239
PSP vs NDS vs GBA SP
-
#159 Na ezaz :) kinek ez kinek az. en leírtam a psprol a velemenyem. -
#158 hat nem tudom. Nds+supercard+passkey ez mar majdnem egy psp ara+1gb memkari. Remekul lehet vele videozni Mp3-mat hallgatni. Jatszani. Jatek alatt a ket kijelzon nagyon latvanyosak az introk (ahol vannak) rpg-ben, fps-ben (iranyitas), rts-ben (shogun) nekem jobban bejon mint egy psp. A psp ismertebb, mert tobbet reklamozzak az ngaget is mennyit reklamoztak, es mekkora sikere volt :) nekem nds, tobb embernek inkabb nds mint psp, a ds ad valami pluszt is a nagygepekhez kepest mig a psp egy gyengebb nagygep, de kinek a pap , kinek a papne. -
#157 Hmm psp vs nds?...
Ugye alapvetően vannak árbeli különbségek is. Vannak olyan emberek akiknek mindegy mivel játszanak, milyen grafikán csak valamit toljanak az 1-2 órás vonat / busz utakon. És akkor már inkább nds mellett döntenek.
Fogtam mindkettőt a kezemben, PSP számomra sokkal meggyőzőbb volt. Imádok rajta filmet nézni, zenét hallgatni. 1Gbos memstickre elég jól elférek, ha egy játék tul nagy fogom CSO formatumba betömöritem és tolhatom is (najo max felhozum a psp processzorát ha tulsagosan betomoritem)
Aki szeret haxolgatni, kulonbozo rizikos dolgokat kiprobalni annak még kulon jo a PSP :)
Rengeteget szoktam PSPvel játszani. Nem tudom felsorolni most az összes jatekot mivel egy rahedli van már.
Jelenleg Blade Dancer: Lineage of Light nagyon király kis RPG igaz nemtudom mennyi lehet vele a játékidő de már egy 10-12 oram bennevan es meg sztem sehol sem artok ^^
Grafikailag kifogástalan..
Mostanában egyre jobb játékok jönnek ki
Remélem megjelenik nemsoké az FF crisis c. PSPre ^^
pár képecske:
Jah igen páran írogatták, hogy az nds azt foleg gyerekeknek találták ki. Sztem ez marhaság, mert lenyegtelen mennyire gyerekes a jatek, ha leköti még a 30 évest is :)
Mondjuk igaz hogy most voltam szombaton velencében és a tűztoronynál 3-4 12 év körüli gyerek izombol tolta az nds-t.. ^^
Jah amugy Januar eleje ota van PSP-m.. -
#156 sajnos a régiekkel nem játszottam scak 3tól...na azok hatalmasak!!! De lehet ezeket is kiprószálom...
3 megy PSP-n asszem... -
#155 Dejám :-D -
#154 hihi, csak nem monkey island??? -
#153 Retro az asztalomon
-
#152 Pff... :) -
#151 Jézusom ez a topicom még él?
Ds lite. Téma megválaszolva
Kérem kapcsojja ki -
#150 Csak okulásként -
#149 N-Gage a legkompakatbb, ebben alázza a többit...nagyon szerettem én is volt sima és qd is.
Vitázni van értelme amúgy a konzolokon ebben a topicban, hátha segítünk vkinek a választásban.
RPG-k nem nem nagyon jönnek be, egyedül Golden Sun.-t nyomtam végig GBA-n, na az télleg hatalmas volt!!!
Amúgy szerintem a PSP Ridge Racer a mostani legélvezetesebb handheld autós játék, és a grafikája is nagyon jó, lehet hogy vmi esti fos pályán mentél, mer a naplementék vmi eszméleteln gyönyörűek, de a játékélmény a legnagyobb!!! Ha teheted tegyél vele még1 próbát nem fogsz csalódni, bár igaz hogy én is csak 1 nap játék után sezrettem meg igazán, de most már nehezen tom letenni.
