PSP vs NDS vs GBA SP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Nahát errõl még nem is hallottam...
És tényleg <#wow2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

USA GBA-hoz is jelent meg NTSC tv-tuner....ngyobb volt mint a gép :) pl. ebay-en még lehet lelni.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Csibe001
Ilyenem volt, persze csak a game gear :)

Tinman
Miért nincs még mindig olyan handled amin lehet tv-t nézni?
Mint pl. ezzel:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Csibe001
Azért mp3 és filmet élvezhetõen viszi a DS is. :)
A sok "csudaszép" játékról meg eltérnek a vélemények.Nekem speciel nem tetszik a psp-s játékok grafikája.Igaz jáccani még csak egyetlen játékkal jáccottam psp-n.Akármilyen meglepõ valamilyen versenyzõs játék volt. :P De néztem képeket.

Tinman
Hö-hö 27 múltam és hamarosan egy NDS boldog tulajdonosa... már alig várom ;-)

És van aki jó játékokra vágyik :)
Gondolom én a magam 43 évével szintén a gyerek kategóroiába tartozok :-)))
VLB
értelme talán az, hogy eligazítja az új vásárlókat, hogy melyik mellet adják le voksukat.

Lalikum

VLB
nem mindenki vágyik tamagocsira, hanem inkább vmi valóban élvezhetõ 3d-s autóversenyre, gta-ra, esetleg fps-re, +mp3 út közben, vagy film a haverokkal szélesvásznon. Ebben DS alulmarad.
De kétségtelenül igazad van,nintendogsot viszik mint a cukrot, hát igen, sok a gyerek, sok az eladás.

Lalikum

Ennek a topicnak mi az értelme?
zola2000
A handheld nem hordozható nagykonzol, hanem handheld.

Ezt a hibát követte el a sega gamegear=master system psp=ps2

ezzel hardveresen nincs semi baj, a játékokat kell hordozásra optimalizáni.ld nintendogs; warioware; stb...

A

óó miért nem bírta normálisan megcsinálni a sony a psp kijelzõjét?? minek kellet szar pixel hibésára!? csalodam pspbe!!!!! mega sonyba!!!!!

http://forum.pcvsconsole.com/viewthread.php?tid=11067&page=6

August 2006
DS = 278,000
PS2 = 262,000
Xbox 360 = 204,000
GBA = 156,000
PSP = 146,000
GameCube = 41,000
Xbox = 9,000

DS holds on to the lead.
Xbox 360 hovers over 200K.

Augusztusi ami konzoleladások.
DS-bõl kétszer annyi fogy mint psp-bõl.
Lécci ne öljetek emiatt meg <#szomoru1>
Ja és a barátomnak nem PSP-je hanem DS-e van és az tökszar pixeles.Legalábbis a Sims2.
PSP 4EVER JA ÉS PSP A KIRÁLY HÁLA A VICE CITY STORIESNAK
zola2000
Nekem van nds-em, kiegészítõ kártyákkal, de semmi pénzért nem cserélném el ratyi psp-re.

A

Sziasztok,

öcsém elcserélné a kifogástalan állapotú PSP-jét, 3 eredeti játékkal egy jó állapotban lévõ NDS-re, kiegészítve a szükséges kártyákkal. Inkább lite kellene neki.

khumbula

Okulásnak:
Japán chart (heti)
http://forum.pcvsconsole.com/viewthread.php?tid=8272

August 21 - 27, 2006
Nintendo DS Lite - 163,274
PSP - 29,945
PS2 - 21,829
Game Boy Advance SP - 2,719
Game Boy Micro - 1,819
X360 - 1,197
GameCube - 837
Nintendo DS - 410
Game Boy Advance - 14
Xbox - 12

amerikai eladások HAVI
http://forum.pcvsconsole.com/viewthread.php?tid=11067&page=5

June 2006
NDS = 593,000
PS2 = 312,000
Xbox 360 = 277,000
PSP = 221,000
GBA = 189,000
GameCube = 51,000
Xbox = 24,000
Volt néhány hónap,amikor a psp annyi eladást produkált mint a ds VAGY a gba (theát a kettõ együtt cca. 2* annyi eladást produkált)

scorpeeon
Garis még? Akkor vidd vissza cserére! Ha meg nem... vegyél új kijelzõt hozzá :)
(amúgy rajtad kívül ilyen esetrõl még nem hallottam, dobáltad, vagy víz érte vagy mitõl lehetett?)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

kisgabo
nekem van PSP és NDS is, sõt.... :)

játékélményben jobb az NDS, amióta van PSP, 1-2 autóversenyt és 1-2 jobb kalandjétékot azon tolok, amúgy film és mp3.

