PSP vs NDS vs GBA SP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"NDS vs GBA SP-nek semmi értelme lévén ez olyan mint a PS1 vs PS2 ....értelmetlen."
A Gba sp-t nem szabad elfelejteni, mivel kicsi, praktikus és úgy néz ki mint egy kisebb cigarettatartó.
A Gba sp és a DS közötti összehasonlítást úgy gondoltam, hogy van e akkora fejlõdés a DS játékokban, hogy érdemes feladni a kis szép SP "külsejét".
Rohadtul hülyén fogalmaztam valószínûleg, de remélem azért érthetõ.
PSP nem is érdekel igazán, azt azért vettem bele a topiccímbe hátha hallok valami hírt, hogy ez meg ez a játék jön ami miatt muszáj venni(must have game).
Ha valaki csak a "gyönyörködés" miatt dicséri PSP -t az abszolút nem érint.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
NDS vs GBA SP-nek semmi értelme lévén ez olyan mint a PS1 vs PS2 ....értelmetlen.
A PSP vs NDS témát meg már párszor kiveszéztük mikor megjelent a két kézikonzol:)
A legreálisabban az tud értékelni aki huzamosabb ideig játszott, illte játszik mindkét géppel.A többiek akik próbálják védeni egyik dolgot a másikkal szemben azok általában csak az egyik handheld-el rendelkeznek..
Ennyi :)
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
gba-n viszont nagyon sok a játék, grafikailag nem psp de hangulatos, és leköt.
ez olyan feeling, mint régen a zx spectrummal többet toltam, mint most némelyik pc vacakkal.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
DS t viszont vettem, mert nagyon tetszett az alapkoncepció, és nagyon tetszik. Végre új ötletek! Volt most 3 hónapom karácsony elõtt, mikor egyik nagykonzolomat sem kapcsoltam be - a DS t viszont nyúztam rendesen :) arról nem szólva, hogy még a barátnõm is WarioWareziett néha, alig tudta letenni.. Ez pedig nagy teljesítmény, hiszen õ egyenesen utálja a "videójátékokat" :)
Sõt, nyáron balatonra is levittem, ahol rengeteg antigamer haverommal szoktunk lenni - õk is egymás kezébõl kapkodták ki. Szerintem ez mindent elmagyaráz. Új ötletek, új lehetõségek, és nagyon kellemes játékok jönnek, mostmár végre egyre nagyobb számba DS re. Nálam abszolut õ a nyerõ.
www.hordamusic.hu
Ezeknek a játékfrencsájzoknak a DS-en jön ki a valódi értéke (0). =)
Abban teljesen igazad van, hogy DS-en is mondjuk egy Advance Wars, Castlevania vagy Sonic jól bevált játékok új verziói, viszont "nagykonzolokon" már kihaltak, vagy átmentek minõsíthetetlenül szar 3D változatokba. A DS-en viszont király játékok.
Az biztos, hogy nagykonzolos játékokat PSP-re lehet szinte tökéletesen portolni, DS-en viszont egy minõsdégi játékhoz a készítõknek jó esetben agyalni kell, hogyan nyújthatnak valami pluszt az érintõképernyõ/dual screen használatával, amibõl egész kellemes dolgok is kisülhetnek. =)
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Pont a 3 legszarabb játékot hozza fel mindenki ami valaha is kijött DS-re!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ha meg nem akarja az ember ugyanazt a játékot megvenni msá platformra is, akkor elõször gondolkozzon. Nézze meg, hogy mely játék az, amit handhelden játszana, és mely játék az, amit a tv elõtt (ha már ígyis-úgyis kiadják õket mindkettõre)
- gta:lcs egyetlen jo game psp-re
- burnout legends: minek? az elso 3 burnout remakeje, mar 80x vegigtoltam oket ps2-n meg x-en, baromira semmi ertelme neki. megcsak uj content sincs benne.
- prince of persia revelations: na ne szorakozz...
- ridge racer: tok mas ez a game mint a tobbi ridge racer mert... mas a menuje!
oszinten szolva inkabb pisilo gyerekszoborral oltok tuzet minthogy megegyszer megvegyem ugyanazokat a jatekokat csak mas platformra...
Metal Gear Acid (más mint a megszokott Metal Gear-ek, de jó játék)
GTA: LCS (no comment)
Burnout Legends (szép és jó)
Prince of Persia Revelations (ezzel nem vagyok teljesen megelégedve, de ez is egy megszokottan jó POP játék)
Ennyi van, megpróbáltam nevesebb játékokat beszerezni így elsõ körben. Meg jön nemsokára a Ridge Racer, ami nem új játék PSP-re, de jó értékelést kapott.
Tudom-tudom jobb a Wario Ware, amikor a pisilõ gyerekszoborral kell tüzet oltani, vagy a DS mikrofonját kell fújni lilulásig, de ... nekem az enyémek jobban tetszenek. Ízlések és pofonok. Hozzáteszem azért mégegyszer: NEM mondtam hogy ROSSZ A NINTENDO DS!!!
Azon kívül: advance wars, another code, warioware, castlevania, phoenix wright, meteos, sonic rush, metroid pinball, trauma center, project rub, asphalt urban, lost in blue, ... meg még sorolhatnám.
De ha valakinek a PSP-s tömegszarok jönnek be hát jó szórakozást hozzá!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.