163
Motel
 • Szoki333
  #163
  én szinemában néztem és eléggé gáz volt ahogy a kétméteres-hegyomlás pasi reszketve űlt a székben és fehér volt a feje
 • MagyaR
  #162
  Pffff. Én a fúrós jelenet után már nem bírtam, azt kinyomtam :D.
  Naponta 5 perc nézéssel csak a végére jutok egyszer!
 • Pheaper
  #161
  huu dejó ez a film (y)
  második részről egy kis ízelitő :)
 • ForzaInter
  #160
  én még csak ma néztem meg, kurvajófilm!
 • nihillus
  #159
  Egy horrorfilm esetében nem túl szerencsés az egy óra unalom, és csupán fél óra igazán élvezhető rész. Azonban a Motel esetében ezt kapjuk. Hihetetlen unalmas kezdés, és izgalmas befejezés. A Fűrész mindkét része magasan veri.
 • Quantumleap
  #158
  Ez valami olyan biznisz, mint Az élőhalottak visszatérnek vagy A texasi láncfűrészes mészárlás esetében. Bár utóbbinak volt egy kevés igaz alapja.
 • sorrow
  #157

  A motel egy popcorn horror.
  A legnagyobb momentuma Takasi Mike 1 mondata: "You'll spend all your money in there" vagy valami ilyesmi

  Ezért a jelenetért Érdemes megnézni. vagy csak azt...?
 • Harly18
  #156
  Állitólag megtörtént esetet dolgoz fel a film. Ki tudja, lehet ez is csak valami ámitás.....
 • Tatyla
  #155
  sablonos története van ,de legalább van...
  most néztem én is kicsit nehezen indul be meg több durvább jelenet kellett volna bele,de egyszer meg lehet nézni...
 • Captain Sparrow
  #154
  amugy miről szo la film?? mer eddig semmi értelme hogy mindenkit feldarabolnak pff
  2 is ien lesz??
 • winnie
  #153
  lesz? nem mondod?:) ha jól számolom napra pontosan fél évvel írta meg az sg.hu, hogy lesz. wow.
 • Quantumleap
  #152
  Lesz második rész:

  Lányok a vágódídon

  A Motel író-rendezője, Eli Roth az MTV-nek elárult néhány új információt a soron következő részről: a vérben lubickoló alkotásokat előnyben részesítő filmes az előző epizóddal ellentétben legközelebb a gyengébbik nemet kívánja a borzalmak szállójába küldeni, szám szerint hármat. Ezt az öteletet ki más is vehetette volna fel fel Roth-nak, mint az első rész producere, Quentin Tarantino. "Ők a nyáron Olaszországban tanulnak, majd elcsábítják őket...nos, visszatérünk néhány, már ismerős helyszínre" - tette hozzá Eli a közelgő produkcióról. Mint arról korábban már beszámoltunk, az első filmből megismert Paxton (Jay Hernandez) karaktere megmarad a folytatásban, mely kérdésről így nyilatkozott a rendező: "Jaynek csak néhány ujja maradt, szóval elég nehéz lesz belehelyeznünk, de még nem mondtunk le róla." A hír szerint a már megismert szlovák helyszínek is szerepet fognak játszani lányok (tor)túrájában, valamint szóba került, hogy az első Motel-lel ellentétben végre bőségesebb kínzásoknak is helyet fognak szorítani. A direktor reményei szerint már augusztusban elkezdődik a forgatás, mert már 2007 januárjában sokkolni szeretné koncolásra éhes közönségét.

  (Iván István)
  Dátum 2006. június 11.
 • Legion
  #151
  Honnan lehetne letolteni a squirmfest es a guinea pig c filmeket?
 • Bandew
  #150
  Végigolvastam a topicot.
  Én nem láttam a filmet, ennek ellenére van véleményem.
  Okés, elhiszem, hogy a film szar, mellesleg utálom az ilyen filmeket.
  De volt itt egypár negatív vélemény amivel nagyon nem értek egyet.
  Pl CsőKujts:
  "De most komolyan gyerekek, mit lehet élvezni a másik szenvedésén?"