PSP mert nekem is az van:D
csak hibás lett a kijelzõje egy csik lett rajta függölegesen a 3/4nél! =(

scorpeeon
Értelmes kis topik :D Most akkor az a kérdés hogy melyik a jobb, vagy hogy melyiket veszik a többen? Mert ha az elöbbi, a PSP toronymagasan veri a többit, az nds alig bír jobb grafikát, mint egy 3d-s mobiljáték, ami elég gáz.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

zola2000
Amerikában és európában kicsivel több psp-t adtak el, japánban (ott a handheldet jobban veszik mint a nagykonzolokat) magasan veri a ds a psp-t. Egyenlõre még nem lehet gyõztest hírdetni, de erõs lesz az õszi-téli ds felhozatal:

PL.:
- Legend of zelda Phantom hourglass
- Final Fantasy 3 ds
- Star fox ds

A

-4<#mf2>
Hát a PSP A GYÕZTES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
zola2000
NDS NDS NDS

A

hy!
most vettem egy sima gba-t és azt szeretném tudni hogy mi a különbség a sima és az sp között.gondolom ti ebben sokkal jobban otthon vagytok
Hát a PS1 emu az valóban hatalmas érv lenne a PSP mellett vagy akár egy jól mûködõ GBA emu :) (mondjuk a MGS miatt én még PS2-t se vennék)!
Én azért halkan megjegyezném, hogy lesz még itt nagy PSP vásár, amikor kijön a ps1 emu, vagy kijön a Metal Gear játék ami nem port, hanem teljesen új játék. A psp mostanában kezed erõre kapni.
Umd formátum
Hello!
Én lejjebb olvastam, hogy hogyan lehet másolt játékot futtatni DS-n.
Szóval ha veszek egy 3m perfect adaptert (az mindegy, hogy sd vagy cf kártyást?)
és hozzá kártyát + a rom játékot (innen tom leszedni:http://www.romreactor.net/list_Rnds_g) és ennyi?
Nem kell hackkelni a ds-t? Meg írtál valami pacht-elõs progiról.Azt meg tudnád mondani honnan lehet leszedni?
Elõre köszi.

gurubefree
.............. con ..................
<#taps>

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

de ezt miért nem a PSP topicban kérdezed?

amúgy meg megvalósítható, egyébként meg szted érdekel valakit is mennyiért veszel PSPt?.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

gurubefree
Sziasztok

Itt van nálam egy PSP . 1,5 hónapos + a Need For Speed UN. 55.000- kér a srác a gépért és a játékért .
Nem az a kérdés megéri e hanem az , hogy ha filmet is szeretnék nézni rajta akkor mit kell beszerezni mellé ??? Mi az a formátum amit a PSP használ ???
Gondolom nagyobb memória kártya is kell mellé / most láttam egy 2GB-ost 21.000 / .

Szóval ez a helyzet ... ha nem megvalósítható akkor nem veszem meg .

köszönöm elõre is a válaszokat ...

üdv

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

dinomano
Én ugy vagyok vele, mindenki talalja meg minden platformra(de szep is lenne, ha mindenre tellene... :-D), vagy arra a platformra amilyen gépe van a szamara legjobb jatekot, és játsszon... gáz lenne, ha itt is bejönne a PC vs KONZOL feeling, amikor egyik sem tud a masik gépen levö jatekallomanyrol, de megy a fikazas... :-/
A PSP-t meg eleve ne vessük össze a GBA-val pl.(topic-cim...); mivel jo 3-4év van köztük min... :-D A PS1-et sem lehet összevetni pl. a 2-vel ( tetemes korkülönbseg miatt sem); mégis mind a 2 csucsgép a maga nemében; külön "feeling-el", a jol felismerhetö "vizualitasaval", jatekelmenyevel... :-D Graf nalam annyiban nem lényeg, h. a graf mindig csak idöleges; ha megvan elmeletileg a legszebb gémed(up to date), akkor az még lehet sz*r+lehet h. csak 2honapig szép, amig nem jön 1 ujabb... :-D
nah ennyi...pá!<#integet2>

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

én DS-t veszek (majd valamikor)

Max 36
Rendicsek,békepipa elfüstölve<#law>

Isten most nem ér rá,segíthetek?

figy, engem annyira nem érdekel más kommentje, mivel nem is bunkóságból írtam véleményt. Véleményt, azaz véleményt. Nekem PSPm van, nem is fikáztam a DS-t, szóval nem tudom miért kell ezeket a dolgokat ennyire ragozni :).

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Max 36
Ajánlom figyelmedbe dinomano kommentjét,abban van röviden,velõsen a lényeg.

