163
Motel
-
Gabe18 #83 Na akkor pont a "lényeg" előtt hagytad ott...
Szerintem jó volt.Na túl nagy mélységeket nem kell belegondolni,a maga kis történetét elmeséli, a végére néhány igen durva jelenetel megfűszerezve. -
#82 Itt folytatom, mert olyan hosszú lenne a komment, hogy senki nem olvasná végig.
Azt találtam még kicsit durvának, hogy a kis szaros kölyköket ilyen mindenre elszánt huligánoknak mutatták be. Gondolok arra a jelenetre, amikor egy zacskó cukorkáért az egyik nagydarab faszinak kővel, vagy mivel zúzzák be a fejét.
Meg az is kicsit sok volt szerintem, amikor az egyik főhősnek ellopta a telefonját a kancsi kölyök, az meg elkezdte a gyereket fojtogatni. A gyerek arcán lehetett látni, hogy be van tojva, meg, hogy érezte, hogy meghalhat.
Tehát összességében nekem tetszett a film. Felfoghatjuk úgy is, mint egy újra divatba jövő műfajnak egy előfutárát. Hiszen mostanában ilyen (mozi)filmet nemigen láthattunk.
"Röviden" ennyi lett volna a véleményem. Köszi, hogy volt türelmetek hozzá. -
Quantumleap #81 Amit még baromira nem értek, hogy mire föl paráznak egyesek, hogy a film rossz fényt vet Közép-Európára. kapásból vágni lehet, hogy nem a mi világunkban játszódik, hanem a rendező egyéni univerzumában. -
#80 Én kb. 2-3 hete nézetem meg moziban. Kaptam egy ingyenjegyet, de nem volt semmi jó a mozikban, így hát megnéztem ezt a filmet.
Ami meglepett, hogy nagyon rátett az élvezhetőségre a mozis hangzás. Mivel ez nem egy hangeffektekkel ijesztgetős film, így gondoltam, hogy nem is fog számítani. Legalább látom jó minőségben, nem a szarminőségű avit kell néznem.
A legjobban az tetszett, amikor az egyik faszi beindította a láncfűrészt.
Eleite csak az egyik hangfalból szólt, de mint az állat. Pont a székem melletti hangfal volt. Annyira jó hangja volt, hogy ezt a chainsaw-t még bőrpofa is megirigyelné.
Második meglepetés: Engem nem a képek sokkoltak. Be volt harangozva, hogy soha nem látott brutál képek lesznek benne(mitagasás, volt is). Így hát kicsit takarékra tett szemmel ültem be a moziba. Aztán mikor elkezdődött a show, mindent tágra nyitott pupillákkal néztem. Ami rossz érzést keltett bennem az inkább az volt, hogy ezeket az embereket ártatlanul elkapták, beviszik egy ilyen tróger helyre és megkínozzák őket. Rám sokkal inkább hatott az, ahogy könyörögnek, üvöltenek az életükért. Amikor a kínzó még csak játszadozik velük, ők összehányják magukat félelmükben, és abban fuldokolnak.
Ilyesmit egyébként a Passió nézése közben éreztem. Ott is voltak véres képek, de ott is inkább az döbbentett meg, hogy milyen szenvedéseket kellett átélnie Jézusnak.
A film első 45 percéről meg annyit, hogy én azt is élveztem. Egy roadmovie-ként indult(lásd: Alkonyattól pirkadatig), ahol tuti csajok voltak, füveztek, baromkodtak, aztán vérfürdőbe torkollott. -
#79 Én 45 percig bírtam ezt a filmet. Ilyen egy unalmas, semmitmondó, ostoba karakterekkel telerakott popkorn filmet ritkán látni. Engem irritál a macsó tökös pénzes Usa faszagyerek kálváriája. Ennek a filmnek nagyobb a füstje mint a lángja. Sőt nincs is lángja. -
Szolnokboy #78 ott 4 van egyik sem jó -
#77 ez jó hozzá? -
Szolnokboy #76 ehhez a verzióhoz kellene nekem felirat :
Hostel.2005.WS.DVDRip.XViD-NFE
Egyik feliratos oldalon sincs hozzá, valaki megtenné hogy hozzáigazítja ? -
#75 belekötekedni=belekötni :/ -
#74 Nem akarok belekötekedni, de kizártnak tartom hogy Eli Roth látta a Valahol Európában c. filmet. Ennek valószínűsége gyakorlatilag = 0.
De a hozzászólásod többi részével egyetértek. -
sorrow #73 Láttam és nagyon "B cat." film.
A gyerekek lincselése mulatságos, pláne, hogy a Valahol Európában c. magyar filmből van az ihlet merítve.