  Ez így szerintem eléggé belemagyarázás. A slasher horroroknak az az alapjuk, hogy olyan megabrutál jelenetek vannak benne, amin az átlag néző szó szerint szenved. A néző nem azt élvezi a filmen, hogy kínoznak egy embert, pont fordítva, undorodik tőle, elviselhetetlen számára a brutális képek látványa! Maga a néző szenvedi végig a filmet! (Nem az edzett horror fanokról beszélek, hanem az átlagos nézőkről)
  És itt a lényeg! Az ember azért ül be egy moziba, hogy érzéseket, ingereket kapjon (nevetés, sírás, borzongás, feszültség, izgalom, kínlódás, szánalom, gyűlölet, gondolatébresztés, és persze a fikció utáni vágy). És bizony az ember néha vágyja a félelem, a szenvedés érzését (aki az ellenkezőjét mondja, hazudik, vagy egyszerűen csak nem néz magába). Persze nem a fizikai szenvedésre gondolok, csupán csak a mozik nyújtotta bársonyszék-szenvedésre, az érzésre, ami felingerel minket, ám mindenfajta mellékhatások nélkül. Ez pedig már maga a szórakozás. Az erőszak mindig is része volt a szórakozásnak, és eléggé nagy képmutatásnak tartom, ha valaki az ellenkezőjét állítja. Mégegyszer mondom, nem szeretem az ilyen filmeket, de nagyon ritkán elfogyasztok egyet-egyet. Jobban szeretem ha az effajta film humorral van tálalva (Hullajó, Alkonyattól pirkadatig). Azt az elméletet pedig végképp butaságnak tartom, hogy egy ilyen film kiváltson az emberből bármilyen késztetést arra, hogy embert kínozzon.
  Az még lehet, hogy sok ilyen film után az ember ingerküszöbe felmegy és már nincsenek rá akkora hatással a filmben lévő durva dolgok, de az életben ez egészen más.


  Azzal egyetértek, hogy ez a Hostel fikció (no persze nem láttam ). Ezt főleg a kelet-európás vitára értem. Lehet, hogy egyesek ezen felháborodtak, meg is értem őket, de ugyanakkor látom a film nyelvezetét is:
  amerikai diákok - gazdagság, pompa
  Pozsony - lepratelep, vadság, ismeretlenség

  Ez egy egyszerű filmfogás. Nem Pozsony a lényeg, hanem az, hogy a kényelmet megszokott csillogó életű ifjak, egy lerobbant, nyomasztó helyre kerülnek, ahol sehol sem találkoznak jó életkörülménnyel. Ez nagyon beárnyékolja a filmet (főleg az amerikaiak számára, hisz nekik készült a film) létrehoz egyfajta nyomasztó, folytogató atmoszférát. Onnantól kezdve semmi sem jó (a ti magyarázataitok alapján). Abban egyetértek, hogy akkor nem kellett volna nevén nevezni a dolgokat, hanem mondjuk csak egy ismeretlen városba kellett volna kerülniük, fene se tudja melyik országba. De én emiatt nem pöccennék be, nem venném sértésnek, hiszen látom, hogy ez egy egyszerű fantázia. Homeless szerint, miszerint ez a valóság, mert ugyebár "Pozsony", most nem tartom helytállónak. Ez igenis egy teljesen fiktív környezet. Mint ahogy Texasban a lerobbant benzinkútaknál embereket darabolnak, pedig az a saját országuk. Szóval ez nem negatív vélemény Pozsonyról, hanem csak egy hangulatkeltő ábrázolás a filmhez. Amikor Hasfelmetsző Jackről nézünk filmet, London mindig sötét, szinte koromfekete és kegyetlen. A Drakula-filmekben az erdélyi hegyek, erdők, mind-mind kísértetiesek, nyomasztóak. Hát itt most Pozsony lepukkant! Mert ez kell ide a rendező meglátása szerint! Aki ezt nem képes elfogadni, az szerintem nagyon szűklátókörű és nem nyitott.