Max 36
Nem azt mondtam,hogy rossz gép,sõt,ha vissza néznéd a kommenteket,akkor láthatnád,hogy máltattam a gép multimédiás képességeit,a reá írt,PS2-t megközelítõ grafikával megáldott játékokat.De ha én GTA-at akarok játzani,ott a nagytestvér,vagy pl. a GT-sorozatot is inkább otthon nyomom<#bee1>.

martin3
PSP a király!nekem volt ds-m de naon gagyi sztem!pedig én világ életemben nintendós voltam de a psp über f...a!a gba-t pedig szeretem mert igaz nem nagy grafika de élvezetes!

Level 47 human warrior!

dinomano
remelem ez nem annyira VS forum, mint ahogy cime sejteti... Én minden gépre lattam jo gémeket(original GBA-m nincs; de emu-n toltam...); GBA-ra isten volt Max Payne; GB coloron tuti jo volt(+aranyos) Az Alone4... A PSP telleg istenkiralysag; überjo hardver; PS2szintü gémek... igaz, nicns ps2-öm; de PSP-t azééé nem vennek, mivel otthonülö vagyok, melohelyen meg usse tudok jáccani; otthonra meg akkor inkabb PS2... :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Super Mario
GBA SP +1 pont, Nintendo DS +1 pont, PSP -1 pont

https://supermario4ever.wordpress.com

nyaSGem
Kedves Ádám!

Ugye nem gondolod, hogy itt bárki is ellened van?
Akkor meg minek toborzól? :o)

Az igazi az lenne - és akkor én is vennék egy PSP-t -, ha egy PSP töltés nélkül legalább 5-6 hónapig mûködne. (De ez vonatkozik minden mobil eszközre)

Egyébként olvastam róla és amúgy is aktuális, hogy mostanság feltaláljanak permanensebb aksikat, mert a mobilizáció miatt igen nagy szükség van manapság az elemek, aksik technikai forradalmára.
Szerintem...

Na ez az én emberem! :D

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Nah helló! :)

Már egy jó hónapja PSP tulaj vagyok és nem is akarom megcáfolni, teljesen jól leírta valaki lejjebb: PS2 grafikai szintjén lévõ játékokkal lehet vele játszani. Igen, nekem ez igenis elég meghatározó szempont. Én szeretek igényes grafikájú, nagy poligonszámú környezetekben játszani. No meg ne feledjük el azt a sok lehetõséget, amit a PSP magában hordoz. Hozzáértõk szarrá tudják módosítani, sõt már készítettek egy külön operációs rendszert is hozzá.

Egyedi ötletek? Nem kell annyira messzire menni: Archer McLean's (lehet rosszul írom <#idiota>) Mercury, Lumines, Gripshift (nagyon jó kis ügyességi-autós game)... Próbáltam már én is DS-t, osztálytársamnak is van. Egyáltalán nem rossz dolog asse' sztem, de mikor beviszem kis handheldemet az iskolába és jó 5-6an megnézünk egy Szalacsi vagy Polgár Jenõ videót, akkor sosem jut eszembe, hogy nem érte meg a pénzét :).

És amúgy kit érdekel, hogy egyedi-e egy játék ötlete, vagy sem? Ha a játék, akkor jó a játék :).

nyaSGem
Üdv!

Én is hozzászólok valamit. Én azért vettem DS-t, mert MOBIL gépet akartam. A DS kb. 10 órát bírja, és mivel kisfiamnak nemigen fogok megengedni napi 1 óránál több játékot és azt sem minden nap, így elméletileg 2 hétig nem kell töltenem az aksiját.
A PSP-val kapcsolatban meg azt hallottam, bárhová is viszed, jó, ha van a közelben egy 220-as aljzat... :o))

Én röhellem az aksitöltögetést és a hálózati adapterrõl való játékot. Notebook-ból is direkt olyat néztem ki, ami minél többet megy aksival.Sõt még az mp3 lejátszót is így vettem. Jól megnéztem, mennyit bírnak a különbözõ típusok töltés nélkül.
Szóval ha mobil dolgokról beszélünk, akkor azok legyenek minnél mobilabbak, mert ha már helyhez vagy kötve, megteszi egy asztali PC is a játékhoz, vagy bármihez..

Max 36
Az biztos,hogy a szebb játékok PSP-re jönnek,ez tény.Csak nincs egyedi ötlet,mind 1 jól bevált receptet lovagol meg,vagy a nagytesó valamely játékának portja,jobb esetben 1 játék mellékága.Amibõl még lehet jó játék is,lásd Burnout,GTA,RR,vagy mondjuk valamelyik rpg majd a közeljövõben.

Végülis igazad van. Látható a fórumból, hogy nem sokan PSP-sek, inkább Nintendóról folyik a csevely. Többet nem is írok.:) Jó játékot mindenkinek! Aloha

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597