Az egész filmben nincs egy eredeti ötlet sem. -
#72 unrated ellenére? -
newc22 #71 OKÉS MEGVAN KÖSZIKE!!!! -
newc22 #70 Valaki tegye fel a magyar feliratot köszike!!!! -
#69 nagyon szar film,nem ajánlom senkinek
nagyot csalódtam -
#68 www.hosszupuska.freeweb.hu -
Quantumleap #67 Nekem bejött a film. Tudtam előre, hogy nem tartalmilag, hanem látványilag kell ütésre számítani. Annál a résznél, amikor a főhős le van kötözve, és beindul a motorfűrész, abszurd módon mindinkább a röhögőgörcs kerülgetett. A japán csajszi "kiszemelése" baromi durva volt. -
#66 Én mindig úgy voltam/vagyok ezzel, hogy az a hülye, aki elhiszi azt, hogy ezt az amcsik beveszik. :) -
homeless #65 Az egyik legszarabb film amit valaha láttam. Jó le van húzva penne közép európa. A mocskos kúrva anyjukat az amcsiknak. Talán úgy kéne bemutatni Szlovákiát amilyen, bár itt tök mind1, hogy Szlovákia, Chehország, vagy Magyarország, jól lehúzták volna ezeket is akárhol is játszódik. Vicces, ahogy az amcsiknál meg a japánoknál a legmordenebb mobiltelefonok vannak, de persze Szlovákiába meg zsigulival és volgával járnak a leggazdagabbak is, és minden csaj egy ribanc aki, az összes szerencsétlen jött-ment amerikaival ágyba bújik. Ja és szakadt utcakölykök 15-20 fős csoportokba mászkálnak, hogy a szegény amerikai túristákat lehúzzák és egy csokiért bárkit megölnek. Persze ez mind így van kedves amerikaiak, közép-kelet európa természetesen a világ segglyuka amerika meg a kánaán. Van egy két gusztustalan jelenet(amit általába szeretek), ami elég élethűen van kivitelezve, de ezen kívűl egy nagy rakás semmi ez a film. Aki fel akarja idegesíteni magát az szedje le és nézze meg, de nehogy kimerjetek adni egy koszos fillért se ezért a mocsokért.
10/1 -
DVDMester #64 gusztustalan és szar film.
-
#63 felirat van?? -
#62 Hát, sajna ritka szar film. Az átlag horror-fannak túl értelmetlen és öncélú benne a brutalitás, az átlag slasher-fannak pedig használhatatlan az első 50 perc. :D Meg úgy egyébként is, gyenge, gyenge, gyenge. -
#61 Honnan szedtétek le???Mer én ilyen Film warezos oldalakat nem ismerek.
Torrentről meg nem töltök.
(találtam nem kevés filmes warezos oldalt de egyiken sincs rajta) -
winnie #60 nem veszünk össze, de próbáld ki külföldön. a hostel-re nem lehet azt mondani, hogy kolesz, pláne nem azt, hogy "a hostel az kollégium sry". ha te hostelt keresel külföldön, akkor jó eséllyel nem koleszba fognak irányítani -
#59 bakker nem teljesen mind1?? motelnek van fordítva, slussz. inkább nézzétek meg... -
vg #58 kollégium
dormitory
boarding school
house
course
hall
boarding-school
Hostel
diákszálló
fogadó (vendéglő)
szálló
turistaszálló
-
#57 majdnem minden angol szónak van legalább 2-3 jelentése, és a hostel (youth nélkül) első jelentése mindenhol kollégium, de természetesen szállót is ugyanúgy jelenthet mint akár hotelt. ezen ne vesszünk össze -
winnie #56 ne kérj elnézést, mert tévedsz. a hostel szálló - mint ilyen lehet youth hostel, vagyis diákszálló, de ugyanúgy lehet nővérszálló, vagy munkásszálló is vagy akár vendéglő.
épp ezért a fentieket lefedő szálló a legjobb szó, mely viszonylagos kétértelműsége a mozicímbarátabb motel fordítást kapta, ahogy emthor is megjegyezte. -
#55 Na megnéztem nem valami nagy szám a film. -
#54 ez a hivatalos magyar cím, ha minden igaz, velük vitatkozz, értem?! -
#53 a hostel az kollégium sry -
vg #52 Hostel az szálló, nem holtel!!!!!!!!!!! -
Kanál #51 annyi koze azert volt hozza hogy ra volt irva a plakatra a neve, jobban el lehet adni igy egy filmet, mint ugy hogy csak Eli Roth van kiirva.. annyira nagy szpojler nem volt :C -
#50 és akkor egy nagy spoiler-t ide...
szlovákok meg megérdemlik... tarantino-nak se volt sok köze hozzá mellesleg. -
Kanál #49 hat nekem elegge bejott, ige az elso egy ora jobb volt mint a masodik, de azert a japan csaj meg a szeme se semmi, aztan a zarojelenet is tetszett bar eleg hulyen lett befejezve D: -
winnie #48 ez a film csak akkor fog ütni, ha az ember úgy ül neki, hogy nem tudja, hogy milyen film. anélkül sajnos szerintem nem.
az első felének vagy figyelemelterelés vagy feszültségépítés lenne a feladata, de egyiket sem teljesíti -
Hostel - Motel
első 40 perc: "Hey, let's go party, and find some chix"
második 40 perc: "Oh please god no, why do you do this to me. Aaaaaaaa!"
5/10 -> felejtős, azért voltak véres darabok :) -
Kanál #46 nezze mar meg valaki ezt a filmet :/ -
Kanál #44 lattad mar? -
#43 http://www.boon.hu/engine.aspx/page/boon-article-detail-page/cn/szon-news-ed05-20060206-105446/dc/im:all:culture