Motel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
felirat van??

Voltan
Hát, sajna ritka szar film. Az átlag horror-fannak túl értelmetlen és öncélú benne a brutalitás, az átlag slasher-fannak pedig használhatatlan az elsõ 50 perc. 😄 Meg úgy egyébként is, gyenge, gyenge, gyenge.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

xy21
Honnan szedtétek le???Mer én ilyen Film warezos oldalakat nem ismerek.
Torrentrõl meg nem töltök.
(találtam nem kevés filmes warezos oldalt de egyiken sincs rajta)

nem veszünk össze, de próbáld ki külföldön. a hostel-re nem lehet azt mondani, hogy kolesz, pláne nem azt, hogy "a hostel az kollégium sry". ha te hostelt keresel külföldön, akkor jó eséllyel nem koleszba fognak irányítani
EmThor
bakker nem teljesen mind1?? motelnek van fordítva, slussz. inkább nézzétek meg...

kollégium
dormitory
boarding school
house
course
hall
boarding-school

Hostel
diákszálló
fogadó (vendéglõ)
szálló
turistaszálló
Maco13
majdnem minden angol szónak van legalább 2-3 jelentése, és a hostel (youth nélkül) elsõ jelentése mindenhol kollégium, de természetesen szállót is ugyanúgy jelenthet mint akár hotelt. ezen ne vesszünk össze
ne kérj elnézést, mert tévedsz. a hostel szálló - mint ilyen lehet youth hostel, vagyis diákszálló, de ugyanúgy lehet nõvérszálló, vagy munkásszálló is vagy akár vendéglõ.

épp ezért a fentieket lefedõ szálló a legjobb szó, mely viszonylagos kétértelmûsége a mozicímbarátabb motel fordítást kapta, ahogy emthor is megjegyezte.
grebber
Na megnéztem nem valami nagy szám a film.

Next PC upgrade: 2022

EmThor
ez a hivatalos magyar cím, ha minden igaz, velük vitatkozz, értem?!

Maco13
a hostel az kollégium sry
Hostel az szálló, nem holtel!!!!!!!!!!!
annyi koze azert volt hozza hogy ra volt irva a plakatra a neve, jobban el lehet adni igy egy filmet, mint ugy hogy csak Eli Roth van kiirva.. annyira nagy szpojler nem volt :C

BUDA > miskolc.

EmThor
és akkor egy nagy spoiler-t ide...

szlovákok meg megérdemlik... tarantino-nak se volt sok köze hozzá mellesleg.

hat nekem elegge bejott, ige az elso egy ora jobb volt mint a masodik, de azert a japan csaj meg a szeme se semmi, aztan a zarojelenet is tetszett bar eleg hulyen lett befejezve D:

BUDA > miskolc.

ez a film csak akkor fog ütni, ha az ember úgy ül neki, hogy nem tudja, hogy milyen film. anélkül sajnos szerintem nem.

az elsõ felének vagy figyelemelterelés vagy feszültségépítés lenne a feladata, de egyiket sem teljesíti
EmThor

Hostel - Motel

elsõ 40 perc: "Hey, let's go party, and find some chix"

második 40 perc: "Oh please god no, why do you do this to me. Aaaaaaaa!"

5/10 -> felejtõs, azért voltak véres darabok 😊

nezze mar meg valaki ezt a filmet :/

BUDA > miskolc.

lattad mar?

BUDA > miskolc.

Törölt felhasználó
http://www.boon.hu/engine.aspx/page/boon-article-detail-page/cn/szon-news-ed05-20060206-105446/dc/im:all:culture
Törölt felhasználó
Van már valamilyen nyelvû felirata valakinek a filmhez?
TheBerzerker
Pedig még a Guinea Pig nem is olyan durva ám. Nézd meg a Squirmfest-et. Na az már gusztustalan!!!

jesus mar 3 hete lattam

BUDA > miskolc.

Agy Halott
az igen..még pont két honap mulva lsz a mozikban!
Agy Halott
koszi mar meg is talaltam .avi-ban!
Iori
ez
többrészes, kínzásról szól 😄

I love this game!

