PSP vs NDS vs GBA SP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És tényleg <#wow2>#wow2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Mint pl. ezzel:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A sok "csudaszép" játékról meg eltérnek a vélemények.Nekem speciel nem tetszik a psp-s játékok grafikája.Igaz jáccani még csak egyetlen játékkal jáccottam psp-n.Akármilyen meglepõ valamilyen versenyzõs játék volt. :P De néztem képeket.
Gondolom én a magam 43 évével szintén a gyerek kategóroiába tartozok :-)))
Lalikum
De kétségtelenül igazad van,nintendogsot viszik mint a cukrot, hát igen, sok a gyerek, sok az eladás.
Lalikum
Ezt a hibát követte el a sega gamegear=master system psp=ps2
ezzel hardveresen nincs semi baj, a játékokat kell hordozásra optimalizáni.ld nintendogs; warioware; stb...
A
August 2006
DS = 278,000
PS2 = 262,000
Xbox 360 = 204,000
GBA = 156,000
PSP = 146,000
GameCube = 41,000
Xbox = 9,000
DS holds on to the lead.
Xbox 360 hovers over 200K.
Augusztusi ami konzoleladások.
DS-bõl kétszer annyi fogy mint psp-bõl.
A
öcsém elcserélné a kifogástalan állapotú PSP-jét, 3 eredeti játékkal egy jó állapotban lévõ NDS-re, kiegészítve a szükséges kártyákkal. Inkább lite kellene neki.
khumbula
Japán chart (heti)
http://forum.pcvsconsole.com/viewthread.php?tid=8272
August 21 - 27, 2006
Nintendo DS Lite - 163,274
PSP - 29,945
PS2 - 21,829
Game Boy Advance SP - 2,719
Game Boy Micro - 1,819
X360 - 1,197
GameCube - 837
Nintendo DS - 410
Game Boy Advance - 14
Xbox - 12
amerikai eladások HAVI
http://forum.pcvsconsole.com/viewthread.php?tid=11067&page=5
June 2006
NDS = 593,000
PS2 = 312,000
Xbox 360 = 277,000
PSP = 221,000
GBA = 189,000
GameCube = 51,000
Xbox = 24,000
Volt néhány hónap,amikor a psp annyi eladást produkált mint a ds VAGY a gba (theát a kettõ együtt cca. 2* annyi eladást produkált)
(amúgy rajtad kívül ilyen esetrõl még nem hallottam, dobáltad, vagy víz érte vagy mitõl lehetett?)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
játékélményben jobb az NDS, amióta van PSP, 1-2 autóversenyt és 1-2 jobb kalandjétékot azon tolok, amúgy film és mp3.
csak hibás lett a kijelzõje egy csik lett rajta függölegesen a 3/4nél! =(
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
PL.:
- Legend of zelda Phantom hourglass
- Final Fantasy 3 ds
- Star fox ds
A
most vettem egy sima gba-t és azt szeretném tudni hogy mi a különbség a sima és az sp között.gondolom ti ebben sokkal jobban otthon vagytok
Én lejjebb olvastam, hogy hogyan lehet másolt játékot futtatni DS-n.
Szóval ha veszek egy 3m perfect adaptert (az mindegy, hogy sd vagy cf kártyást?)
és hozzá kártyát + a rom játékot (innen tom leszedni:http://www.romreactor.net/list_Rnds_g) és ennyi?
Nem kell hackkelni a ds-t? Meg írtál valami pacht-elõs progiról.Azt meg tudnád mondani honnan lehet leszedni?
Elõre köszi.
<#taps>#taps>
ゾルターン
amúgy meg megvalósítható, egyébként meg szted érdekel valakit is mennyiért veszel PSPt?.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Itt van nálam egy PSP . 1,5 hónapos + a Need For Speed UN. 55.000- kér a srác a gépért és a játékért .