  Na hát ennyi lenne a mondanivalóm, igazából nem is magáról a Hostelről beszéltem, hanem a hasonló műfajú filmek eszközeiről, bocs ha sokat zagyváltam.
 • dunga
  #149
  ahm

  de sztem semmi értelme sincs már ennek a topicnak, csak flame-keltő
 • Dichter
  #148
  A legnagyobb motiváció Tarantino volt, és a csoporttársaimtól a főiskolán is jókat hallottam róla. Hiába, ízlések, és pofonok.
 • dunga
  #147
  ...miért nézted meg?
 • Dichter
  #146
  Amit meg tényleg nem értek, hogy ha ilyen brutalitás van egy filmben, miért kell nevesíteni az országot?? Szerencsétlen Szlovákok, meg majd csodálkoznak, hogy miért nem kapnak vízumot Amerikába :)

  A legjobb példa erre szerintem a Terminál. Kitaláltak egy kamu nevet (ráadásul feleakkora szarság sem történt ott mint a Motelben), és nem égetik vele valamelyik FÁK országot.
 • Dichter
  #145
  Jájjj, ez a film :)
  A lényeget már sokan leírták, de az ilyen apróságoktól tudok a falnak menni:

  Miért is vinné magával a pisztolyt a srác? Minek kell az. Inkább viszek egy KALAPÁCSOT. lol

  Hova meneküljünk, ha szadista állatok embereket kínoznak egy gyárban? Persze, a vasútállomásra, amit valószínűleg figyelnek. Nekem lehet az első dolgom lett volna mondjuk a követségre menni. Amerika kevesebbért is szállt már meg országokat :)

  Kik állnának a teherautó mögött, ha nem azok, akik bepaliztak. És pont egyszerre, mindhárman, hogy már csak gázt kelljen adni, és elütni őket.

  Okok, tudom, hogy ez csak egy film. De az ilyen nüanszok teszik igazán szarrá. Nálam 10/5
 • Iori
  #144
  kamu, csak reklámfogás
 • TNormi
  #143
  egyébként tudtátok hogy a HOSTEL megtörtént események alapján csinálták?
 • kaki maki
  #142
  gagyee, haverotok :-c
 • TNormi
  #141
  Egyébként szerintetek ebbe mi a horror film? a horror 1 jó kis stephen king könyv nem ilyenek !Ezt egy olyan pszihotrillernek neveném ! tele vérrel meg cafatokkal !
 • Iori
  #140
  Ichi the killer, guinea pig sorozat, organ

  a hostel tündéremese ezekhez képest, ha szigóruan a goreról beszélünk
  amúgy meg semelyik sem klasszikus horror, de hát a hostel sem az
 • mainevent
  #139
  Sorolj fel 2-3-at+
 • I.C.ram
  #138
  Ez se nem durva, se nem jó film. Ez egy tinihorror, egy olyan rendezővel, aki alatt kicsit elszaladt a lós, és ezért lett ilyen "durva". Voltak ennél sokkal durvább horrorfilmek is a közelmúltban, és azoknak rendes sztorival is bírtak.
 • EmIn3m02
  #137
  egyltalán nemvolt szar
 • dunga
  #136
  :]]]

  amugy én sem értek egyet a legtöbb post-tal
 • Ombika
  #135
  Szerintem ti ahh mind1 ,inkabb megyek innen,mielott veszekedes torten ki!!!

  Kar volt beneznem!! BYE ALL
 • Ombika
  #134
  VEgigolvastam hozzaszolasokat szanalmas ,inkabb tavozik is amilyen gyorsan jottem!!!
 • bigfoot
  #133
  durvának durva,de szarnak is szar:D
 • dunga
  #132
  úgy, h nem ő álmodta meg
 • Ombika
  #131
  Iszonyat durva film volt basszus!!!

  Tarantino hogyan almodhatta meg ezt a filmet!!
 • dunga
  #130
  ok:P
 • EmIn3m02
  #129
  jajj tényleg :D
  thx,mostmár emlékszem :)
 • dunga
  #128
  dehnem... mikor az orosz csay bevitte a 'kiállításra' akkor látta, h a komáyát boncolja az az ember, és utána kezdett el ugatni h 'Fuckin whore!!', és ez után vitte el két kisebb darab srác :]
 • EmIn3m02
  #127
  nade ő nemlátta hogy ez a pali bennevolt a gyilkolásba
 • bigfoot
  #126
  felismerte:ugyanis nekik is eljátszotta ezt a salátás sztorit,meg felismerte a hangját
 • PLackó
  #125
  én azt nem értem,hogy honnan tudta a főszereplő hogy a csávó aki a vonaton volt ölte meg a barátait?
 • dunga
  #124
  az 'n' betűk is lemaradtak, azaz

  '...Pozsonyban...'