Agy Halott
Guinea pig? Ezmiez?
Szabi84
Az örök klasszikus!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

modntam hogy nem olyan durva mint ahogy reklamoztak, azert az a resz ahol a kis sarga csaj szeme van az kemeny 😛

BUDA > miskolc.

vortel
Most néztem meg a filmet!! Hát elég durva volt, néhányszor majdnem elrántottam a fejem, de azért nézhetõ volt, sõt szerencsére kellemeset csalódtam a filmben, én ugyanis gyengébb kivitlere számítottam, szerencsére jó volt a rendezés! Azt az egyet nem tudom, hogy miért horror kategóriában emlegetik ezt a filmet, simán egy durva thiller volt! Horror az amin beszar az ember, ez a film egyáltalán nem ijesztgetõs, annál inkább durva történet és képsorok jellemzik! Ennyi erõvel a Hannibal is lehetne horror! Mondjuk a Fûrész szintjét talán nem üti a Hostel, de midnenképpen érdemes megnézni a thiller kedvelõknek!!

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Két amerikai fõiskolás, Paxton és Josh túrát készül tenni Európán keresztül, hogy új barátjukkal, az izlandi Olival igazi hátizsákos kalandokban legyen részük. A két amerikait korábban egy utazó gyõzte meg arról, hogy keressenek fel egy távoli szlovák kisvárost, ahol a két barát hamarosan barátnõkre talál. Paxton és Josh figyelme a fiatal nõkkel töltött kellemes percektõl hamarosan más irányba terelõdik.

Kar hogy harman vannak

BUDA > miskolc.

Törölt felhasználó
http://www.moziplussz.hu/hir.php?id=2343
Törölt felhasználó
Hát igen.Mert ha mondjuk azt mondja valaki,hogy a Guinea pigen valaki behányt ,vagy össztrágyázta magát,azt könnyen elhiszem,de nem egy mozifilmen.
Törölt felhasználó
http://www.sg.hu/cikkek/41918
há ez tényleg vicces duma.Fõleg horror rajongó szemmel.Aki japán(dél koreai stb) horror filmeket néz az tényleg jót derül ezeken a markating ostobaságokon😊

Stephen(Sing Chi) Chow forever

jaja Torrentrõl már tölthetõ a kamerás verzió.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

kell kep a jegyrol? ne legyel mar paraszt...

BUDA > miskolc.

Egy kis javítás. Eli Roth elõzõ filmje és eddig egyetlen filmje nem a Kabinnyomás, hanem a Kabinláz(Cabin fever)! Az a filmje is tetszet nekem, ezt is kíváncsian várom Tarantino miatt is!
www.vcdquality.com
hát nforce-on meg nem láttam hostel-t,szóval nem lehet valami fasza minõségû,ha van is kinn neten....vagy tévedek??

pedig van a neten és márciusban a hazai mozikban is lesz
Hazudni tudni kell...
en kulfold

BUDA > miskolc.

Az a film télleg véres volt, de inkább vicces mint rémisztõ:]
TheBerzerker
Láttam én már moziból kimenni a terem felét a hullajó alatt. Pedig az vicces film😊

Törölt felhasználó
”Tessék óvatosnak lenni a filmmel, mert a végén egy kórházban fejezed be az estét, és ez nem vicc. Volt olyan vetítés, ahol emberek lettek rosszul, s ki kellett hívni a rohammentõket.”

Ez azért szerintem enyhe túlzás!
Bár reklámnak jó...
csak egy kérdés:ti hol láttátok már a filmet,mer csak külföldön mutatták be eddig,úgy tom,és itthon még semmi hír róla,neten meg nem találkoztam vele,vagy tévedek???

TheBerzerker
Szánalmas,hogy ennek faszkalap Tarantino-nak mindenbe bele kell ütnie az orrát. Egyre jobban utálom. Önelégült segg!

betegnek telleg beteg, es ver is van benne boven, meg olyan resz is volt amikor azt mondtam hogy bloeoeaa, de mondom nem sokkolo hanem inkabb mokas volt

remelem lehetett erteni 😊

BUDA > miskolc.

az eleje telleg csak a dugasrol szol aztan a horror reszerol, jo dumak is vannak benne neha meg rohogni is lehet 😛

BUDA > miskolc.