Nem az a kérdés megéri e hanem az , hogy ha filmet is szeretnék nézni rajta akkor mit kell beszerezni mellé ??? Mi az a formátum amit a PSP használ ???
Gondolom nagyobb memória kártya is kell mellé / most láttam egy 2GB-ost 21.000 / .
Szóval ez a helyzet ... ha nem megvalósítható akkor nem veszem meg .
köszönöm elõre is a válaszokat ...
üdv
ゾルターン
A PSP-t meg eleve ne vessük össze a GBA-val pl.(topic-cim...); mivel jo 3-4év van köztük min... :-D A PS1-et sem lehet összevetni pl. a 2-vel ( tetemes korkülönbseg miatt sem); mégis mind a 2 csucsgép a maga nemében; külön "feeling-el", a jol felismerhetö "vizualitasaval", jatekelmenyevel... :-D Graf nalam annyiban nem lényeg, h. a graf mindig csak idöleges; ha megvan elmeletileg a legszebb gémed(up to date), akkor az még lehet sz*r+lehet h. csak 2honapig szép, amig nem jön 1 ujabb... :-D
nah ennyi...pá!<#integet2>#integet2>
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Level 47 human warrior!
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Ugye nem gondolod, hogy itt bárki is ellened van?
Akkor meg minek toborzól? :o)
Az igazi az lenne - és akkor én is vennék egy PSP-t -, ha egy PSP töltés nélkül legalább 5-6 hónapig mûködne. (De ez vonatkozik minden mobil eszközre)
Egyébként olvastam róla és amúgy is aktuális, hogy mostanság feltaláljanak permanensebb aksikat, mert a mobilizáció miatt igen nagy szükség van manapság az elemek, aksik technikai forradalmára.
Szerintem...
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Már egy jó hónapja PSP tulaj vagyok és nem is akarom megcáfolni, teljesen jól leírta valaki lejjebb: PS2 grafikai szintjén lévõ játékokkal lehet vele játszani. Igen, nekem ez igenis elég meghatározó szempont. Én szeretek igényes grafikájú, nagy poligonszámú környezetekben játszani. No meg ne feledjük el azt a sok lehetõséget, amit a PSP magában hordoz. Hozzáértõk szarrá tudják módosítani, sõt már készítettek egy külön operációs rendszert is hozzá.
Egyedi ötletek? Nem kell annyira messzire menni: Archer McLean's (lehet rosszul írom <#idiota>#idiota>) Mercury, Lumines, Gripshift (nagyon jó kis ügyességi-autós game)... Próbáltam már én is DS-t, osztálytársamnak is van. Egyáltalán nem rossz dolog asse' sztem, de mikor beviszem kis handheldemet az iskolába és jó 5-6an megnézünk egy Szalacsi vagy Polgár Jenõ videót, akkor sosem jut eszembe, hogy nem érte meg a pénzét :).
És amúgy kit érdekel, hogy egyedi-e egy játék ötlete, vagy sem? Ha jó a játék, akkor jó a játék :).
Én is hozzászólok valamit. Én azért vettem DS-t, mert MOBIL gépet akartam. A DS kb. 10 órát bírja, és mivel kisfiamnak nemigen fogok megengedni napi 1 óránál több játékot és azt sem minden nap, így elméletileg 2 hétig nem kell töltenem az aksiját.
A PSP-val kapcsolatban meg azt hallottam, bárhová is viszed, jó, ha van a közelben egy 220-as aljzat... :o))
Én röhellem az aksitöltögetést és a hálózati adapterrõl való játékot. Notebook-ból is direkt olyat néztem ki, ami minél többet megy aksival.Sõt még az mp3 lejátszót is így vettem. Jól megnéztem, mennyit bírnak a különbözõ típusok töltés nélkül.
Szóval ha mobil dolgokról beszélünk, akkor azok legyenek minnél mobilabbak, mert ha már helyhez vagy kötve, megteszi egy asztali PC is a játékhoz, vagy bármihez..
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597