Ja és Nintendo még mindíg forever, nehezen barátkozok ezzel a sony embllémával, még sose volt ilyenem, de amit nyújt az nekem tutter nagyon, így elviselem:D -
#148 Valóban, ez azért van mert nintendo fan vagyok de a psp bejött, nekem jobban mint az nds. Nem tudom mi a bajom vele, de az n64-sem tetszett és ez sem tetszik... ez a 3d nekem nagyon nem bejövős. -
#147 Igen, aki még nem játszotta őket végig, annak motiváló lehet... én viszont VII-től felfelé mindent lenyomtam már az öreg PS2-ön (kivéve a XII-öt, mert japánból gyenge vagyok). Most jöhetnek 7-től lefelé :-) -
#146 De a PS emulátorral majd nyomhatod a sok FF-t 7-8-9, meg jövő év elején jön egy új FF is PSP-re. -
#145 Jómagam úgy választok konzolt, hogy mennyi FF rész van rá :-)
Mivel NDS-re hamarosan kint lesz az angol FF III, továbbá gond nélkül futtatja a GBA-ra kiadott FF-ket, így nem is gondolkodtam el PSP-n.
Ha már handled cuccot veszek, akkor azt szeretném, hogy az akksija sokáig bírja, kicsi méretű legyen a gép és sokféle dolgot tudjon. /Ezért van még egyelőre N-gage-m./
Mivel a PSP ezek közül csak ez utóbbinak tesz eleget ezért én sem foglalkozom vele.
PSP-re Advent Children videot irogatnak, az meg nem érdekel, mert megvan már DVD-n. -
#144 Nagy valószínűséggel a Ridge Racer volt az.
Egyébként már írtam, de a filmnézés sztem tökéletes miután Freemaan elárulta hogyan s milyen codeccel kell csinálni. :)
De egyébként tényleg szubjektív a dolog, ebben teljesen igazad van.Éppen ezért nem szídom a psp-t eccerűen nem foglalkozom vele. :P
S éppen ezért nincs értelme vitázni egyáltalán semmilyen konzolról.Vagy legalábbis érvelni kell nem csupán psp a király vagy nds a király szlogennel hozzászólni.
Szóval én Veled értek egyet. :) (Még a 3D erőltetésének visszafogásában is.)
Kivétel persze a FF.A japán verziót megnéztem otthon s igaz nem a legszebb de élvezetes lesz csak jönne már angolul. -
#143 Ez az egész téma nagyon szubjektív. Kinek mi jön be.
Az egésszel ott kezdem mielött megköveztek hogy én nintendós vagyok . De most már inkább csak zeldás, már csak ez tetszik az új jáétákaik közül (ezért is lesz DS-m egy játék erejéig). Én is imádom a gyerekes játékokat, bár 21 éves vagyok. Volt GCm, volt GBA-m azt cseréltem N-Gage-re majd PSP-re. imádtam a GBA-t, az ugrálos játékait. De Vrally3-on kívül hiányoztak róla az autó versenyek. Ds mellett is dönthettem volna, de nem tetszik hogy eröltetik rá a 3d-t, pedig nagyon nem az erössége. Ti azt látjátok hogy a DS-nek jobb a játékkínálata, de nekem meg a PSPé tetszik. Szubjektivitás az egész.
Amúgy TV-t neten keresztül is lehet PSP-n nézni. Filmet is MP3at is jobb rajta nézni/hallgatni.
Innovitásból meg annyit, hogy PSPre ott a Loco Roco, rengeteg játékot lever, szerintem ez egy nintendó feelinges játék, nektek ds fanoknak nagyon tetszene.
Egy szóval nem mondtam hogy a gyerekeké a DS, csak hogy az dobja meg az eladást.
GameGear-em sajna a kukában végezte:( elszállt szegény...
Csibe: melyik volt az a játék?
-
#142 azaz uccsó az aláírásodban mintha kilógna a sorból -
#141 Ember miért kell neked mindenbe beleokoskodnod!? Mi lenne ha néha nem írnál semmit!?
Üdv! -
petersz #140 Csatlakozom Ersimanhen, egyelőre ds-re vannak a jobb játékok, sokkal innovatívabbak. Nem csak összegányolt, a hardvert így-úgy kihasználó átiratok... Az meg a legnagyobb butaság, hogy a ds csak a gyerekeké. A ds-ben pont az a profi, hogy a lányom és én is tudok vele játszani. -
#139 Nahát erről még nem is hallottam...
