leírtál tényleg a Caddyt érdemes választani. Mi egy régebbi Megane-t készülünk lecserélni és hát nem igazán nőtt a szívünk a francia autóipart terméke. -
hastetheday #2667 Betojok ezeken a bogarakon.Nagyon szépek még ennyi idő után is:)
De visszakanyarodva a caddy-hez.Azt se rontották el. Oké,hogy haszonkocsi de ez már nem jutna eszembe. Eléggé szép a formatervezése ahhoz képest,hogy családi kocsi. Nem sok családi járgányra tudom rámondani,hogy szép. De ez kimondottan.
Most így hirtelen eszembe jutott a Fiat multipla....pfffff...az milyen ronda a caddy-hez képest :D -
#2666 Mehikó? :) -
FrancescoTotti #2665 Én a japánokat sem bírom. Csak a német. -
#2664 Ez pedig 2.600.000 Ft (persze átszámolva dolláról)
-
#2663 Csal úgy...Úgy nézzétek, hogy kb 2.200.000 Ft-ba kerül...
-
#2662 Valamennyire kapcsolódik a témához :) Ez is mutatja, hogy a VW nagyon ott van a haszongépjárműveivel a toppon. A Caddy sem kivétel ez alól... -
#2661 Első a Volkswagen California
Döntöttek a legnagyobb európai lakóautó-magazin, a „Promobil” olvasói: a Volkswagen California nyerte el „Az Év Lakóautója 2009" elismerést. A Volkswagen California elsősorban a legkülönfélébb felszereltségi változatai rendkívül széles kínálatával vonzza vásárlóit, s így látta ezt a legnagyobb európai lakóautó-magazin, a „Promobil” 25.884 olvasója is. Az ő szavazataik alapján végzett ugyanis a California a „Kompakt kempingbuszok” kategóriájának első helyén. A népszerű hannoveri lakóautó ezzel immár kilencedik alkalommal hódította el e nagytekintélyű díjat.
A California igen kedvelt modell, s választékában a palettán szereplő California Beach változattól, a felnyitható tetővel szerelt California Trendline kivitelen át, egészen a magasított tetejű California Comfortline csúcsmodellig, gyakorlatilag minden lakóautó-rajongó megtalálhatja testre szabott kempingmodelljét. Kétféle, egy négy- illetve egy öthengeres dízelmotor áll rendelkezésre, az egyes lépcsők szerint 62 kW (84 LE) vagy 75 kW (102 LE), illetve 96 kW (130 LE) vagy 128 kW (174 LE) teljesítménnyel.
A sokoldalú California azonban nem csupán akár négy személy gördülő otthonaként tehet jó szolgálatot, hanem a mindennapok tágas egyterűjeként is. Szekrényeivel, kétrózsás tűzhellyel, hűtőszekrénnyel, mosogatóval illetve két dupla ággyal a California a legjobb adottságokkal rendelkezik a színvonalas mobil lakókörnyezet megteremtéséhez.
-
bakosla24 #2660 nna ja, franciát én sem szívesen vennék -
ribot #2659 Francia autó akkor sem kéne, ha utánam dobnák! A németre és a japánra esküszöm....persze kinek a pap kinek a papné. -
bakosla24 #2658 elnézést, rájöttem mit érthettünk itt félre: a sima Caddy alatt tényleg leprugós felfüggesztés egy cik szerint, de a Maxi Life valóban konfortosabb hátsófutóművet kapott (nem laprugós, na így már egész értelmes választás -
FrancescoTotti #2657 Ez igaz, így reklámozzák a konkurenciát is: Citroen Berlingo, Peugeot Partner Tepee stb. (Ezek közül a Caddyt tartom a legjobb minőségűnek) -
ribot #2656 a Caddyn nem laprugó van hátul...
"Elöl McPherson kerékfelfüggesztés kanyarstabilizátorral, hátul csatolt lengőkaros felfüggesztés tekercsrugókkal, lengéscsillapítókkal."
olvasd itt -
bakosla24 #2655 igen az már a lovasszekerekben is volt....
viccet félretéve, ki kellene próbálni.... -
bocker #2654 Nem tudom mi a bajotok a laprugóval..jól bevált technika... :D -
bakosla24 #2653 mondjuk lehet igazad van, végül is a kishaszongpjrműs jelleg meghagyásához tényleg nem baj laprugós elképzelés, olcsóbb is így...
végül is elég meggyőző érvek állhatnak mellette -
Bantumik #2652 Szerintem már ki is nőtte magát, nem kell hozzá idő, mivel a Caddy Maxit kifejezetten családi autóként reklámozzák: ez egy 7üléses változat, 3 sorral (a hátsók felhajthatóak, hogy nagyobb legyen a hely), bár haszongépjárműként is használhatod, ha ilyen ingerenciád támad. -
bakosla24 #2651 na ja, mivel haszongépjárműből születet...
(mondjuk történetileg a caddy meg a golf, majd a polo alapjaira épült a kezdetekben)
úgy látszik idővel családiautóvá növi ki magát
(személy - haszongépjrmű - családi) -
FrancescoTotti #2650 Ami viszont érdekes, hogy a Caddy nem szerepel a VW személyautók honlapján, csak a haszonjárművekén. (www.vwh.hu -
granati #2649 Hát igen, meghosszabbított tengelytáv (32 cm)... Meg plusz 15 cm a hátsó gyűrődési zónához... Az azért máris nem csak szimpla bedobált ülések.