PSP vs NDS vs GBA SP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bar hozzatartozik hogy (lekopogom) meg a PSP-m is karcmentes pedig nem vettem hozza tokot se foliat se:) de igaz nem is nagyon hurcolasztam el mert nem volt miert :(
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Jól gondolom?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Innen ha megveszem a Nintendo Gameboy DS + M3 Perfect adapter + Passkey (CF verzió)t mire lesz még szükségem?
Van egy 256mb os Compact flash kártyám is. Kelleni fog még valami, hogy másolhassak rá játékot?
Pl usb kábel vagy flash kártyához valami átalakító ?
Sheltem: Gamespoton van egy egész korrekt összefoglaló DS vs. PSP témában. Szerintem ha hordozható játékgépre van szükséged, akkor egyértelmûen jobban jársz a DS-sel, persze lehet nem mindenkinek jönnek be a DS legjobb játékai (Castlevania, Advance Wars, vagy mondjuk Sonic Rush). PSP jó lehet, ha sokat utazol, filmnézésre szerintem korrekt, nagyon jó a kijelzõje, és ki lehet bírni azt a kevesebb, mint egy órát, amit egy film átkonvertálása jelent. Játékra csak akkor javasolnám, ha nagyon-nagyon feldob a tudat, hogy PS2 minõségû játékokkal játszhatsz út közben, vagy ha mondjuk csak PC-n szoktál játszani, de érdekelnek a konzolos címek is. De mint játékgép, szerintem alapból nem jó, borzalmas töltési idõk és számomra borzalmas irányítás a legjobb játékok (LCS) esetén is erõsen rombolja a játékélményt, amit csak részben feledtet a tudat, hogy handhelden játszol.
Ami még a DS mellett szól, az a praktikum: jó masszív, nagyon sokáig bírja az akksija, na meg a gép és játékok árfekvése.. PSP viszont olyan hi-tech érzést ad a kütyübuzi beállítottságúaknak, amit a hordozható mûfajban semmi más (a PocketPC-tõl az iPodig) nem tud. =)
De szvsz bármelyiket is veszed, szeretni fogod. =)
2006 végére várható a DS SP (nem vicc) aminek jobb lesz a kijelzõje és a design-ja.
Egyébként DS-re is lesz MAJD webböngészõ!
szal summa summarum a PSP-nek az a hatranya mint sok uj es draga telefonnak, tul sok mindent akar csinalni es persze ennek a vege az hogy semmit se csinal jol. nem csak hogy olcsobb, de jobb megoldas ha vesz az ember egy DS-t jatekra, es minden masra egy PDA-t.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
sc
m3

Itt az összehasonlítás a Supercard és M3 között..
szerintem jól gondold meg...
M3 rulz.
Ráadásul nekem van Compact flash kártyám 256mb os a fényképezõmbe azt már nem kell vennem.
Gondolom kétséged sincs afelõl, hogy változtatni fognak a DS -en.
M3 as kártyával játszol vele? Ha igen mik a tapasztalataid az M3al ?
Lehet DS -t fogok venni.
- gba sp fasza, de kell atalakito a fejhallgatobemenethez
- micro-nak kicsi a kijelzoje
- psp-re keves gamma jon, azok is szarok
- ds tokeletes:P nem olyan nagy amugy a valosagban mint kepzeled szal siman elfer barmilyen zsebben.
és az n-gaget kihagytad :)
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Azért nyitottam ezt a témát, mert mostanában olyan szinten jönnek a handheldek, hogy nem gyõzzük követni. Hangsúlyozom nem FLAME céllal nyitottam a topicot, békés érvelést és tapasztalat megosztást szeretnék.
Adott ugye a PSP csillivilli szuper, gyönyörû minden de mégsem jönnek rá olyan nagy durranás játékok amik miatt eladnának belõle annyit mint a DS bõl.
A ds-t viszont nagynak találom a GBA SP hez képest nekem valami kis ügyes konzol kéne.
Úgyhogy én adok mind3 konzolnak 1-1 pontot :)
Ti mit gondoltok ?