És tényleg
-
turho #138 USA GBA-hoz is jelent meg NTSC tv-tuner....ngyobb volt mint a gép :) pl. ebay-en még lehet lelni. -
#137 Ilyenem volt, persze csak a game gear :)
-
#136 Miért nincs még mindig olyan handled amin lehet tv-t nézni?
Mint pl. ezzel:
-
#135 Azért mp3 és filmet élvezhetően viszi a DS is. :)
A sok "csudaszép" játékról meg eltérnek a vélemények.Nekem speciel nem tetszik a psp-s játékok grafikája.Igaz jáccani még csak egyetlen játékkal jáccottam psp-n.Akármilyen meglepő valamilyen versenyzős játék volt. :P De néztem képeket. -
#134 Hö-hö 27 múltam és hamarosan egy NDS boldog tulajdonosa... már alig várom ;-) -
Ersiman #133 És van aki jó játékokra vágyik :)
Gondolom én a magam 43 évével szintén a gyerek kategóroiába tartozok :-))) -
#132 értelme talán az, hogy eligazítja az új vásárlókat, hogy melyik mellet adják le voksukat. -
#131 nem mindenki vágyik tamagocsira, hanem inkább vmi valóban élvezhető 3d-s autóversenyre, gta-ra, esetleg fps-re, +mp3 út közben, vagy film a haverokkal szélesvásznon. Ebben DS alulmarad.
De kétségtelenül igazad van,nintendogsot viszik mint a cukrot, hát igen, sok a gyerek, sok az eladás. -
vg #130 Ennek a topicnak mi az értelme? -
#129 A handheld nem hordozható nagykonzol, hanem handheld.
Ezt a hibát követte el a sega gamegear=master system psp=ps2
ezzel hardveresen nincs semi baj, a játékokat kell hordozásra optimalizáni.ld nintendogs; warioware; stb... -
blackfish #128 óó miért nem bírta normálisan megcsinálni a sony a psp kijelzőjét?? minek kellet szar pixel hibésára!? csalodam pspbe!!!!! mega sonyba!!!!! -
bomlat #127 http://forum.pcvsconsole.com/viewthread.php?tid=11067&page=6
August 2006
DS = 278,000
PS2 = 262,000
Xbox 360 = 204,000
GBA = 156,000
PSP = 146,000
GameCube = 41,000
Xbox = 9,000
DS holds on to the lead.
Xbox 360 hovers over 200K.
Augusztusi ami konzoleladások.
DS-ből kétszer annyi fogy mint psp-ből. -
SH3 #126 Lécci ne öljetek emiatt meg -
SH3 #125 Ja és a barátomnak nem PSP-je hanem DS-e van és az tökszar pixeles.Legalábbis a Sims2. -
SH3 #124 PSP 4EVER JA ÉS PSP A KIRÁLY HÁLA A VICE CITY STORIESNAK -
#123 Nekem van nds-em, kiegészítő kártyákkal, de semmi pénzért nem cserélném el ratyi psp-re. -
petersz #122 Sziasztok,
öcsém elcserélné a kifogástalan állapotú PSP-jét, 3 eredeti játékkal egy jó állapotban lévő NDS-re, kiegészítve a szükséges kártyákkal. Inkább lite kellene neki.
-
bomlat #121 Okulásnak:
Japán chart (heti)
http://forum.pcvsconsole.com/viewthread.php?tid=8272
August 21 - 27, 2006
Nintendo DS Lite - 163,274
PSP - 29,945
PS2 - 21,829
Game Boy Advance SP - 2,719
Game Boy Micro - 1,819
X360 - 1,197
GameCube - 837
Nintendo DS - 410
Game Boy Advance - 14
Xbox - 12
amerikai eladások HAVI
http://forum.pcvsconsole.com/viewthread.php?tid=11067&page=5
June 2006
NDS = 593,000
PS2 = 312,000
Xbox 360 = 277,000
PSP = 221,000
GBA = 189,000
GameCube = 51,000
Xbox = 24,000
Volt néhány hónap,amikor a psp annyi eladást produkált mint a ds VAGY a gba (theát a kettő együtt cca. 2* annyi eladást produkált)
-
#120 Garis még? Akkor vidd vissza cserére! Ha meg nem... vegyél új kijelzőt hozzá :)
(amúgy rajtad kívül ilyen esetről még nem hallottam, dobáltad, vagy víz érte vagy mitől lehetett?)